17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са сега умниците от вчера, които биеха тъпана, че бройката билата такава винаги и само във вторник. Ей ви на.

Винаги ги разпределят вторник и сряда според страха, който искат.

Браво, антиваксъри! Убихте един град от 20000 жители за една година. Нямаме нужда от врагове.

Как, когато всички имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини и сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините ли? Но ковид ваксина няма все още, защото са експериментални препарати, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти, тоест все още няма пълно разрешение за ковид ваксина в Европа.

Боли ме гъза за неваксинираните Естествен подпис Кой разбрал - разбрал

А така! Оставете ни на мира.

Аман от сводките ви за летния грип!!! Колкото и да тръбите ваксинираните няма да се увеличат....ае у лево дирници...

Ама умрелиъе ще се увеличат Днес с 149 Заради говеда, като вас…

Говедото си ти щом не вдяваш за какво иде реч...откъде ви копат бе???

С егоизма и тъпотията си, избихте една камара хора. Население с 6 милиона доктори и специалисти. Чета постоянно коментари: „Ще видите ваксинираните какво ще стане", ами вижда се, почнаха и 30 годишните да почиват, защото някой не може да се прежали да си сложи маска. Повечето починали са на вашата съвест, ако имате такова нещо.

Колко са те? Един или двама 30 годишните? От какво са починали, от съпътстващи заболявания или от "лечението" в болницата?

Какво означава един или двама? И един да е, е с един повече, отколкото трябва да е. Кой ти позволява да разполагаш с човешкия живот?

А кой си ти заради едни починал я от някое съпътстващо заболяване, я поради грешно "лечение" да налагаш на всички какво да правят?! 300 българи почиват всеки ден от години, защо не ти пука за тях, а само за ковид?!

В българските болници убиват хора!

А в корейските как е?

Защо да гледаме корейските?!

излезли са и данните за 37-ма седмица със седмичната смъртност. Интересно троловете как ще обвините спирането на плановият прием за смъртта на хората? При положение че не е спиран. А смъртността расте ли расте... На тези графики се вижда как изглеждат епидемичните вълни с които обичате толкова да се шегувате. Като планини изглеждат. От трупове.

Аутопсии правени ли са? Защото по принцип всеки ден умират около 300 българина? Това планини ли са? Или щом не са записани с ковид не се броят? Защо не ви пука за тях?

Някой знае ли, колко процента от лекарите боклуци са ваксинирани? Би било добре боклуците да измират от собственото си лечение в кавички.

Предлагам Всички боклуци да излезнат за 3 месеца в платен отпуск. Таман да са наспят най-после. И болниците да се затворят през това време. След 3 месеца ще живеем значително по-добър живот.

Подкрепям! Крайно време е да сложим край на тази хуманност, социалност и солидарност! Шопът (и шопарът) от цивилизация и демокрация не разбира. Требе си дЪрво. Да въведем законите на Дарвин за (само) 3 месеца!

И после ваксините по 40 евро на доза.

Сами ли си говорите налагащите "ваксини" тролове?

В Израел казват, че ако нямаш 4 дози си не защитен. Тук нашите ваксъри казват, че с 2 дози са защитени, кой лъже? Истината е ваксърите мрат масово и доктор ята ги крият, защото им се плаща.

Израел е на 61% ваксиниран, но имат само 7 684 починали от Корона вирус. Има планини с хляб да изядат, докато ни настигнат. Оспобено ако правят по 9 починали, като вчера.

Тогава, защо започват 4 доза. Главата ти работи ли?

Моята глава работи, но на тебе някой ти мъти шлькавицата между ушите.

4-тата доза е за да сведат починалите от 9 на ден до 1-3. Така добре ли работи или няма разлика?

Колко процента са "ваксинираните" в Израел над 18 години? Май над 90%, а?

В началото от новите умираха само с много придружаващи заболявания, сега само ваксинираните са с много придружаващи заболявания ..

Около 80% от починалите неваксинирани са само с малко придружаващи заболявания, не с много. Но все пак са достатъчно.

Вчера в 7 мил антиваксърска България от ковид са умрели повече хора отколкото в Италия (45), Испания (23), Германия (56), Австрия (7), Белгия (5), Дания (4), Холандия (4), Швейцария (0), Швеция (4), Норвегия (0) и Финландия (0) взети заедно, с общо население 263 милиона.

е смъртността от всички причини и каква беше смъртността от всички причини преди 3 години сравнена със същите държави?

тъпо

Смъртността преди 3 години по всички причини, в сравнение със същите държави, беше около 10-20% по-висока, а сега е с 30-40% по-висока. Няма разлика, нали бе?

Аз съм оптимист. България се пречиства. С всеки изминал ден се вдига средното IQ на нацията.

На Ваксинираните,вече вписват-ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТ,НА НЕВАКСИНИРАНИТЕ-КОВИД!!! ТОВА Е ПОРЕДНАТА ГНУСНА ЛЪЖА!!! СМЪРТ ЗА САТАНИТЕ!!!

Би ли ни казал, кой има властта да нареди това на всички български лекари и как контролира изпълнението му?

Не на всички! За това създадоха-КОВИД ОТДЕЛЕНИЯ!!! Човек с “ПОЗИТИВЕН ТЕСТ” попада там,а Лекарите получават допълнителни премии за всеки случай!!! Наскоро наказаха Лекари,вписали в смъртен акт: ТЕЖКА ФОРМА НА АНЕМИЯ ,НЕСЪВМЕСТИМА С ЖИВОТА,НА ДЕТЕНЦЕ С “ПОЗИТИВЕН ТЕСТ”!!!

Значи получават пари за всеки умрял от инфаркт вписан че е бил с Ковид?

В тези държави спряха да пишат всички умрели с положителен тест, че са умрели от ковид, а вече се завърнаха причини, като инфаркт и инсулт там.

И кой им нареди?

Какво срана със жалбата до съда и прокуратурата която пусна служебния здравен министър заради многото починали от Ковид миналата зима и пролетта при ГЕРБ. Да не да са я отреглили и пуснали нова жалба за многото починали от Ковид началото на тази есен при служебното правителство. А този Рашков какво ли прави, че няма едно заведение или дискотека глобени или затворени за работа нощно време.

Проф. Чорбанов каза: “Кажете ми някоя Ваксина,след която хората се:ЗАРАЗЯВАТ,РАЗБОЛЯВАТ,РАЗПРОСТРАНЯВАТ БОЛЕСТА”!!! ДЕБИЛИТЕ ОБАЧЕ,СА ГОТОВИ ДА ОПЛЮЯТ ВСЕКИ... ИСКАТ СИ-“СПАСИТЕЛИ-ГРИЖОВНИЦИ”!!! ОПЛЮХА:ЧОРБАНОВ,МАНГЪРОВ,ЧАЛЪКОВ,ПЪРВАНОВА....! ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ В ЦЕЛИЯТ СВЯТ ,В “ЩАБОВЕТЕ”-НЯМА НИТО ЕДИН ПРАКТИКУВАЩ ЛЕКАР...САМО ЧИНОВНИЦИ,ДИРЕКТОРИ НА БОЛНИЦИ(КРАДЦИ) И ТУК ТАМ НЯКОЙ ПРОДАЖНИК!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Ежегодната по избор противогрипна. Млъкни като не си запознат.

Е нали не беше-ГРИП,А СМЪРТОНОСНА НОВА ЧУМА!!! ОТ САМОТО НАЧАЛО ТОВА Е ИЗМАМА НА БАЗА-НЕИЗБЕЖНИ СЕЗОННИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ!!! Вече втора година има само-КОВИД!!! Няма :ЛЕТНИ,ЕСЕННИ,ЗИМНИ,ПРОЛЕТНИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ,ИЗПАРИХА СЕ !!! СМЪРТ ЗА САТАНИТЕ!!!

Ваксината против грип има ефективност обикновенно между 20-30%, което преви ли я сравнима с експерименталните течности наречени грешно ковид ваксини? Освободени ли са от отговорност за проява на станични ефекти производителите на ваксините срещу грип? Подписваш ли информирано съгласие при поставяне на ваксина против грип?

Темата, бих я обсъждала с човек с моето или друго медицинско образование. Не с капацитети тип булгар разбира от всичко.

Значи само Ваксинираните,са със-СЕРИОЗНИ СТРАНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!!! След две години,в които обяваяват 95г.одишни с рак,инфаркт,инсулт...за жертви на БЛЯ-БЛЯ,изведнъж имало -СЕРИОЗНИ СТРАНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ...АМА САМО ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ!!! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ ЛЪЖАТ МНОГО,ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ,ЗА ВСИЧКО!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Любчо, дебиле наш, Починалите ваксинираните са до един с множество странични заболявания. Това обаче не може да се твърди за починалите неваксинирани. Със сигурност сред тях също има такива, но и 1-2 странични заболявания им стигат.

6.5% от ваксинираните са в статистиката за болни и умрели. А колко ли не ваксинирани не са ги регистрирали въобще към умрелите. Ама да, прави сте, всичко е измама...

всички знаят че е ВТОРНИК и КОВИДЪТ СТРАШЕН слиза на земята!!! е в БГ само, ама кво толкова като си имаме ТРАДИЦИИ ще си ги следваме... не разбрахте ли бе тъпаци Бай Гън да си се боцка ние не ИСКАМЕ

А пък ваксинираните нации отчитат всеки ден по няколко починали. Нека им е!

Селтак смени си Килотите

Адаш, Защо лъжеш бе? В цял свят понеделникът е такъв. Да, понеделникът, не вторникът, защото обявените във вторник числа са всъщност за понеделник. Дори не можеш да определиш в кой ден от седмицата става страшно, пък си тръгнал да се изказваш компетентно.

Това е следствие от управлението на шпаклата Ушата ще ни затрие като нация

ще дойдат руснаци

Не искам да се намесвам в "чутовната борба ваксъри срещу антиваксъри". Прилича ми донякъде на кеч-а в САЩ. Всички знаят, че е добре режисирано шоу, но все пак някои правят залагания и купуват боклуци сликовете на на участиците... Просто ми направи впечатление, грандиозното "над 2 500". Че има увеличение - има. Но и другото е вярно - в статистиката от всеки вторник, която отбелязва реалните резултати до понеделник винаги се включват данните за събота и неделя... Просто погледнете и ще видите - всеки вторник е така, а в сряда вече е друго. То и с количеството на направените тестове е същото - малко в понеделник (защото много центрове не работят в събота и неделя), а после, във вторник броят на тестовете скача главоломно нагоре.

Но прави впечатление, че ваксинираните страни дават само по няколко починали всеки ден от седмицата. А тук се разправяме дали са прехвърлили мъртъвци от единия ден за другия. Това какво ги грее умрелите?

Спорът е поради незнание. Ваксините подготвят имунната система за война срещу конкретния вирус, като организмът изработва антитела, които да го разпознават. Това ако се случи, което е в общия случай, вирусът няма шанс. Но в природата идеални неща няма, има имунодефицитни хора по рождение, има имунокомпрометирани заради заболявания, приемани лекарства и т.н.

Личи си че не си с медицинско образование.

Не е и необходимо, но имам общо образование. А биологията се изучава в общото образование.

Аз имам медицинско образование и да, точно така е.

"10 от починалите (6,71 процента) са били ваксинирани, но лекарите изтъкват, че те са били със сериозни придружаващи заболявания. " Вчера пак всички ваксинирани бяха "със сериозни придружаващи заболявания", а днес пак същото! Е поне един от ваксинираните нямаше ли без "сериозни придружаващи заболявания"? Поне един? Един?

няма

Няма логика да има. Ако един човек е здрав и няма компрометирана имунна система, защо антителата му да не могат да унищожат вирусите? Антителата са огромна армия от убийци, разпознаят ли ги, вирусите нямат шанс за уцеляване!

Пак ти. Личи си че не си с медицинско образование.

Не е и възможно да не си личи. А ти ако имаш такова и ако с нещо не си съгласен, моля заповядай! Нямам претенции да държа монопол върху истината или познанието!

Второто и първото временно правителство на Радев станаха ГРОБАРИ. Средно дневно копаят по сто гроба .Вчера малко подобриха рекорда си-149гроба изкопаха Така че, знаете вече името на политическия проект на Радев-гроб!

В България живеят аборигени, които като прекръстят вируса умалително и гальовно „грипче” и смятат, че ще ги подмине и ще се обезсили и смили. Типично за примитиви магическо мислене. Антрополозите не е нужно да обикалят джунглите наАфрика и Амазония , имат достатно материал в самата Европа, първокласни примитиви. Същите мундари като тръгнали за Цариград през Балканската война, според изследванията са дали повече жертви от болести , отколкото в сражения с турците . Сега е ясно какви мерки трябва да зе вземат , има и ваксини безплатни, обаче аборигенът си е тврдоглав , дори съдбата близките му няма значение ,знае си своето и мре за световен рекорд.

Та толкова умират.Сутрин ти донасят лекарствата за деня,санитарката забърше символипно и те оставят на самотек

Няма по-фрапантен пример за магическо мислене от вярата в панацейността на набоцкването с ам.мухоморка.

Защо влизате в болница? Във Фейса не пише ли как да се излекувате в домашни условия?

Много хора не стъпват в болница, отиват при врачки, баячки, гледачки!

Аз не знам защо не се приема предложението на д - р Москов. До Нова Година се прави масирана инфо кампания за ваксинация и всеки прави информиран избор. След Нова Година всичко се отваря. Който е избрал да не се ваксинира, след като е бил запознат с евентуалните рискове, няма смисъл повече да бъде убеждаван.

И не само това. До Нова година ваксините са безплатни, след това стават платени.

Ама тогава Баце, Мутафчийски или Кунчев ще трябва сами да си плащат ваксините! Бедните!!!

Нека плащат!

Говорим за неваксинираните, не за такива, които вече са се ваксинирали.

Хубава система. Неваксинираните да плащат ваксините на ваксинираните. А тези които не пият да плащат ли алкохола на пияниците? А непушачите да плащат цигарите на пушачите?

Проблеми ли имаш с главата? Защо неваксинираните според теб плащат, а ваксинираните не плащат?

Баце, Мутафчийски и Кунчев платиха ли си сами ваксините или използваха вноските на 80% неваксинирани?

Ваксините да са безплатни е държавна политика. Те се плащат от държавния бюджет. Всики ваксинирани и неваксинирани плащат коствени и преки данъци!

След нова година почва да изтича имунитета на първите ваксинирани и процесът почва отначало. Ще има ваксинация на две скорости - кой с трета и четвърта доза, кой с първа, а мнозинството без нито една.

Очакванията са за по-дълъг имунитет!

Как да разбирам общия брой на починалите в Израел - 7 684, "дето мрът яко", приравнен към броя починали в антиваксърска Българоя 20 638? Израелците не ползват ли Фейсбук?

Евреите са умни хора, но и В Израел има увредени в главите си като нашите антиваксъри. Палестинците масово не се ваксинират, религиозните фанатици също!

Явно в България увредените в главите са към 85%.

Е не 85, 80 %!

Те палестинците не ги броят за хора и нито ги ваксинират, нито им пука когато умират. Аз си признавам, че не обичам араби, но една снимка от преди няколко месеца ме потресе - възрастна жена палестинка изхвърлена на улицата, за да се настанят нови еврейски заселници, а четирима младежи с ярмулки на главите и се присмиват и я сочат с пръст. И тези хора се смятат за "богоизбрани"!

Разликата е в здравеопазването...

В Израел ги съживяват като починат ли? Или Господ е по-близо и им помага? Или са по-отговорни хората и повече се пазят? Или не четат Фейсбук и не са налазени от руски антиваксърски тролове?

Т.е, късмета им такъв!

Моли се да не попадаш в наша болница...

оставих надеждите настрана и се ваксинирах, за да не попадам в българска болница.

Направих си труда да погледна световните статистически данни за САЩ например за заболявания и смъртност от Ковид. Например на 25.09.20 г. са отчетени 50 838 заразени, 841 смъртни случая и нула ваксинирани. Година по-късно на 25.09.21 г. има съответно 105 981 нови случая, 1359 починали при 64 процента ваксинирани, от които 55 процента напълно. Оставам изводите за вас колко "помагат" ваксините...

А направи ли си труда де видиш броя на населението? Или много питам?

Какво значение има броя на населението на една и съща страна за година време? Едва ли се е увеличило два пъти! Виж данните и сравнява брой заразени, починали и боцнати на един и същи ден през различни години! Ако имаш нещо на раменете си прави изводи!

Сравняваш броя капки в чаша вода с броя капки в басейн? Смешник.

Ето новина от днес "България и Норвегия вече са в последната, четвърта категория, с много висок риск от пътуване заради новия коронавирус,...", та Норвегия е 70% ваксинирана и пак са в червената зона?!

Лошото не е в броя на заразените, а в пораженията от заразата! Червената зона е на база общ брой заразени на 100 хиляди за определен период, в случая мисля за 28 дни. При нас не това число е големият проблем!

Първо 25.09.2020 не се пада в пик на пандемията, докато 25.09.2021 е в пик, второ точно на 25.09 данните са: 25.09.2020 заразени 54581 смъртни случаи 853 (лъжа 1 и 2) 25.09.2021 заразени 51575 смъртни случаи 629 (лъжа 3 и 4) Ваксинирани са 55,9 % с две дози и 64,9% с поне 1 доза (лъжа 5) А провери ли тъпако, че от тези 1359 починали почти няма ваксинирани. Всички починали са от тези неваксинираните 120 милиона или непълно ваксинираните 30 милиона

Всеки започващ поста си с "Направих си", или "Проверих", или "Изгледах", или "Прочетох", или "Пресметнах" е чист трол.

Псевдо статистика от чалгар с килийно незавършено. Ха, мерси

В съседна десет милионна Гърция, починалите вчера са 48, а общия брой починали от началото на пандемията е 14 727. Как това се връзва с България, където вчера починалите са 149 и общия брой починали българи е 20 638?

Всеки ден е така. Днес -150 неваксинирани. Рано или късно ще останат само преболедували и ваксинирани и спорът дали аджеба да се ваксинираме ще се самореши.

България се пречиства.

11 % ваксинирани в болница, 6% починали нещо не разбирам само 4% от ваксинираните които влязат в болница ли оцеляват????

Проста, проста, колко да е проста! Прост ли си, и простата сметка ти е сложна!

По твоята логика 89% неваксинирани в болници 94% неваксинирани починали Всички неваксинирани почиват, че даже 5% явно без да влязат в болница. Направо 94%*80%=75% от цяла България са си отишли от този свят. Хайде да мислим преди да пишем подобни небивалици.

"Днес -150 неваксинирани." Не са 150, а 149. И не са неваксинирани, а "починали с ковид". От тях 10 са били ваксинирани, остават 139 неваксинирани. И не са всички смъртни случаи в страната, а само тези декларирани като "ковид". Някой ден ще съжалявате много за коментарите си.

Тук не е до ваксинирани или не,тук е до здравеопазването ни,което е най зле в света! И без ковида тук беше най голямата смъртност в света,разберете го! и да се ваксинираме на 100% ще има новини с по 149 починали ваксинирани,с по 250 починали ваксинирани,защото тук морят хората по болниците,хората не умират у тях си,а в болниците,защото никой не им обръща внимание! В болниците болните са оставени на самотек,кой оцелял,оцелял,оставят ги в една стая накуп и им се дават лекарства по един път на ден,оставят им ги по шкафчетата,не им ги дават директно,кой ги пил,пил,кой не,си отива. хората стенат и викат за помощ,но никой не влиза да види,какво става,просто на другия ден сутринта влизат за да изкарват труповетре,това ни е здравеопазването,една статистика и толкова... Всеки ден от рак умират по 50 души заради погрешно лечение,от инфаркт по 50 души,на част от тези хора не им е обърнато внимание,затова са умрели. Ако са заразени пък с ковид веднага ги пишат в графата,че са умрели от ковид,но те не са умрели от ковида,а с ковида! 149 души не са умрели от ковид,разберете го,не са умрели от коронавируса,а от друго,но понеже са имали положителни тестове,затова са писани в статистиката,което е безобразие! Забележете останалите държави,че дори преди ваксинирането бяха с два пъти по малко починали от нас,дори някой с по 4 - 5 пъти! В Израел преди ваксинацията при 10 000 заразени имаха 96 починали,а в България при 4 000 заразени същия ден бяха 250 починали,е това ни е здравеопазването,болниците са превърнати в касапници!!!

Хората се самоубиват, като допускат да влезнат в болницата, вместо да се ваксинират и да карат леко "грипчето" у дома. Докторите с нищо не са им длъжни.

"Докторите с нищо не са им длъжни." А докторите парите взимат ли? Взимат! ТОГАВА СА ДЛЪЖНИ!

Никой не продава здраве и живот в магазина.

Какъв е извода? Да пазим болниците от претоварване, т.е. да не се заразяваме, че опреш ли до болница, вероятността да изгориш като суха съчка хич, ама хич не е малка! Питай приятелката на певеца Ангел, ако не вярваш!

В Израел понеже ваксинираните с 3 дози вече са повече от неваксинираните,в болниците им има по равен брой ваксани и неваксани в тежко състояние от вируса! Умират по равен брой ваксани и неваксани! Може да го четете това в израелските медии,нашите спраяха да говорят за израел умишлено! Норвегия е с 80% ваксинирани,Дания със 70%,вкарани са съответно в черния и червения списък за пътуване заедно с нас,дето не сме се ваксали,излиза,че няма никаква разлика с тея ваксини,дали сте ваксани или не,пак ще има ограничения за всички! Израел също е в черния списък за пътуване! Ако бяха измислили ваксини,които да те пазят,тогава щяхме да се ваксаме,но сегашните не са такива,а и си участваш в експеримент с много странични ефекти от него и то тежки,за които ти си носиш отговорност...

Израел е ваксиниран на 61%

Има разлика. В Дания вече не се спазват мерки, върпаха се към живота отпреди 2019 година. А смъртността? В някоя от изброените държави сравнима ли е с тази в България?

Кое бъркам бе? Лятото и ние се върнахме към 2019-та без да сме ваксани,нали? Израел ,като най ваксани тогава също лятото се върнаха към 2019-та,а сега са най зле в света с рекордни заразявания,що така? Дания тепърва и предстои най лошото!

Никакво у лево! Ние не сме се върнали към живота преди 2019 година лятото, а бяхме в дъното на кривата и не спазвахме мерките. Те не бяха отменени. Броят на заразяванията не показва нищо, той зависи от броя на тестванията. Важните числа са други, процент на заразените от тестваните, процент на хоспитаризираните от заразените, процент на интубираните от заразените, процент за починалите от заразените, запълнен капацитет на болниците, запълнен капацитет на интензивните легла.

Дания е почто 6 милиона население, но вчера са починали 4 и общо Ковид жертвите са 2 646. Как се връзва това със 7 милионна България където вчера починали 149 и общо починалите българи са 20 638?

А бе и там и тук се заразяват, ама тука хората горят като сухи съчки!

В 17 милионна Нидерландия, в която са ваксинирани на 73%, но нямат никакви задължителни Ковид ограничения, вчера починали четирима. Освен това общия брой на починалите от Ковид е с над 2000 по-малък от умрелите в България. На кого да вярвам? На БГмама, Гейсбук, или на световната Наука?

Там вълната премина,на следващата ще видиш...

Докато вирусът циркулира на Земята, ще има вълна след вълна. Въпросът е друг, че холандското общество е защитено. Защо? Не че вирусите няма да могат да проникват в организмите на холандците! Той ще прониква, те ще се заразяват, но само за два , три дни, докато имунната им система, т.е. армията от антитела унищожи нашествениците.

Там сега са в минимума след брутален 10 месечен локдаун и хиляди фалити! След два месеца пак ще говорим,когато ги връхлети следващата вълна...

Колега, чипа, чипа на българина е сбъркан. Българите масово търсят причините за собствинеите си неудачи там, където им е най-удобно, в световния заговор на евреите срещу човечеството. Затова си мислят, че заради този заговор се разминават с пълоното щастие. Целият им нихилизъм е резултат, включително недоверието им към науката, ваксините, отношението им към вирусите, плоската Земя и пр.

Така ще е, докато не се ваксинираме или разболееем на 70-80%. В нашето кварталче вече няма баби и дядовци.

колко ти платиха за това изказване? Заслужава ли си така да служиш на дявола ? Толкова ли струва да си продадеш душата бре боклук???? Това как ще го коментираш? https://www.bitchute.com/video/Bwc2DheCKnV3/ ами ето това? https://www.bitchute.com/video/V3WqNcSYagbC/

Въпросът е риторичен. Платиха ти или си толкова прост, че при 150 умрели твърдиш, че Ковид е грипче?

Когато имаш 100% ваксинирани - ще имаш новозаразени 100% от ваксинираните. Нормално и очаквано. Само дето смъртността ще е десетки пъти по-малка. Нещо друго за коментиране?

за съжаление мисля, че нашите доктори толкова си могат, просто вижте как се влиза и как се учи медицина вече... Кадърните доктори отдавна са минали през Терминал 2. Може и да има около 5% можещи, но за другите важи с пълна сила: "като знам какъв съм инженер ме е страх да отида на доктор" ... Освен това при ваксинирани с поне една игла около 2 500 000 и официално преболедували около 500 000, а неофициално сигурно още толкова, но да кажем около 3 000 000 общо това колко процента при 6 500 000 жители, сметнете, така че процента реално е по-висок, стига с това, че сме с най-малък процент ваксинирани...

С какво е длъжен доктора да се бори за живота на парапитек, който сам не е взел мерки да се опази и да не стига до доктора?

и аз това питам ... хукнали всякакви дебили и ковидиоти да си ръгат някакви инжекции после положителни били за ковид, после по болниците влизат и измират .. някой да не би насила да ви караше да се бодете бре тъпаци??? Болниците са пълни само с набодени това е масово в целия ссвят и тук не правим изключение!

Като гледам основно измират антиваксъри. Или поне над 90% от умрелите. Всеки сам прави избор в живота си.

Починалите са доста - като за ден вторник по време на четвърта (?) вълна, 149 човека са си доста. Че сме виждали и по-страшни бройки, виждали сме, но ако тази тенденция се задържи, както предвиждат, май ще се налага още мерки да се затягат.

Оставка на здравния министър и неговото правителство!

Отиди опъни две декатлонски палатки на Орлов мост, за да те чуе.

Кой беше казал че яко ще мрем?

Този някой, който го беше казал това за якото мране, та той откъде още миналата година знаеше това? Ясновидец ли е? Нито Делта вариантът беше известен тогава, нито Мю, но той пророкува! Хайде, мисли малко

познава си Мат'ряла

285 от 2536 новозаразени са ваксинирани 471 от 2536 са ваксинирани 63 от 960 новонастанени в болница са ваксинирани 178 от 960 са ваксинирани 10 от 149 от починалите са ваксинирани 28 от 149 са ваксинирани

Искам да знам кой и как се прави одит на тези ежедневни числа? Защото отстрани изглежда, че се записват както им хрумне и никой не проверява нищо, а се вземат за чиста монета.

Иван Димитров и Васил Георгиев.

Лятото като бяха малки числа, всичко бе точно, а?

Сега като умрат 70% от хоратав Европа от ваксините... Да му мислят неваксинираните как ще спират гаджалите от Афганистан, Сирия и Африка. ;))))

Европа се пречиства. Или от едните, или от другите.

И от третите и 5тите. Леле какво заключение... Давай за президент. Дано минеш Луна по гласове.

Акцентът в статията, който би трябвало да заостри вниманието на всички, включително на поддръжниците на препаратите, наречени погрешно ваксини, е 285 ваксинирани с положителен тест. Над 11%. Е, ваксинирайте се!

В началото на пропагандата казваха "С ваксината нито се разболяваш, нито заразяваш"... когато ваксинираните започнаха да се разболяват и да заразяват казваха "с ваксината можеш да се заразиш, но поне не боледуваш"... Когато ваксинираните започнаха да боледуват от страничните ефекти на течността, както и от модерния щам казаха "с ваксината може и да имаш някои странични реакции и да се разболееш, но поне няма да попаднеш в реанимация"... Когато болшинството от пациентите в реанимация станаха ваксинираните, казаха " може с ваксината да попаднеш в реанимация, но поне няма да умреш"... Сега, когато ваксинираните започнаха да умират, какво ще кажат: "Може и да умреш, но поне няма да попаднеш в Ада"?

Важното е че всички пили вода са умрели. Не пийте вода!

НЕ казаха, че няма да се разболяваш или да заразяваш. При по-ранните щамове на вируса, имаше около 95% успех на ваксината за противодействие на разболяване след заразяване. Сега е около 85%. За заразяването не се знаеше, но се предполагаше, че е трудно. Което се потвърждава и сега. Никой не "боледува" от страничните ефекти на ваксината. Всъщност никога ваксинираните не са били повече в реанимацията. А това последното за Ада е абсурд

мръсната въшлясъла паплач ще направи невъзможно и да пътуваме що не си направят и партия неваксинираните,. а идиотът мънгъров президент

Всъщност те не правят нищо. "Ваксър" маниаците правят всичко ограничения.

За къде ще пътувате? Няма да пътувате.

Естествен отбор. Аре стига сме ревали за тъпаците дето мрът от тъпотията си. Нали после 70% от населението ще умре до 3 години от чипа и отровите във ваксините... Дръжте още малко и ще господствате над света. Смешници.

Ама ще ги пишат неваксинирани и от ковид и ли там който нов вирус пуснат.

Ще ще ще ще ще... мноУ си в нещата ей... шЪ знаиш...

И като ги напишат, какво? По-малко ли ще са умрели?

В случай, че не може да се изкашляте т.е. не успявате да си прочистите гърлото веднага направете гаргара с уиски (за "професионалистите" може и ракия)

Водка с доматен сок.

Нали висчки го бяхме изкарали, какви са тия жертви сега?

България се пречиства. Или от едните, или от другите.

Защо в ЕС умуват дали от една година да увеличат на две валидността на сертификата,а тук се говори за трета игла след 6 месеца?И докога у нас иследванията за антитела и тестовете ще бъдат платени след като в целия ЕС са безплатни?Е,сега Гърция и още една две държави се канят да ги направят платени,но само за неваксинирани!За какво отидоха парите от ЕС във връзка пандемията?

Covid 19 PCR test cannot differentiate between flu and covid 19.... Съдебните дела да започнат сега.....Вчера в му София хора получили грантове за 3 милиона от ковид фашистите, заплашиха студентите да се инжектират и че ако откажат, щели да ги съдят за склоняване към самоубийство, ако изразявали мнение , че инжекциите на кил геноцидис увреждат и убиват в момента милиони хора, и това само според VAERS и EudraVigilance....интересно защо тези от му София не съдят двете системи за рапортуване на реакциите от тия инжекции, а ще съдят хората, които ги четат и следят ...

Да те питам, защо ми отваряш очите? Пили ли сме заедно?

А ти, защо ми ги затравяш? Платили ли са ти за това?

Евтина лъжа. ПСР теста няма как да хване друг вирус. Студент първи курс може да направи добри праймери за него. Виж гаражни плъхове като тебе е друго нещо.

Ще ти дам 10 000 лв ако намериш двама студенти 5 курс по медицина в българия, които да дадат определение какво е на алел на ген....тоя ми говори за дизайн на праймери....

Знаете ли, че - ако умрете неваксиниран с положителен тест и още няколко тежки заболявания се водите в графа умрял ОТ вируса, НО ако умрете с ваксиниран с положителен тест и още няколко тежки заболявания се водите в графа умрял от конкретното си тежко заболяване !!! Също така искам да подчертая дебело, че данните, които се изнасят в портала са неясни и по този начин изнесени бият и към манипулативни, защото примерно в графи заразени и умрели за деня хора с ваксина има една звездичка и пише - ваксинирани се считат лицата със завършен ваксинационен курс, което според заповедта на сайта на здравното министерство означава, че за ваксинирани заболели или умрели смятат само тези, при които са минали поне 14 дни от поставяне на втората доза или при Янсен - първата, което на прост език казано значи, че може да си заболял след първа доза или дори и след втора , ама преди четиринадесетия ден, и така ще си записан в графата на неваксинирани заболели и/или умрели, което ознчава, че хоспитализираните ваксинирани може да са дори и тройно над процентът, който се представя, а той не е малък около 10-12% факснати са приети за лечение !

50% от тези влезли в интензивното приклщчват там.

Явно е от остарелия протокол за "лечение". В много страни е сменен и там не умират толкова!

ЗАПОМНЕТЕ: НЕ се считате за „напълно ваксинирани“, докато втората инжекция не е била в организма ви в продължение на 14 дни. Това означава, че когато хората отиват в болница заради увреждания от ваксини, се случват две неща: Първо, казват ви, че става въпрос за случай на COVID при неваксиниран човек, и второ, скриват факта, че става въпрос за увреждане от ваксина. Ако умреш от каквото и да е - те пишат ковид. Ако умреш от ваксината - не те броят за ваксиниран защото повечето поражения които ваксините нанасят стават до 14 ден

на кой говориш бе тъпак ?? на въображаемата аудитория ли ??

с какво си толкова загружен за мен, че да ми отваряш очите?

А ти платен ли си, че ми ги затваряш?

Не значи това. Единствено значи че ако се заразиш от ковид преди ваксината да е осигурила защита се водиш неваксиниран заразен с ковид. Другото са тролски лъжи и манипулации.

Като "ваксината" те убие до 14 ден, също те пишат неваксиниран.

Само че в България само тъпи шибаняците идиоти гробарски или Радевски - все едно, нито знаят кво е писиар, нито знаят кога е фалшив, нито знаят кво да правят след декември , когато няма да могат да го прилагат вече..... шибаняци ....ковид няма, всичко е инфлуенца А и В , с които системно ви поливат отгоре краварските фашисти и масови убавеце йци, чисти психопати...Само дето половината а от щатите на републиканците в сащ са си затворили щатите за тоя ковид инжекционен и писиар фашизъм

и къде го пише официално?

Зсравеопазването в България УБИВА това е истината! Всеки ден чувам за умъртвени в болницата хора!!!

Само че в България само тъпи шибаняците идиоти гробарски или Радевски - все едно, нито знаят кво е писиар, нито знаят кога е фалшив, нито знаят кво да правят след декември , й Гаро няма да му гат да го прилагат вече..... шибаняци ....ковид няма, всичко е инфлуенца А и В , с които системно ви поливат отгоре краварските фашисти и масови убавеце йци, чисти психопати...Само дето половината а от щатите на републиканците в сащ са си затворили щатите за тоя ковид инжекционен и писиар фашизъм

Защо като си вземете малко куче , първата ви работа е да тичате при ветеринарния и да му бие ваксините ? Мислите ли, че всички кучешки ваксини са тествани за безопасност и странични ефекти? Защо там имате вяра в науката , а тук за Ковида-не?! Защото са безплатни ли? Я да бяха платени по 200 лв на игла, щяхте да си изпочупите краката да се ваксинирате!

Ако ваксините се плащаха, щяхме да сме 90% ваксинирани, ганьо нямаше да остане по-назад от комшията.

Как, когато всички имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини и сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините ли? Но ковид ваксина няма все още, защото са експериментални препарати, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти, тоест все още няма пълно разрешение за ковид ваксина в Европа.

да не съм куче, бе идиот