Над 1000 полета анулирани заради "Флорънс" (видео)

Около 10 милиона души живеят в регионите, през които ще премине ураганът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвам да гледам предавания за къщите в Америка - наистина строителство от дърво и гипсокартон, талашит. Няма камък, сериозен бетон. Дядо ми беше правил къща, 1 метър зид, още стои. Събори я урагана от ромски набези, продадохме я за без пари. Като им дойдат римляните, тогава са за ореваване

нИщо не знаят хората тук, който е виждал ураган на живо, не знае какво е. Дори и втора степен е страшно, пък за пета да не говорим.

и на клип. как е на живо, разкажи. ще е интересно.

тоя богаташ - риджавия къде ги управлява ще направи нови къщи на всички

Тайфуни с нежни имена . -Вятър те отвял и тебе, ха ха ха !!!!!! Не чуваш ли какви поразии прави урагана,жилищата на милиони поврезда, а ти се правиш на интересен.

бреговете на "щатовете" ???

с тоя кръшен смях и коментари. всеки ден ли ще имаме прогнози и осветляване за времето в чужбина? лошо няма. само дето нас ни интересува какво е то в България, нещо така за природата, по-позитивно може.

Като гледам обикновен , малко по- интензивен дъжд

Много си далеч от истината, този е висока степен. Преживяла съм ураган лично, страшно е много! Не е само проблем дъжда (който е много силен), а и вятъра.

Разкажи по подробно за вятъра че ме заинтригува.

Стташно е щото строителството в щатите е талашит. Малко по силен вятър и отвява бараките и коловете носещи ел захранването. И те са от 100 годишно изгнило дърво