Наказват спасителя от плажа в Поморие заради боя с французин

Българинът е отишъл на плажа със семейството си, като е поставил свой собствен чадър на свободната зона, а чужденецът се настанил под него, заради което възникнал и конфликтът

Обратно в новината

Коментари - Наказват спасителя от плажа в Поморие заради боя с французин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този германец в страната си е сигурно пълна шушулки и тук избива комплекси . Малко му е .

И това доживях..Варна е празна! От 15 години съм там поне за седмица през лятото, такова чудо няма. Тъжно, но дори и ние ме можем да си понасяме " туризма". А цените са дооооста завишени. Виж,нещо нормално е да чакаш 30 мин меню, още 40 да поръчаш и още 40-50 да те обслужат. Не без да ти объркат или забравят поръчката. На единия носят предястието, другият вече хапва десерт. Сори, ама е пълна трагедията. Междувременно или те овикват,ако си недоволен или ти се умилкват за бакшиши, наричайки те " женичката". Злееее

elin

И като нямате хора, назначавате изроди да бият туристите ли?????

Французин. Със собствен чадър. Със семейството. На плажа В България. Та той си го е просил.

Не зная какво се случва в Поморие но каните гости , имате хотели без паркоместа( къде да паркират хората, скоро бой и за паркомясто ?) Чадъри скъпи, сСвободната зона малка, в камъняка. Цените като навсякъде баснословни. Скъпо, та скъпо. Е чакайте АБДАЛИ. Умните ходят другаде. Комшиите са любезни и гостоприемни. За ваше сведение поморийци и др.подобни. Диващина и лакомия цари в БГ туризма. И масово укриване на данъци. Всички си знаете за какво иде реч. Айде със здраве.

Днес след репортаж по телевизията се разкриха пак родни картинки, с които ще изгоним и последните туристи. Спасителят Ганьо си е поставил непреместваем чадър в свободната зона, а естестно никой "компетентен орган" не е забелязъл. Нима не е ясно, че този "негов" чадър е там от дни и дори, когато той не е там счита в радиус на 10м плажа за свой. И сега "концесионерите" се надсмиват и излизат с някакви измислици, за да е гаврата тотална. В дъното е партньорството на държава (корумпирани) и бизнес (престъпници концесионери). Е, нека А този простак спасител се надявам един ден да попадне на някой изглеждащ му пак така чичак, който ще му осигури тестване на родното здравеопазване.

Наш Ганьо можеше просто да си вземе чадъра и да се премести. Французинът сигурно е като оня швед, дето го наказаха за допинг оня ден- малко по- матов и смятащ, че всички са му длъжни.

да го премести тоя чадър, като е от тия големите дето се забиват за целия сезон там и няма измъкване, местния селтак сиурно и бетонов постамент му е налял, да не го духат ураганите, докато продава надуваени пояси в близост..:)

"застана пред платена зона" = той застана пред неопределена платена зона, една от няколко съществуващи. "застана пред платената зона" = той застана пред единствената и ясно определена платена зона.

Ами изгледайте клипа, вижте лицето и какво казва французина, вижте лицето и какво казва нашия спасител... бил афектиран... нищо различно от садиста нарязал момичето, от татуирания идиот Семерджиев... убил 2 млади момичета, синковеца на прокурора, -ритал, бил и унижавал навред, синковеца на богатата фармацевтична фамилия, убил садистично приятелката си с бухалка... убиеца на Милен Цветков. Все добри момчета... които в момента са били малко афектирани... този простак, който по незнайно причини се има арабски шейх... трябва да бъде поставен на място... ТИ СИ ОБСЛУЖВАШ ПЕРСОНАЛ... ЗАЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ??? И трябва да се грижиш за почиващите по всяко време... в работа или не... егати непрофесионализма... срам и за позицията на концесионера, ама и те са още по-големи мутри. Бойкот на на такива "професионалисти" - е единственото решение!

не съм гледал клип. Това, което разбирам е, че франсето /какъвто и да е на цвят/ се е излегнал под чадъра му в свободна зона. Пред семейството му. Та като е "обслужващ" персонал да му пусне и жена си ли? Спасителите не са обслужващ персонал. Не са келнери. Иначе ще ви спасяват само ако дадете бакшиш. Не е истина колко си проста. Азис ли слушаш? Сравняваш различни ситуации, на как да го обясня на блондинка с комплекси?

Ами, изгледай и тогава коментирай... иначе, без да знаеш за какво става въпрос и коментираш толкова твърдо... е много елементарно

на франсето. Клип на самия бой не намирам. Интересно е грима на снимките и колко нормално му изглежда лицето на следващия ден. Тренирал съм - толкова бързо не минава. виж подробни обяснения на случая в статията: "Спасителят от Поморие: Французинът ме провокира, извинявам се, не и на него". Всъщност на свободния плаж е ясно, че чадъра е нечии. Не е поникнал като гъба и не е на платена зона. Да се пльоснеш на чужда сянка и да притесняваш хората, които са дошли преди теб. Наглост. Всъщност - с мъжлето ти към Франция. Ама и той не те ще. Иначе да те е взел. Всъщност цялата история е да изкарате пари.

Дори и да е легнал под неговият чадър, след като му е казал по балкански “да се ма’а” французинът се е преместил, той също е бил със семейството си, и след това поморийският боклук е решил да си избива комплекса за малоценност защото или жената не ми е пуснала или пак ме са стигнали парите, или просто защото е един най посредствен спасител на българското лайноморие…

абе урволяк. То шведа основателно рита камериерката в главата, щото била обслужващ персонал. С главни букви. А си сложи нов силикон и не се занимавай. Франсето си го е заслужило.

...каза поредния лузър... бабаит в ФБ

Защо нашия да е виновен? Па да влезне.в нас другия път, да го набия и мен да ме изкарат виновен...

Докога ще търпим наглите западняци да безчинстват над свидно бащино огнище?Тази третополова измет в братска Русия ще им надуят шушоните от бой! Навремето ги клахме като пред Дойран,а сега англофренските гейове купиха за грантове една умнокрасива шайка да продава България и да тероризира народа !Оставка и затвор за подлогите ГЕРБ ,ППП иДБ!

Малко е странно какъв е този личен чадър на спасителя, който така прилича на останалите от платената зона, че франсето не е успял да разбере, че това е нечий си личен чадър? Или франсето просто е бил малко по нагъл от очакваното? Но бой заради един чадър е смешна работа. На мястото на спасителя бих си вдигнал чадъра и бих го преместил другаде, ако франсето не разбира от обяснения. Иначе това с концесиите на плажовете е огромна простотия. Те трябва да са под грижата на общините или курортните комплекси, както си беше едно време. И както практиката вече го показва - платените чадъри не бива да заемат повече от 10-20% от площта на плажа. Много е идиотска гледката на празни и огромни платени зони и сгъчкан един връз друг народ в свободните зони. Платениште зони са като скъпи ресторанти, които хората избягват ако могат.

Значи място на свободната зона се отвоюва с юмруци. Благодаря, НО НЕ! А пък с жена и деца....НИКОГА!

Ама, колко е удобно да се взема думата на спасителя, за да се почувствате, хем онеправдани от лошите западняци, хем силни, щото ги биете, хем праведни, а? Французинът има друга история. А полицията не си е давала много зор да записва показания, щото се знаят все пак, няма да си правят мръсно, пък французина сега е тука утре го няма. Това да се натискат хора да са свидетели и полицията да не иска да ги записва, говори ли ви нещо?

Преди години в Гърция станах свидетел на любопитна случка. На плажа на Сани точно а "платената" зона две баби гъркини си донесоха чантите и чадъра и се настаниха между чадърите на концесионера и морето. След малко пристигнаха две момчета от охраната и най-учтиво помолиха бабите да си вземат багажа и да се преместят на свободната зона която беше на 20 метра и с предостатъчно свободно място. На учтивата молба бабите отговориха непоколебимо и яростно и останаха на място. Не знам какво им бяха казали, но момчетата от охраната си тръгнаха и оставиха бабите където си бяха. С жена ми гледахме невярващо и си представихме как в България концесионера мутофон щеше да набие бабите и да им хвърли чантите в морето...

Искаш да кажеш моите наематели да не ми плащат наем, защото са дърти кукумявки. Чак бой не за стариците. Но с или без полиция - изритване в свободната зона. Какво толкова се кефиш на ситуацията - не ми е ясно. Ако дойде някаква перколясала клошарка и ти се тупние в хола? Не бой, ами ще я копаш някъде.

Една грозна сцена при която две яки момчета изхвърлят две старици е много по-добра ситуация нали? Но и ти няма как да разбереш. Все пак на така си свикнал на мутоморието...

Между частен имот апартамент и плажна ивица обществена собственост (било то и отдадена на концесия) е абсурдна! Това и обяснява поведението на концесионера в България. Той е дал една торба пари за подкупи да вземе това парче земя и сега ще коли и беси но ще си избие парите!

не ви разбирам. Защо аз да си платя, а двете дъртофелници да не го правят. Защото те са тарикати, а аз шаран? Или сивите им коси оправдават наглостта им. Тогава и аз не искам да плащам. Нали ще е грозна сцена ще е да ме набият, да наритат двете ми деца и съпругата. Концесионерите са задници, но повече мразя наглеците.

Ами ако са били гости на хотела и са си платили за ползване на платената зона, но си носят свои чадъри?

Цялата статия е написана доста съмнително .... от нея се разбира: - Отишло българското семейство и си закопало чадъра - Докато се събличало, под чадъра се шмугнал французина или може би реалността е малко по-различна - Отишъл Бай Ганьо и си закопал чадъра предния ден, за да си запази мястото - Отишъл франсето по някое време, вижда празен плаж с чадър и се настанява - Ама от къде франсето може да знае, че чадърът е частен, когато няма никой и нищо покрай него - Дошъл обаче Бай Ганьо и му се сопнал на франсето да се маха, че чадърът е негов и той си е запазил мястото - Франсето го питало, ама къде пише че е твой, цяла сутрин седи чадъра без нищо и никой около него - Бай Ганьо му креснал "Еййй, ши ти е... мама... бе керлив ....." Та може би и за това го наказват Ганьопитека, а не защото "си защитавал семейството". Манипулации ала жълт вестник от еФтини джурносписачи!

Значи наглото франсе не иска да плаща (което е ок), отива на свободната зона, харесва си място, че и с чадър и най-спокойно си ляга под него, без изобщо да погледне, попита ? После идва нашият служител (ама той не е служител, щото не е на смяна а обикновен посетител!) изисква си мястото (защото има вече поставен чадър), франсето му се репчи, щото според него всичко в България е позволоно, наглее, иска да му се "уважат правата", и накрая, нашето момче (явно с по-пиперлив характер) решава да си отстоява правата!. Аз ТУК не виждам нищо нередно! Това, че франсето е бил по-слаб, не значи, че не е бил наглец и си е заслужил гневната реакция. А ако беше по-силен от нашия? Тогава щеше ли неговата шефка да го уволни? И то , когато е отпуска? Я се стегнете малко и се усетете, че вече станахме на цял свят за смях с това надупване за всичко и на всички!.

Свободните зони са с малка площ и обикновено на по кофти места по плажа. Не се спазват изискванията за процент заделен за тях.

Интересно ще ми е да чуя и гледната точка на французина ...

Но трябва да се вземат мерки и срещу наглото поведение на чужденците! Те си мислят, че у нас всичко им е позволено и могат да се държат като свине!

Франция е най-расистката държава в Европа.С африканците са либерте и си избиват расизма със славяните от Източна Европа.Гадни,подли, високомерни типове..Има филм"Те(проститутките) вървяха след войниците Афрансетата вървят след победителите, барабар Жак с Мъжете 20 години е тук на море и знае,че чадърите са Платена екстра.Заграбил е чужда вещ на туземец.Малко му е бият, търсил е и безплатен секс от мЪж .Три пити и един час го молят да върне чуждата вещ,а фр.амбриаж се гаври с човека..Малко го е бил.Браво Поморийски!

По-расистка и от България? Не ми се вярва.

която доказва за пореден път ЛОШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ на живота в нашето общество, която очевидно достига и до туристическите обекти. Би следвало зоните с платено и свободно ползване да бъдат РАЗДЕЛЕНИ една от друга така, че да няма повод за пререкания или злоупотреби на принципа "ама аз не разбрах къде е границата". Например всяка една от тези зони да граничи с обекти или съоръжения, които да не позволяват както нейното разширяване, така и свободен преход от едната зона в другата. Алтернативно всички чадъри да се заплащат НА ПОНОСИМИ ЦЕНИ, или пък изобщо да не се заплащат (т.е. тогава да има лека надценка от 1-2 % на чартърните пребивавания). Отделен въпрос е арогантността на много чуждестранни граждани, които идват у нас САМО заради ниските цени, но гледат повече или по-малко с пренебрежение на българските "туземци". Лошата организация само засилва техния неприязън към нас още повече. И ето как в резултат на всичко в един момент се стига до много недвусмислено разрешаване на проблема на универсален интернационален език - с юмруци по главата...

Да пребиеш някой заради чадър не ми се вярва, явно след като му е казал няколко пъти да се махне франсето освен че не се е махнал, ами се е направил на мъж и на нашият му е бил къс фитила преди да избухне. Франсето що не се е махнал? Що за дебил трябва да си да легнеш под чужд чадър без да познаваш хората? България не е някоя от френските колонии, че франсетата да се чувстват като у дома си. Ние сме американска колония, трябвало е някой да му каже на границата като е влизал в България.

Франсетата са най шувенистичната , нагла и смотана нация в Европа. Мислят се за голяма работа , а са пълен смях. Вероятно франсето е провокирал неподходящия българопитек. А последния трябва да си понесе последствията от това че е все още на примитивно ниво в еволюцията на човечеството

Ама защо наказват българина, а не французина?

И защо трябваше да налита на бой? Какво пречеше да изрови чадъра и да го премести, пък французинът да си лежи там, щом толкова му харесва? В крайна сметка, чадърът е бил оставен без надзор и без хора под него. И най-вероятно е престоял там не един ден, ползвайки се от защитата на концесионера. Обраче поставянето на подобен обект в зоната за свободно плажуване, поражда определени правни въпроси, относно собствеността и правото за ползване... Виж вината, криминалната регистрация и условната присъда (ако не се разберат извънсъдебно) не пораждат никакво съмнение. Както и крайно негативната реклама, която подобна изцепка правят на курорта и на туризма в страната ни. Общината не е зле да преосмисли договора за концесия и да разгледа възможностите за развалянето му.

Ако си толкова нагъл, че да се наместиш под чужд чадър и след няколко покани да не се махнеш, трябва да си готов на урок по добро възпитание (да - можеше просто да го извлачи от там, не да го млати - в крайна сметка му е под чадъра, не - в къщата). Не може, шом е чужденец, да му се отварят всички врати. Или бъркам?

,,не толерирам крайния жест с който е завършил конфликта,,-каза шефа на спасителите---а бе глупак селски ,той го е пребил ти тъпанарино наричаш това ,,жест,, дано те пребият и теб някъде селяндур прост

ММЦ-то и Проморско се славят с побойници, назначени за спасители, още от социализма. Там имаше хора, които идваха да работят само заради възможността да се сбият с някого, без полицията да ги закача. Хубаво е, че традициите са живи.

Чудно защо в Гърция на такива "пререкания" не съм ставал свидетел?

Не толерирам боя и искам да осъдят бияча, но неразбирам как франсето се е настанил под чужд чадър и отказва да се мести. Много странно

Естествено, че звучи странно. Това е версията на бияча, а истината веротно е съвсем друга. При всички случаи целият пасив остава за нашия туризъм, но никой не ни е виновен за това и по-зле ще става. Наистина сме кофти материал, а гостоприемството ни е един зле измислен мит, на който само ние си вярваме....

Не коментирайте, без да сте чули обясненията на страните! Франсето, с българска жена, се научил на нашенски тарикатлъци и просто е наглял. И пред камерата дори зле прикриваха наглостта си. Не че гларусът е китка и той...

французина да не е от Мароко, че нещо и на мен не ми се връзва

Нека цивилизования човек, с разкървавено и подуто от удари лице, да разкаже в родината си каква клоака е заседнала в дъното на Европа.

Мангал, ти пак ли се появи ???

Свободните зони трябва да бъдат увеличени и да са половината от плажната ивица. И да не е както сега - на най-кофти място. Например, в Несебър има плаж без свободна зона (до Олимп. надежди). Стоят повечето платени плажове почти празни, Цените и на западняците са им скъпи, пак за българи... Концесионерите ни цакат туризъма здраво.

Във всички страни с развит туризъм на плажовете се редуват платени със свободни зони, а не като у нас-платените зони са заели най-хубавите части от плажа, а "свободните" са отзад или по камъните. И понеже цените са доста "привлекателни", свободните зони са претъпкани, а платените са празни!

"Рускоговорящ", кажете че е украинец, Не се срамувайте!

Галош, руски може да говори всеки, дори и руснаците

Какво значи "Чужд чадър"? Л@йното "спасител" си забил чадър на свободна зона и си запазил място без да плаща, а и гони други хора от зоната, където си е забил чадъра. Това лайно би рекламира "турисма" - беззаконие в сила! Догодина ще е пълно с французи! Голямо наказание му дадохте на лачното. После пак ще плачкате! Да сте чули гръцки или турски спасител да е ударил чужденец? Ама за Български ще чувате! А честито - господа МУТРИ!

Добре де. Да си събере чадъра и са се измести 5 метра в страни. Сянката може да е негова, но плажът не е.

Ако франсето е било там и просто се е изместила сянката си местиш чадъра. Но ако за всеки глупак, който се настани под моя чадър трябва да се местя...

тапанар

Аз за това не ходя на плажове, а които хората са налягали през 30 санта.

Българският бай Ганьо пак си е показал простотията. Повечето българи са диви примитивни агресивни чобани. После не се чудете защо никъде не ни искат……..

И защо го наказват бе дупелизци. Другия е за голямо дърво и да го изгонят. Тая паплач си мисли че ние сме аборигени, затова само бой

селяндурин мазен

Обаче колко удобно за другият случай рускоговорящ. Ако например бяха казали украинец, щеше да се възприеме лошо. ;)