Коментари - На мястото на саботажа на Северен поток 2 бяха забелязани датски военни кораби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците сами си взривиха потока за да може американците да продават втечнен газ.

На 8 февруари американският разследващ журналист Сиймур Хърш заяви в своя статия, без да назовава източника си, че взривните устройства под газопровода по дъното на Балтийско море, са били поставени през юни 2022 г. под прикритието на учението на НАТО Baltops от американски водолази от ВМС с подкрепата на норвежки специалисти. Според твърдението на Хърш, който е носител на "Пулицър" за разследване на американски престъпления във Виетнам през 1970 г., решението за провеждане на операцията е взел президентът Джо Байдън в резултат на деветмесечно обсъждане с представители на администрацията, отговорна по въпросите на националната сигурност. Хърш играе ключова роля и за оповестяването на аферата "Уотъргейт", награден е и за разследването на изтезания в затвора "Абу Гариб" в Ирак, извършвани от американски военни.

Тряба мотив. Американския е да продават с кораби за долари на зависимата Еуропа от руснаците, украйнслия и полския идеологическа непоносимост и вражда. Кой плаща - българския кавал инфлация 200%.

всички българи които защитават украинците американците трябва да бъдат изгонени от държавата и да нямат вече право да идват в България те са по за нашата държава и за човечеството Америка трябва да бъде унищожена заедно с полските боклуци к пропаднали и техните английски к * Островът им да бъде потопен

На ничие разследване не бих повярвала повече, отколкото на Дания. С каква цел са там, не се знае. Това са техни териториални води.

Те въобще не са пристрастна страна и въобще не допускат Русия до разследването на собствените им тръби и въобще не отказват независимо разследване от ООН...

Датски експерт /завършил в Кембридж/ от водолазния кораб съобщи, че са намерени следи от Петров и Баширов около тръбите ... Има и парче от балон, китайски със следи от полет над Алабама ...

Мравояда отваряше некви въртели с една гумена лодка.Ся покрай изборите като нищо ще вдигне пак корсарския байряк

Трябва да се разчистят доказателствата ;-)...

Датски кОрвета заличават следите...Извършителите винаги се връщат на местопрестъплението....

Датчаните сега ще кажат, че на мястото са открили български паспорт. Номера е познат още когато турчина стреля по папата.

Къде е Зеленски ? Напоследък нито се вижда, нито се чува.

Зелю се готви за контраофанзивата. Но наистина Зе изчезна...макар че аз по-редко чета и гледам новини. Сега четем новини от главнокомандващия на укроармията ако не греша поста. Той казва колко руснаци са загинали, колко затворници дезертирали и т.н.

На инструктаж е в САЩ. Ще се върне с два черни чувала с бело.

Истината ще излезе. Датчаните не лъжат. Така ги учат в училище.

Вероятно са украински, все пак датчаните не могат да се мерят с галеното дете на америка

Колкото и да се опитват да замитат следите, истината за краварската държава, извършила този тероризъм, ще излезе на бял свят. Еврогейските малумници даже не са в състояние да измислят нещо достоверно. Толкова с тъпи и жалки в последната си агония!

и водолазния кораб "Сьольовен"

Според американски специалисти сапьори за да се постигне този ефект е необходимо 2 тона експлозиви. Та проукраинската яхта ще требе да е кораб, който да има и камера за декомпресия, щото на тая дълбочина не става ей така да се цопнеш.

Колко могат. Тва е. Щото рано или късно въпросчето ще трябва да се отговори. Та всичко възможно се прави да се замаже атаката на САЩ, Норвегия и компания срещу Германската икономика и гарантираното и заробване.

Германия знае кой спретна атентата.. Просто чака възможност да касира и върне жеста на "приятелите" си.. Ако не сега, то по-късно, няма къде да бягат съседите й...

сега рисуват украинското знаме на тръбата и оставят 2-3 ножовки около нея

Това са датски териториални води. Какви кораби да има?!?

Абе нали САЩ разкриха всичко. Саботажът е извършен от украински бежанци от Слънчев бряг.

Тия вече за тотални будали ни мислят!!!!

Всеки разумен човек разбира ,че няма как няколко ентусиаста да се разходят до дъното на Балтика ,и да поставят взривове на точни места ,и хоп да ги взривят . Тук е нужна подготовка и оборудване ,координация на държавно ниво.Е коя е тази държава?:) Аз поне малко имам идея за това,като морски специалист . Успех на всички!

Започва със С и завършва на АЩ

"породиха тогава спекулации за това кой е виновен", като че ли не е ясно кой има интерес от цялата работа. Когато трябва да се набеди Русия обаче, обвиненията се изсипват без никакви доказателства и веднага, преди да се разбере какво всъщност става.

Тя понеже русия само "истини" казва! Кой са тези будали които вярват на нещо казано от руснак вече и днешно време? Само идиотите, русофилистиците и путинофилите.

Сега ли ще намерят личните им карти?

и украински фасове с днк...

американски служители заявиха, че нямат доказателства, че президентът на Украйна Володимир Зеленски или неговите висши помощници са участвали в операцията, или че извършителите са действали по указания на украински правителствени служители

Еми нямат, какво да се прави. Може би имат доказателства за съпричастност на Байдън и американските тайни служби, но пък не искат да ги разгласяват.