Над 20 милиона случая на коронавирусна инфекция в Източна Европа

Регионът се бори с най-тежкия взрив на заразата от началото на пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китай в изтчна европа мамка ви мръснс

20.10.2021 г. СЗО: Заболеваемостта от Ковид-19 е намаляла с 4% за седмица Особено значително намаляване на заболеваемостта (с 18%) е регистрирано в Африка, както и в региона на Западната част на Тихия океан (с 16%). СМЪРТНОСТТА НАМАЛЯВА ЗНАЧИТЕЛНО в АФРИКА (с 25%) и ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ (с 19%). УВЕЛИЧЕНИЕ на броя на СМЪРТНИТЕ случаи е регистрирано САМО в ЕВРОПА (с 4%) и региона на Западната част на Тихия океан (с 1%). ... НЯКОЙ би ли сравнил %-а на ВАКСИНИРАНЕ в БОГАТА Европа и БЕДНА Африка?!?

“Инфото” ти не струва и 5 стотинки, не казва нищо и не знам откъде си го изсмукал. Трябва леко да си напрегнеш мозъка за да направиш някои причинно-следствени връзки.

Говориш бе птко насрна.Броят ми Русия за Европа Птко тпа

Има бедни държави в Африка и Азия, които се молят за ваксини, без значение какви - Индийски, Руски, Китайски но няма - не достигат до тях. Други богати и цивилизошани страни като Дания, Белгия, Испания, Италия почти забравиха за вируса и си живеят свободно и без ограничение. Само, че процента ваксинирани там е над 70. И никой там не е тръгнал да умира или да се разболява от ваксините вече 2 години. Наш Ганъо обаче, бидейки "по-умен" от всички тях, не вярва на науката, а чете фейсбук и слуша измислени герои - мангъровци, чорбановци, боленсидеровци, костякопейкини и упорито отказва да се ваксинира, върпреки, че ваксини тук бол, каквито ще. Важното е бил гейтс да не ни следи. Защото той дава мило и драго да знае какво прави Ганъо на село. Резултатът е налице - шампиони по смъртност и простотия. С мижавите ни 15% ваксинирани и в топ 5 по смъртност на глава от населението станахме за смях пред цял свят. Който не вярва - да заповяда на централните софийски гробища да види с каква скорост се разяиряват последните 2 г. И далеч не само заради възрастни хора.

Ганьо не ганьо, всеки трябва да има свобода да си избере с ваксина или не То и на цигарите пише че са опасни за вашето здраве, ама хората си пафкат Въпрос на личен избор

Та като се гледа 14% от болните в България са от 20% ваксинирани. Което ще рече че ваксината е предпазила само , 6/20 част от ваксинираните, 30%. А казват че пазела над 80%. И в другите източно европейски страни освен Унгария, Албания и Сърбия е така. А на запад наистина пази над 75%. Извод: ЕО, която разпределя ваксините ни е дала менте, а не ваксина. С 30% ваксинирани и 100% да се ваксинираме нищо няма да спрем.

Шефът на СЗО и Бил Гейтс всеки ден си скубят косите и ронят сълзи за жертвите в Източна Европа....

Източноевропейците сме камъчето което убива в обувките на световните психопати. Ако някой си мисли,че на тях им пука за жертвите, значи е пълен льольо!

Вирусът в източна Европа е по - умен, по - информиран и никакви мерки и ваксини не му действат.

съветския вирус е най-вирулентния вирус.

Бързат да ваксинират по - бързо ме вече доказаха предимствата на преболедувалите! “ Една от разликите между това да си ваксиниран и да си бил заразен е, че наличните ваксинации предизвикват имунен отговор срещу част от патогена (обикновено шиповия протеин). Докато при преболедуване имунният отговор е насочен срещу целия вирус. Следователно тези, които са прекарали болестта, биха могли да имат предимство например при появата на нови варианти. Те често показват мутации в протеина на шипа, което означава, че имунният отговор на тези, които са били ваксинирани, може да отслабне. Редица изследвания доказват, че благодарение на клетките на паметта, изградени след инфекция от Sars-CoV-2, при нов контакт с вируса преболедувалите изграждат много бързо нови антитела, които са по-ефективни от антителата, изградени след ваксинация. Дружеството по вирусология заключва, че защитата при преболедували трае поне година.”

Е и? В болниците няма място за 7 милиона идиоти, решили да се лекуват чрез заразяване. Лекарите още колко пъти трябва да ви го обясняват?!! Който иска, нека рискува в ситуация, в която парите и възрастта ще са определящи кой ще получи лечение. Това вече го гледахме и тия, на които близките умираха по стълбите на болниците или у дома, непогледнати от системата, надаваха вой до Небесата. Айде стига с дървени философии. Или се ваксинирвайте или мълчете. Или пък мрете, ако не можете да платите съответната сума. Други опции няма и никой не ви е длъжен

Проклятието да си бил в съветската сфера на влияние. Да си останеш малоумник цял живот , да го предадеш на децата си и те да затрият с придобитото малоумие като не се ваксинират.

Добре, че бяхме в съветската ера, че в капиталистическата ера прости роби щяхме да се родим и такима да си умрем. По-тъп от западния роб няма.

Да за това все гледате заплатите на тъпия западен роб и по-качествените им продукти и какво ли не! Смешници жалки, и за какво сте свободни се питам напоследък и отговорът е един за ядене и сране!!!

Да мрат мангърите и плоскоземците, то като не става - не става

дето се мислиш за много умен, обаче не си наясно, че по-добро от естествения имунитет няма...

Источна Европа= дъното на Европа. България дъното на дъното…..

дъното на дъното на дъното, че и отдолу :)

си на дъното по неграмотност. Источна. В която и държава да си, един неграмотник оставаш. Можеш ли да се подписваш или слагаш кръстче?

Последните ще станат първи.

Както преди, така и сега, винаги имаше хора пълнещи вода до Централна минерална баня София. Като ученици, преди много години, когато минавахме оттам си имахме лаф, че след грипа пенсионерите до чешмата са се сменили завинаги. Минеше ли грипната вълна и пенсионерите масово си заминаваха. И то не от грипа, а от усложненията причинени от него. Даже наричахме пенсионерите "грипове". Така че нищо ново под слънцето. Разликата е, че сега истерията е огромна.

И мозъка ти е доста вехт. Попрехвърлил съм 50, но никога досега не знаех някой познат да е починал от някакъв сезонен вирус Сега имам двама - около 40 годишни. Та така с глупостта, която си написал.

Ти се скрий в мазето на сигурно.

Някога да са лекували грип с химиотерапия? Е ремдесвира е именно това. Жестока химиотерапия. Да са лекували с антибиотици, които повече са си абиотици? Е сега "лекуват" с такива. Та с какво казваш лекуваха приятелите ти?

ТЪПАКО ВЕХТ!!! само да те просветля че чешмите до банята са ДОСТА МЛАДИ..... така, че айде с литературните напъни ДРУГАДЕ..... макар че щом си опрял до ДИРА то .... НЯМА ДРУГАДЕ за теб

Бедни, прости, слабограмотни,тъпи антиваксъри-професори. Като измрат бавно,но сигурно, всичко ще се оправи( някога)

защо си така агресивен, ти нали няма да гушнеш букета. Нали ви дават гаранция/ Франция, какво ви пречим ние, и да ви заразим вие сте гарантирани. Страх ви е, понеже не знаете каква отрова са ви инжектирали, затова сте така агресивни. Хем прецакани, хем наебани. Честито.

Е и?!

Само във "ваксната" на около 80% над 12 години Великобритания има 4,962,008 случая. "ваксната" Франция има 7,120,863 случая. Испания 4,997,732 случая. Италия 4,737,462 случая.. До тук минават източна Европа с над 21 милиона. Като добавим и Германия с 4,469,304 случая, стават 26,287,369 само 5 страни.

Виж смъртните случаи глупако- България има повече смъртни случаи на ден от Великобритания с много по малко население и 10 пъти по малко случаи на ден- а тъпия ти мозък дали може да проумее това?!!?

Испания юни - август. Вълна антитуристи. В Испания официално има 3400 умрели от ковид. Но... Има завишаване на смъртността с 11000. И където пипнат материалите от аутопсия на съмнителен има вирус. Ваксините просто правят инфекцията трудно откриваема.

Мухльо, виж умерелите на ден бе - UK 133/67 милиона население, Испания 23/47 милиона, България 113/7 милиона население. Какво ми говориш за заразени. Или ти си от плоскоземците дето казват, че маските не пазели щото вируса се провирал през дупките.

Леко, че ти хвърчат лигите от злоба!

Всяка година си има грип, който минава и заминава. Така, както винаги е било и ще бъде. Спрете този терор, премахнете всички ограничения и светът ще остане същият.

Няма ли да спреш с мангърските тъпотии, обзалагам се, че имаш повече от един познати починали от корона

https://coronavirus.bg/bg/news/2728

Ама нали на всякъде отваряли икономиките, а само в България затваряли?! Лъжите на Дремджиев!

Много хора проглеждат и това ги ужасява.

20 000 000 заболели днес означават 19 600 000 с добър естествен имунитет след 3 седмици, ако смъртността е 2%

Претанете с тази смъртност 2%, ако вие или ваш близък са в тези два процента? Това пак са стотици в България където на ден умират по средно 100 човека от превантивна болест! Откъде ги измисляте тези глупости?

Напълно допустими загуби.

Идиота се изказа. Досега все безсмъртни ли сте били бе? Никой от нищо не е умирал и такава болка не сте изживявали, а?

Какво правим ако си измеждъ 2% (които не са два а поне двойно). Май твоите 2%стават 100%.

само при нас са 5 млн

Докато Източна Европа все още мисли, други страни облекчават или отменят мерки.

Къде? В Англия ли?

мислиш по западному :)

Това са лъжи на Дремджиев! В цяла Европа КОВИДа расте независимо от степента на ваксиниране!

Колкото по-бедни, толкова по-недоверчиви.

Не само бедни ами и прости и неграмотни!

А като бяхме/сме бедни сетиха ли се за нас? А като сме прости, защо ни вземат специалистите? Или си един от неграмотните, или можеш да направил разлика между загриженост и кампания за ваксинация.

Щях и това да добавя.

Циганите са преживяли всякакви опити за изтребване. Па нека да са прости. 82% са го изкарали през първите месеци на 2020. Сега не ги хваща. А останалите се запазиха за по-опасните щамове. Ха да ви са честити ваксините.