Над 13 хил. жалби до омбудсмана за година, основно за ток, вода и парно

Нов вид оплаквания са от родители на деца, които вече нямат платен отпуск за да ги гледат по време на пандемията

Обратно в новината

Коментари - Над 13 хил. жалби до омбудсмана за година, основно за ток, вода и парно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ток, по правилно е електричество, вода и парно, са консомативи! също като уискито, черния хайвер, печеното пиле, гроздовата и семките! като не ти харесва цената, не си ги купуваш, или ги ползваш според възможностите си!

И една за /срещу/ НОИ , но по-скоро е молба за съдействие. НОИ да си оправи коректно Справка за осигурителния статус на лицето! ..... В този си вид Справката е направо ,,от времето на динозаврите,,.

Бате, тука има резон!! Като си заплатиш вишото образованее , ...или част от него, ,,никой не тъ ебава,, да ти го отрази в Справката за осигурителния статус. ...А само ти издават една артия, , дето може да загубиш....

Тези са най - големите крадци , заедно с колекторските фирми ,банките, съдиите изпълнители , бързи кредите, мобилните оператори! Те си надписват колкото си искат и по веригата всеки си пише по 1000 лв , а хората да духат супата. Хиени и мъчители! Анатема за всички по веригата! Омбутсмана да не се прави на ощипана госпожица!

гледам - взела е сакенцето 2-ра употреба от Майчето

А някъде другаде искаш ли да позяпяш?

Кел файда,какво от това!??????????????

аз и много мои приятели писахме жалба заради горивата.. Само в България ни пробутват скъпи "братски " горива

Братчед, то т.ва не е заради братята, а са си наши мангалски далавери и истории!

Тур операторите ще вземат поредните безвъзмездни помощи (от нашите пари) и пак няма нищо да препратят към изтормозеният клиент.За сведение - дадоха 10 млн лева, и одобриха за раздаване тези дни още 51 млн.лева. В закона пише - "Трябва да върнат в рамките на 12 месеца от датата на стартиране на отложеното поради Ковид пътуване". И дума не се споменава какво ще се предприеме или ще има като следствие на неизпълнението на този закон. Аз съм потърпевш, и тур оператора ми се хили доволно и не смята да връща нищо.... това е положението - ако някой иска да се свърже с мен (журналист или предаване по тв) моля пишете - готов съм да застана с името си и документите си.

Абе,ние наистина ли имаме омбудсман?

И аз пуснах една жалба. Не искам да си плащам тока.

Си голяма,тъпа калинка.

ОТ ТВА???!!! НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ???!!! То човек ако не се усети да се разкара от територията овреме, никога няма да се оправи.

Много скучна длъжност-ток, вода и парно.Виж ако беше ток, вода и порно. Макар, че по същество си е същото.

маааалък и проооз народ! ще ми се жалвате на герпавия ом-бом-дрън от герп?! ум нямате, вместо да ги изгоните с камъне и дърве!

Напълни се София с андрешковци! Искат да ползват отопление и да ходят по къси гащи, АМА НЕ ЩАТ ДА ПЛАЩАТ ЗА ТОПЛОТО! Нагли, бе, нагли! Цоциализмът свърши! То не е като едно време - да познаваш горския и да те пусне да си насечеш дърва колко ти душа сака, та да си отопляваш провинциалната прогимназия БЕЗПЛАТНО!

и кво,резултат нелув

И какво от това??? Кучето си лае, кервана си върви.... С жалби и прошения нищо няма да се промени...

Всички партии защитават и търпят ДЕКЕВР и Иван Иванов?

НЕ всички ама май сте забравили кой командва парламата....която пък избира полушните на определени потове или ''забравя'' на кого ога му е изтекъл мандата че не е намерил друга подлога като него..

Не разбирам защо пишете до тази слуга на ГЕРБ И СИ ХАБИТЕ МАСТИЛОТО

Топлофикация са пирати и разбойници.

Топлофикация да намали сметките драстично, стига е живяла на гърба на хората.

Стига лъжи и измами на тая Топлофикация, навън не е зима , а направо лято те надуват сметки.Това са септемврийски температури.

Дворецът на разбойниците "Топлофикация" ве трябва да бъде изринат от хората.Стига лъжи и измами.

Определено ще е ужасна тази 2021 г. за руския президент, както и да се развият събитията.Името Навални дълбоко травмира Путин,затова се старае да не го произнася и дори да не мисли за него. Докато от свитата му 24 часа мислят как да го неутрализират. Програмата минимум е да не позволят да се върне в Русия, ако е възможно. Едва ли е по силите им да го изплашат с нови дела и затвор. Самият Навални смята, че разни кремълски врачки и ясновидци са наплашили Путин. Травма или предсказание, все едно, видимо е, че Москва има голям проблем.

Простата учителка , фалшивата Кметица трябва да бъде обесена пред Кметството за високата цена на Парното ! Тиквите да бъдат Обесени пред Президенството за цените на ток и вода ! Мутри Ходете си !

Цените се определят от ДКЕВР.

От тъпанари като теб стигнахме до тук И в задника да ти бръкнат и тогава няма да разбереш кои Ага определя цените и кои пълни чекменджетата

И какво ще направи „АРМЕНСКИЯТ ПОП“ по въпроса за тока, парното и водата ??? Каквото направи и комсомолът за българската младеж“ НИЩО, НО ОТ СЪРЦЕ !!! Слава Американу, Слава Булгаристану, Слава Герберистану !!! Героям слава !!!

Мая Манолова си би шута от тая длъжност която е наясно какво става какво остава за тази новата.Тиквата какво каже това е!?

А до кого да подаваме оплакване за това, чем има съседи , които крадат ток, вода и парно , а ние им го плащаме?

Енергото как кой.......Това не е проблем който се решава с обдусмани бе човек

според енергото това са междусъседски отоншения а не отношения клиент-доставчик?!

Пълни глупости. Казвам на енергото а те са длъжни и ГО ПРАВЯТ ДОРИ...свързват се с ченгетата и идват. САМО ХОРА КОИТО НЕ РАЗБИРАТ ГОВОРЯТ С ГЪЗА СИ.... Като тебе

няма да има промяна между човешките отношения в България и тази година. Едната част от хората ще бъдат отново гъзове , а останалата част ще бълва съдържанието им.

приема всичко като факт и дотука..На всички е ясно че Системата е тази която стои зад тези факти.Но всички са съгласни със Системата!?

Като подам жалба за поръчково убийство и терор от МВР,ДАТО и ДАНС какво ще направи Ковачева ще им каже не правете повече така ли !? Ами нали и тя е от ГЕРБ ,а службите изпълняват зомбирано поръчките на Борисов ,Гешев и някаква Соколова! Това е Африка!

Щом не искаш парно си купуваш къща или апартамент без парно. Аз не искам да плащам скъпите части на Мерцедес и затова купувам Голф. Не се оплаквам на омбудсмана. С тока и водата е по-лесно. Потребяваш - плащаш. Не те устройва цената - не потребяваш или си правиш сметката. Като вляза в ресторант не поръчвам трюфели, защото са ми скъпи. На село съм със сонда, фотоволтаици 2 киловата и соларен бойлер. Ток плюс вода за цялата година плащам под 100 лева. Всичко вече се е изплатило. Няма да се оплаквам на омбудсмана.

Веднага давам на жената няколко дебели казуса, с които ако се пребори може да стане я президент, я министър-председател : 1.Задължителните "услуги" на топлофЪкациите, 2.Такса електромер. 3.Обсебването от страна на ВИК дружествата на традиционни водоизточници, изградени от поколения преди появата им. 4. Наличието на т.нар. етажна собственост и задължения за енергийни паспорти и т.н. глупости, свързани с потъпкване на собствеността на гражданите. 5.Задължение за здравни осигуровки от страна на безработни. 6. Задължение за образователна степен за издаване на свидетелство за правоуправление, и куп посегателства от закона за движение по пътищата. Изобщо има куп проблеми, свързани с правата и свободите на населението.

В държавата Мали тези работи ги няма. Чакат те с отворени обятия.

И то с право,дори жалбите са малко......

СВЕТОВНА КЛАСАЦИЯ - БЪЛГАРИЯ Е НОВИЯТ АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН ЗА 2019/2020 Мангъров най-нагло лъже, че България е на първо място в ЕС по смъртност. Истината е, че България е на първо място в целия свят по смъртност и не само по смъртност. Това е лесно проверимо от почти всеки, факт... Защо мисирките в България винаги забравят да кажат и напишат фактите такива каквито те са, но мисирките никога не забравят да си вземат "заплата" като "журналист" или "политик". България е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН за 2019/2020 г. България е последна по свобода на медиите в ЕС в класацията на "Репортери без граници". Защо. С помощта на европейски пари всяко правителство в България си купува напълно зависима от тях журналистика. ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НОВИЯТ АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН - 2019/2020 СВЕТОВНА КЛАСАЦИЯ: БЪЛГАРИЯ - НАЙ-ВИСОКА СМЪРТНОСТ И НАЙ-НИСКА РАЖДАЕМОСТ ЗА 2019/2020 ГОДИНА България е страната с най-високата смъртност в света и най-ниска раждаемост за изминалата 2019 г. и 2020 г. Това показват данните на Световната здравна организация, „Индекс на болниците“ в областта на Акушерството и гинекологията, и World Population Review. Комбинацията на ПОСЛЕДНО място по раждаемост и ПЪРВО място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по намаляване и изчезване на население за изминалата 2019 г. и 2020 г. България ВОДИ класацията по детска смъртност в Европа. България е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по самоубийства и опити за самоубийства чрез самозапалвания през последните 10 години, а самоубийства чрез самозапалвания никога не са били характерни за България. Самоубийствата чрез самозапалвания на обществени места е форма на граждански протест. Фактите досега - през последните 10 години в България се самозапалиха над 67 човека, а само 15 от тях бяха спасени. България е държавата с най-ниска средна продължителност на живота на населението в Европейския съюз. Много над 30% от мъжете и много над 15% от жените в България, те нямат възможност да доживеят до 65 г. и затова пенсионните им вноски и други задължителни "осигуровки" са отнети в полза на държавата. България е на едно от последните места в Европа по РЕАЛЕН размер на заплати и пенсии. Влудяващата бедност и мизерия на огромни пластове от гражданите на България извън София - 52% от децата и 60 % от възрастните хора в България живеят в пълна мизерия: физическо, ментално и емоционално насилие над тях ВСЕКИ ден. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Фактите, фактите и само фактите. Нищо друго освен фактите, и това ще бъде показвано публично всеки ден.

Не се пъни да разгръщаш пропаганда във форумите на Дир защото никой няма да й обърне внимание. Комунистите и тролове сте от един дол дренки и на една майка деца.

Чудим се как не е умрял от лоша статистика.

Фактите тук и сега - бля, бля, бля!

Бля бля??? това от другаря ти Борисов ли го научи.... Така ли отговаряте на фактите...с бля бля...

всичките жалби са срещу "операторите", които не се подчиняват на българските закони и на утвърдените бизнес практики, а са средство за грабеж и тормоз на туземците! оператор = терорист, окупатор, разбойник! Всичките тези услуги да се национализират и парите да остават в туземците! вече 30 години операторите изяснят поне по 5 милиарда годишно! прекратете този грабеж и терор!

Колкото и да ми е противна Мая Манолова, поне правише нещо като обдусман. С нейна помощ усpях да осъдя EasyCredit

С какъв акъл си се забъркал с тези мошеници?

Не аз а възрастната ми майка. И абсолютно никой нищо не направи освен Мая Манолова.

То е като да пишеш до арменския поп.

Защо не се инициират законодателни промени в областта с най-много жалби?

Защо не инициираш законодателни промени? Хвани си депутатите от твоя район и го направете.

По лесно се плюе, не искам да работя...

Да свърша работата на политиците ли? За какво са там?