Надежда Йорданова: Мантра е, че хората не разбират как ги засяга съдебната реформа

Колкото повече превръщаме политическия дебат в театър на абсурда, толкова повече се отдалечаваме от гражданите, заяви бившият правосъден министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мантра е, че неграмотна кокошка като тая мисли , че става за министър, който да прави качествени реформи …

Май мантра е, че имате намерение за истинска реформа.

Като й видя снимката на тази ку-ха лей-ка, не чета статията, а направо отивам на коментартите, много са интересни, в десятката!

Нямам идея става ли за адвокат,но като и гледам изявите, само евентуално като домакиня може и да става, но там има думата друг.

Нейната кариера е само по министерства и нпо-та като администраторка и явно подмазвачка на шефа и хоп министър… нито адвокат нито съдия нито прокурор е била..

Само мутрата и като гледам и ми се повдига!

Освен, че искате да спирате записи в Дарик и гледате да хванете бухалката откъм дръжката друго не разбрах!

Тая кафеварка направи съдебната реформа.

Дружба навеки!

тъпото парче...

То няма никаква съдебна реформа,а просто се опитвате да смените Гешев и да сложите свои човек... Истинска съдебна реформа би било тотална подмяна на кадрите в МВР и масови съкращения на персонал,защото там от малко над 40 000 души само 15 000 работят,останалите дебелеят,корумпирани са,прикриват мафиоти и участват в голяма част от организираната престъпност. Нагоре,като се тръгне по стълбата стигаме до прокуратура и съд,там трябва също да се мине със ситото и да се премахнат корумпираните боклуци. Трябва да се промени и наказателния кодекс и да се уважават човешките права на хората,а не,както е сега,да им съсипват живота за най малките съмнения за престъпления,при недоказани престъпления да ги омаскаряват в медиите,да им се изземва техниката и да не им се връща с месеци,че дори години,това трябва да се пресече. Не може просто е така да ти влизат у дома да тършуват и да изпотрошат всичко,да ти изземат всичко,а ти дори да си невинен или само заподозрян,защото някой съдия така решил или имало сигнал от някоя институция. Наказателния ни кодекс трябва да е по близък с европейския такъв,а не,както е сега с руския... В момента,какво се случва,преследват се най обикновените кокошкари,дори такива,които нямат вина,ама се търси под вола теле за да им вменят такава... Откраднал 5 лв,варил си домашна ракия,свалял си порно или софтуер с торенти,селските сбивания,пиянски свади,тоя ударил оня,возил се без билет в градския транспорт,е с такива дела се занимават дето на никой не му пука за тях и нямат никакъв обществен интерес,преследването на олигарси и политици спря,на корупцията спря,на наркотрафика спря,затова масово народа се дрогира вече,занимават се с най плоските дела,защото явно толкова си могат,един осъден политик,олигарх и мафиот няма в България,ни един...

Така се оказа, много куцо.

Много, много точно казано... Няма какво да добавя. От 12г. пътувам и работя навън, от 5г. живея в UK, трее Ви кажа - Нема тАкЪва държава кат BG. Макар да съм антикомунист по произход и идеи, Гео Милев и Вапцаров с право са писали..

щяла да прекратява войната, но при териториална цялост на украйна, а кои бяхте вие? Вас извън България никой не Ви е чувал. Все едно някой бг гражданин да каже, че отива до белия дом да каже на байдън да махне визите за България.

Секретарката на пудела, Пак се изказа

кафеджийката...

Чета, информирам се и така и още не съм разбрал, каква "съдебна реформа" ще правят марксистите от ДБ и ПП?!? Нали разделиха висшия съдебен съвет на 2 отделни състава, за прокурори и съдии. Какво толкова ще промени натъртването на това, че главния прокурор трябвало да бъде контролиран. Като не е, какво? Това с какво променя ежедневната работа на приокуратурата?!? Не мога да разбера, каква точно съдебна реформа искат да направят. Говорят в поатоянно, но нищо конкретно не е ясно!

Само празни приказки без да ни кажат какво точно ще включва.

Йорданова, това, дето го говориш - добре. Ама я ми кажи, как да гласувам за вас, като в избирателния ми район сте изтъпанили на първо място един абсолютен идиот. А вторият след него е "предприемач", дето ако му напишеш фактура за извършена работа, ще те мотае с обяснения, как ще ти плати следващата седмица, докато накрая не ти писне и не спреш даже и да питаш. Да съм бил гласувал с разума си. Та се питам за кого е по-разумно да гласувам - за идиот или за мошеник?

Надке, засрами се! Три милиона лева е взел Христо Иванов с фондацията си за правни инициативи! Какво произведохте за тези пари, освен политическа корупция? Законопроекти ли или някаква концепция за правна реформа? В цяла Европа има специализирани съдилища- за разводи, за малолетни, за съседски спорови и какво ли не, а тук е пълен провал на държавата- закрихте специализирания наказателен съд защото не можете да го реформирате или подобрите. Ами защо не закрихте КАТ? Това е върха на корупцията и грабежа на милиони хора.Не може така заради спонсора ви Прокопи да действате по този начин! Нищо не сте произвели смислено- слаби, никакви юристи, без ден опит, като Христо- това е падение. Къде ви е потенциала? Не знаете как се заверява документ пред административен орган в Стара Загора... Взимайте си грантовете, пишета правозащитни буламачи и дано някой ви чете или по- скоро превеждайте от английски, но не се бъркайте в държавата- само поразии направихте!

Насето е семпла но маргинална женица. Толкова може

Надето е изядена пача която е държанка на Бобоков и Черепа

Мазното Наде е парапета на Ристю Лодкаря. Много парапет в тая политика бре и то на народни разноски. Това Деса Мерцедеса, Мустакатото Ленче, Мазното Наде, Румбата Спеца и т.н.

А стига ни я навирахте тая ухилена глуповата женица.Не я харесвам нито нея,нито партията, която рекламира.

Нуждаем се от повече такива непринудени статийки за най-истинската дясна партия.

това е ирония, нали?! за това ти и писах +

Г-жо Йорданова, не съм виждала по-безличен действащ политик от Вас.

Има съдебната реформа в една държава - разбирай - бързо приключване, ефективни присъди, разследване и съд за недосегаеми с УБЕДИТЕЛНИ доказателства, а не с томовете на Гешев, преписвани от Интернет, та какво общо има това с някакви събития далеч от нас ?

Скъсахме се да рекламираме това ДБ по всички медии и нищо? Не могат да надхвърлят пределите на софийския Лозенец.

е, че тази патица разбира от нещо. А от съдебна реформа пък съвсем нищо не разбира.

Елементарна. Безидейна. Простовата. Глупавичка. Много далеч от професионализма.

80% дебили - съдебна реформа. Тази вярва ли си?

хлъц, пръц, тръц......

a тва тая неадекватната лелка от панорма... Тая не знае защо е жива .. беше като програмирана да казва заучени фрази...

може и да се усмихва с часове, без някой да разбере защо.

ГБП /голяма бяла птица/

А кой ще махне съдия Катя Хасъмска от СГС? Никой ли не знае какво се случва? Ама говорете по същество!

По глупава от тая не съм чувал!

Освен реалната съдебна реформа и разумна икономическа и политика, третият ни основен приоритет е да се прекрати войната, но при запазване на териториалната цялост на Украйна. Това означава също така България да бъде енергийно независима, не само от Русия, но и от когото и да е било друг", каза Надежда Йорданова. - Е ТОВА ПОСЛЕДНОТО КЪРТИ МИВКИ. направо е за учебника по пополизъм. Г-жа Йорданова ще спре войната в Украйна, вЕрвайте и.

Насрахте се с тая съдебна реформа. Ограничени същества сте. Има живот и извън съдебната реформа!!!

Колкото повече ни ги навирате в лицето, толкова по-отвратени сме от тях.

Другарката Йорданова е нежно цвете запазено от промените в милата ни Родина, останала вярна на принципите на Партията и Комсомола, екзотика, каквато другаде освен в ДБ не можете да видите!

две дълги без захар. Душица, тъпа като джапанка, но пък кафето го прави бързо.

Сметана?

Да я изкарам ли?

ко стана с гешев, дрОгарко? свали ли го??

Пълен кукумицин.

Тая може да ти говори 2 часа без да каже нищо.

цялата им партия е такава.

Го-жо нищо лично притив Вас. Вие сигурно сте с високи качества. Много противм обаче за партията която представлявате. Както разбираме от съдебна реформа, така и разбираме какво става като се вдигне прага за ДДС. Вдигането на мин. праг на ДДС облагодетелства малци на за сметка на огромното мнозинство.

Надке ме, дей тая риформа, ма? От 2014 я чакаме... Аре и вий у киреча! гласуваш за ДБ - получаваш боко и герб!

Амбициозна, некомпетентна и овца ! И Овца !