17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер ваксина! Доволна сьм, чувствам се добре и нямах почти никакви неразположения, освен болка в рьката и леко замайване за кратко!

Предлагам всички, които не желаят да се ваксинират, да бъдат изолирани в един град, където да си живуркат в локдаун и увити в парцали, докато не го изкарат всички или до живот! Да им се забрани да пътуват, да не би да им лепнат някой чип да ги контролират - така по-добре за нормалните хора, по-добре и за тях - няма да има от какво да се страхуват...

вие с предложенията за ограничаване и безкрайните си претенции да вземете да се преселите някъде ама да сте си само вие и да си налагате един на друг каквото там ви хрумне. Че ние останалите да можем да дишаме спокойно.

Трагично малко. 21000 дози с нормалния процент брак от много дозив флакон са под 10000 ваксинирани човека. В България населението все още е 7милиина, виж ако бяха пристигнали 2милиона дози щеше да е новина

Идиот

Някой ваксинирал ли се е с модерна?! Имал ли е оплаквания!

Днес ще ми е втората доза. Стори в ден след първата за съвсем кратко ме наболя ръката и това беше

Аз също се ваксинирах с Модерна, първия ден нищо общо взето, освен лека болка на мястото на инжектиране. Обаче на ден втори, следобяд ми стана студено, не е втрисане, а просто ти е студено, вече вечерта към 21:00 бях дигнал 38.0 градуса температура, изтърпях до към полунощ и пих един Тауйлол Хот, през нощта се изпотих 2 пъти, пих топла вода повечко, сменях си дрехите и на сутринта към 8-9 часа вече нямах температура или каквито да е било оплаквания, все едно нищо не е било. Това беше всичко, скоро ще имам втора доза, ще видим там как ще е.

Да добавя само, че сестра ми и майка ми се ваксинираха същия ден и нямаха абсолютно никакви оплаквания освен болка на мястото на инжектиране.

Аз се ваксинирах в събота с Модерна. Имам мускулна треска в ръката, в която я инжектираха. Не ме боли мястото на инжектиране, а мускулната треска е спорна, защото от тренировките имам и на другата ръка, но е една идея по-силна. Затова предполагам е от ваксината.

Само рьката ме боля, имаше леко замайване за кратко и ми се спеше повече! Нищо кой знае какво!

Най- използвани ваксини!! АЗ-156 страни Пфайзер-91страни Модерна-46страни и т.н.! Правете си изводи!!!

От туй извод не може да се направи. Извод се прави от едни дебели листи, в които пише кое, какво и как е станало. Астразенека е на-евтината ваксина, нормално е да се предпочитана, особено за по-бедните държави!

А от астрата кога ще дойде? Не ги щем тия РНК-та, дето ти променяли генома...

Астра има навсякъде, стига да искаш. Като гледам не искаш, щото ако искаше, щеше да те боднат досега!

А проучено ли е търсенето, защото традиционно има много слаб интерес?

Много хора хич не искат да се ваксинират, други се ваксинират само и само да имат документ за ваксинация при излизане зад граница, времето се затопли, и най-накрая ще останат огромни количества излишни ваксини, които ще бъдат бракувани и унищожени!

Някoй

значи идват по 150 000 дози на седмица-две, а Тулупът и неговия здравен министър лъжат, че можем да ваксинираме по 50 000 човека на ден? Как става това. Тези учили ли са математика!? Ваксините ще стигнат за 3 дни само. ... А после?

така че ставаме свидетели на поредните лъжи на Тулупа, който каза, че до лятото ще бъдат ваксинирани 3-4 милиона човека, тоест щели сме да имаме стаден имунитет. Засега са ваксинирани само 550 000 души. Как ще стане това? Той бил договорил 2 милиона ваксини. Хубаво, ама едно е да имаш 2 млн. ваксини, друго е да ваксинираш 4 милиона човека - ТРЯБВАТ ТИ 8 МИЛИОНА ДОЗИ!

много големи съмнения имам 4е са ваксинирани 500 000 , поже4е от 100к едва ли са

Всичко е наред с математиката, няма грешка. Искаме да ваксинираме по 50 000 на ден и на теория (вероятно) можем, но няма кой да създаде такава организация. Затова рекордът ни е 22 000 на ден. А на практика се движим между 10 и 15 000 на ден, по-малко в почивни дни. При тези условия 150 000 ваксини на седмица или две са ни достатъчни.

И 100 000 000 ваксини да имахме повече от 2 000 000 няма да се ваксинират, някой защото са под 18 години, други поради функционална неграмотност

Праз!

21 000 дози значи за един ден ще има ,Баце говори за милиони ама кога

Баце да си я навре в гъза.

Хайде за банани ,с връзки да си осигурим!!! Да се ваксинираш с Модерна,кой съм Аз!! Глупаци сме си ние!!!