Над 8500 столичани поискаха да сменят печката на дърва с климатик

Кметът Фандъкова съобщи, че вече 5400 домакинства имат монтирани екологични отоплителни уреди

Обратно в новината

Коментари - Над 8500 столичани поискаха да сменят печката на дърва с климатик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завиждайте на г-жа Фандъкова. Тя не ползва градски транспорт, не се качва на колело, тя се вози само в автомобил на НСО.

О, чудо! Столичани минавали от дърва на климатик. Тази новина трябва да обиколи международните агенции. Българите най-после влязоха в 21-ви век!

Мерси, герберасти! Българоубийци сте си и антибългарска партия!

Циганите нямат достъп до тия климатици селчо ! За да получиш ти трябва нотариален акт и платени данъци !

Като да не знаем ГЕРБ и циганската баронеса от Самоков как работят с документи

Вий на село сичко знаете казваш ? Даже на бат сали маанети правите всекидневно и той ви ги говори ?

И да триете истината си е истина! Тая шунда вместо да се вози със служебна кла и да се снима до нея, да се мандехерца в метрото! И да не забрави украинското знаме Тра ла ла ла, да ви се....а у медията

Климатици и екологично ...нали харчат и те ток, а особено лятото са супер екологични ... сега масова истерия - купувайте климатици ... пълни глупости. на циганските картоненеи къщи , климатиците ще са суепр "икономични" . Предизборни трикове, пак си купихме махлата ! Ейй й вечната кметица ще е тая.

Даже ще са мега икономични ! Нито климатика се плаща нито тока ! И да не е герб пак ще е така така че. винаги докато слабоумното население не стане малцинство не говоря за циганите а за славянското прабългарско велико наи старо наи мъдро и така нататък излъсконо от русофилска пропаганда население

Ти си доста тъповато тролче определено ! Първо , за да вземат климатик трябва да представят нотариален акт и платени данъци , циганите нито едното , нито другото имат но като те чета и ти като тях явно !

Павка, ти явно си навътре с общинските далавери. Повярвай, някой цигани имат и нотариални актове и не могат с пръст да ги барнат. А на техните коптори данъка е смешна работа .

Луда работа.

Да разбирам ли че Фандъкова ще купи на циганските си избиратели климатици. Пак ние данъкоплатците ще финансираме предизборната й кампания.

Еми , да , и всичко това ще е напълно законно! :)

Циганите гласуваха за мая галева , не случайно не излизаше от маалите по време на предизборната си агитация ! От друга страна за да вземеш климатик трябва да имаш нотариален акт и платени данъци , нещо което нито циганите , нито ти имате !

Ако циганите бяха гласували за Мая Галева, сега щеше да е в парламента бе, дебил. И циганите кога ги е спирало това, че не отговарят на законови изисквания?! Герберастията се погрижи за избирателите си - ФАКТ!

Това да не е твое село където циганите са 90% от населението бе дебилче ? В София мангалите като теб я имат 6 - 7% , я не !

Ха ХА! Циганите предявиха претенций за климатици! Аз нямам ,ама за тях безплатно! Защо не. И без това не плащат ток и крадат безогледно от стълбовете!

Кога ще направят като в западна Европа хората да могат да се придвижват с колела. Основният замръсител са автомобилите. 6000 печки по-малко нищо не променя.

Какви колела бе, съвсем изперкахте, с колело ще ходиш на работа зиме лете на 50-60 километра. Ейй, яко ви хапе и вас заека.

Основният замърсител са камиони и автобуси. И други тежки машини, влакове, кораби.. научете накрая поне основите на екологията

Нямам нищо против колелата, но в един Амстердам (примерно) рядко пада под 0 ... друго е с колело на -10 . Плюс че повечето градове са равни, хайде отиди на работа някъде до Парадайз тръгвайки от Надежда - доста ще има да изкачваш. Когато е приложимо и удобно - супер, но далеч не винаги е така. Плюс че автомобилният трафик е макс 30% от замърсяването (ама мноооого голям макс)

Докато ТЕЦовете се ползват за горене на незаконно внесени отпадъци на италиянската мафия която пълни джобовете на наще идиоти в София чист въздух няма да има.

убийци "мафия", а българските такива: "идиоти"? Използвай еднаква терминология за еднакви същности.

За тая гласуват само циганите.

Вече само платения и твърдият електорат гласуват. Велико Народно събрание. % на избраните депутати трябва да съответства на процента на гласувалите! При гласували 40% трябва да имаме 0,4*240 = 96 депутата - черно на бяло. Депутатите ни отдавна не представляват ннарода ни!

мафия. Защото без душа и без срам ПРОДАВАТ Майката Природа на унищожение.

За съжаление, не само. Много калинки и доста заблудени души има в България. Населението ни е доста объркано.

И тези вериги които и осигуряват климатиците и те гласуват за нея .

Селската пръчка с блиндирания мерцедес еба майката на София.

Зад нея са нехората, които разграбиха земята и унищожиха Живота ( опитаха се, все още...не се знае....).

докато хакуна-мататите горят дрехи на килограм и автомобилни гуми няма да има оправия

От онези бледорозовите ли?

София я превърна в ГЕТО

София не е оазис, ставащото е напълно нормално при унищожаването на провинцията. Какво произвеждаме - селскостопанска продукция, добри туристически услуги, какво освен боеприпаси? Природата необгрижена, пътищата - дупка до дупка, работа никъде няма и докарали кретени да ни говорят за евро-атлантизъм. Кое ни е европейското, освен ЛГТБ пропагандата?

Яз па че си горим гумите у печката и съм му ЕМ.

Тока се краде по-лесно вече от дървата.

И как в тази лудница някой /работещ беден или дори заможен/, може да прецени кое е изгодното отопление и въобще има ли такова?

че след като вземат по 3 климатика , няма да продължат да се отопляват на дърва.

На Юрданка електората точно така направи. И яко обиколки с каруцата

И как ше ди плащат цените за рок

А кога ще я сменим данчето, града ни замяза на клозет. Тия герберасти каквото и да пипнат е съсипано с десетилетие. Най-пресния случай с жълтите павета. Това е културно наследство на държавата ни, а те го унищожиха, а пък някъв селяк си ги беше наредил в двора... Е.аси мафията. То да беше само това, щеше да е добре, Толкова пари се заграбиха за толкова години, че не шкафчета, а автобуси пълнеха с пари.

нехора са поставили минуси на почти правилни думи.

СЕГА ОКОЛО КЛИМАТИЦИТЕ ИМ ИЗГРАДЕТЕ КЪЩИ !!! ЩОТО ТОВА СА ВАШИТЕ ОБГРИЖВАНИ ОТ ФАКУЛТЕТО И - ТО, ПОЧТИ ЦЯЛА СОФИЯ ВЕЧЕ С МУРГАВЦИ !!!

А какво им пречи? Фирмите за климатици са претъпкани със стока.

А кога кака Данче ще смени С-класата с градски транспорт, или най-добре да сменим самата нея?