Над 100 000 бежанци от Нагорни Карабах са пристигнали в Армения, съобщи ООН

Международната помощ е необходима много спешно, заяви Филипо Гранди, върховен комисар на ООН за бежанците

Обратно в новината

Коментари - Над 100 000 бежанци от Нагорни Карабах са пристигнали в Армения, съобщи ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предизвика тази криза?! Щатите и НАТО! Седнал да реве за бежанците! БЕЗСРАМНО!

ПРЕДИ 30 ГОДИНИ 1.5 МИЛИОНА АЗАРБЕЙДЖАНЦИ БЯХА ПРИНУДЕНИ ДА НАПУСНАТ РОДНИТЕ СИ МЕСТА В НАГОРНИ КАРАБАХ.ОКОЛО 16000 БЯХА ИЗБИТИ ОТ АРМЕНЦИТЕ. СЕГА ГОСТИТЕ АРМЕНЦИ НАСТАНЕНИ В НОГОРНИ КАРАБАХ СЕ ВРЬЩАТ ОБРАТНО. ВСИЧКО Е НОРМАЛНО. АРМЕНСКИ ЦИГАНИ ОКУПАТОРИ ВЬВ ОТ НАГОРНИ КАРАБАХ.

Според официалната доктрина на турция , арменци и кюрди не съществуват. Това са планински турци. Азербайджан и Турция нали са един народ. Така че важи същото

Кво да коментираме - преди войната (през 2013 г.) населението на Нагорни Карабах е било 146 000 човека, а след войната през 2020 г. - 123 000. Сега фактически3/4 от населението е избягало и/или изгонено - нарича се етническо прочистване от страна на съюзника на ЕС и НАТО Азербайджан, подкрепян от Турция и Израел и с мълчаливото съгласие и съдействието на Великобритания, САЩ и Франция. И разбира се - на ЕС и НАТО.

Ще има още прекроявания и в други държави и нас ни готвят в момунта.

Ей така и източна Румелия ще я дадат на Турция. Пеевски и ПП подготвят всичко за да се случи. И ще влезе и при нас ООН, за да са сигурни, че ще се случат нещата в полза на Турция. Яко се прекрояват територии. Молдова и тя отива към Румъния. Нещата са много зле.

За кой ли път вече се извършва геноцид върху арменския народ от турци-азери подпомогнати от Русия. Руснаците предадоха вероломно един християнски народ.

Гледам - получил си белото от еленски .

Ето ви типичен пример за "братска любов" между Русия и Армения! Арменците сами са си виновни, защото прекалено дълго вярваха на руснаците, че ще ги предпазят от Азербайджан, но както се оказа, "големият брат" има интерес повече от Азербайджанския нефт, отколкото от съдбата на над 120 000 арменци! Сега следват и следващите искания от страна на азерите а именно, да си осигурят коридор до ексклава им Нахичеван и е ясно какво ще последва, но арменците взеха грешната страна, защото и НАТО нямат отдавна интерес да отсъждат против Азербайджан, защото реално те захранват с газ и нефт ЕС. Какъв е извода? Нека всеки сам да реши за себе си!

Тя и майка ти е виновна , че те събра от пердето . Ама защо нормалите сме длъжни да ти плащаме психиатъра ?

Руснаците помагат на арменските бежанци... а американските военни, докато си пият кафето с Пашинян, си почиват в сградата на Министреския съвет на Армения;)

Сега културното наследство в тази земя трябва да бъде съхранено

ООН съобщи и хоп готово. Да се оправят.

Значи когато Азербайджан напада територия с арменско население която смята за своя и депортира арменците е ОК, ,никой не мрънка, не ги съди и няма санкции че са ги изгонили с армията?! Обаче когато сърбите искат да изгонят пришълците албанци от Косово което е тяхна територия вече е проблем, геноцид вкарват миротворци и бомбардират държавата!!! Явно смятат хората за тъпи и демонстрират двойни стандарти!

Тази територия е азерска. Сталин и Ленин така са казали!

Пеевски! Той ще реши проблема...

Къде е спасителят на православието? Не смее да да се разправя с азерите и турците.Пак ЕС и САЩ ще се нагърбят с проблема.Той и в Украйна ги спасява от някакви нацисти.Избиеа братския си народ за интереси и господство.Цялата им работа на КГБ и Кремъл е такава.

Ебе козяшката ти соросоидна тъпа майка в гъза в момента.

Майка ми е мъжка и ще ти го натръшка.Ходи при путя да те сложи на първа линия в армията.Отдалече си много отворен.Вероятно и никъде не си ходил за да сравниш, затова псуваш като каруцар....седи си на село и си пий шльокавицата...

Ето как един простак Пашинян и един куп глупави арменци ебаа айката на държава на повече от 2000г.!Също като тук - една тиква и ку простаци ебават мамата на малкото останало от България...

Армения я разкатаха руснаците и арменските бандити, които зависеха от тях. 30 години не можаха да се спогодят с азерите, защото Москва ги будалкаше, че е фактор. В това време истинската регионална сила Турция обучи, въоръжи и подготви Азербайджан, да си върнат с гръм и трясък международнопизнатата територия. За добро или лоши. А корумпираната от Москва Армения загуби. И руснаците бяха изритани от Кавказ с къчове. Сега може да ревете и да се оправдавате с демократите. Руснаците загубихте, както загубихте Украйна, както ще загубите и Крим и останалия Кавказ. Накрая, ако ви остане поне част от Сибир, трябва да сте доволни.

Майка ти знае ли че си генетично глупав! Сигурно се стамува , ама без паника - ще и мине...

Туй

Интереса клати феса! Всички са наясно какво се случва на арменците, но се правят на улави....

Те поне имат къде да бягат. Къде ще бягаме българите, в Кърджали вече започнаха със смяна на историята, знаем какво следва...

Страхотна трагедия, но така е когато соросоидни предатели като Пашинян дерибействат под свирката на ФАЩ. Да му мислят и Българите какво ги чака с нашите соросоиди Козяшки...

ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС, НО НИКОЙ НЕ КВИЧИ?