Коментари - Накъде водят обвиненията, повдигнати на Тръмп, и какво може да предприеме той | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във три страни има по един идиот за президент: мунчо, путкин, Тръмп

Има и милиони нещастни глупаци, като теб.

Крайно време е този извратеняк да бъде натикан в панделата и черните да му разширят халката.

Обаче никъде не сте споменали за тях и си пишете собствената версия.

Новина от последните минути: Тръмп е обявил, че се определя като "виновен" по всички обвинения с условието да бъде съден в България. Тук (след предоставянето на съответното "дарение" - не казвам подкуп) на Висшия Съдебен Съвет, независимо от материята на престъпленията - присъдата е максимум 3 месеца "условна" + обществено порицание (и глоба до 1500лв.). П.С. Напълно случайно е, че всеки втори дворец в Бояна и Драгалевци е обитаван от съдия и семейството му/и.

А пък аз еб@х малолетните си дъщери и никой нищо не ми направи! Демонокрацията е супер!

Излиза, че Тръмп е изнудван. Е как съдят изнудван човек, че е платил откуп, а за изнудвача няма никакъв проблем?

оранжевия шебек трябваше отдавна да гние в затвора,но и това ще се случи!

дано ти гниеш цял живот в затвора, мръсен фашист.

Обвиненията водят към такава невероятно силна победа на Тръмп догодина, че демокраите ще им се завие свят. А след това идва отмъщението. И то ще е брутално. Прокурора на Сорос от Ню Йорк направи с едно действие толкова мног за Тръмп, колкото всичките му ПРри не можаха за 8 години!

мечтай братко мечтите са безплатни дори и за лумпени

Ми да вземе да стане президент! На пример !

След Хюсеин Обама (евреин по майка, мюсюлманин по баща и евангелист по бизнес имидж), САЩ станаха кочина. За да защитавали жените казват. Абе конвенция от Истанбул, написана от жената на Ердоган, салафистка от Саудитска Арабия. Май скоро секса между християни ще го обявят за престъпление.

За каква еврейка говориш, копейкин хибриден?

Всъщност в какво го обвиняват наистина? За сексуална връзка с порно звезда не виждам как ще го съдят? За това, че ѝ е платил се заговори да я съдят за изнудване. Нещо не е отчел парите правилно ли? Значи да разбирам ли, че ако мен ме изнудят и платя с фирмени пари, защото фирмата си е моя, ще ме съдят за финансова злоупотреба? Примерно в данъчната декларация съм ги вкарал в графа лични разходи, вместо да ги пиша плащане на подкуп или откуп?

Ами нещо такова. Порно "звездата" искала да се появи в телевизионното му шоу за да стане по-популярна като сексуална играчка. За целта използва професионалните си умения да свали Тръмп. Тръмп обаче се усеща че от тази нищо не става (освен интригантка) и не я включва в шоуто. И след това като иска да стане президент тази ви$$$$око морална звезда иска да се похвали пред телевизията че е спала с бъдещия президент. Защото не си спазил обещанието тя да се появи в шоуто. Ако Тръмп ѝ беше дал да се появи в шоуто щеше може би да го съди за сексуално изнудване... И всъщност не е ясно дори дали Тръмп е платил. Неговият пратеник Коен е платил, но дали Тръмп му е платил след това не е ясно. И спокойно Тръмп може да каже че е дал парите на Коен за да оправи работата. Изобщo, това си е използване на правосъдието с политически цели.

До никъде! До под кривата круша. Е до там водят обвиненията! За големите конспирации, уж неплатени данъци, предполагаема връзка с Русия, международни престъпления и еди какво си, какво излезе? Нищо, едно голямо нищо. Ама сега обвинения че платил смешна сума на някаква уж порно звезда която работи в стриптиз клуб!? Какво е наказанието за това велико престъпление? За сведение Клинтън платил на неговата любовница скромната сума от 800 хиляди долара преди да се кандидатира за президент! И никой не е имал проблем с това. "както и по две федерални разследвания за ролята му в щурма срещу Капитолия на 6 януари 2021 г. от негови поддръжници, опитващи се да отменят изборната му загуба през ноември 2020 г." И тези разследвания ще са под кривата круша след като предоставените записи от охранителните камери в Капитолия демонстрират пълна липса на престъпленията за които прокуратурата говори. Даже лицето на "Щурма" вече е на свобода! Както и много други задържани индивиди.

на към победа на Тръм, натам водят, и дано да стане, иначе сегашните ще затрият света, не губейки нищо и без това са дъртаци

Поне тръмп е младеж . :)))) 76... пресен, пресен. :)))

а бай Дън за втори мандат?

78 всъщност.76 беше като изгуби от Байдън. Но поне е с акъла си. Че БайДън...

V edna kiliq s Putler.

Поредният с ампутиран мозък. Акъла ти стига само да се наядеш и да се изсереш

Говнар гледаш в огледалото. Поне си слагай тапа на гъза, за да не го зацапваш

Поредният театър за отвличане на вниманието. Тръмп, Украйна.... Отвличат вниманието с едно за да не забележим, че са ни отнели тихомълком всички човешки права. Скоро СЗО ще има властта да се разпорежда във всяка една държава, насилствено да имунизира при тяхно еднолично решение, локдауни когато те решат. Кажат утре че има пандемия от листни въшки по палмите и имат много успешна имунизация като се задължават всички да получат по 3 на година. А какво общо имат хората с болестите по дърветата, ами нищо въпреки това СЗО ще има право да прави каквото си иска и да продължава да си измисля пандемия с цел намаляване на световното население. Жалко, че това няма да се отнася само за евроатлантическите толерасти, а за всички, нищо че това което ни чака заслугата е само тяхна

Аре и тоя позиви мята от покривите... :)))

Тия военно-фарма престъпници, които управляват целия свят чрез пъпета байдън, ползват като бухалки всички международни органи, но ползват и местните органи като бухалки срещу всеки, малко по-нормален от байдън, който не могат да контролират.. на тях им трябват такива,които незнаят къде ходят, спъват се по стълбите на самолета, казват им кога да махат-с две думи просто пъпет, като байдън и зеленски................... А за престъпленията на сина на байдън, които в оср@йна опитаха да подгонят още преди години,но байдън ги уволни, разбира се чрез пъпетите си там.............жалка история в целия свят......

Путин що му помгна на Байдън с тая война? :)

Някои ги тресе от страх Д.Тръмп да спечели да им стъжни живота. Първи страхливци са от СЗО - с пълно право !

Така е.