Надзирател записвал с камера Николай Банев, сложили и катинар на килията му

Филмирането на задържаните било изключение - превантивна мярка срещу служители, които внасят забранени вещи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Га еди кифтетата ни рива, а сега цвилиш като женско ...

Намирисва ми на Страсбург. Ще осъди държавата и няма да е за. 10-20000 лв. Този не е вчерашен.

Какво стана с щитовидната жлеза на Банева? Нали затова замениха килията с подписка, затова питам, и какво следва след това? Ще се изниже ли тихомълком, за да има свобода да обработва свидетели, прокурори и съдии? Средства за това имат предостатъчно, да не стане като с Брендо?

!абйед анлод ансърм ив атацимаМ !яираглъБ етиталк инигод оклок !абйед ,исрагило ,абйед амам атшаВ

Еххх от 5 звездните хотели до напиканите чаршафи. Браво!

Когато се разболееш, а поне 95% не са виновни, че са се разболели, или попаднали в болница, Трябва да плащаш за консумативи, за избор на екип, за престой в болница и т.н. Без Изобщо да си Виновен, а Този и другите твари по затворите, които пар екселанс са си Престъпници и Без да ги съдят Непрестанно се оплакват, че "Условията в килиите не им харесват" ! Баах та и наглеците ! А, га крадохте, лъгахте, грабихте, биехте, правехте далавери и убивахте хиляди човешки съдби и Бъдещето на младите, тогава и за миг не допускахте, че един ден може да се окажете от страната на Битата карта ? И , че толкова много Наглост и Безочие Няма как да ви бъдат Простени ! Ми, да започне да си плаща по 1000 лв за 24 часа престой в ареста и да му дадат прани чаршафи и одеала , ама кенефа няма как да го преместят защото той е "недвижима вещ" !!

Очаквам Банев да купи затвора , съдебната палата и всички в нея.

Грехът на Баневи е, че се преместиха да живеят във Франция ....без да платят миза на Кауна. Кауна и господарите му Пашата и Маргините окрадоха България под кураторството на ДС генералите. Те трябва да изгният бавно в затвора....

Ехх немате угодия ...

Да, ама тия кретени, генералите си стоят в сянка. Нали??? А те се най-виновни за днешното състояние на България!!!

Не бих изтърпяла тази гнусотия с напиканите одеала, гнусно. Ама има една стара поговорка да би мирно седял не би чудо видял. А хората какво се учудват най- бедната страна сме в ЕС какви да са затворите, луксозни ли? Живота е хубав за тези които са добри!

Е тва е.. От 500 милиона до напиканите одеала в затвора! Една добра новина!

Милионите на 100% са от някоя фанатизирана глава докато другото е реалност въпреки милионите дето всяка година отчитат че са ''усвоили''...

защо опасните химикали стоят още във Враца....въпреки че изминаха повече от 10 години, откакто Кауна завзе завода на Баневи? Врачани живеят до химическа бомба.

Да му се връща на този който е измислилтези подигравки с Банев , това са чиста вода подигравки и гавра с затворниците ! Ако бяха приложили това на Молдованите нямаше да избягат ! Днешната власт са безоотговорни ,властолюбиви безбожници и беззаконици !

Той не е затворник а арестант бре момче ;)

Овньо...тоя и такъв защитник като теб с пет грама вълна на челото ще продаде на хайван пазари ...мдааа

Искате да кажете, че е без синджир в килията! Ще приватизира и продаде и "арестите"

Психологическият тормоз е принцип на мутрите и закони за тях не важат.. Какъвто и ще да е обвинен би следвало да се спазват елементарните изисквания.. И понеже са много ''стриктни'' ама там дето трябва да оказват натиск за това по няколко пъти на година им бягат затворници...

Добре де, ако имат доказателства да ги съдят и в затвора. Ако нямат тези, които са ги вкарали в затвора.. какви са тези циркове. Това прилича на отвличане с изнудване сега. типично по мутренски. Хем в затвора, хем не ги съдят.. Какво чакат, да им предадат бизнесса си сами ли?

оо молят тв ше се разплача...бизнесмени..крадци на прехода

трябват ефективни присъди на тази държава..и да се започне от някъде..пожелавам им справедивост..

Банева се оплакала, че тоалетната и е в стаята, ама да не си в 5звезден хотел? Всичко в живота се връща.

Зло куче - само под ключ.

А моят брат от Елхово, когато е ходил при него да си иска заплатата, оня го е замерил с пепелника за това, че не се е обърнал към него с обръщението: Мистър Банев... И не му е дал последните три заплати..Така му се пада!

Той Банев валутния борд искаше да събаря преди няколко години ..пускаше ги някакви че ''бил вреден за България и спирал развитието ни'' Явно му се виждат много 250-те евро заплати които дава, и искаше да плаща по 125 евро ..след като падне борда и еврото стане 4 лв. А това че не дава последните няколко заплати си е отделно.

Този, дето хиляди остави на улицата, днес му нарушавали правата !! Унизява ли го!?-Ми то Ви се връща.

Ами като са си бъркали в носа тия ''хиляди'' кой им е виновен???? Та да бяха научили че пред изпълнителната власт се протестира а не по форумите като са били хиляди, пред агенцията за приватизация дето гушкат пари ама работа не вършат че бонуси получават.. Такива опаквачи подир дъжд качулка си заслужават положението в България..

Обаче двамата избягали молдовци са имали постоянен достъп до телефон.

Важното е на Маргени, Галеви, Таке и най-вече на Цветан Василев да им е добре, а тия квартални разбойници ще го преживеят. Прокуратурата и хотелиерски бизнес ще захваща личи

Ти какво говориш!!!-Квартален разбойник!?-Банов сасипа и продаде на скрап над 100предприятия. Изхвърляики на улицата без заплати и обещитения работещите в тях?

Щом не го е снимал с другарче в килията - нищо не е снимал

Ако има надзирател изгорял от далаверите на Банев ,да действа.

Абе тия хора не разбраха ли, че не са на курорт там. Когато са го карали през просото с чувство че са недосегаеми не се замислят, че ще търкат нарове, ама като се оакат и ги настанят в килия и започват да пищят колко е гадно. Еми спазвайте си правилата, спазвайте си законите и няма да е гадно. верно няма да е изобилно, но поне нячма да е гадно, вмирисано и с два катинара.

Ама такива хора не проумяха ли колко милиони плащаме ние заради такива условия и нередности??? Докато няма присъда няма как да се взема страна а се говори принципно за въпроса.. И наблюдението и катинарите са в разрез с еврогейските регламенти, ама защо да се замисляте че едни ги нарушават а балъци като нас плащат обезщетения..

А в разрез , я кажи с кои точно ?

И накрая ще ги пуснат по живо, по здраво най много с някоя условна присъда....

Кауна не успя да изрекетира Банево и затова е цирка. Затова пък Оманския фонд и италианския Дон Домато горят 100%. Съдружнибите на КТБ, Цветан Василев, Ковачки продължават напред , като че ли нищо не се е случило.

Аве,Бацето фАнА ли си гадже най-после? ......или си кара на чекии--я, ква тлъста лапа вади!!;)))))

Арестантите, които откажат да подпишат декларация, че са съгласни да ги снимат какво ги правят? Пускат ли ги? ;)

Ще се разплача. Сега човекът, като вземе да боледува, то диабет, кръвно, дископатия, нерви, оплешивяване и газове - направо ще се разсипе, горкия.