Намериха 72-годишен с прерязано гърло във Врачанско, арестуваха сина му

"Употребявал е лекарства, но към този момент явно не ги е приемал. Предстои назначаване на множество експертизи", заявиха от прокуратурата относно задържания

Обратно в новината

Коментари - Намериха 72-годишен с прерязано гърло във Врачанско, арестуваха сина му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Враца и гарга не каца

Имена, снимки, няма нали? Време е да отворим 2 отделни глави в сектор престъпност - ромска и друга. Така ще сме наясно къде са проблемите и как биха могли да бъдат решени. Например, 100 000 роми не работят пък се оправят някак. как става тази работа?

Хммм ... жертвата е работила като техник! Не мисля! По-скоро семейна драма. Понякогс менталните проблеми са по-лоши дори и от физическите. Ако убиецът е имал параноидна шизофрения в общи линии няма какво да се направи, освен постоянни медикаменти и строг контрол. Иначе може да се случи непоправимото! Съболезнования на близките на убития човек!

След 12 години управление на мутрите, нацията ни тотално полудя.

до 2022-11-27 15:17:25 Чудя се (нерегистриран) реплика здрасти курво набивам ти един чук в тъпата глава, дървен чук, добре забелязано, курво цензурска, тъпа манафука. малко ще ти е един шитсторм, путко с прогнилите зъби и уста воняща на лайна.- Бог с нас

Поете, извинявай, но днес дъската ти се е разхлопала тотално. Пий ги тези хапчета, приятелю! Недей със злоба, моля те! Вярно е, че е и неделя, но и модераторите спят! Хубаво е да те баннат за час-два да се успокоиш малко! По принцип не пишеш лоши неща, но сега си извън пътя!

В други държави също се случват за съжаление такива неща, но не са водещи теми, филтрират се от новините и си има причини за това. Тук като в турска сапунена, само драми и почти нищо съществено. Провокират постоянно хората емоционално..явно това е целта. Иначе възрастния мъж, бог да го прости:(

здрасти курво набивам ти един чук в тъпата глава джендърите на юдео-масони да водят статистика, преди да ги гръмнем лично... Бог с нас

Явно бог не е С теб , а В теб, и то по не по богоугодния начин:))

аааа, не е бил радев, или педераста му борисов.. окей. все комундета на черепа и розовобускина или на "банкера" ,мангасар, скрил се в сърбие... джендърите на юдео-масони да водят статистика, преди да ги гръмнем лично... Бог с нас

Здравейте. Момиче на 22г. съм. Наскоро във форума прочетох и следях тема за аналния фистинг. Това не ми харесва. Аз съм любовница на мъж на 43г. от вече почти година. От лятото коментираме вагиналният фистинг и все се каним да го направим. И двамата не сме го правили никога. Как протича, трябва ли някаква подготовка, боли ли? Благодаря предварително!

Малък, но за сметка на това изключително прост народ!

Дир бг кога ще се прекръстите? Нещо много се активизирахте тези дни...поспрете се

Привет хора, Като повечето младежи и аз искам да бъда с девойка. За съжаление обаче с последните не ми върви. Взех решение да отида на корва, но искам вашият съвет. Кво са тези неща за 30минути в сайтовете като адамиева. Въобще това не е ли много малко време. Нали все пак трябва време човек да се отпусне, пък ако не може да се отпусне да изпие една ракия. Нека някои които има опит с ходенето на такива момичета да ми сподели как стоят нещата.

Платените жени излизат по-евтино и кефа е по-голям , всеки път миришеш различна слива.Жената надебелява и само пари иска,без да стават за секс .

Аджамия. Според тебе по-пухкавите не ставали за секс? Нема жена, която не става за секс, освен ако не ти е кръвна роднина:))0

така става при тоталната демокрация, правото на силния винаги надделява, искам да убия и никой не може да ме спре, защото имам право на това според всикчи скапани НПО та. А правото на живот го имаш ако упееш да го упражниш, каот не у канала

Здравейте! Жена на 54 години съм и се интересувам от процедурата “Лазерно вагинално подмладяване”. От четири години съм в менопауза и понякога усещам дискомфорт и лека сухота във влагалището, също така при преглед ми казват, че имам атрофия и това ще се засилва с годините. Не на последно място ме тревожи и липсата на желание за секс. Моля, който има информация и желание, да сподели. Предварително благодаря!

Преди все Борисов беше виновен! Сега виновни няма!

Баце е загоряла манджа. Преди Киро 100 простотии беше виновен, а сега циганте.

Домашното насилие в БГ ескалира до небесата. Или просто ни бомардират с такива новини съвсем целенасочено - смачкан народ = лесно управляема маса.

По време на тъй нареченият "тоталитарен режим" лудите бяха в лудницата, а не по улиците. Днес лудите да са по улиците и да убиват безнаказано е демократична ценност.

По тоталитарния режим дори изобщо нямаше луди - само прогнили западняци ! Всички бяха ударници, носейки се на кирлете на вечната дружба между народите, и разбира се преизпълнени петилетки - поне така пишеше в "Работническо дело".

Здравейте, снощи ми се случи много рядък феномен. Както си танцувам в един известен бар (няма да спомена кой), от нищото една дама ме погледна в очите, усмихна ми се и ми вдигната нейната бутилка за наздравица. Аз също и се усмихнах и вдигнах своята бутилка, след което отидох при нея да се запознаем. Говорихме си, танцувахме и когато я попитах за някакъв контакт, защото ми допадна, тя ми изтърси, че си имала приятел... стана ми доста тъпо, но все пак още малко си поговорих с нея за някакви глупости и чак тогава се махнах от нея, за да не съм груб. Извод... повечето жени искат само и единствено внимание и нищо повече. За това си се забавлявайте без тях, не им обръщайте внимание и те ще идват да се запознават с вас (които имат наистина интерес към вас). В крайна сметка в 21 век живеем, има равенство, така че както ние мъжете щом харесаме някоя се очаква от нас да направим първата крачка, нека по същия начин те да правят първата крачка към нас, ако те ни харесат (което изключително рядко става). За обобщение ще кажа, не се влияйте от "знаците" им, защото са подвеждащи доста често.

Че то това важи за 75% от населението на територията и за около 98% от населението на конкретния регион.

бАХТИ НОВИНИТЕ.... От 6 заглавия 3 са за смърт!!! Нищо друго ли не се случва...

Ами случва се световното по футбол, ама там не е интересно. Ставащото у нас е интересно-народа тотално изтреща и опростя и ще става още по зле.