Коментари - Намерено е тялото на издирвания българин в Искендерун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искендер кебап е специализирал. Добро е.

Убитият е толкова българин колкото аз съм марсианец. Всъщност какво е това желание от журналистите от 4 дни да намерят сред убитите бъгари. Егати лешоядите.

Ходи при мангалите да ти падне всичко отгоре.

Кой е мюсулманин, кой христипнин, няма значение след смъртта.Важна поука да е, че архитектът е художник, ивеститорът - измамник, а ОТГОВОРНИЯТ Е КОНСТРУКТОРЪТ НА СГРАДАТА!Нему трябва да се дадат правата при строителството, като се отнемат от ИНВЕСТИТОРЪТ!

Бе, да е "българин"... колко да е "българин"... Най-много да е български гражданин. И той кат "бат" Сали, Издислав, Фикиту, Доган, Солеймон Паши, ... множеството "медийни" "герои" на нашето време.

Шкварек, Контрера... Те са чисти българи обаче, или?

Само да не ги наричат българи, те са турци живеещи в Турция.

Няма смисъл да ги обиждат на българи. Само руснаците са по-ниско от тебе.

По-добре да не я открият жива. След смъртта на децата и мъжа ѝ едва ли би могла да го преживее.

Иншаллах !

Пророците бяха до Йоан Кръстител, живял в началото на първи век.

В село Бял Извор живеят помаци с български имена, а в квартал Диамантено, откъдето е жената, живеят помаци, което е се турчеят и носят турски имена, като Мехмед Дикме.И не се обичат помежду си.

Българи, да се поучим от тази невероятна трагедия и да помислим за собствената си безопасност. Да се укрепят тук всички първи етажи на сгради, и то задължително, срещу санкции и глоби при неизпълнение. Вижда се, че и нови и здрави сгради падат заради слаб първи етаж. Виждате какво става в страна с най-голяма армия, която нещо не се вижда да спасява, не ми се мисли, какво става тук при подобна колизия. Ще е край на българската нация.

"Който не е с мен, е против мен и който не събира заедно с мен, разпилява".Ето ти поуката.

Винаги съм твърдял, че т. нар. "свещени книги" като библията и корана са най-отвратителните човешки творения!

Виж какво, никой няма да ти укрепи сградата защото няма да платиш. Пак ще искате от държавата. Никой не ти е длъжен. Като искаш сигурност си построй къща тип бункер.

Не правете втори възродителен процес. БКП им смени само имената, вие журналистите им сменяте националността. Те са турци, български граждани. Българин и български гражданин едно и също ли е?

Тоя е макс. полу-българин. Такива вземат български паспорти, за да могат да шетат из Европата и да гласуват за ОПГ Дпс, следователно - АНТИ-българи!

И така да е. Човекът е починал. Изкажи съболезнования, а не проява на тъпизъм!

Ти съжаляваш ли за загиналите руснаци в Донбас от 2014 насам, за загиващите в момента руски войници?! Не, защото ги считаш фза врагове! Избирателите на противоконституционната ОПГ Дпс са наши ВРАГОВЕ!

Чукча не читател, да? Ясно е написано - жената е от ардинския край, мъжът е турчин. Толкова ли е трудно да хвърлиш поглед на текста преди да заработиш стотинките? Или изоставаш от нормата?

А бре, депесари са, ЯСНО ли ви е нихилисти такива! ВРАГОВЕ на България, точка!!!

"Сградата, в която е живеела Айлин е рухнала назад" Хайде сега професорите от вчера пак да ни обяснят, че при земетресение се бяга към тавана на блока, за да не бъдеш затиснат от възможно най-малко бетонни плочи и тухли.

Щото ако беше рухнала напред или настрани, щешр да е по-различно... Не се усещат какви ги цвъкат.

И като отидеш на тавана ще си първия, който ще полети десетки метри надулу преди да се разплюка на земята. Ще те намерят в съседните две улици.

Господи Боже мой! Ти четеш ли какво съм написал или?... Какво значение има на къде ще падне сградата. Четил, бе, писател, чети! За лайтмотива, давам ти жокер - "бягане към високото на блока". Не говорим за посоки на падаме, повярвай ми! Поздрави и на овцете, които сте го харесали, без да си давате сметка, че "умния" не е по четенето - само по писането.

Съветите на "професорите" се отнасят до ПРАВИЛНО проектирани и построени сгради, капиш?!

Има ли голямо значение дали сградата ще падне назад, напред, настрани, наляво, надясно, на юг, на север и т.н. ? И как точно се определя, че е паднала назад или напред?

Прокуратурата, защо не се самосезира? В Благоевград, законът е кмета, а кмта е ГЕРБ

Този коментар беше за друг коментар

А ти шо са ни гръмниш?!

Трагедия! Да почива в мир!

Tолкова много мъка. Бог да ги прости и да се смили над живите!