Коментари - Полицаи пребиха и арестуваха младеж пред парламента | Днес.dir.bg

Полицаи пребиха и арестуваха младеж пред парламента

Полицаи биха момче на протеста "На кафе" пред парламента и показно го задържаха. От полицията обаче отричат да са използвали сила.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи пребиха и арестуваха младеж пред парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Мръсна комунистическа сган-за една плицейска заплата са съгласни да изпълняват най- мръсни поръчки...Това не са българи. а даволски изчадия

А аз съм на същото мнение

Забравих да напиша, че много комунисти четат този сайт. По тъпите им коментари личи, че са платени серГЕЙпесоглавци. Което е равно на предатели на Бъллгария. Комунизма си отива. Септември ще бъде май. Просто след паднето на БКП през септември, ще видите всички комунисти, парламент, през крив макарон. Сега ще ядете дървото. Ще вЪ шибаме, както си искаме. Вече комунизма е история. ДуПиСе ви прецакаха, без да се усетите. То пък какво трудно вече има, да биеш комунисти на избори? Кога сте печелили? Детска игра. Особено със сегашните представители на партията майка. Боже как звучи, "Партията майка". Баси случая. Е хайде със здраве, сбогом комунисти. П.С. Не си мислете, че съм от ГЕРБ. Просто съм здраво мислещ човек, и не съм с болен мозък на комунист.

Бравоооооооо! Ураааааа! Истински милиционери герои. Сигурно разказват с гордост на женичките си, на децата си, на майките си. Те са герои, истински. Разказвайте на близките си, Те ще се гордеят с вас. Дори може и да станат, като вас. Така е правилно, щом се случват такива неща.

Аз не виждам да го бият - виждам само един самозабравил се малоумник, който не изпълнява разпореждане на полиций! Що мене не ме бият????

Мен никакъв полицай не ме е бил и имам много нормални отношения с полицията - аз ги уважавам, когато си изпълняват задълженията, не преча на останалите хора на улицата и нямам, ама абсолятно никакви проблеми! Щом са го били, значи е имало защо! Що не бият наред, например! А някои и да ги биеш без нищо, все ще има за какво!

Заради такива малодушни и послушни хора,стигнахме до тук.

Явно си е заслужил, това което му се е случило!. Защо трябва да търпим простотиите на разни простаци!

това полиция ли е, или балетна формация, на война, като на война, какво са очаквали измислените ни протестиращи - нямат лидер, нямат разрешение от общинката, не знаят какво искат, измислих си реформаторско блокче, в което са тези, които народът не пожела чрез изборите, екстремисткото им поведение не бива да се наказва, за да не се нарушат правата им, да поканим турската полиция да ги издуха за отрицателно време, защото,който го е страх от мечки не ходи в гората....трябва така да им се отръска прашеца, че да смеят да се оплачат, ами да си обуват гащите и дим да ги няма,да чистят улиците на столицата или да копат по нивите си...

сещаш ли се полицията къде ще си самозавре "оборудването" !?

Приятел, вие се самозабравихте бе, не сте виждали власт отдавна и сега, сте по-злобни нещастни и от преди, сигурно щото Ви е ясно че няма да е задълго.... малей... "недай си боже сляпо да прогледа"....

Биха го малко! Много са меки! Това не е полиция! Ако бяха полиция на място, трябваше такъв бой да му хвърлят, че майка му да не може да го познае. Друг път ще е кротък като агънце и като види полицай, ще минава на другия тротуар.

Не ми обяснявайте как е в америка,това не ме интересува,защото знам как е в нормална европейска държава,където живея.недопустимо е да се бие и рита паднал човек на земята невъоражен от 6-ма яки полицаи,и каква глупост заради лична карта.и тази лична карта е само предлог и оправдание за техните зверски действия.искат да сплашат хората,но не са познали.ще бъдат изметени

ще има за всички, от сърце

Всички, които са гледали случката по телевизия или интернет предполагам са си направили извода колко безпристрастни са нашите журналисти и с какви методи си служат за манипулация на обществото.

Полицията да бие наред, тези платени и наркотизирани типове.

ЗАГАДКА: Кой е този минитър, с тези доходи: ДЕКЛАРАЦИЯ по Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни, обществени и други длъжности в публичния и частния сектор Заключение: Контролно число C5A12950 1. 128015 EUR 250375 Милена Благоева Ангелова заплата, командировъчни 2. 83558 EUR 163425 Милена Благоева Ангелова заплата, командировъчни 3. 9800 BGN 9800 Милена Благоева Ангелова заплата, командировъчни 1. Годишна данъчна основа за доходи от трудови правоотношения, извън тези за заеманата длъжност 60500 лв. 3. Годишна данъчна основа за доходи от друга стопанска дейност 30728 лв. 6. Годишна данъчна основа за доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ 1490 лв. 1. ипотека 188503 EUR 368680 , Милена Благоева Ангелова договор за ипотечен кредит Дата: 16.05.2013 Да ме прощават червните боклуци

Така му се пада на тоя дришльо.

Една жена каза..... Да ви имам новините!

А АЗ ПЪК ДА ТИ РАЗПРАВЯМ .. НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ , СЕСТРА МУ ИМАЛА КОЛЕЖКА , НА КОЯТО НЕ НЕЙНАТА СЪСЕДКА ПЛЕМЕННИЦАТА ИМАЛА СЕСТРА КОЯТО ЧУЛА , ЧЕ ЕДНА ДРУГА ЖЕНА - НЕЙНА КОЛЕЖКА ВИДЯЛА НА ПРОТЕСТА -КАК ЕДИН ПОЛИЦАЙ РАЗБИЛ ГЛАВАТА НА ДВАМА ПРОТЕСТИРАЩИ С ЕДИН УДАР .. МАНИ- НАПРАВО СЕ РАЗПЛАКАХ ОТ МЪКА .. СТРАШНИЧКО СИ Е ..

Тези полицай са много меки! В друга държава да са разтурили цирка до сега.

Що за журналистическа история... Новината е - Полицаи пребиха, вътре текста започва с Полицай биха, а вчера аз по телевизията видях едно дърпане... ужас

Господа журналисти,защо мълчите за пребития от полицаите човек протестиращ пред ОПЕРАТА В СТАРА ЗАГОРА????!!!!!??? ЗАЩО СЕ МЪЛЧИ И НИКОЙ НЕ ПОДАВА СИГНАЛ ЗА ПОРЕДНИЯТ БИТ ОТ ПОЛИЦАИ?????????

Гледахте ли видеото? Вижда се как вкарват един човек в патрулката, който се дърпа и рита наляво надясно за да избяга от закона. Аз побой не видях. А вие?

А полицаите имаха ли идентификациони номера?

В нормалния свят полицаят е помощник и закрилник на гражданина; и работи със съзнанието, че всеки гражданин му е работодател. Защо тия разпищолени гавази са без отличителни знаци? Логичният отговор е само един -- защото предварително са имали нагласа да извършат закононарушение. На кого служат те -- на нас, гражданите-данъкоплатци, дето им плащаме заплатите, или на шайката отрепки, дето им дават заповедите? Най-смущаващото е, че има толкова много хора, които подкрепят подобно поведение. Ееееех, прекрасна територия, ама не е случила на народ...

На мен пък "вие" ми омръзнахте, нито искам да ви виждам, нито да ви гледам маймунджулъците. Омръзна ми да не мога да ползвам автомобил около НС, защото група безделници решили да си показват месата там. Как досега някой от "вас" не излезе да каже какво очаква да се случи след оставка на правителството? Нови избори и пак същия резултат? Или да повторим примера на Белгия, които изкарват без правителство повече от година? Да, ама ние не сме Белгия, ние сме България и не ставаме за нищо. Та, да ти кажа, като не се държиш нормално - палката в главата. И аз му плащам на този полицай и съм доволен, когато ти нашоква рапона. Като се държиш като изтърван неандерталец, получаваш такова отношение.

dimitrez79@yahoo.com

И ти и аз сме омръзнали на някой си ама искаме да бъдем разбрани и зачитани. Не може като е в наш интерес да е едно а като не ни отърва друго.

а , ха, много хубаво. на коя планета е нормалния свят? щото на нашата не се среща такава опция за полицаи закрилници... не само в българия ами изобщо...

ПОЛИЦАИТЕ ПРЕДСТАВИХА ЛИ СЕ ПРЕД ГРАЖДАНИТЕ??? "НЕКОИ КУКИ МАЙ СА МНОГО ЛОШИ МУТРИ"!!!

Ей го "пребитият" вчерашен протестиращ : "... Виктор Лъчезаров Димчев се оказва и много близък човек до Цветан Цветанов. През юни 2010 г. вътрешното министерство е одобрило проект на стойност 99 913 евро, или близо 200 000 лева, за заснемането на 15-минутен образователен филм за живота на бежанците в България." Та и аз на негово място ще се тръшкам , рева и лея горко сълзи :-) После що протестите били само в София :-)

А ето и още данни за този "радетел за свобода": "Интерес буди и изпълнителят на проекта, напълно непознатата в киносредите фирма Глобус България ЕООД, която е еднолична собственост на Павел Добринов Павлов. Фирмата е пряк собственик на множество излъчващи и неизлъчващи кабелни телевизии, между които Комюнити ТВ (СТВ), T.TV.I, T.TV.I HD и Тревъл ТВ. Интерес будят някои връзки на Павлов. Седалищата на всички негови фирми и телевизии са в частните имоти на негова близка приятелка на име Минка Вътева Иванова и сина й Виктор Лъчезаров Димчев. Странно, но майката и синът, приютили фирмата, която е спечелила МВР проект за 200 000 лева, са стари познайници на вътрешното министерство. Виктор Димчев има полицейско досие още от 2001 г., когато само на 23-годишна възраст е арестуван заради измама. По това време той е разигравал престъпна схема, като е публикувал обяви и е набирал кандидати за издаване на визи за Мексико. След уговорка по телефона е насрочвал среща на клиентите си и им е прибирал по около 600 долара, като жертвите са попълвали пълномощно на името на майка му Минка Иванова, за издаване на виза. След това Димчев изчезвал за известно време, а когато се появявал, започвал да изнудва по телефона измамените за допълнителни суми. Към момента на спечелването на проекта на вътрешното министерство, а и досега Минка Иванова и Виктор Димчев са обект на разследване за документни измами, фалшификации и други престъпления от органите на МВР. "

На Позитано 20 и Гугъл ли имате?

ОВЦО,В РУСИЯ ПРАВНУВАТ 1025 ГОДИШНИНА ОТ ПОКРЕЩАВАНЕ НА РУСИЯ!ЦЕЛИЯТ СВЯТ БЕШЕ ТАМ!

Избърши си сопола, ще капне. От умиление и преданост.

Има ли полиция в България?Ако има защо пътните платна около парламента не са освободени,защо там се разхождат хора без установена самоличност, защо се руши пътна настилка и тротоари?Откъде тези полицаи получават заплати-нали от нашите данъци!Който иска да вика,да се пече на слънце,да пие кафе - има паркове, да ходи там. Пътното платно не е място за "ваканцуване",а за движение. Да се иска оставката на кметицата дето им разрешава да спират движението и да се лигавят около парламента! Щом не могат да формулират нормални искания,да излъчат послания и представители отстояващи позициите им - нямат място на пътя!

Има ли закони в България? И наказват ли тези, дето ги нарушават? Защото да оградиш парламента от "народната любов" през 3 улици е незаконно. Законното е 10, или 20 м. от охранявания обект. Или пък полицията да бие невъоръжени хора. По стар милиционерски обичай. Всъщност цялото висше ръководство на полицията са си милиционери от кариерата. Я да помислим как се спазва закона за обявавяне на комунистическия режим от 1944 до 1989 за престъпен. Законът е гласуван през 2000 година, но досега аз не съм видял някой от червените престъпници да е осъден. Даже и морално. И в това ни е основния проблем. А и малко късничко си се загрижил за закона. Трябваше да се сетиш през февруари. Или тогава вашите червени лумпени организирани от руско-съветските спецслужби бяха добри, а? Щото бяха от вашите, така ли?

Законите са за всички и тия крещящи след 22 часа са нарушители от първия ден на протеста.

НЕ ЗАЧИТАМ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО- ТО Е НЕЛЕГИТИМНО,ТОЕ МАФИЯТА СРЕщУ КОЯТО АЗ ТРЯБВА ДА СЕ БОРЯ!!! НЯМА ДА НАПУСНА БГ И ДА ИМ ОСТАВЯ ХУБАВАТА ПРИРОДА!!! НЯМА ДА СЕ САМОЗАПАЛВАМ- ЩЕ ГИ ЗАПАЛЯ ТЯХ ТАКА ЩЕ ИМА ПОЛЗА ОТ МЕН! НАВЪН НИКОЙ НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА МЕН И Е ПРЕТЪПКАНО С АЛБАНЦИ,ПОЛЯЦИ,ЧЕХИ И ДРУГА ИЗМЕТ.!!! НАВЪН Е ТРУДНО И ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ЗА НАЕМ !! МОЕТО МЯСТО Е ТУК-БЪЛГАРИЯ Е МОЯ,БЪЛГАРИЯ Е НАША ТЯ НЕ Е ТЯХНА!!! ЩЕ СЕ БОРЯ И БИЯ С ТЯХ-УПРАВЛЯВАЩИТЕ , ЗА ДА СИ ВЪРНА БЪЛГАРИЯ,ОТ КОЯТО ТЕ ИСКАТ ДА МЕ ИЗГОНЯТ!!! НЕ ЗАчИТАМ ПРАВИТЕЛСТВОТО-ТО Е МАФИЯТА! НЕ ЗАЧИТАМ ПАРТИЙНАТА ВЛАСТ! НЕ ЗАчИТАМ ПОЛИЦИЯТА- ТЯ Е ОРЪДИЕ НА МАФИЯТА! НЕ ЗАЧИТАМ ПРЕЗИДЕНТА-ТОЙ Е ЛЪЖЕЦ И ЛАЙНО! НЕ ЗАЧИТАМ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ВСС ТЕ СА СТОЖЕРА НА МАФИЯТА И ХУНТАТА В БГ!!! !! link НЕ ВЯРВАМ НА РАДИОТО И ТЕЛЕВИЗИЯТА И НА ЖУРНАЛИСТИТЕ-ТЕ СА ОТ ДС. ЩЕ ТЪРСЯ ЕДИНОМИШЛЕНИЦИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА БОРБА ЗА СВАЛЯНЕ НА ВСИЧКИ БГ ПАРТИИ ОТ ВЛАСТ!! ВСИЧКИ ПАРТИИ ДО ЕДНА-ДОЛУ!!! НИКАКВИ ПАРИ ЗА ПАРТИИТЕ! НИКАКВИ ПАРИ ЗА ТОК! НИКАКВИ ПАРИ ЗА ПАРНО! НИКАКВИ СМЕТКИ НИКАДЕ НЯМА ДА ПЛАЩАМ И ЩЕ СЕ БОРЯ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА-МАФИЯ!!! СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ И ВИЕ И НАПРЕД-СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТ,НЕЙНИТЕ ИНСТИТУЦИИ И ПАРТИИТЕ! ВЕЧЕ ГЛАСУВАХА ЗАКИН В ЕВРОПА-БАНКИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПРЕСЛЕДВАТ ДЛЪЖНИЦИТЕ СИ И ДА ИМ ОТНЕМАТ ИМУЩЕСТВОТО! СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ И ВИЕ)НЕКА ФАЛИРАТ. ДОЛУ МАФИОТСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА НА КОЯТО СЕ ГРАДИ МАФИЯТА! ДОЙДЕ ВРЕМЕТО И ЗА МОЛОТОВ СРЕЩУ ГЬОНСУРАТЛЪКА НА КОМУНИСТИТЕ.

Глупако, по-добре си плащай данъците и спазвай законите. Османската империя е в миналото, ако не ти харесва Българската държава, свят широк.

гей като отркрие новите работни места няма да има кой да протестира срещу това благоденствие . тогава и помощите за безработни ще станата по 50 лева на ден - кой ще протестира срещу 1500 лв. на месец и хляба ще стане по 50 стотинки ........ ама филийката ще му ядем и стария шинел на гей ...

биещ полицай при бит лекар .... ако полицая е личност с име и без маска - господ здраве да му дава ... ако полицая е психопат с маска и без име - господ здраве да им дава на ВСИЧКИ от полицията .... тия са толко много умни , че ще изядат ръката , която ги храни - ръката на данъкоплатеца

Да спрем да си плащаме данъците за 1г , да изпразним хранилката!

Браво на полицията! Крайно време е да почнат да си вършат работата! В другите държави никой няма право да не изпълни разпореждане на полицай, а тук в България всеки прави каквото си иска!

Тук пропускаш една малка подробност, че в белите държави зада станеш полицай трябва да имаш минимум 60 кредита по специалността от университет. Повечето полицаи са с бакалавърска степен, но има и много с магисстърски степени. Отделно всички са завършили академии, които са поне една година. Всичко това се отнася за обикновените полицаи. Полицаите имат права, но изискванията към тях са много високи и ако имат и най-малкото превишение на правата отиват на съд и край с кариерата. Аз питам какво са завършили българските сержанти.

глупости !!!!

Каквото и вие най вероятно...

Може да има повече толерантност. Обаче като чета коментарите си мисля че това понятие ви е извънземно. В "САЩ било така". Да така е, с единствената разлика че в САЩ нямат защо да протестират, знам защото живея в САЩ от 20 години. Само най лошото сме взели от тях. Днес полицаите обслужват протестиращите, утре полицаите ще имат нужда от някъкъв тип услуга от протестиращ на пример механик и ще очакват добре свършена работа. Не бой, както твърдят някои изнервени граждани ами толерантност, търпение, уважение и съвместно усилие.

Всеки си гледа работата Димитре. Кой както може.

ама твоята заплата идва от моите данъци! И ти се плаща да ни защитаваш, а не като звъннем в полицията, че ни ограбват да отговаряте , че не е в правомощията ви: като избиват старците по селата , за да им откраднат мизетната пенсийка от 140лв , става утре докато дойдете. Нищо и вие имате майки и имате или ще имате деца... утре твой колега ще пребие протестиращия ти син

Сега са силни полицаите, срещу 500-1000 протестиращи...... Като се сьбереме 100000, ще ги видим колко са бабаити..... А това време наближава......!!! :-)

Тогава ще дойде армията, пич. Аз подкрепям исканията на протестиращите, но просто не се прави така. Имало е избори, не сте гласували (повечето от протестиращите), което први проблемът изцяло ваш. Това, което трябва да направите сега е да натискате правителството и парламента да променят избирателния кодекс, да се въведат контрол и ограничения за това как да се става депутат, да се премахнат имунитети и т.н., след което да се отиде на избори. С висене по улицата и блокиране на града няма да постигнете нищо градивно, просто защото не това е демократичният начин. Плюйте ме и ме съдете колкотои искате, но аз живея и съм гражданин на демократична страна и тук хората уважават правителството, колкото и лошо да е то. Ако нещата станат драматично нетърпими, тогава се влиза в диалог, договарят се условия с опозицията, синдикатите (ако е необходимо) и после се отива на избори. С разправии кой бил, кой не бил нищо не става. Естествено, че ако окажеш съпротива на полицията ще те арестуват и бутнат в патрулката. Ако и това откажеш - ще те понапляскат или преместят със сила. Затова е полицията.

ЧЕ НИЕ ИМАМЕ ЛИ АРМИЯ?!

Айде съберете се бе нещастници прости, но като гледам ние ще се съберем и ще ви изметем ебати боклуците измислени. 500 човека тука всички направиха луди, че има и глупаци дето ходят без пари. Ебаго тая държава затвори няма ли или големи глоби.

Леко да не дайдеш при мене, че и аз бях много силен.....Садам и той....

у...у.....у....у....., да бе мирно седяло, не бим чудо видяло! няКой да знае илИ?

Според снощното преброяване на МВР населението на Китай не надвишава три милиона!

преброяване на МВР а на Бузлуджа като Монако - има нема милиар, милиард и половина

Полицай патрулира в парка. На една пейка мъж чете вестник и мърмори: - Да б, тази шбана държава! Полицаят веднага си помислил - "Ето, арестувам го за псувни срещу държавата и ще ме наградят". Арестувал псуващия и право при шефа си: - Ето, шефе, арестувах един за псувни срещу държавата, искам повишение! - Вие гражданино защо псувате държавата? - запитал шефът. Човека отговорил: - Гражданино Началник, вижте какво пише: Терористични актове в САЩ; САЩ планират свръхвъоръжаване; САЩ започват нова война в Източна Азия и т.н. Шефа се обърнал към полицая: - Сержант, той е псувал американците! Понижавам те на регулировчик! - и ги изгонил от стаята. Полицаят запсувал през зъби: - Да б тази шбана държава! А човека тихо му прошепнал: - Аз ти казвах, ама не вярваш...

държавата наистина е Шибана. При тези протести.... Не .... и добавете квото си искате, половината от протестиращите кретени трябва да са вече прибрани. Вече знаете, шием шапки и шалчета за зимата!

и пернишки кюмур у мазето за зимата . или нови зимни протести през февруари тази година бяха срещу боко , а догодина срещо гей ...

Браво бе, браво - ЧЕТИРИ ПОЛИЦАЯ, от които трима офицери(ПОЛКОВНИК, МАЙОР И МЛ. ОФИЦЕР) респектират(пардон - "вежливо са поканили и водят към кафенето") момчето, както САМИ ВИЖДАТЕ "БЕЗ УПОТРЕБА НА ГРУБА СИЛА". На мен лично ми се струва, че "четиримата блюстители на реда" рискуват изключително много - трябваше да има още поне един генерал или най добре направо Йончев. Без малко да пропусна и Веско Маринов ;-) Убеден съм, че поведението им е мотивирано от "обосновани предположения", че момчето("тоя въоръжен до зъби терорист" - както сами можете да се "убедите" от снимките) се кани да взриви НС или да разстреля поне 100на полицаи и още толкова депутати. Към всички "под пагон" изпълняващи служебните си задължения: ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТА НЕ СЕ ПРЕСТАРАВАЙТЕ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ И ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ЗА ония 240 И ВИЕ СТЕ ОТ СТАДОТО(който предпочита: електорат)! БЪДЕТЕ УБЕДЕНИ, ЧЕ ТИЯ КОИТО ВИ НАСЪСКВАТ, АКО СЕ СТИГНЕ ДО "ЛОШОТО" ПЪРВИ ЩЕ ИЗБЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ, НО ВИЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ТУК!

Приятелю, полковници, майори и офицери има в армията, не в МВР /в частност полицията/...

а звездичките по вашите нашивки какви звания дават?

Как смеят полицаите да си вършат работата! Те не знаят ли, че Република България е ПРОТЕСТНА РЕПУБЛИКА! "Не знам как да е, но така не е!" - това е нашият девиз! Ние на паважа решаваме как да не е! Каквото и да е - не е! Така рече Кръстев - пардон, не бил Кръстев! А бе, кой кво рече, бе? Кой черпи днеска?

Абе аз видеото не гледах, ама гледам тука едни полицай влачат някакви, т. нар. протестиращи. До тук добре, ама "нямали знаци полицаите" - като гледам всички са с пагони, емблеми, надписи навсякъде, че и половината са с шапки... Като че ли имам мнение на кого да вярвам и то не е в тезата за шопара, блъскащ главата на невинен младеж в паветата в центъра на столицата, пред всички държавни институции, посред бял ден, в центъра на внимание от страната ни за цяла Европа ... Посмали Манго, посмали...

"полицаи" в множествено число, не знам как се е озовало това "и- кратко" там :)))

Леле-е-е, тук гъмжи от млади червенотиквиничковчета - тежко на такава държава с такива "младежи"!

Какъв е тоя посерко дето отказва да се подчини на органите на реда, какво прави там, с каква цел е и отгоре на всичко е без документи. Това е провокация, тестване на реакциите на полицията. Целите може да са много по-опасни от това, което изглежда на пръв поглед. Само бой, бой и бой до насиране!

Всички искаме промяна,но Вие платени мекерета не развявайте български знамена-не ги петнете! Развявайте израелски знамена-нали евреина Сорос използва Вашето справедливо недоволство,за да унищожи България.Не се ли усещате,че Ви употребяват!?

Мале какъв недооценен мозък си!

чета и не вярвам на очите си. еди кой си артист чул една лелка да твърди как видяла... и хоп потресаващо заглавие, все едно чета Шок. И помежду другото се споменава, че полицията имала и друга версия, че протестиращите са блокирали (незаконно) булевард ползван от стотици хиляди, че младежът се е отказал да се легитимира (незаконно) и че е оказал съпротива при задържане (ясно че е незаконно).

"Интелигентните" трябва да ядат много здрав бой заради пречките по придвижването, които ни създават от два месеца. Браво на полицаите!!!

ти па пътуваш за никъде бе гюро и си екологичен проблем

Това не са били никакви полицаи. На Манолова и Кутев павето пак им се е правило въргал, ама от как пребили мирно протестиращи с павета и щитове нямало желаещи за спаринг, Наложило се да се дегизират на беззащитни полицаи. Бедния Жюстин Томс, тъкмо отивал да върне книга в БАН, когато се спънал в прегражденията и станал поредната жертва.

Жюстин Томс съобщи пред Дарик, че полицаите са го били жестоко и са го влачили. Те били с тежко оборудване и не били като обикновени полицаи....................................................... Поредният номер на Бб и ЦЦ да всеят е смут сред протестиращите,като са пратили своите "нобикновени" полицаи да правят арести,да настроят хората и да се нагнети напрежение.Затова са нямали отличителни знаци.

много умно... идиотщината на лято 2013..............

Правилно! Идиотщината на лето 2013 е сътворена от гербаджийските мафиотски мутри.

заради шепа уроди от позитано, които и техните не понасят, изпотепаха читавия народ, който ни отсрамва пред децата ни , че не сме мърша.

балко, шепа останаха уродите, тези по хавлийте дето днес пак ни засрамиха пред децата ни, че ги търпим 2 месеца да потъпкват всички закони и да ни правят на мърша.

Ама ти наистина ли не съзнаваш, че си долнокачествена мърша?!!! То затова читавия народ никога не е бил и никога няма да бъде при вас бе лумпеноид.

А бе вие тука нормални ли сте!как ще е нормално човек да бъде обграден не от 3-ма от шест дебели полицаи и да бъде бит по най -жесток начин,защото е отказал да се лигитимира.и заради една лична карта да пребият някого,да не говорим,че използват това за предлог,за да оправдаят действията си-искам вас смелчаците,където защитавате полицаите утре вие лично или ваши близки да изпаднете в същата ситуация и да ви видя тогава.Омръзна ми от прости и жалки хора,които за нищо са готови да разкъсат човек

неизпълнение на полицейско нареждане. в сащ за това си труп. жалко за жюстин, но следващия път ще помисли преди да отнема правото на хората да ползват булеварда.

Факт, в САЩ предупреждават 2 пъти и стрелят. Точка. Всеки гражданин е длъжен да носи със себе си валиден документ за самоличност и при отказ да се легитимира, полицаите имат пълното право да го задържат за справка. При съпротива, полицията е в пълното право да упражни сила. Има си закони - спазват се. Няма равни и по-равни. Ако протестиращите искат демокрация - това е част от нея. Няма значителен и по-незначителен нарушител. Тук във Великобритания ако откажеш да се подчиниш на полицай те просто стоят до теб и ти повтарят едно и също, докато се изнервиш... Посегнеш ли само - незабавен арест и криминално досие, и си до там! С криминално досие не можеш да работиш сума ти неща. Трябва да има уважение към полицията. Тези хора си вършат работата. Добри или лоши - те са на работа и е редно, протестиращите да не ги провокират.

Коментари - Полицаи пребиха и арестуваха младеж пред парламента | Днес.dir.bg

Полицаи пребиха и арестуваха младеж пред парламента

Полицаи биха момче на протеста "На кафе" пред парламента и показно го задържаха. От полицията обаче отричат да са използвали сила.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи пребиха и арестуваха младеж пред парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Мръсна комунистическа сган-за една плицейска заплата са съгласни да изпълняват най- мръсни поръчки...Това не са българи. а даволски изчадия

А аз съм на същото мнение

Забравих да напиша, че много комунисти четат този сайт. По тъпите им коментари личи, че са платени серГЕЙпесоглавци. Което е равно на предатели на Бъллгария. Комунизма си отива. Септември ще бъде май. Просто след паднето на БКП през септември, ще видите всички комунисти, парламент, през крив макарон. Сега ще ядете дървото. Ще вЪ шибаме, както си искаме. Вече комунизма е история. ДуПиСе ви прецакаха, без да се усетите. То пък какво трудно вече има, да биеш комунисти на избори? Кога сте печелили? Детска игра. Особено със сегашните представители на партията майка. Боже как звучи, "Партията майка". Баси случая. Е хайде със здраве, сбогом комунисти. П.С. Не си мислете, че съм от ГЕРБ. Просто съм здраво мислещ човек, и не съм с болен мозък на комунист.

Бравоооооооо! Ураааааа! Истински милиционери герои. Сигурно разказват с гордост на женичките си, на децата си, на майките си. Те са герои, истински. Разказвайте на близките си, Те ще се гордеят с вас. Дори може и да станат, като вас. Така е правилно, щом се случват такива неща.

Аз не виждам да го бият - виждам само един самозабравил се малоумник, който не изпълнява разпореждане на полиций! Що мене не ме бият????

Мен никакъв полицай не ме е бил и имам много нормални отношения с полицията - аз ги уважавам, когато си изпълняват задълженията, не преча на останалите хора на улицата и нямам, ама абсолятно никакви проблеми! Щом са го били, значи е имало защо! Що не бият наред, например! А някои и да ги биеш без нищо, все ще има за какво!

Заради такива малодушни и послушни хора,стигнахме до тук.

Явно си е заслужил, това което му се е случило!. Защо трябва да търпим простотиите на разни простаци!

това полиция ли е, или балетна формация, на война, като на война, какво са очаквали измислените ни протестиращи - нямат лидер, нямат разрешение от общинката, не знаят какво искат, измислих си реформаторско блокче, в което са тези, които народът не пожела чрез изборите, екстремисткото им поведение не бива да се наказва, за да не се нарушат правата им, да поканим турската полиция да ги издуха за отрицателно време, защото,който го е страх от мечки не ходи в гората....трябва така да им се отръска прашеца, че да смеят да се оплачат, ами да си обуват гащите и дим да ги няма,да чистят улиците на столицата или да копат по нивите си...

сещаш ли се полицията къде ще си самозавре "оборудването" !?

Приятел, вие се самозабравихте бе, не сте виждали власт отдавна и сега, сте по-злобни нещастни и от преди, сигурно щото Ви е ясно че няма да е задълго.... малей... "недай си боже сляпо да прогледа"....

Биха го малко! Много са меки! Това не е полиция! Ако бяха полиция на място, трябваше такъв бой да му хвърлят, че майка му да не може да го познае. Друг път ще е кротък като агънце и като види полицай, ще минава на другия тротуар.

Не ми обяснявайте как е в америка,това не ме интересува,защото знам как е в нормална европейска държава,където живея.недопустимо е да се бие и рита паднал човек на земята невъоражен от 6-ма яки полицаи,и каква глупост заради лична карта.и тази лична карта е само предлог и оправдание за техните зверски действия.искат да сплашат хората,но не са познали.ще бъдат изметени

ще има за всички, от сърце

Всички, които са гледали случката по телевизия или интернет предполагам са си направили извода колко безпристрастни са нашите журналисти и с какви методи си служат за манипулация на обществото.

Полицията да бие наред, тези платени и наркотизирани типове.

ЗАГАДКА: Кой е този минитър, с тези доходи: ДЕКЛАРАЦИЯ по Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни, обществени и други длъжности в публичния и частния сектор Заключение: Контролно число C5A12950 1. 128015 EUR 250375 Милена Благоева Ангелова заплата, командировъчни 2. 83558 EUR 163425 Милена Благоева Ангелова заплата, командировъчни 3. 9800 BGN 9800 Милена Благоева Ангелова заплата, командировъчни 1. Годишна данъчна основа за доходи от трудови правоотношения, извън тези за заеманата длъжност 60500 лв. 3. Годишна данъчна основа за доходи от друга стопанска дейност 30728 лв. 6. Годишна данъчна основа за доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ 1490 лв. 1. ипотека 188503 EUR 368680 , Милена Благоева Ангелова договор за ипотечен кредит Дата: 16.05.2013 Да ме прощават червните боклуци

Така му се пада на тоя дришльо.

Една жена каза..... Да ви имам новините!

А АЗ ПЪК ДА ТИ РАЗПРАВЯМ .. НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ , СЕСТРА МУ ИМАЛА КОЛЕЖКА , НА КОЯТО НЕ НЕЙНАТА СЪСЕДКА ПЛЕМЕННИЦАТА ИМАЛА СЕСТРА КОЯТО ЧУЛА , ЧЕ ЕДНА ДРУГА ЖЕНА - НЕЙНА КОЛЕЖКА ВИДЯЛА НА ПРОТЕСТА -КАК ЕДИН ПОЛИЦАЙ РАЗБИЛ ГЛАВАТА НА ДВАМА ПРОТЕСТИРАЩИ С ЕДИН УДАР .. МАНИ- НАПРАВО СЕ РАЗПЛАКАХ ОТ МЪКА .. СТРАШНИЧКО СИ Е ..

Тези полицай са много меки! В друга държава да са разтурили цирка до сега.

Що за журналистическа история... Новината е - Полицаи пребиха, вътре текста започва с Полицай биха, а вчера аз по телевизията видях едно дърпане... ужас

Господа журналисти,защо мълчите за пребития от полицаите човек протестиращ пред ОПЕРАТА В СТАРА ЗАГОРА????!!!!!??? ЗАЩО СЕ МЪЛЧИ И НИКОЙ НЕ ПОДАВА СИГНАЛ ЗА ПОРЕДНИЯТ БИТ ОТ ПОЛИЦАИ?????????

Гледахте ли видеото? Вижда се как вкарват един човек в патрулката, който се дърпа и рита наляво надясно за да избяга от закона. Аз побой не видях. А вие?

А полицаите имаха ли идентификациони номера?

В нормалния свят полицаят е помощник и закрилник на гражданина; и работи със съзнанието, че всеки гражданин му е работодател. Защо тия разпищолени гавази са без отличителни знаци? Логичният отговор е само един -- защото предварително са имали нагласа да извършат закононарушение. На кого служат те -- на нас, гражданите-данъкоплатци, дето им плащаме заплатите, или на шайката отрепки, дето им дават заповедите? Най-смущаващото е, че има толкова много хора, които подкрепят подобно поведение. Ееееех, прекрасна територия, ама не е случила на народ...

На мен пък "вие" ми омръзнахте, нито искам да ви виждам, нито да ви гледам маймунджулъците. Омръзна ми да не мога да ползвам автомобил около НС, защото група безделници решили да си показват месата там. Как досега някой от "вас" не излезе да каже какво очаква да се случи след оставка на правителството? Нови избори и пак същия резултат? Или да повторим примера на Белгия, които изкарват без правителство повече от година? Да, ама ние не сме Белгия, ние сме България и не ставаме за нищо. Та, да ти кажа, като не се държиш нормално - палката в главата. И аз му плащам на този полицай и съм доволен, когато ти нашоква рапона. Като се държиш като изтърван неандерталец, получаваш такова отношение.

dimitrez79@yahoo.com

И ти и аз сме омръзнали на някой си ама искаме да бъдем разбрани и зачитани. Не може като е в наш интерес да е едно а като не ни отърва друго.

а , ха, много хубаво. на коя планета е нормалния свят? щото на нашата не се среща такава опция за полицаи закрилници... не само в българия ами изобщо...

ПОЛИЦАИТЕ ПРЕДСТАВИХА ЛИ СЕ ПРЕД ГРАЖДАНИТЕ??? "НЕКОИ КУКИ МАЙ СА МНОГО ЛОШИ МУТРИ"!!!

Ей го "пребитият" вчерашен протестиращ : "... Виктор Лъчезаров Димчев се оказва и много близък човек до Цветан Цветанов. През юни 2010 г. вътрешното министерство е одобрило проект на стойност 99 913 евро, или близо 200 000 лева, за заснемането на 15-минутен образователен филм за живота на бежанците в България." Та и аз на негово място ще се тръшкам , рева и лея горко сълзи :-) После що протестите били само в София :-)

А ето и още данни за този "радетел за свобода": "Интерес буди и изпълнителят на проекта, напълно непознатата в киносредите фирма Глобус България ЕООД, която е еднолична собственост на Павел Добринов Павлов. Фирмата е пряк собственик на множество излъчващи и неизлъчващи кабелни телевизии, между които Комюнити ТВ (СТВ), T.TV.I, T.TV.I HD и Тревъл ТВ. Интерес будят някои връзки на Павлов. Седалищата на всички негови фирми и телевизии са в частните имоти на негова близка приятелка на име Минка Вътева Иванова и сина й Виктор Лъчезаров Димчев. Странно, но майката и синът, приютили фирмата, която е спечелила МВР проект за 200 000 лева, са стари познайници на вътрешното министерство. Виктор Димчев има полицейско досие още от 2001 г., когато само на 23-годишна възраст е арестуван заради измама. По това време той е разигравал престъпна схема, като е публикувал обяви и е набирал кандидати за издаване на визи за Мексико. След уговорка по телефона е насрочвал среща на клиентите си и им е прибирал по около 600 долара, като жертвите са попълвали пълномощно на името на майка му Минка Иванова, за издаване на виза. След това Димчев изчезвал за известно време, а когато се появявал, започвал да изнудва по телефона измамените за допълнителни суми. Към момента на спечелването на проекта на вътрешното министерство, а и досега Минка Иванова и Виктор Димчев са обект на разследване за документни измами, фалшификации и други престъпления от органите на МВР. "

На Позитано 20 и Гугъл ли имате?

ОВЦО,В РУСИЯ ПРАВНУВАТ 1025 ГОДИШНИНА ОТ ПОКРЕЩАВАНЕ НА РУСИЯ!ЦЕЛИЯТ СВЯТ БЕШЕ ТАМ!

Избърши си сопола, ще капне. От умиление и преданост.

Има ли полиция в България?Ако има защо пътните платна около парламента не са освободени,защо там се разхождат хора без установена самоличност, защо се руши пътна настилка и тротоари?Откъде тези полицаи получават заплати-нали от нашите данъци!Който иска да вика,да се пече на слънце,да пие кафе - има паркове, да ходи там. Пътното платно не е място за "ваканцуване",а за движение. Да се иска оставката на кметицата дето им разрешава да спират движението и да се лигавят около парламента! Щом не могат да формулират нормални искания,да излъчат послания и представители отстояващи позициите им - нямат място на пътя!

Има ли закони в България? И наказват ли тези, дето ги нарушават? Защото да оградиш парламента от "народната любов" през 3 улици е незаконно. Законното е 10, или 20 м. от охранявания обект. Или пък полицията да бие невъоръжени хора. По стар милиционерски обичай. Всъщност цялото висше ръководство на полицията са си милиционери от кариерата. Я да помислим как се спазва закона за обявавяне на комунистическия режим от 1944 до 1989 за престъпен. Законът е гласуван през 2000 година, но досега аз не съм видял някой от червените престъпници да е осъден. Даже и морално. И в това ни е основния проблем. А и малко късничко си се загрижил за закона. Трябваше да се сетиш през февруари. Или тогава вашите червени лумпени организирани от руско-съветските спецслужби бяха добри, а? Щото бяха от вашите, така ли?

Законите са за всички и тия крещящи след 22 часа са нарушители от първия ден на протеста.

НЕ ЗАЧИТАМ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО- ТО Е НЕЛЕГИТИМНО,ТОЕ МАФИЯТА СРЕщУ КОЯТО АЗ ТРЯБВА ДА СЕ БОРЯ!!! НЯМА ДА НАПУСНА БГ И ДА ИМ ОСТАВЯ ХУБАВАТА ПРИРОДА!!! НЯМА ДА СЕ САМОЗАПАЛВАМ- ЩЕ ГИ ЗАПАЛЯ ТЯХ ТАКА ЩЕ ИМА ПОЛЗА ОТ МЕН! НАВЪН НИКОЙ НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА МЕН И Е ПРЕТЪПКАНО С АЛБАНЦИ,ПОЛЯЦИ,ЧЕХИ И ДРУГА ИЗМЕТ.!!! НАВЪН Е ТРУДНО И ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ЗА НАЕМ !! МОЕТО МЯСТО Е ТУК-БЪЛГАРИЯ Е МОЯ,БЪЛГАРИЯ Е НАША ТЯ НЕ Е ТЯХНА!!! ЩЕ СЕ БОРЯ И БИЯ С ТЯХ-УПРАВЛЯВАЩИТЕ , ЗА ДА СИ ВЪРНА БЪЛГАРИЯ,ОТ КОЯТО ТЕ ИСКАТ ДА МЕ ИЗГОНЯТ!!! НЕ ЗАчИТАМ ПРАВИТЕЛСТВОТО-ТО Е МАФИЯТА! НЕ ЗАЧИТАМ ПАРТИЙНАТА ВЛАСТ! НЕ ЗАчИТАМ ПОЛИЦИЯТА- ТЯ Е ОРЪДИЕ НА МАФИЯТА! НЕ ЗАЧИТАМ ПРЕЗИДЕНТА-ТОЙ Е ЛЪЖЕЦ И ЛАЙНО! НЕ ЗАЧИТАМ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ВСС ТЕ СА СТОЖЕРА НА МАФИЯТА И ХУНТАТА В БГ!!! !! link НЕ ВЯРВАМ НА РАДИОТО И ТЕЛЕВИЗИЯТА И НА ЖУРНАЛИСТИТЕ-ТЕ СА ОТ ДС. ЩЕ ТЪРСЯ ЕДИНОМИШЛЕНИЦИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА БОРБА ЗА СВАЛЯНЕ НА ВСИЧКИ БГ ПАРТИИ ОТ ВЛАСТ!! ВСИЧКИ ПАРТИИ ДО ЕДНА-ДОЛУ!!! НИКАКВИ ПАРИ ЗА ПАРТИИТЕ! НИКАКВИ ПАРИ ЗА ТОК! НИКАКВИ ПАРИ ЗА ПАРНО! НИКАКВИ СМЕТКИ НИКАДЕ НЯМА ДА ПЛАЩАМ И ЩЕ СЕ БОРЯ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА-МАФИЯ!!! СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ И ВИЕ И НАПРЕД-СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТ,НЕЙНИТЕ ИНСТИТУЦИИ И ПАРТИИТЕ! ВЕЧЕ ГЛАСУВАХА ЗАКИН В ЕВРОПА-БАНКИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПРЕСЛЕДВАТ ДЛЪЖНИЦИТЕ СИ И ДА ИМ ОТНЕМАТ ИМУЩЕСТВОТО! СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ И ВИЕ)НЕКА ФАЛИРАТ. ДОЛУ МАФИОТСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА НА КОЯТО СЕ ГРАДИ МАФИЯТА! ДОЙДЕ ВРЕМЕТО И ЗА МОЛОТОВ СРЕЩУ ГЬОНСУРАТЛЪКА НА КОМУНИСТИТЕ.

Глупако, по-добре си плащай данъците и спазвай законите. Османската империя е в миналото, ако не ти харесва Българската държава, свят широк.

гей като отркрие новите работни места няма да има кой да протестира срещу това благоденствие . тогава и помощите за безработни ще станата по 50 лева на ден - кой ще протестира срещу 1500 лв. на месец и хляба ще стане по 50 стотинки ........ ама филийката ще му ядем и стария шинел на гей ...

биещ полицай при бит лекар .... ако полицая е личност с име и без маска - господ здраве да му дава ... ако полицая е психопат с маска и без име - господ здраве да им дава на ВСИЧКИ от полицията .... тия са толко много умни , че ще изядат ръката , която ги храни - ръката на данъкоплатеца

Да спрем да си плащаме данъците за 1г , да изпразним хранилката!

Браво на полицията! Крайно време е да почнат да си вършат работата! В другите държави никой няма право да не изпълни разпореждане на полицай, а тук в България всеки прави каквото си иска!

Тук пропускаш една малка подробност, че в белите държави зада станеш полицай трябва да имаш минимум 60 кредита по специалността от университет. Повечето полицаи са с бакалавърска степен, но има и много с магисстърски степени. Отделно всички са завършили академии, които са поне една година. Всичко това се отнася за обикновените полицаи. Полицаите имат права, но изискванията към тях са много високи и ако имат и най-малкото превишение на правата отиват на съд и край с кариерата. Аз питам какво са завършили българските сержанти.

глупости !!!!

Каквото и вие най вероятно...

Може да има повече толерантност. Обаче като чета коментарите си мисля че това понятие ви е извънземно. В "САЩ било така". Да така е, с единствената разлика че в САЩ нямат защо да протестират, знам защото живея в САЩ от 20 години. Само най лошото сме взели от тях. Днес полицаите обслужват протестиращите, утре полицаите ще имат нужда от някъкъв тип услуга от протестиращ на пример механик и ще очакват добре свършена работа. Не бой, както твърдят някои изнервени граждани ами толерантност, търпение, уважение и съвместно усилие.

Всеки си гледа работата Димитре. Кой както може.

ама твоята заплата идва от моите данъци! И ти се плаща да ни защитаваш, а не като звъннем в полицията, че ни ограбват да отговаряте , че не е в правомощията ви: като избиват старците по селата , за да им откраднат мизетната пенсийка от 140лв , става утре докато дойдете. Нищо и вие имате майки и имате или ще имате деца... утре твой колега ще пребие протестиращия ти син

Сега са силни полицаите, срещу 500-1000 протестиращи...... Като се сьбереме 100000, ще ги видим колко са бабаити..... А това време наближава......!!! :-)

Тогава ще дойде армията, пич. Аз подкрепям исканията на протестиращите, но просто не се прави така. Имало е избори, не сте гласували (повечето от протестиращите), което први проблемът изцяло ваш. Това, което трябва да направите сега е да натискате правителството и парламента да променят избирателния кодекс, да се въведат контрол и ограничения за това как да се става депутат, да се премахнат имунитети и т.н., след което да се отиде на избори. С висене по улицата и блокиране на града няма да постигнете нищо градивно, просто защото не това е демократичният начин. Плюйте ме и ме съдете колкотои искате, но аз живея и съм гражданин на демократична страна и тук хората уважават правителството, колкото и лошо да е то. Ако нещата станат драматично нетърпими, тогава се влиза в диалог, договарят се условия с опозицията, синдикатите (ако е необходимо) и после се отива на избори. С разправии кой бил, кой не бил нищо не става. Естествено, че ако окажеш съпротива на полицията ще те арестуват и бутнат в патрулката. Ако и това откажеш - ще те понапляскат или преместят със сила. Затова е полицията.

ЧЕ НИЕ ИМАМЕ ЛИ АРМИЯ?!

Айде съберете се бе нещастници прости, но като гледам ние ще се съберем и ще ви изметем ебати боклуците измислени. 500 човека тука всички направиха луди, че има и глупаци дето ходят без пари. Ебаго тая държава затвори няма ли или големи глоби.

Леко да не дайдеш при мене, че и аз бях много силен.....Садам и той....

у...у.....у....у....., да бе мирно седяло, не бим чудо видяло! няКой да знае илИ?

Според снощното преброяване на МВР населението на Китай не надвишава три милиона!

преброяване на МВР а на Бузлуджа като Монако - има нема милиар, милиард и половина

Полицай патрулира в парка. На една пейка мъж чете вестник и мърмори: - Да б, тази шбана държава! Полицаят веднага си помислил - "Ето, арестувам го за псувни срещу държавата и ще ме наградят". Арестувал псуващия и право при шефа си: - Ето, шефе, арестувах един за псувни срещу държавата, искам повишение! - Вие гражданино защо псувате държавата? - запитал шефът. Човека отговорил: - Гражданино Началник, вижте какво пише: Терористични актове в САЩ; САЩ планират свръхвъоръжаване; САЩ започват нова война в Източна Азия и т.н. Шефа се обърнал към полицая: - Сержант, той е псувал американците! Понижавам те на регулировчик! - и ги изгонил от стаята. Полицаят запсувал през зъби: - Да б тази шбана държава! А човека тихо му прошепнал: - Аз ти казвах, ама не вярваш...

държавата наистина е Шибана. При тези протести.... Не .... и добавете квото си искате, половината от протестиращите кретени трябва да са вече прибрани. Вече знаете, шием шапки и шалчета за зимата!

и пернишки кюмур у мазето за зимата . или нови зимни протести през февруари тази година бяха срещу боко , а догодина срещо гей ...

Браво бе, браво - ЧЕТИРИ ПОЛИЦАЯ, от които трима офицери(ПОЛКОВНИК, МАЙОР И МЛ. ОФИЦЕР) респектират(пардон - "вежливо са поканили и водят към кафенето") момчето, както САМИ ВИЖДАТЕ "БЕЗ УПОТРЕБА НА ГРУБА СИЛА". На мен лично ми се струва, че "четиримата блюстители на реда" рискуват изключително много - трябваше да има още поне един генерал или най добре направо Йончев. Без малко да пропусна и Веско Маринов ;-) Убеден съм, че поведението им е мотивирано от "обосновани предположения", че момчето("тоя въоръжен до зъби терорист" - както сами можете да се "убедите" от снимките) се кани да взриви НС или да разстреля поне 100на полицаи и още толкова депутати. Към всички "под пагон" изпълняващи служебните си задължения: ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТА НЕ СЕ ПРЕСТАРАВАЙТЕ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ И ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ЗА ония 240 И ВИЕ СТЕ ОТ СТАДОТО(който предпочита: електорат)! БЪДЕТЕ УБЕДЕНИ, ЧЕ ТИЯ КОИТО ВИ НАСЪСКВАТ, АКО СЕ СТИГНЕ ДО "ЛОШОТО" ПЪРВИ ЩЕ ИЗБЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ, НО ВИЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ТУК!

Приятелю, полковници, майори и офицери има в армията, не в МВР /в частност полицията/...

а звездичките по вашите нашивки какви звания дават?

Как смеят полицаите да си вършат работата! Те не знаят ли, че Република България е ПРОТЕСТНА РЕПУБЛИКА! "Не знам как да е, но така не е!" - това е нашият девиз! Ние на паважа решаваме как да не е! Каквото и да е - не е! Така рече Кръстев - пардон, не бил Кръстев! А бе, кой кво рече, бе? Кой черпи днеска?

Абе аз видеото не гледах, ама гледам тука едни полицай влачат някакви, т. нар. протестиращи. До тук добре, ама "нямали знаци полицаите" - като гледам всички са с пагони, емблеми, надписи навсякъде, че и половината са с шапки... Като че ли имам мнение на кого да вярвам и то не е в тезата за шопара, блъскащ главата на невинен младеж в паветата в центъра на столицата, пред всички държавни институции, посред бял ден, в центъра на внимание от страната ни за цяла Европа ... Посмали Манго, посмали...

"полицаи" в множествено число, не знам как се е озовало това "и- кратко" там :)))

Леле-е-е, тук гъмжи от млади червенотиквиничковчета - тежко на такава държава с такива "младежи"!

Какъв е тоя посерко дето отказва да се подчини на органите на реда, какво прави там, с каква цел е и отгоре на всичко е без документи. Това е провокация, тестване на реакциите на полицията. Целите може да са много по-опасни от това, което изглежда на пръв поглед. Само бой, бой и бой до насиране!

Всички искаме промяна,но Вие платени мекерета не развявайте български знамена-не ги петнете! Развявайте израелски знамена-нали евреина Сорос използва Вашето справедливо недоволство,за да унищожи България.Не се ли усещате,че Ви употребяват!?

Мале какъв недооценен мозък си!

чета и не вярвам на очите си. еди кой си артист чул една лелка да твърди как видяла... и хоп потресаващо заглавие, все едно чета Шок. И помежду другото се споменава, че полицията имала и друга версия, че протестиращите са блокирали (незаконно) булевард ползван от стотици хиляди, че младежът се е отказал да се легитимира (незаконно) и че е оказал съпротива при задържане (ясно че е незаконно).

"Интелигентните" трябва да ядат много здрав бой заради пречките по придвижването, които ни създават от два месеца. Браво на полицаите!!!

ти па пътуваш за никъде бе гюро и си екологичен проблем

Това не са били никакви полицаи. На Манолова и Кутев павето пак им се е правило въргал, ама от как пребили мирно протестиращи с павета и щитове нямало желаещи за спаринг, Наложило се да се дегизират на беззащитни полицаи. Бедния Жюстин Томс, тъкмо отивал да върне книга в БАН, когато се спънал в прегражденията и станал поредната жертва.

Жюстин Томс съобщи пред Дарик, че полицаите са го били жестоко и са го влачили. Те били с тежко оборудване и не били като обикновени полицаи....................................................... Поредният номер на Бб и ЦЦ да всеят е смут сред протестиращите,като са пратили своите "нобикновени" полицаи да правят арести,да настроят хората и да се нагнети напрежение.Затова са нямали отличителни знаци.

много умно... идиотщината на лято 2013..............

Правилно! Идиотщината на лето 2013 е сътворена от гербаджийските мафиотски мутри.

заради шепа уроди от позитано, които и техните не понасят, изпотепаха читавия народ, който ни отсрамва пред децата ни , че не сме мърша.

балко, шепа останаха уродите, тези по хавлийте дето днес пак ни засрамиха пред децата ни, че ги търпим 2 месеца да потъпкват всички закони и да ни правят на мърша.

Ама ти наистина ли не съзнаваш, че си долнокачествена мърша?!!! То затова читавия народ никога не е бил и никога няма да бъде при вас бе лумпеноид.

А бе вие тука нормални ли сте!как ще е нормално човек да бъде обграден не от 3-ма от шест дебели полицаи и да бъде бит по най -жесток начин,защото е отказал да се лигитимира.и заради една лична карта да пребият някого,да не говорим,че използват това за предлог,за да оправдаят действията си-искам вас смелчаците,където защитавате полицаите утре вие лично или ваши близки да изпаднете в същата ситуация и да ви видя тогава.Омръзна ми от прости и жалки хора,които за нищо са готови да разкъсат човек

неизпълнение на полицейско нареждане. в сащ за това си труп. жалко за жюстин, но следващия път ще помисли преди да отнема правото на хората да ползват булеварда.

Факт, в САЩ предупреждават 2 пъти и стрелят. Точка. Всеки гражданин е длъжен да носи със себе си валиден документ за самоличност и при отказ да се легитимира, полицаите имат пълното право да го задържат за справка. При съпротива, полицията е в пълното право да упражни сила. Има си закони - спазват се. Няма равни и по-равни. Ако протестиращите искат демокрация - това е част от нея. Няма значителен и по-незначителен нарушител. Тук във Великобритания ако откажеш да се подчиниш на полицай те просто стоят до теб и ти повтарят едно и също, докато се изнервиш... Посегнеш ли само - незабавен арест и криминално досие, и си до там! С криминално досие не можеш да работиш сума ти неща. Трябва да има уважение към полицията. Тези хора си вършат работата. Добри или лоши - те са на работа и е редно, протестиращите да не ги провокират.