Над половин милион въпроса към Путин преди "Пряка линия"

Предаването на живо е предвидено да започне в 12 ч. московско време на 7 юни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащицата ще отговаря за всичко. Като няма разделение на властите.

Чоко и ти си като Боко,а у Нас как са разделени властите бе нещастник долен.

Хм ... това ме навежда на мисълта, че е възможно някой просто да им е хакнал системата, и да поставя едни и същи въпрос по стотина хиляди пъти.

Че какво има да го питат ? По съветските телевизии им отговарят на всички въпроси. ""Всичко е наред. Цъфтим и се развиваме. Ура ( три пъти) '' Или друг пример на съобщение за стадото. ''Другарят Путин днес реши, че няма да се вдига пенсионната възраст, но ако се наложи, ще я вдигне с една година, най-много с две, в краен случай- три, но не повече от четири''

Един въпрос към Путин и от България. Защо изгони Бойко Борисов от Сочи?

така другарю дай още някой виц ама като се събудиш от миналият век.Номерата ви отдавна не минават.

Нашия премиер кога ще е с пряка линия. Той е свикнал само на предварително подбрани въпроси и затова никога няма да има пряка линия.

Няма друг световен политик от величината на Путин. Факт!

Няма друг световен лизачот твоята величина. Факт!

Аз съм толкова незначителен за световните процеси, колкото си и ти! Втори факт, но ти вътрешно не можеш място да си намериш заради първия, нали? :))

Ти да не мислиш, че тия въпроси, дето си гъбират не ги подбират?

Всички власти , са под една власт. Партията ГЕРБ преяде с власт. А пък в самата Партия - има друга една власт, и каквото тя каже, това е !

Путин е като стожер в страната си.Обикаля,гледа,контролира,среща се хората,отговаря на въпроси.И то не с глупави и плоски шеги,а точно ясно и аргументирано.Големи адмирации за Путин.Така се работи за да пребъде държавата

Откакто на сцената се появи Путин, светът започна да се променя за добро! Факт! Човекът не е случаен, той е с мисия! От 1999г. много вода изтече, много световни "лидери" залязоха и изчезнаха от политическата сцена позорно. Путин остана и е все така номер 1. Факт! Според Нострадамус през 1999г. ще се появи "Кралят на разплатата", все повече се убеждавам, че това се отнася именно за В.В.Путин. След неговата поява постепенно се заврна балансът в света и стана все по-трудно на всеки претендиращ да е "изключителен" да прави каквото си иска, без да се съобразява с останалите... Отново факт!

Путин не е политик. С 'политика' в РФ се занимават специалните служби - които поддържат рейтинга, лъскат ореола му и създават 'либерални плашила' като Ксения Собчак. Представлението за идиоти 'пряка линия' е нужно само защото в руската 'система на управление' няма обратна връзка - всеки се отчита на началника си но не и на подчинените си.

Тъй ли ? Брей, голям късмет имат с този батюшка- закрилник . А когато изгоряха децата, де беше този стожер ? А, психар малоумен ?

43% от мъжете не доживяват до пенсия, целта е да станат 50..

"Обратната връзка", вероятно е гей връзката? :))

Това, че продължителността на живота в РФ беше много кратка се дължи на катаклизма, който руснаците и всички народи от СССР, че даже и от източна Европа претърпяха след 1989г. ... При Путин стандарта и продължителността на живот, специално за руснаците се увеличиха.

Съвсем скоро малко преди избирането си Путин „питаше” народа какво иска. Той отвреме на време го „пита”. Неговата грижа към изпусталелият му народ е да го пита и до там. Той се интересува само от военните какво искат, понеже те го държат на власт. Комунизмът в Русия се крепи на армията, а върхушката на армията живее екстра на гърба на народа. Там в тази изостанала азиатска държава така стоят нещата. До питане, а не до работа, с която да се подобри нещастното мизерно съществуване на милиони руснаци.

Да поясним за плоскоглавите - 'обратната връзка' в система на управление е когато мениджърът активно следи и се съобразява с мненията на подчинените си. Ярък пример за обратното - пожарът в мола в Кемерово, когато областния управител се държа високомерно с гражданите и намери за нужно да се извини единствено на Путин. Е, на теб 1вото нещо което ти дойде в главата е гей-секс. Не се саморепресирай, душо широка.

и ББ опитал да зададе няколко въпроса, но Путин не му е обърнал особено внимание ..

Всеки който плюе Путин да му яде *уйя! Човека прави много с малко и все в полза на страната си. Българите завиждат защото няма ЕДИН политик които активно да гони и следи българските интереси. Пуснали ли са ви да работите без визи в Европа и това е вие единственото постижение...много убаво, нема що! А ви е се гордеете че имате разрешително да имигрирате! Не народ а мърша!

Наистина ли си помисли, че приех "обратната връзка" за гей такава??? Пошегувах се с теб. :))

То хубаво, че го прави в полза на страната си, ама го прави по начин, по който вреди на останалите страни. Ей затова не го харсват. Отделно и не е спрял да води войни. Колкото до целуването.. гледам езика ти е толкова навътре в задника му, че можеш да разбереш какво е обядвал.

Това пътуване из Европа ни струва мноого скъпо,ликвидиране на много предприятия за милиарди /пример:4 блока на АЕЦ Козлодуй/много хора останаха на улицата или отидоха да робуват, а останалите мизеруват...може би не трябваше да бързаме,да се стабилизираме пък тогава.

Да бе, наскоро издаде указ да се увеличи. И хората спряха да умират! Какъв Император само, а? Казва да умират - умират, казва да живеят - и не умират.

Преди дни Путин издаде указ да се увеличи средната продължителност на живота. И хората спряха да умират! Ей така се прави, какви са тия истории със здравеопазване, превенции и прочие скъпи глупости?!?!! Сега ще му подберат 20-тина въпросчета, на които ще отговори спокойно с усмивка, може някоя нова анимацийка да покажат на безаналогово оръжие и това ще е.

Ще се насладим на театрална постановка..ха.ха

Чукнете в гугъл или в която и да е търсачка и питайте: кой е най добрия политик на 21 век до сега, нали се сещате кое име ще излезе.Веднъж /ей така от любопитство/му гледах част от,,пряка линия,, и бях изумен как е издържал часове наред спокойно и вежливо да отговаря на всякакви въпроси.Световно признат и от най-големите си врагове!!!

Към Путин - 500 000 въпроса. Към Борисов ние имаме един. Кога най после ще ни става президент, а Цв. Цв. премиер. Ама какво пък и да питаме, то това ни е в кърпа вързано. Няма никакви шансове това да ни избяга и да не се случи ;)

Расъжденията и доводите ти са на ниво 4 клас! Вероятно такъв е печалният резултат от образувателната система в днешна България...

Театралните постановки са В БГ-политиката, посочи само един политик който да може да вдигне най-голямата и най-съсипана държава в света.Не е лесно и не е по силите на всеки.

По скоро питай този който плаща:)))

Открий грешките в коментара ми!

Какъв научен и аналитичен подход - Нобеловата награда ти е в кърпа вързана. Гледай само като 'питаш Гугъл' да не стъпиш в нещо от продукцията на Савувушкина 55 и Лахта 2.

Да живее Путин ! Слава на Русия !

Е. Би се в. Гъ за.

А ти къде беше, бе жмуньо?! Загрижения той!..

И аз съм го учил това, но реалността доста се различава от теорията. Хеле пък у нас!.. Поработи в някоя голяма западна компания, настанила се в държавицата ни и им говори за "обратна връзка". Опитай се и да им обясниш що е това. Аз направих тази грешка.

+ и - са манипулирани от модератор-русофил!

Въпросите към Путин са: - кога ще върне Крим на Украйна? - кога ще застане пред Международния Трибунал в Хага за да отговори за тероризма в Източна Украйна и за сваления самолет? - кога ще отговори за п=олитическите убийства в русия през последните години? Към редакцията/цензурата: и да го триете и да го не триете това съобщение, момчета, измъкване за Путин няма!

Когато си видиш ушите без огледало.