17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търся 200 кв в топ центъра на София и задължително да има луксозен личен асснсьор. Имам излишен милион,писна ми в Швейцария и си идвам в кочината и чалгия на мегдана.

Не не ме е накарала. Аз и преди пандемията жинея в 200 квадрата къща с гаджето.

Ех гладните и измамни брокерчета сънуват ! Спокойно за тия изроди сме им подготвили една уранова мина и там ще копаят до откат до полуда !

Мен пЛандемията ме накара да си продам големия апартамент за да мога да си плащам разходите.Защото докато едни мухаха големи заплати че и бонуси получаваха за да ни правят на маймуни .Други останаха без доходи

Абе, накараме да мисля за по-голям, но не беше апартамент.

Купиха сина и снахата апартамент. Затвориха цигарената фабрика, където работеха.Останаха без работа и заминаха за Англия. Сега работят там и плащат едновременно ипотеката на апартамента и наем на квартира.И пак мизерстват. Яд ги е кат кучета, че са купили апартамент.

мислят за по-голям обор

по-голямо жилище за да се събират повече хора и да има повече заразени. за качествени зомбита!

В банките парите намаляват. Купувайте жилища

Все едно пък не се сещаме,че тази статия съдържа продуктово позициониране на ипотечни кредити!

Дома става офис и трябва още една стая. Отделна стая за фитнес . Със сигурност трябва по-голямо жилище.

Минавал един турист покрай килията на монах. Погледнал вътре и видял, че няма мебели. Попитал: Отче , къде са ти мебелите. А дядо калугер: А твоите къде са? "Нямам, аз съм турист" - отговорил туристът. "И аз нямам, защото съм турист на този свят" - му отговорил монаха.

Гласувах с "Да", въпреки че ние със съпруга ми сме в достатъчно голямо жилище. Но решихме да купим апартамент на сина ни. Щяхме да го правим и без пандемия, тъй като той скоро навърши 18 години, но тази ситуация определено ни накара да действаме по-бързо.

И за 18 годишен подходящ е петстаен апартамент ???

Никъде не съм писала, че става дума за петстаен апартамент. Купихме тристаен. Освен това синът ни няма вечно да е на 18 години.

Вместо апартамент да му бяхте платили образованието в чужбина. Да види как, какво и защо. Такива готованци само проблеми създават.

Зависи, така поне синът им ще остане в България. Моят баща продаде де що имаше апартаменти в София и накрая нищо не ме задържаше и заминах за чужбина. Сега се виждаме по веднъж годишно за два часа

Евала на такива като вас! И кола да му купите, че може ли в днешния свят 18-годишен, и то момче, без кола?

Абе мислите ли, че това е нормално, родителите да купуват апартаменти на децата си, когато станат на 18? Това май само в България го има! По белия свят децата се изнасят сами, на квартира, с квартиранти и прочие.

Помислих си за червено Ферари - едно за мен и едно за новото гадже.

От мислене полза няма, ако човек няма пари за по-голямо жилище. Огромна част от българите и преди пандемията живееха на тясно, но не, защото обичат да им е задушевно и дома, а защото просто нямат парите да си купят по-голям имот или нямат достатъчен доход, за да изтеглят и впоследствие да изплащат необходимия кредит. Сега доходите още повече паднаха, много хора останаха без работа, за тези, които още не са, има несигурност дали утре и те няма да се влеят в редиците на безработните и фалиралите. Въобще цари несигурност за доходите в утрешния ден. В тази обстановка не може и да се мисли за такъв огромен разход като покупка на ново жилище, който беше непосилен и преди пандемията.

Народа обедня, имаше едни спестявания, вече ги няма. За повечето, дето не са на корупционното влакче, да спестят 5000лв си е нещо от типа 5 години труд. Нямам идея тия 100 000 евро дето ги искат от къде се взимат. Предполагам това си е от стандартните схеми за геноцид за народа ни.

Пандемията ме накара да спра с разходките по чужбина и да си довърша вилата със спестените пари. Засега ползите са повече от щетите.

Маркетинг и продажби, а ДИР-а? Преди 2-3 години реклама на малки жилища, много били необходими, щото малко разходи по тях, лесно се подържат и т.н. След 2-3 години пак същото. Важното е да има оборот за посредниците.

За кво ми е по-големо?! Аз и сега си живея сам като куче, добре, че имам магнолии, да им се оплаквам ката ден от хорската неблагодарност

Само в България всеки фактор се изтъква като плюс в растежа на цени. А да напишете за намалелите доходи? Или и ние сме се запътили към Лондонския балон, където всеки перач на пари с подставена компания надува цените на имотите?

Мисля си как да си купя цял панелен блок от 15 етажа и да си го направи петнадесетомет.

Мойто жилище си е големо , цели 170 кв апартамент .

Не, накара ме да стартирам преместване от града, където съм като мишка в капан. Отивам на село, ще строя къща и първи приоритет става да не може да ме изнудват с безумни ограничения и правила. Това постигна “пандемията”. Тенденция по цял свят е това - хората бягат далеч от безумията.

Така е, но следващата стъпка ще бъде ударно вдигане на данъците на имотите. Навсякъде.

Напротив, даде ми да разбера,че съм се набутал с ненужни кредити, които трудно плащам. Догодина щерката заминава да учи в Германия и веднага го сменяме за гарсониера. Решено!

Пандемията единствено ме накара да се замисля дали ще има какво да ям следващия месец. Жилища! Дир, вие на съседната планета ли живеете?

Да, през цялото време си мисля за двореца във Версай, обаче като се сетих как е свършил последният му собственик, реших да рискувам с вируса в по-малко жилище

Егати облъчването с тези жилища. Сега след пандемията ни се готви инфлация. Пандемията ме накара да си помисля за дървена барачка някъде накрая на света, щото от кретенията която се шири повсеместно може да изперкаш.