Сноудън получи норвежки приз в московски хотел

Представители на норвежкия ПЕН-клуб връчиха лично на Едуард Сноудън присъдената му преди това награда за принос за защита на свободата на словото.

Обратно в новината

Коментари - Сноудън получи норвежки приз в московски хотел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да следят Х-я ми как им влиза в Устата!

За мен тезата, че Сноудън бил предател на Америка, защото е изнесъл пред хората, пред американския народ доказателства, че правителството посслушва и следи тотално хората не е издържана. Големият въпрос тук е ЗАЩО, С КАКВИ ЦЕЛИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ТАКОВА МАСОВО И ТОТАЛНО ПОДСЛУШВАНЕ, ПО ЧИЕ НАРЕЖДАНЕ, С КАКВИ ЦЕЛИ, и ... КАКВИ СА КОНКРЕТНИТЕ РЕЗУЛТАТИ, ПОСТИГНАТИ В ИНТЕРЕС НА ОБЩЕСТВОТО И СЪЩИТЕ ТЕЗИ ХОРА. Ако и след като някой е изнесъл ФАКТИ И ДИКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕРЕДНИ И ПРЕСТЪПНИ ДЕЙНОСТИ, аз несмятам, че това се квалифицира като предателство! Неприятен привкус оставя това, че се укри точно при Путин и в Русия, но доколкото разбирам май не е имал (голям) избор.

Алоо мъ.рши фмер.сани дето тролите срещу Сноудън. Дали ще ви стигнат центовете да си платите нета? Или ви е "служебен"?

Обаче ти луд стана цял ден под разни имена да защитаваш предателя Сноудън....час не е смешно като ви бъзикам. ....малиии много сте зле сте бе.

И накрая във връзка със предателя Сноудън, срещу което толкова много скачахте. Първо не ми отговорихте как определяте ген.Поляков, който разстреляха мисля през 1988г., Полишчк и Моторин. Второ на мене ми е все едно за Сноудън, дали е предател или борец за "демокрация",но обичам да дразня смотаняците по форумите. Което не е хубаво, все едно да се подиграваш някой умствено увреден човечец. Останете си със здраве.

А епитетите от рода на "малоумник, леке, лайно" и каквото там още беше ги ставям изцяло за сметка на фашистко - червената агитка.

Тези пък. Тъкмо позабравим за партенката Сноудън и те ни го напомнят. Първо на новинарите да им кажа че този Сноудън не е онзи дето първоначалоно е хукнал да бяга. Второ този Сноудън е замажи очите на хората за дълго като им кажеш какви играчки имахме преди 20 години та още поне 50 години да не се сетят какви имаме сега. Този сноудън буквално не каза нищо ново което не се знаеше и преди от тези които се интересуват от темата сигурност на всички нива, не само интернет. Когато снякои Сноудъновец излезе и ви каже, че отдавна света се управлява от психотронната мафия с торсионни, скаларни, лепронни и други видове генератори и манипулатори на мозъчните ни вълни и биополета от разтояние и когато даде прости и ефективни мерки за защита на база изтънчените си знания по тези теми и ние проверим всеки за себе си че те работят наистина, Е тогава знайте, че имаме налице истински вътрешен човек искащ да Ви помогне. На него даваите награди. До тогава си знаите, че нищо незнаете за истинските технологии за следене и контрол и инфото на Сноудън е прах в очите ви по тази тема.

Назначават те на секретна работа, полагаш клетва за вярност и почваш да изнасяш секретни данни насам-натам. За тази ти дейност и за измяна към родината си някъде по света ти дават награда за "свобода на словото". След като цивилизованите държави изперкват не бива да се чудим, че Сев. Корея иска да натисне бутона.

,,Всяка КРИВА ЛИНИЯ успоредна на ПАРТИЙНАТА....е права линия. /ЦИТАТ/.

Бе тя и партийната линия беше уж права, ама после нещо се укриви. И станаха капиталисти за една нощ, пък вие тука бленувайте за справедливост...

Когато на света дойде време справедливо,демократично и когато между човеците ще се възцари мир и любов,на Едуард Сноудън ще се изгради паметник в много градове на света! Като един от репресираните по времето на властта на мракобесието и сатанизма...!

Изпий си хапчетата , борецо срещу Сатаната.

Една баба след девети отишла на доктора и казала : Дофтуре борли мъ звездъта! Доктора се учудил: Каква звезда ти си е патила бре? А тя овърнала: Не бе дофтуре. Кръста ме боли, ама то сега нали вече няма кръстове....----------------------------------------------------------и много от вас Дирчовци сте като тази баба.

Те са си малко тъпи, така че не се учудвай на реакциите им.

Разкри как Обама следи и пдслушва и приятели и врагове ведно с американския народ. Обама го дамгоса, " приятелите" също, враговете го приютиха, а народа даде " народния вот" за дясната ръка на Обама , Хилари от благодарност. ПАРАДОКСИ

А някой спомня ли си за Аферата "Уотъргейт" свързана с незаконни действия на Комитета на Републиканската партия по време на избирателната президентска кампания през 1972 г. в САЩ . ?

Честно да ни кажа, омръзна ми да чакам издиханията на мравешкать мисъл на някой от борците против соросоидите, глобалистите, фЪшизъма, комунизЪма и каквото още се сетите.

със сигурност няма да ти се налага да чакаш каквото и да е, ако скочиш от някоя висока сграда

Приеми го , като рецепта и за теб!

Само това ли можа да роди малкото ви мозъче ?

Та за генерал Поляков какво мислите, а форумни борци срещу капитализЪма?

Сноудън и Асандж са национални предатели, и рано или късно ще си получат заслуженото. Вервайте ми

Какво да мислим за Сахаров, Солженицин, Георги Марков и т.н. като само 20 г. след падането на желязната завеса САЩ и "западната демокрация" се изродиха и започнаха да използват инструментариума на Сталин и лошите "комуняги" ? А иначе активните соросоидни "блогъри" хич не искат да обсъждат истиността на казаното от Сноудаън и Асандж ... Защо ли ?! Защото е стопроцентова истина !

Ами този дри*льо като не е искал да се замесва в мръсни работи, що е почнал работа в разузнаването, или да бе, не се сетих, в руските служби само готини неща се вършат, не като при онези гнусни капиталисти с милиардите. В ХУМАННАЯ РОССИЯ изобщо не биха се радвали да са господарите на света и биха върнали доброволно приза. Слава богу, че в реалния живот никога няма да станат, а все ще гледат гладни, жадни и тъжни отстрани като гаврошчета, какво правят батковците от силните държави, SORRY.

Лошото е мнозина от хората "мислят" като кучето на Павлов. Не с ума си, а посредством партийните си пристрастия, който често са от днес за утре.

Явно много душички съм засегнал, щом така подскачат, че и използват обидни епитети. Споко бе, нямах пред вид точно вас, говорих по принцип, но явно вие се припознавате и се излагате. Което е ваш проблем.

засегнал си, щом така те страх от хора, които говорят

Ти много ли си страшен ?

Генерал Поляков, Полишчук, Моторин и сие., какви се явяват според вас?

Патриоти на САЩ ???

Цветистите "коментари" по повод на скромното ми мнение за сетен път ме убеждават, че съм прав. Дерзайте прочее. Кой съм аз, че да налея нещо в главата на някому ...., не се стремя, пък и ми е все тая.

Нека си ни подслушват с други гуми. РОБИ !!!

Ей заради туй ни нямат вяра нито в Русия, нито в Америка. Всеки втори - готов да предаде майка си и баща си.

Сноудън и Асанж са мъжете с най-голям принос за свободата на словото и информацията. Това пречи на сатанистите които са зинали да погълнат земята заедно с населението и. От там и терорът срещу тях, както и целият квич и гнусните епитети - включително и на този форум.

Бих добавил и журналиста Иван Иванов от Нова телевизия

по твоята логика свидетелите на престъпление са предатели, щом свидетелстват за изобличението на престъпника....да ти имам и лайняната анти логика

Предателите са предатели, драги Дирчовци. Щом някое е предал веднъж своите, той ще предаде и чуждите. Това е стара истина. Обикновено му плащат и после гледат да се отърват от него. После идва друга дата и го реабирлитират, но на умрелия е все едно. Но в малките лузангаджийски мозъчета на материала това няма как да се осъзнае. Приятен ден.

.........

Предателството предполага, че в следствие предадената страна е била победена и унищожена. Нищо такова не се е случило с прекомерно разрасналите се събирачи на компромати, американските разузнавателни агенции. Кретени като теб, които не могат да мислят, би трябвало да не се опитват изобщо да го правят.

Предателството никога не е предполагало победа. Предполагало е морална или материална облага.

предал е предателите на америка, най-големия враг на самите американци, разбил живота на всичко социалномислещи хора - писатели, преподаватели в унивеситети, синдикати в америка - цру. Затова сега Америка е едно гнездо на едри капиталистически кобри, чиито мозък е напълно прогнил и разложен от милиардите, натрупани в частните им банкови сметки на тия гнусните капиталисти

Три прочете ли нещо по - обстойно за Сноудън или просто караш по заглавията?

Сноудън го извеждат с каска и бронежилетки, само по тъмно и след отцепване на района. Тежко се живее като мишена.

как ли се живее в златна клетка, ако не си свикнал

Ами като римски патриций - вино, жени и още нещо.

ама много сте тъпи римските патриции са били свободни

Интересно, как биха нарекли например Медведев, ако отиде в Англия и размаха кирливите ризи на Русия - хахахаххаахх

Ама в щатските много кир се оказа че има..

Сигурно, но това не отговаря на въпроса ми. Впрочем, ако се вярва на приказките за богатството на Медведев, може и втори Абрамович да имаме след година две. Английските тимове имат нужда не само от арабски инжекции, нали - хахахахахахах

А ако Тръмп поиска убежище в Беларус и извади кирливите ризи на САЩ?

Швеция е пропаднала страна. Страна в напреднал евро-атлантически стадий, в момент в който населението и активно се подменя с цветнокожи ислямски гаджали. Нищо чудно че правят каквото САЩ им каже.

Брутен вътрешен продукт: САЩ - $57,436 на бейзболна шапка Швеция - $51,165 на калпак Русия - $8,929 на ушанка Koй точно е пропаднал?

Е щом моралните ценност се изразяват с Брутен вътрешен продукт де е България.

И вие вярвате, че най- верните слуги на американците- норвезите- са дали наградата за да покажат, че за свободата на словото означава нещо за тях? В Норвегия дори по форумите вече няма открити дискусии така както по българският, а ако имаш собствено мнение за новите им граждани- направо те завират на кучето в гъза. Не вярвайте на такива награди.

Изразчето "московски хотел" цели да ни вмени нещо май ? Ами Сноудън е в Русия поради опасения за живата си разкритията си... Има и по-интересни случки от хотели там, дир ! Например тайната среща състояла в хотел "Меркурий" в центъра на Москва между соросоида Иван Кръстев и Навални. Има хубав запис от камерите на хотела качен в нета - можете да го видите.

Кое му е тайното? Трябваше да ти искат разрешение ли? След тази среща Иван Кръстев неколкократно в публични изявления цитира елементи от разговора си с Навални.

Ако си беше останал в САЩ човек да го признае за "защитник на свободата на словото", а той сега е просто "предател" на Родината си.

Обявявайки на хората на Америка, че са следени и подслушвани по незаконен начен не го прави предател на родината си.

Нали и аз това казвам - Ако си беше останал........, но той отишъл в Русия.

всъщност зависи от коя страна си, това да станеш предател на най-демократичната държава в света и роб на диктатура си е за затвор в цивилизованите страни не бесят

И коя е най-демократичната държава в света? САЩ ?!?! хахахаха.... Защо не Сауди Арабия?

и тя е по-демократична от Русия

САЩ били най-демократичната държава ? Цирк Буш.Изклаха и обраха коренния народ на Америка, който беше в каменната ера. направиха първите концентрационни лагери-резервати. Експлоатираха 300 черни роби. " НЯМА ПО ГОЛЯМ ИЗНОСИТЕЛ НА НАСИЛИЕ В СВЕТА ОТ МОЯТА ДЪРЖАВА.АЗ НЕ МОГА ДА МЪЛЧА " МАРТИН ЛУТЪР КИНГ

Тази награда май "тежи повече" от Нобела за мир на Обама. Браво на Пен-клуба! Натри носа за САЩ и запада с неговите прехвалени ценности и двойни стандарти.

Бесило за предателите, независимо от кой страна са.

имаш предвид Горби ли?

Кръв пикаят ЦРУ и българските продажници като теб ха ха ха

Предателят си е предател. Днес предава своите, утре и чуждите. Но това очевидно е неразбираемо за малкото ти мозъче.

Браво бре едни норвежци да отсрамят целия запад така наречените "цивилизовани страни" и "международната общност" !!! А дали ще има и подобна награда и от краварите нали са за свободата на словото и го имат като голяма ценност ха дано но надали !!!!???

Браво!