Депутатите изслушват извънредно Кирил Петков и Александър Николов за газа

В дневния ред на парламента това е заложено като първа точка, след като беше предложено от Делян Добрев от ГЕРБ-СДС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Светлото бъдеще" на Кирувците е толкова мрачно, че не е за показване и затова ще е скрито-покрито.

Изслушват ги,ама на тъмно.И после Киро Дебило казва,че при тях няма задкулисие.

Демократочната газ е по- секретна от путинската. Както казват в Русия - меньше будеш знать, лучше будеш спать. Киро ви обеща, вервайте му !

Киро и Асен за 6 месеца докараха масово поскъпване, обецениха спестяванията на хората, гласуват с две ръце за санкции и в същост санкционирет своите избиратели, подчиняват се безпракословно на Херо, борят се с корупцията без да са разобличили нито един корунпиран, горивата и хрните стана лукс, лъжат че внасят газ от САЩ на по-ниска цена и затова топлото скочи с 40%. Лъжат пенсионерите , че им увеличават пенсиит но реално само частично компесират поскъпването.Сега искат да продължат да ни инквизират.

А едно време като викаха наглата и крадлива банкянска Тиква в НС, то им показваше среден пръст на избраниците на суверена (т.е. на НАС избирателите)? Припомнете си тези мутренски 12 години и гласувайте умно! Никога повече ОПГ ГРОБ във властта!

си ти продажник!

Янкистан ни го набута, това е, и на всички европейци...

За България, тези момченца са, като Корнелия Нинова за БСП. Ликвидатори.

Да обяснят какво значи две тарифи за ток и вода ! До хххх киловата, хххх лева. Над хххх , по висока тарифа ??? Е как семейство с две бебета ще правят икономии, за да са на по ниска тарифа ???? Вие не сте добре, за бой сте !

И следствие от гЪзовозите - ала "Летящия холандец", на просто фактното ни Кире: ""Булгаргаз" предлага цената на природния газ през юли да е 186,47 лева за мегаватчас без цени за достъп, пренос акциз и ДДС, съобщи в парламента изпълнителния директор на "Булгаргаз" ЕАД Людмил Йоцов, цитиран от БТА. Това е увеличение на цената с 32 процента, посочи той пред членовете на Временна комисия за проверка на обстоятелствата довели до спиране на природния газ от "Газпром експорт" и проведената процедура за избор на алтернативни доставчици от "Булгаргаз" ЕАД, Цената на природния газ за юни, утвърдена от КЕВР, бе 141,36 лева за мгв." Та де е Кире на кирия?

Да кажат, обърнаха ли тръбата ? Азерски газ - кой подписа договор за 25 години ???

От дядо ми знам,че дойдат ли комунисти( БСП)на власт държавата фалира.

Дядо ти е тъп недоутрепан фашист

Жоро, дядо ти е напълно прав! А до този дето е писал след теб ще кажа ,че по-големи фашисти от комунистите няма!

Турски роби Сър Джон

Всичко в което се оливаме и насираме е секретно,явно баща му накрая му е да съвети. Кирчо за затвора си баце,а бат Боко ще ти носи цигарки с тревица докато гледаш марша на Заленски в Москва и речите на Зеления чорап по телевизорчето.

Ама той самия про100 Кире, дъл знае де акостира и са разгЪзира вторио му танкер.. Трябваше тоз месец да пристига.. А хранилището ни в Чирен си е пак къде 32% пълно.. Колкото га пристигна и първио му гЪзотанкер.. Та да припомним: Списък на “простите-натегачи” или държавите, които отказаха да получават природен газ от Русия: Бългapия, Дaния, Латвия, Финлaндия, Πoлшa, Hидepлaндия, Чexия, Литвa, Cлoвeния, Ecтoния И до него да турнем Списък на “тарикатите – манипулатори” или държавите, които се съгласиха да плащат за руски природен газ в рубли: Гepмaния, Итaлия, Фpaнция, Aвcтpия, Унгapия, Cлoвaĸия, Ceвepнa Maĸeдoния.. И да уточним например - Латвия сал месец издаяни в първия списък. Вече е във втория. Заплаща в рубли и си има руски газ и тя.. И да посочим, че Германия турга сравненията си за намалени количества руска газ по Северен поток спхрямо същия перииод на миналата година. Когато алъш-вериша и с РЕВЕРСА към Полша, Украйна и т.н. си вървеше.. Да купува газ по къде 300 долара и да го шитка по борсовата цена... И сега иска много таз далавера да си продължава. Щото не вади количествата газ на отказалите се от руския страни.. Нещо повече - кани тез "отказали" се страни да си плащат и те за пълненето на хранилищата. Дето преди Газпром ги поддържаше с от левия джоб в десния.. И си иска пак миналогодишното количество. Що тъй.. Ами тез страни нъл не искат да получават руски газ.. А само след четири дни.. Вече не Газпром.. А НЕМСКИО NORD STREAM AG ще го спира Севернио поток за профилактика.

Ей, тва гепаджиите все едно обявяваха цени, договорите, които сключваха, още са тъмнаИндия. То бива руски поръчки, но ГЕП са по -московциотБСП и Възраждане.

Тоя бавноразвиващ наркоман вместо да е с присъда доживотен затвор за национално предателство той ми изнася речи и дава акъл, ама никой не го е питал колко амфетамин може да вземе на ден човек и колко кокаин.

И ако наистина не са Възраждане, тогава кой? Отново ГЕРБ, то така излиза - няма други варианти.

Пърформънсите на Пзоъшд Киро се разпадат!

Засилване... Турски роби Сър Джон

Рогоносеца крие баджанака си. ха-ха...

си иска руски гyз. Tой му мирише най приятно. Нищо че опростихме 1 МИЛИАРД неустойки по предишния договор за пренос, Нищо че закопахме 3 МИЛИАРДА в тръби за Сърбия. Нищо че имахме дългосрочен договор за доставка и изведнъж газът ни беше спрян. РУСТРОЛПРОСТ СИ ИСКА РУСКИ ГYЗ!

Искаме евтин газ.Няма значение от къде е.

Програма е куха като главите на Киро и Кокорча, в нея практически не се съдържа нищо конкретно. Пародия на гърба на данъкоплтеца. Няма никакви реформи. Фокуса е да се приберат едни пари.

За мен Кирил Петков посегна жестоко на националната ни сигурност и е за арест и затвор за предателство. Не просто цената която ще платим за газа. АЕЦ може да изкара още 2 години с наличното гориво!!! Скъсването на отношенията ни с Русия = на закриването на АЕЦ до 2 години. За 2 години, убеден съм, че няма да бъде възможно да се направи нищо, АЕЦ да работи с друго гориво. Следователно, националната ни сигурност е застрашена. Процесът от 30 години е процес на разграбването на всичко българско. Честит ви ЕС (зад кулисите САЩ).

и ще искат вот на доверие....НАСРЕД Зима, това означава че ако се издънят с доставката на газ,насред зима си заминават..И оставят служебно правителство да им бере гайлето.

Интересно какво ново очакват да чуят т.н. народни избраници от Киро Канадеца и неговия ортак по газ? Толкова ли няма по-важни въпроси за решаване от това да слушат единият как лъже и другия как маже?

Отиваме на избори, няма да може да се направи ново правителствто, защото работата с РСМ съвсем скоро ще бъде завършена. В РСМ албанците, а вчера и сръбския премиер Вучич, казаха, че това 'френско' предложение трябва да бъде подписано. Предполагам, че днес или най-късно утре, двустранния протокол между РСМ и България ще бъде подписан и ветото за РСМ ще падне. Веднага след това полувинчатите идеи за нова коалиция и ново правителство ще бъдат прекратени и отиваме на избори.

Тези от Да България и ДСБ. И Христьо Иванов ни ибаха мамТа както Турчин не го е правил. Даже по време на Османското робство сме продължили да имаме дипломати. Дори Султана не си е позволил да изгони Руските дипломати.... Да не говоря,че сега ГАЗ ще видим на мукавей и тепърва ни започва фалита , като държава ! Пригответе се за хляб от 10 лв беойката ! Гориво 12 лв

Да България са Кирчо и Кокоро и въобще не бяха нови за политиката

Що ще си правят труда, като са наясно, кака ще ги излъжат. Ако имаше досега яснота, щяха да обявят и да разтръбят от къде ще получаваме газ, но щом не го правят, значи ще пада лъжене и мазане.

Си иска руския ГYЗ! Той мирише най-хубаво!

искаш бедните да станат още по-бедни?

Управлението в оставка загуби дебата и то без той да се е провел. Паническия страх, че информацията ше бъде чута от 100-200к зрители е достатъчно красноречива и без думи. И за македония всичко беше много секретно, докато не стана ясно ,че сме поели ангажимент да клекнем на Макрон.

Сваляме Кирчо , Асенчо и Корнелия. Отиваме на избори. Ако Възраждане има 51 процента ще се направят няколко бързи стъпки. Фиксиране на цената на електроенергията за бизнеса. Договор с Газпром. Нулева ставка на ДДС за всички хранителни продукти от малката потребителска кошница. Договори с Арабския свят и Русия за износ на стоки,храни и облекла.

51% не можете да вземете. Максимума ви са 10%. от там нататък си правете сметката кого ще подкрепяте.

Икономиката ще продължава да се срива, така че протестният вот ще се увеличава. Когато дойде време за избори Възраждане може да вземе и повече от 10%.

мислете си така, след това ударът по празните ви кратуни ще бъде смазващ. :) дебили си бяхте и дебили ще си останете! Възраждане ще ви смачка на изборите! Има да се кокоритеее

На кого въобше си мислиш, че говориш, бе кретенино? Кои сме "ние" и ти въобшще разбра ли репликата ми? Дзевеите се някакви злобари с КИ под 75 на хората, после чакате да ви гласуват. Хай потъвай си в тинята!

точно си купих кофа пуканки и седнах удобно пред тв и КъПъ засекрети ПълнатаПростотия. Абе тези хора не разбират ли, че вече изтекоха!

Закритото заседание по търговски въпрос, касаещ сметките на всички хора, е срамота. Т. нар. опозиция можеше да предизвика гласуване и дори отмяна на праивлника в частта, която позволи закриване на заседанието, но не го направи. Всички си изиграха ролите и чао.

Кирчо се кълнеше в евтиния американски газ,който сега ни го увеличават с 34 процента. Махайте Промяната.

След като всяка неудобна информация се оакзва "секретна", какво ти пука дали ще се издъниш? Утре мога тда засекретят информацията, че сме влезли във война с някого или ,че сме подписали документ, според който Самуил е Макеоднец, а бъклгарксият език е лошо копие на старомакедонски.

Да си обират крушите! Вън!

Явно офицера ви за свръзка не е в тези 70 мужици.

търсете ги трзи офицери в хладилника си и под леглото. Никой "офицер" на чужда страна не може да контролира обшественото мнение ако не притежава упралвението и медиите.

Със зъби и нокти брани копейките си от руското посоля! Защо ПРОДЪЛЖАВАТЕ да внасяте руския нефт -боклук на цената на световен нефт? Руския боклук е на половин цена. Защо ни го пробутвате по световни цени? ДО КОГА?

Ти пък от къде разбра на каква цена е?!? Всичко е търговска тайна

киру тъпото е абсолютно неадекватен психар... много обича да се изявява като Моисей, когато слиза от планината Синай.. и да хвърля боНби в медийното пространство. Завод за електромобили щеше да има... оправи газовата зависимост.. чакам да оправи и глобалното затопляне... истината е, че този е абсолютно куку

ATHENS – A long-delayed gas pipeline between Greece and Bulgaria aimed at helping Sofia cut its reliance on Russian gas has been completed and can start commercial operations this month, Greece’s energy minister said on Wednesday. Връзката ще започне да доставя газ до края на месеца.

Какво ще излушват харвардски изамници? За тях билет за държавна сметка за Титаник и чамадан Титаник Онтарио...

Ей някой несъгласен с безплатния билет успял да цъкне минус

"На лъжата краката са къси..." Няма как да се ские информацита за газа от хората....нали нещата стигат до Булгаргаз... Когато Петков се хвалеше за евтината газ нямаше секретност, сега обаче провала се засекретява.

Всички са мошеници. Не могат да гласуват за 5 минути и да си зпаочнат работата. Циркове правят.

Чувствителна информация: Русия е блокирала подаването на нефт от Казахстан.

тогава? Виждам, все повече соросоидна оборска тор, която започва да квичи от цените на горивата, ел. енергията и храните. Бегом до Козяк 16 за да просите помощи полезни идиоти такива.

Има и други доставчици на КАЧЕСТВЕН НЕФТ! ДОСТАТЪЧНО СТЕ НИ ПРОДАВАЛИ РУСКИ БОКЛУК НА ЦЕНАТА НА КАЧЕСТВЕН НЕФТ!

трол тъп.. и кои са тези други доставчици, м? Венецуела? Суадитска Арабия?? или.. западните ти "приятели" имат отнякъде петрол, а?

че трите партии толкова много се страхуват от открито заседание. Ако заседанието остане закрито, ще загубят дори без дебат.

Политическия език " по-евтино няколко пъти" Битовия език " поскъпване 32 %."

Това тъпо и нагло канадско копиле още ли е тука?

Нагло долно същество. Търси си да му строшим главата.

всичко. Бивъс и Бътхед упрвляват България.

Повече няма да управляват!

задмина Тиквата по лъжене. Мислех, че Борисов е са освидетелстване но Кирчака го задмина с 200.

Тиквата ще го бесят ли?

сега на дневен ред е Киро Кратуната. Те го свалиха, ама още не са го дообесили.

Ще събарят ли американското посолство?

Си заработва копейките Ми вижте цената на борсите бе идиоти

Повечето държави и фирми имат дългосрочни договори с цени в пъти по-ниски от цената на борсата. Киро плю на това. Ние сме в неплатен например заради Киро, защото със санкциите 50 процента от флаконите, които изнасяхме за Русия увиснаха. 300 жени в съседната фирма също, защото правиха кремове за там. Либхер например до нас и те са с 40 процента спад и нямат продажби пак заради просто киро дето въвежда безумни цени и санкции. Наесен всички ще сме без работа, а киро ще прави торти в Канада и няма да помни къде е бил сега даже.

Нали ги изгонихте и им спряхте парите?

не мога да повярвам, че мисля така, но като горд българин и горд руснак ( с двойно гражданство) ще гласувам за ДПС. До винаги съм бил против тях. Слушам ги всичките в НС. Единствено те - са адекватни и последователни.

В ДПС са умни хора, но защитават главно интересите на турското малцинство.

Изобщо не е вярно. И техните избиратели са като другите - бедни, оставени на произвола.

Освен приликите, че и те са бедни като много българи има и една голяма разлика - смятат се за турци. А ДПС защитава интересите на тези с турско самосъзнание. Ако дойдат на власт паричните потоци ще се пренасочат към районите с турско население.

Лимонка педелянка