17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така. Крайно време е да се изясни веднаж за винаги, че субсидиите не са надвзети, а са наддадени. Виновнникът за това е министърът на финансите. Той трябва да понесе строго наказание за ощетяването на държавния бюджет съгласно закона за това. Не трябва да е задължително връщането на наддадените суми от съответните партии веднага. Още повече, че вече съществува прецедентът със разсрочването на дълговете от 8 млн. лв на мюфтийството за 20 години и загубите от съответните лихви да ги понесе виновникът ВГ, а безсрамниците от ГЕРБ га спрат да парадират колко колосални суми са откраднали и нямат естествено нужда от никакви субсидии. Нали?!

БСП ще върнат парите, но Горанов ще понесе ли някаква отговорност за нехайството си и некомпетентността си? Той е пряко отговорен за безстопанственост и ощетяване на държавния бюджет. Умишлено или от грешка е раздавал пари и е нанесъл вреди. Той е този, който трябва да бъде порицаван и наказан.

Почти всеки българин е теглил кредит знае,че ако не го върне жив го изяждат.А какво става при тия който ние ги избираме къщи за гости, субсидии, апартаменти,далавери за милиони и накрая няма виновни.Всичките без значение от боята хвана ли се здраво за ръце НИ СЕ ПОДИГРАВАТ.

Каквото и да обясняват, както опоскаха партийните пари, така ще опоскат хазната на държавата.

при един лев дотации,за да си върнат надвзетите шест милиона лева , ще трябва на следващите избори всички избиратели да гласуваме за бсп!

Е, другари и другарки, Путин ярез Решетников да не спря да ви финансира?!?

Последно сега плескавици да приготвям ли за Бузлуджа или електората суха храна ще си носи

Мафията ГЕРБ УЖ върна парите в бюджета, но пак разполага с тях а ще разполага и с всички останали върнати субсидиите от другите партии, тъй като са на власт и ще ги ползват под формата на държавна корупция за бъдещи избори или тъмни сделки. Това са долни номера.

... срещу самите партии, за да ги унищожи.

Другари , изпращам Ви смЕх от Брюксел ! С уважение ... Елена Йончева

Това само един гербер го може,да му откраднат парите,после да му ги "върнат" уж на него щото крадеца и той некадърен и се издънил и той Гербера да се радва ахахаха!!! ХО ХО ХО

Стига си тролил - пари нема !

И друго герберофци,за Виденов и след това,аз не съм виновен,че нямате нищо в тиквите си и сте се прее.али с пирамидите хахах!!!

Тъй, тъй, банките основани от другарите се оказаха пирамиди... кой му е крив на народа, че другарите го измамиха и му прибраха парите... Да живее БСП-то... на гърба на народа.

КурНела Импексова премиер! Жан Виденов ще ни се стори като един юноша бледен само!

Наскоро БСП цяла ТЕЦ продаде на Доган! Тези ли ще ми разправят, че нямат пари! Ами да слязат от Ролсовете и Бентлитата!

Техният си бюджет не могат да вържат- тръгнали цяла държава да оправят Аре писта

Глад мори добитъка.

Има много прости хора,но има и гербери!!! Тяхната работа е примерно дай ми 5лв утре ще ми ги върнеш хахаха!!! Честно един от тези индивиди няма нищо на втория етаж.

Курнело, ти ли си ма? Ние си знаем, че комунист, кръв повръща, пари не връща, не ни се оправдавай...

научи български, мило съветско дрОгарче!

държавен орган, който да им направи пълна финансова ревизия на БСП? За какво са дали парите? Договори, фактури, платежни, трудови и граждански договори на наетите служители, осигуровки и прочее счетоводни документи. Как така парите са изчезнали? Това са наши пари и искаме да знаем къде са отишли до стотинка. И откъде накъде си финансират партийната телевизия с държавни пари? Да се издържат с реклами, като останалите частни телевизии. Само БНТ е на бюджетна издръжка, но тя е държавна.

Най-много да намерят някой напълно законен договор с някоя PR агенция, която негласно пълни секциите за коментари под новините.

Така е нискочели-Гузен негонен бяга!!! Герб първи си върнали парите!!! ХО ХО ХО

Да не би Пройчо да ти е баща , или обратното , ти на него ? Голяма прилика има между двамината ... по празноглавие и плиткоакълие де ... ха ха ха

Няма как,трябва се обяснява като за герберски тролове възможно най-просто и елементарно инак няма шанс ха.ха.хааа

Нинова, за 100 бона направи конгрес, ядохте на намазани софри, сега - нямали пари. 2 милиона издръжка на структурите за половин година??? Гласувайте пак за БСП - те знаят как да харчат!

"Проблемът със социализма е, че в един момент изхарчваш парите на другите хора" -Маргарет Тачър Така са свикнали ГАДОВЕТЕ !

ГЕРБ какви пари харчи, бе? Тези дето Горанов ги раздава без да си е направил сметката, тези дето Борисов ги раздава предизборно и както му хрумне, от личните си спестявания ли ги вадят?

Нинова рече- Хайде, де! Пари няма- действайте! Защо се пита в задачата с пари за издръжка се прави партийна телевизия? Едва ли някой данъкоплатец ще иска парите му да отиват за заплати на партийци! Никаква издръжка на партии! Който иска партия да прави да събира пари от членски внос или дарения. Толкоз!

лъжат червените гадини...ЛЪЖАТ

я елате да ми попасете говедата , та да изкарате някой и друг лев ... за Бузлуджа де !

Да не би мегаикономиста дрогаря Гечев да управлява финансите им ? Явно е той ... ха ха ха ... след като няма пари !

Няма дрога-няма пари Това е формулата на НЕуспеха на бесипе на изборите.

Абе с конкурс ли ви избират такива тъпи тролове хахаха!!! Има дрога-няма пари Това е формулата на успеха на герберо на изборите.

Ела ми разкажи за Виденов

Бягайте си търсете парите от тоя дето ги е раздал!!! ХО ХО ХО

Реваха с години за намаляване на субсидията Референдума на дългия не мина за много малко Но ГЕРБ изпълни желанието ма онез 2.5 милиона българи гласували за орязване на субсидията Сега КурНи рИве ... ми като е проста фитка ний какво сме виновни

Хахаха, комундетата пак се насраха.

Комунист пари не връща!Той само взема.

На кого стигат парите и кой не се интересува от държавната субсидия? Ами ясно е на кого. На ГЕРБ ! Боли ги тях дали субсидията ще е 0,1, 6 или 11 лева. Те са в чудесно финансово състояние. Едни и същи фирми печелят обществените поръчки и разбира се, се отчитат където трябва със съответен процент. Това и децата го знаят. Ама нямало доказателства. Сега няма! След време ще се появят и така ще се размирише, че няма да може да се диша. Бюджетният излишък от 2,5 милиарда беше разпределен между 5 фирми, които участваха в протеста срещу опозицията. Няма конкурс, няма нищо. ПРОТЕСТ СРЕЩУ ОПОЗИЦИЯТА! ТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА В ЦЕЛИЯ СВЯТ! В БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ СЪОТВЕТНИТЕ ОБЕЩАНИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ВСИЧКО. НЯМА ЩО, НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!

Иване, пий си хапчетата и по-полека с ракията. Остави политиката на хора, които разбират. Видяхме БСП-то колко може - хиперинфлация, зърнени кризи, сега и празна партийна каса - това е кликата на социалистите.

А ГЕРБ управлява добре, нали? Колко ти плащат да висиш по цял ден и да ръсиш глупости! Това, което съм написал е очевадно глупако! Това го знае цяла България и един ден всичко ще лъсне!

Герб имали пари, щото ги държали на влог, БСП нямат пари, но имат телевизия! Еми, закривайте телевизията!

не е луд този дето яде баницата..... Българите да си искат парите с лихва!!!

Когато яли и пили пяли,когато плащали плакали.Така е,на Бузлуджа ги оплюскахте субсидиите а и Горан Брегович ви беше в повече,сега ще пиете само студена вода.

ФЪФ България , политиците станаха повече от парите , и затова не им стигат ! Ще се задавят от лакомия !

че парите не Ви стигат. Защо тогава 2 години ревахте да се намаляват! Чиста проба популизъм!

Сега наложете членски внос за старците дето гласуват за вас и тези дето ходят на Бузлуджа и Копринка да върнат парите.

tonk11

Яно гласовете много поскъпнаха щом с 2 милки не успяха да си купят достатъчо за да спечелят изборите.

Е как бе Нинова, толкова пари откраднахте червените олигарси, сега нямате!!! Когато е в ползу джобу взимате, когато са народни пари нямате.

Манталитетът на комуниста е да взима, а не да дава.

смех.ха.ха БКП 4 пъти фалира държавата а сега и собствената си партия... Ами тогава щом не могат да плащат да минава съдия изпълнител и както при всеки обикновен гражданин да почне да описва имуществото на партията и да се разпродава... фалиралото БКП ЕООД е време да се закрие... издържаме ги от 1944г

А министъра на финансите няма ли да си подаде оставката? Или понеже няма пари да си плати наема на апартамента трябва да го държим на хранилката.

Хахаха браво на Корнелка с бюджет от 6млн. лева успя да изгуби избори и стотинка да не остане. Представям си ако ги беше спечелила как ще харчи държавните пари.

Най-големите крадци ГЕРБ платиха, това добре. БСП няма пари, няма да плати скоро. Сега чакаме поне 10 партии да са фалирали и нищо да не платят. ДПС са най-богати след ГЕРБ, те ще платят без проблем.

обаче не са изпукали парите като БСП, нали? НАШИТЕ пари.

Така се смазва опозицията, точно ДПС се съмнявам да платят, дори може да поискат опрощаване, като с мюфтийството.

парите са по партийните звена, по поръчители и изпълнители като онзи общински съветник от бсп с ролс-ройс в бургас. нали трябва да има суха пара за корумпиране

Нинова, върни парите на хората, комунде корумпирано.

Ей са като фалира бсп-то червените тролове откъде кинти?! Тя пропагандата не е евтина. Милите те....ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА Тия са мега специалисти по фалирането, к'вото добарат и го фалират за нула време. Сега вече и собствената си партия.

Като нямаш друга радост в живота, радвай се, а БСП ще ги плати, искай да ти дадат нещо и на тебе от тях. Да не изпадаш в транс от злоба.

На практика обяви, че БСП е във фалит. Представяте ли си ако е премиер, каква попара ще ни надроби?

същата попара каквато надроби идиотът жан Виденов през 97-ма, когато фалира държавата

Събрал съм една торба капачки - къде мога да ги даря на БСП? Вместо членски внос

"другарката" да връща парите или да си подава оставката

Толкова излишни коментари за 5-6 милиона, а за 2,2 милиарда и взети на заем 420 милиона, които ще плащат всички дебили с години - нито дума нито като новина, нито като коментар. Толкова сте смешни.

И аз се чудя, да сгрешиш на една партия, но на всички, при това от 11 лева на 13 и стотинки някакви. С такава лекота се пилеят държавните пари, същият министър искаше да опрости 8 млн. на турците, сега дава 14 млн. на партиите, мразени от всички. А дали е раздал и на други бюджетни организации по същия начин, ще се разбере ли някога.

Даже трябва да се съди мин. на финансите Горанов за злоупотреба с държавни пари-раздаването на повече от предвиденото е престъпление!!!