Коментари - На море през юли - eдин плажен ден (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви е*а майката, не можахте ли да намерите по-дебели и по-грозни, като изключим първата снимка!

Възмутена съм от факта че се публикуват публично снимки на хора на които не е искано съгласие да бъдат снимани. Престъпна небрежност на редакторите, премесена с липса на интелект на журналиста който е създал тази грозна статия.. Жалко е..

A как да си осигурим съгласието им? Снимани са на общественно място, на общинска земя, а не в частните си имоти

Това са снимки,направени събота и неделя,когато наистина има хора.През останалите дни на седмицата има малко хора.Миналата седмица бях във Варна.

Тези снимки са тенденциозни! Снимали сте предимно затлъстели хора, като се прави внушение за вредата от свинското! Но сте на грешен път, в този миг, когато се унищожават прасетата, не свинското е причина за наднормените килограми, а са пържените картофки и бира! Дори и вегани да сте, пак няма да отслабнете, ако пиете по 5-6 бири с порция пържени картофки всяка.

Добре, че е предпоследната снимка на русата кака, че щях да върна поръчката. Фотографа явно е фен на моржове.

Ужасни снимки, все едно нарочно сте подбирали най-нелициприятните хора.

Здравейте, Снимките са хубави, но дамата на снимката, към която коментирате хора с надормени килограми е просто бременна. Жалко за Вас!

Това е най- слабоумната "статия" на която съм попадала

За софиянци черноморието е от Слънчев бряг до... Слънчака. И по-добре, че все още има места които не знаете и не сте ги превърнали в морски подобия на Люлин и Овча Купел. И между другото - нали уж нямаше хора на морето? Ами да ви кажа в 5:30 сутрин наистина няма.

Да, наистина няма хора, а тези, които ходят сега по Сл.бряг не са туристите, мангизлиите от 80те години на миналия век! Тогава все още у нас идваха богатите германци, холандци, французи и всякакъв елит от северна и централна Европа! Сега Сл.бряг вони на глад и мизерия! Ходят българите,защото са мизерници и не могат да си позволят да отидат до истинските морски ривиери на Европа, а от Сл.бряг не остана нищо, което да привлече истинските, богатите баровци от Европа! БЕТОН,ЧАЛГА И ПРОСТОТИЯ! Заради незаконната марина на Диневи се нарушиха и наносните течения на морето и плажната ивица остана на половина! След 10-15 години и тя ще изчезне! И да ти кажа, че в звездните години на Сл.бряг и в 5ч. сутринта имаше много хора, плуващи за здраве, дишащи йодните пари на морето и правещи джогинг, но тези люде вече ги няма! Останаха само мизерници и цървули!

Аз бях спасител през въпросните години на Сл. Бряг- «богатите» чужденци си бяха нормални мишоци като чистачи на витрини, машинописки, шофьори, на социални помощи и тем пролетарии като в учебник. Ченча на черно ги правише 10 пъти по-богати от нас (моята заплата бе 130 лв)

Първо : на възмутените от снимките, да знаете, че присъствате в хиляди селфита, пуснати по цял свят. Без Вашето разрешение. Второ : дебели са вече всички в Изт. Европа, щото ни хранят със соеви ракообразуващи масла, още палмови, маргарини и всякакви неразградими завинаги масла, глътнати от нас.Колбасите са пълни със соя, оцветители и овкусители също вредни и алергизиращи, токсициращи, както и ядем холестероловите мазнини от отпадъците на мисирки, пилета и ...основно гуши и кожи от Австралия и от целия свят. Влагат се основно в кремвиршите, а соевите частици в шунката се слепват за малкото месо с гъвкави извлеци от човешка коса, основно от Китай. Хлябът ни е пълен с набухватели и не се заквасва с квас. Соковете и газираните напитки са пълни с подсладители, но не и със захар като в Европа. Консервантите са навсякъде, млякото по 20 дни на открито при 30 градуса не прокисва. Затова сме свини. Трето: Ние сме свини, ама и гърците са свини, въпреки, че ядат повече от нас лично произведена храна. Само, че са черни, ниски вълнести свини кривоноси. Досто по-грозни свини са от българските. А истината, че красивите, високите хармоничните българи с хармоничен мозък вече не живеят тук и такъв ген се среща тук-там. Че и мозък, интелект и душа. И внимавайте да не се удавите в свинщина, щото през другото време сте слепи за живота и за храната си, която поглъщате и давате на деца и внуци !

Някои ги хранят. А други се хранят сами. Аз съм от вторите, сам взимам решение какво да ям и никой не ми тъпче храна в устата. След като сте толкова знаещи какво не трябва да се яде защо допускате "да ви хранят", а не се храните сами? Не е трудно като отидеш в магазина да не купуваш "продукти от месо", а месо и да си го вариш сам. Също така не е трудно да си купиш картофи и да ги свариш (вместо да ги пържиш). Ако просто си купувате месо и сурови растения от магазина и си ги варите или ядете сурови (растенията, които са ядливи сурови) едва ли ще имате толкова проблеми със здравето, колкото тези, които ядат "продукти от месо" и други "хранителни продукти".

Абе защо са толко дебели всички

Гъз до гъз и водата кафенее. Гот.

Едва ли на някои от сниманите хора, ще му е приятно да се види постнат в сайт в интернет пространството.И хора, съжалявам ,ама човек ходи на море , за да си почине, защото обича морето, защото иска да плува, да се любува на слънцето и спокойствието си.Това дали е слаб,дебел, с корем, или не няма никакво значение.Не може всички да са манекени ....хората са различни.Не виждам нищо странно.Оставете народа да си изкарва почивката, з акоято цяла година жадува.

А като си показва дебелото тяло на плажа е в режим "стел" и никой не го вижда?

Ужас! Някакви шибани перверзници ли сте, че снимате хората и пишете статия за тях?!?! Y'all need Jesus!

Снимки от Какаен бийч. Не ме занимавайте.

И снимките,и статията към тях са покъртителни,Дир. Ако бяха постнати от ББ или Ангелкова-по щях да ги разбера. Категорично не е моето изкарване/прекарване/на Море. Отивам на плажа,в хотелчето,в ресторанта за да си почина,да се насладя на гледка,вода,слънце,нормални хора около нас.Това,което е показано е всичко друго,освен моята цел на пребиваване.Сорка. Живот и здраве,ще закрием сезона за т.г.,отново в БГ,по традиция на къмпинг Градина в края на август.С наши приятели,на един прекрасен плаж,лишен от сниманато от вас.Все още има едни такива местенца,по стечение на обсотятелствата.Ще се абстрахирам от цените на хотела,от мръсотията извън плажа,от претъкапността.Носталгия и сантименти.Иначе....отново и отново извън България.За жалост.И цялата комсомолска жизнерадостност от статията,отива в канала-късно е либе за китка.

А хората на плажа по бански, които са снимани дадоха ли съгласието си? Мен, или семейството ми, ако някой реши да снима на плажа, ще има най-малкото правни проблеми след това. Да бъдеш сниман на плажа, когато си почти без дрехи е силно навлизане в личното пространство.

Айде и този поредния ръси простотии. На обществени места всеки може да те снима без разрешение. Туй, че си си показал мазния гъз на плажа си е за твоя сметка.

Да ме снима без разрешение не може. А да ме публикува след това си е направо подсъдно

Недопустимо е снимане на хора без тяхно съгласие, особено на плажа, особено когато са почти голи. Още малко и на нудиския плаж(каквито плажове има) ще почнеш да говориш,че е позволено снимането?! Знаеш ли как се наричат хора, които снимат хора по плажовете -вклч и по бански им без съгласието им?

За сведение се наричат папараци а не воайори как си мислиш .

Къде видяхте хора? Само тюлени и кашалоти

Да напишеш "Пълен и шарен е плажът през юли на нашето Черноморие." на 30.07 е малко неуместно - по скоро в началото на август е по-правилно. хе-хе-хе.

Можете да бъдете осъдени за снимки на случайни хора, които публикувате без тяхно разрешение. Имате ли подписана декларация с тяхно съгласие? Тенденциозно са снимани пълни хора, които в коментарите по-долу са обект на подигравки. Аз съм слаба, но пак бих ви осъдила. Да видим кой ще се разпознае на снимките. Не знам дали осъзнавате в кой век живеете изобщо. Дирът е тотално пропаднал сайт с некадърни писачи.

Какво разрешение при снимане на публични места? В закона ясно е записано, че при снимки на обществени места разрешение не е необходимо и авторското право е единствено собственост на автора на смимката

Аз пък съм сравнително дебел ама удрям като Майк Тайсън... Да не говорим, че и адвоката ми е мнооого добър.

Не е тенденциозно, това е реалността. За съжаление плажовете са пълни с безформени тела и хората гордо си ги показват. И жените, и мъжете! мен лично ще ме е срам да се покажа гол с такова шкембе 2 метра (същото важи и за жените). Не че няма да се показвам, ама ще се постарая да изглеждам поне в добра форма за годините си! Колкото за снимките - ако няма знак, че е забранено снимането, не виждам какъв е проблемът да се снимат хора - публично място е все пак. Предполага се, че на публично място всеки може да те снима и това не нарушава личното ти пространство. Ако толкова сте се загрижили, би трябвало да съдите всеки, който си прави селфи, защото може да попаднете в кадър!

ДФ "Земеделие" съобщи, че преустановява физическите проверки на място в свиневъдните стопанства на територията на Слънчев бряг.

ее сбогом човечество ...вече само ...свини ..с мобилни телефони ... вече е безвъзвратно ..

МАЛЕ КАКВИ МОРЖОВЕ. ДА НЕ ДОЙДЕ НЯКОЙ ЕСКИМОС ДА ГИ ПОДГОНИ.

Защо са снимани само дебели хора?

Защото у нас освен дебелаци, мутри и дебилни селяндури не останаха читави, свестни хора! Българската нация се изроди и мъжете станаха с кореми и дебели женски крака! Къде са едновремешните красавци и плажни гларуси, по които въздишаха голям брой европейски курортистки? Дори плажните безделници спасители бяха мистър Казанова, а сега изглеждат като пребити селяндури! Жалко, стопи се българската качествена нация!

Защото това е голата истина, масово затлъстяване.

Не е каквото беше по Слънчака Сезона е много слаб. Колкото и собствениците да говорят, само с приказки не могат да привлекат летовници

абе има и някой много млечни каки и една стегната девушка. Пъстро е: за всеки по нещо.

егати свинарника

За съжаление навсякъде е така свинкя до свинкя, шипар до шипар. Последствие си измислят оправдания за това как изглеждат, най-вече на база къде звездите са им го наговорили и за това, че ги мързи да променят нещо и си грухат ли грухат.

Звучи като реклама. От кухите. Истината е , че няма хора, както други години. Полупълни хотели, празни кръчми и барчета, на плажа живец само на първа и втора линия чадъри. Назад - пустош.

РЕДАКТОРААААААА!!!! "край морето в Слънчев бряг" ????? Туристите на морето ли са или в Слънчев Бряг?

ако са на плажа са в слънчев бряг . ако влезнат във водата над коляно са в морето

хахахахахахахха

Dms Boko

Бях точно на мястото от снимките преди два дни - пълна е само свободната зона, иначе платената - само първите 3 реда чадъри, всичко назад беше празно....при положение, че вече шезлонг и чадър струват по 10 лева парчето...Другото е без коментар

Е, нали журналистите тръбяхте, че няма хора на нашето черноморие, щото всичко било отишло в Гърция?!? Кое е вярното? Май изпълнявахте нечия поръчка за клепане...

Мога да ти покажа снимка на 20 протестиращи, ама снимани така, че са поне хиляда.

бахти ужаса. Кви са тея снимки бре ? и като цяло къв е смисъла на статията ?? доста е тъпа.

Какви са тия слонове бе?

Искахте ли разрешение от хората, които сте снимали? Защото могат така хубаво да ви осъдят, че да се чудите откъде ви е дошло. Че и статия сте пуснали. ДИР-а вече изплискАхте легена.

Ще осъдиш друг път. В закона ясно е записано, че на публични места снимането е разрешено и не се изисква съгласие, като авторското право на снимките е изключително на техния автор.

Ама Ако на снимката се вижда нещо частно, то тогава може да съдиш автора на снимките. Айфеловата кула например е обект на авторско право заради светлините и по закон могат да ти забранят да публикувам снимки. С лицата на хората все ще се измисли нещо.

Нека се видят какви са свине

Снимките къртят! Любима ми е бабата , дето придържа варелите, докато говори с дедото.

доста неприятна статия, на всички ли искахте позволение за снимки, и защо ги обсъждате така клкарски и обидно!!! освен че е и супер безсмислена статия, така или иначе.

От никой не са искали позволение, защото такова не е необходимо при снимки на обществени места. Това, че някой си показва дебелия задник на обществено място си остава за негова сметка.

малко разнообразие сред статиите със снимки на прасета

Баце, къде го виде това разнообразие!Бих казал, че въпросната линия продължава.

Телеса

Одвратно

Благодаря за фотосесията. Утвърди ме в мнението, че Слънчев Бряг е за масохисти.

Фотографът май си пада по целулит и масссс

то там друго кво

Не, мерси.

Какъв непълноценен живот щях да живея, ако не бях прочел тази"новина".

Тези хора от снимките разрешили ли са да ги пускате в нета така, полуголи, да ги гледа целия свят?

и аз това се питам..

Умрели сме да ги ледаме тези тюлени..

е как бе??? знайш колко се бях притеснил, че няма туристи по слънчака? Симеонов и без друго е вдигнал мерника на русалката. Щеше да я отстреля още на вторият ден от есенната сесия на парламента.