17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше капепета, забрана за пътуване в странство, затваряне на градове, а?

бития бит...

Това е най-некадърната IT система в Европейския съюз.

Притежанието на винетка не е основночовешко право.

Винетки Минетки нема да купуване щото няма смисъл , вдичко заминава по шкафчета и чекмеджета ГЕРБ ноже да го духат

Хайде сънародници дружно да нахрани фирмата поддържаще тол системата, а ако остане някоя стотинка, може и да закърпят някоя дупка...

Ти що си купи.

Всички дружно Мафията вън. И да се освободи България без тол такса, никъде по света няма винетки и такси. Затова на 4 да си изберем парламент без ГЕРБ.

Тези 220 хил. винетки с изтичащ срок са на вече бракувани 200 хил автомобила. Ей така, редом с борбата на кметовете за унищожаване и на малкото частна собственост, понякога жизнено необходима на гражданите, се намаляват приходите на пътната агенция. Така е след десетилетия безумно законодателство в интерес на един или друг депутатски или премиерски приятел. Всъщност това е разрушаване на икономиката защото такива случаи са не само в този отрасъл, а навсякъде. Откъде да знаят момчетата с бухалките, че всичко в икономиката е свързано и взаимно зависимо. Грешката е наша, че ги пуснахме да ни управляват.

Така и застрахователите ревят в момента, че масово не се полва пълно авто каско, сега и тия реват. Ми не се ли сетихте, че народа обеднява и накая нема да има какво да скубете... Повечето сектори дето се държат от мутрета тепърва ще страдат. Хотелите по курортите на мутретата какво направиха - фалит, ресторантите и дискотеките с дилърчетата какво стана - фалит, фитнесчетата и салоните за красота на мутресите какво станаха - фалит... тепърва ще става весело и за всичките мутри от прехода, дето един лев не знаят как се изкарва честно и струд.

Размера на личните доходи е персонална отговорност на всеки индивид. Базира се основно на образование, възможности и лични качества. А иначе пет лева, струват точно пет лева. Тях не ги интересува ти дали си кадърен да ги изкараш.

В понеделник снега се стопи и "цъфнаха" нови 250 хил. дупки по "МАГИСТРАЛИТЕ". Ха сега де, отново ЩЕ използваме бъдеще време за запълването им с лопатата за милиони левове. БАСТА! ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ СТИГАТ!

Значи, смятай, че ако тая система и се наложи да обработи 200 хиляди транзакции в понеделник, ще сгъне и ще трябва да АЙТИ спецеалистете да се намесят. #ХАКЕРМАН

Много е лесно. Стой си в дома!

Кога в България е имало капацитет да обработи някой 220 000 документа , еле пък и държавни служители !!!!!!

поне още три качества , и то по-важни.......

Е оти че ме задължават да имам компутер или смъртофон, че и електричиству ? Майтапа настрана - тези винетки нарушават правата ни.

А кой те задължава? Купи си винетка, прибери си документа за покупката и си живей без компютър!

Ами като си толкова умен защо не ги напишеш, за да видим колко си умен? Или не си умен и няма да пишеш?

Давай, избирай! Чакаме да те видим! ;-)

нивга не съм имал винетка. нивга не са ме спирали. боли ме дедовиа. кой е балъче, да плакя!

Като пораснеш и си купиш кола, ще е друго.

Забравяте винетките на хората с увреждания, документите за които се подават в Дирекциите Социално подпомагане.