Кабинетът предлага вицеадмирал за временен шеф на отбраната

Правителството предлага на президента на България да издаде указ за назначаване на вицеадмирал Емил Ефтимов за временно изпълняващ началник на отбраната.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът предлага вицеадмирал за временен шеф на отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доказан професионалист, който освен това не е и парашутист. Като велика морска страна с могъщ военноморски флот напълно естествено е да имаме морски генерал лейтенант за началник на отбраната

Какво лошо сме ви направили парашутистите, че така ни мразите

направо да се погнусиш от тъпите номера на гърбавите

Предлагат му защото няма ЛОДКИ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ,който да управлява ли или е добър "политик"?!

Какво не ви харесва пак бе, цървули? Човекът има завидна кариера и репутация.

Избързаха пак. Пълнят мястото на горския на Крушовица. Махайте се! Къш! Искаме промяна! Искаме сполука! БСП няма да ви излъже за пореден път!

Не разбирам какво искате да кажете с тая ирония.Защитавате некадърните продажници от герб ли?Не "къш",а "Къш в затвора за герб"!!!!!!!

Абе стига вече лични назначения бе гербераси.. Тоя кабинет отдавна НЕ Е легитимен за да продължава да харчи народни пари за собствен пиар, да си назначава, да си договаря сделки от където падне комисионна.. То отбрана като се вижда нямаме те седнали да назначават временен шеф сякаш до сега не е вървяло и без такъв..Всеки шеф си има един куп заместници така че като неможе той заместниците му ще свършат нещо ако има за вършене

Много ми е интересно в нашия ВМФ колко действащи офицери с имаме с звание : - к-н 1-ви ранг - комадор - контраадмирал -вицеадмирал -адмирал И дали има за всички поне по едно "корито" ,което да командват ? Или половината са зад бюрата на брега ?

Всеки от тях си има или надуваема лодка, за да лови попчета в свободното си време или барем шнорхел и плавници, за да си играе на подводница.

И правителството в оставка и Бойко и Цецо и цялата ГЕРБ в тези последни дни са пълни с "идеи" като магаре с леки газове!

Кабинетът предлага вицеадмирал за временен шеф на отбраната Абе то немаме флот, откъде тези адмирали и вицеадмирали.

Еми па нема да останат ората на улицата я!

Вицеадмирал Ефтимов сега е заместник-началник на отбраната.

защо точно сега да се правят назначения от правителство в оставка, при напускаш властта президент, след 10 дни ще се закълне новия президент, няма война , има си заместници, които изпълняват текущите задачи ...... Защо точно сега?!

Нищо лично към адмиралът ,но от стари военни съм слушал ,че за н-к ген. щаб /съответно за шеф на отбраната / е най- подходящ генерал от пехотата ,който да осъществява координацията между различните родове /ако ги има все още/ войски.