На какво може да се дължи треперенето на Ангела Меркел?

На няколко пъти вече видяхме как германският канцлер изпада в пристъп на неконтролируем тремор

Обратно в новината

Коментари - На какво може да се дължи треперенето на Ангела Меркел? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Състоянието на падане на телесната температура под 35 градуса Целзий се нарича хипотермия. Треперенето е доста преди нея.

"Яснота могат да внесат различните методи на медицинска диагностика като ядрено-магнитен резонанс, компютърна томография или електроенцефалограма (ЕЕГ)." Тогава защо се опитвате да поставите диагноза по видеоклип?

Трепери защото се очертава да придобие челен опит за това как се чувстват някои звезди от клипчетата за възрастни. Русия е опряла Северен Поток от единия край и Южен поток от другия. А Тръмп се държи за панталона и търси къде да се включи.

Да спре "Боярищник"-а

Време е да се намесят специалистите - Емануел Макрон или Филип Киркоров!! :) :) :)

Причината е там, че трябва да се оттегли вече. Има проблеми и няма защо да заема място. А че не е с акъла си това е ясно. Напълнила страната с мигранти - от арабски произход, позволила да се разграбват еврофондовете. Трудно е една жена да управлява държава.

Не е добре с главата тази жена.Иначе кой би позволили една държава в ЕС да унищожи всичко чрез кражби на европейски фондове и да няма осъдени.Това държава за ЕС ли е?

НАБОРКАТА Е СИЛНА ЖЕНА, НО Е ПОДЛОЖЕНА НА ОГРОМЕН СТРЕС И НАПРЕЖЕНИЕ- НАРИЧА СЕ ПРЕГАРЯНЕ- МАЛКО ПОЧИВКА И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ ПО МЕСТАТА.

Атакуват я с directed energy weapon=dew.

Много знае тази Меркел. И освен това като я махнат няма защо да мълчи. И като си помисли колко знае трепери. Не ще да е от водата. Освен ако не са сбъркали са сложат осветена вода.

Сифилис се дължи. Както и други психически проблеми породоени от него.

А болестта "трипер" що я забравяте?

Дойче Веле като истински демократи се опитват да пробутат една лъжа , три пъти трепери и трите пъти не е пила вода, все пак Българите не сме дебили като германците и можем да мислим.

Ние знаем, че тя не е в ред с главата. Още щом покани мигранти от кол и въже в европа го разбрахме. Само дето последиците от това за европа са по-големи от нейното треперене. Закъсали сме го здравата.

Дойчето–Веле, пак зацапа фронта... Не е дехидратирана, тази табуретка. Господ бави, ама не забравя. Тая лелка, такава негативна Карма натрупа за последните 5 години, че ще я гледаме да се друса, некотролируемо, докато не се махне от политическата сцена. Тя е пример за политическо лицемерие и недалновидност. Мери с двойния аршин, докато и тя не падна в казана с катрана. Ха сега, де?! Сега, ми се ще да видя група мъжки болногледачки от Афганистан, край нея, да я обгрижват денонощно. Нали се грижи за тях повече, отколкото за данъкоплатците, които ѝ плащат заплатата.

Диагностиката е една - старост и стрес. ДА напусне поста и да се оттегли, ако иска да си изживее времето спакойно. Вече подобри рекорда на Хелмут Кол. Повече не й е необходимо.

не! вижте, за такива 100% по физически наълно праздни същества, като куклата на джендърите на сорос - меркел един свят не стига! :-))) де ще съдерат вселената за да са нещо повече от.. на мирча краставицата... 97% вода. :-)))

няма оправдание за действията на меркел! тя е осъдена вече! за вечни времена!

я си виж как през 2010-та Баце и Цункащият Джиджито и плачкаха на раменцето да награди ОТЛИЧНИЦИТЕ на Европата.. Процентът ни самоучастие в европроектите от 20 на 5 да направи.. Като на двойкаджиите в Европата.. Тя му каза - Ша видим.. Та 20% самоучастие си виси още над ореола на Баце.. Дори и вече кат баш двойкаджията на Европа..

меркел и нейните психеделично-левичарски медии са капут! надявам се меркел да пие повече вода и да го осъзнае напълно, преди мозъкът ѝ да се е разредил съвсем от това дълготрайно пиене на вода.... а краставицата пък, съдържа 97% вода. с това всички изказвания на меркел и знанията на мирча са изравнени!

Само да не е светена вода, че тогава ще почне и да пуши треперейки.

нова форма на новичок

Чета различни селтаци как се подиграват с жената. Присъщо на неграмотни балканци. Много е направила за ЕС. Банкянския фараон само метани и прави. Имайте малко уважение.

"Много е направила за ЕС" - мухахахахахахахахахахахахах-ХАХАХАХАХАХАХХХХХААААА-ХА-ХА-ХИ-ХИ-ХИ-ХИ---

още повече направи за Африка...

и колко много направи? и колко много направи? факти, моля! но като си спомня за онзи "мътен поток", който мина като потоп през и без това обеднедните до жалост балкански страни... снимките си стоят, само дето дойче веле не ги показва, освен, когато това е необходимо за да ни обвинят в "нечовечност". меркел направи само зло за народите, но не само в ес, а към "определени среди" тя си изпълни мисията. рапорт даден! рапорт приет! за меркел това е краят. унизителният край, но като се замисли човек, можеше и да е много,много по-зле! но никога не е късно да стане много по-зле!

Аз знам, не е имало достатъчно секс с бежанци ! Добре, де, не можа ли да си поръчаш десет негри - жиголо вместо да прецакаш цяла Европа ??? Ковро ??? Просто си поръчай негър жиголо и спри да каниш бежанци Курво Долна ?!!!!!

Пълно е с циганки в Германия не може ли да ги навият да и баят, ако не помогне какво ще попречи, може и куршум да и леят.

това е една от най-тъпите и набързо скалъпени статии на DW

вибраторът се е включил...

Явно има непоносимост към церемонии и затова трябва да се спре, другото предположение е че може да има замисъл на чуждо разузнаване с цел възпрепятстване на проекти. Каквото и да е вредата е нанесена и е непоправима.Бутилката е отворена и ислямизацията продължава със страшна сила.

това не е треперене, другари от дойче веле, а тръпнене! другарката меркел трепти в тон с историята, която тя заедно с вас списува, така да се каже! хора, които пият много вода, спортуват редовно, радват се на добро здраве, но като предписват безмислиците, тъппата пропаганда и агитация на дойче веле и цялото войнство на лъжливите новинари няма начин да не изпаднат в тремор, а може и да започнат да стрелят напосоки по улиците. прекалената "толерантност" и Богу не е мила! тук под прекалена се има предвид изключително лицемерна, разбира се. :-)))

а, да! и да не забравя да спомена само! да вземете да промените химна на територията, в каквато постепенно се превръща германия, че я какви сакатлъци започнаха да стават,я! вместо дойчланд, дойчланд юбер алес! (потресаващо за една безгранична територия, нали) да се пее: сорос, сорос юбер аллес!

Добре бе ама защо започваш изреченията с малка буква но за сметка на това слагаш препинателен знак на края ха ха ха.

започвам изреченията така, както Аз намеря за добре! е? започвам ли да ти приличам на някого?

окей, имам още време за да допълним знанията на нашите неграмотни джурналя. това, как започвам изречението няма нищо общо с това, как го завършвам. т.е. (пиша много бавно, специално за завършилите джурналистика с отличен по устен) буквата в началото не определя дали едно изречение е израз на удивление, въпрос, или нещо друго, без да е секс с непознати от фецебука. разбира се тук говоря опростено само за изречения, а не за мисли. защото ако започнем да говорим и за мисли, просто се чудя откъде ще ги вземете.. :-)))

Много си неграмотно бе.

опитвам се да наподобявам джурналяк. инак аргументът ти е много джойс! от кои джендър-левичари си? от левите, десните или зелените такива?

Християните трябва да бъдат унищожени, тъй като са идолопоклонници. Zohar (I, 25 a) Всички съдействайте за убийството на един изменник. Choschen Ham (338, 16) Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат. Pesachim (49, b) Не щадете християните и не правете съглашения с тях. Hilkhoth Akum (X, 2) Или ги отвърнете от тяхната вяра, или ги убийте. Hilkhoth Akum (338, 16) Изтреблението на християните е необходима жертва. Zohar (II, 43 a) Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога. Ialkut Simoni (245 c) Високопоставено място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници. Zohar (L, 38 b, 39 a) Дори и най-добрият от гоите[1] трябва да бъде убит. Abhodah Zarah (26 b) T Тези, които любопитствуват да разберат еврейските закони, да получат смъртно наказание. Sanhedrin (59 a) Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях. Sepher Or Israel (177 b)

АБСОЛЮТНО СТЕ ТОЧЕН!!!. ПЪРВО ХРИСТИЯНИТЕ, ПОСЛЕ БЕЛИТЕ ХОРА!!!. БОГОБОРЦИ И БОГОМРАЗЦИ. ГОИТЕ ТРЯБВА ДА СЛУЖАТ НА ЕВРЕИТЕ ДО ГРОБ И АКО НЯКОЙ УБИЕ ГОЙ, ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ВЪЗДИГНАТ ДО ЯХВЕ.

Добре че не свирят и църковни псалми че ШМЕРКЕЛ освен да трепери ще почне и да се гърчи.

Меркел е вярваща в Комунизъма ГДР еврейка. Какви църковни псалми?

https://chitanka.info/text/25157/46 Никола М. Николов Тайните протоколи Някои цитати от книгите на Талмуда Брак между християни и евреи е невалиден. Eben Haezar (44, 8) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно. Zohar (II, 64 b) Стойте физически далече от църкви. Iore Dea (142, 10) Нееврейските души отиват направо в ада. Rosch Haschanach (17 a) Всеки евреин е добър, независимо от греховете и прегрешенията, които прави. Chagigah (15 b) Срещу евреин не може да свидетелства християнин или слуга. Choschen Ham (34, 19) Не пий мляко от крава, доена от християнин. Abhodah Zarah (35 b) Вино, пипнато от християнин, трябва да бъде изхвърлено. Abhodah Zarah (72 b) Избягвайте предмети, използвани от християни в тяхното Богопоклонение. Iore Dea (139, 1) Не продавайте на християните вода, която ще използват за кръщение. Iore Dea (151, 1) Търгувайте с християни, за да им вземете парите. Abhodah Zarah (2 a T) Правете търговия с християни, само ако те са безверници — атеисти. Hilkoth Akum (IX, 2) Тези, които правят добро на християнин, никога не възкръсват след смъртта. Zohar (1, 25 b) Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин. Iore Dea (335, 43) Забранено е да учите християните на търговия. Iore Dea (154, 2) Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции. Babha Bathra (54, b) Задръж всичко това, което християнин надплати, когато сгреши. Choschen Ham (183, 7) Позволено е да измамиш християнин. Babha Kama (113 b) Евреите трябва да си разделят това, което надвземат от християните. Choschen Ham (183, 7) Лихварството на християните може да се практикува при всички случаи. Iore Dea (159, 1) Евреин може да лъже и да наруши клетвата си, щом като трябва да се осъди християнин. Babha Kama (113 a) Името на Бога не се осквернява, когато лъжете християнин. Babha Kama (113 b) Евреин може да лъжесвидетелства с чиста съвест. Kallah (1 b, p. 18) Евреин може да даде лъжлива клетва, използвайки хитрина или двусмислието на думите. Schabbouth Hag (6 d)

В Талмуда мъртвите християни са наречени падалю, дохлими и вследствие на това не следва да бъдат погребвани; Пикулски изтъква именно, че измъчваното дете не го погребват, а захвърлят някъде, или го хвърлят във вода: между това почти всчки подобни злодейства действително си приличат, тъй като телата на децата били случайно намирани или в поле, в гора, или плуващи по вода; и ако евреите не са длъжни по обряда просто да изхвърлят трупа на мъченика, то иначе е трудно да се разбере, защо не се стараят да скрият трупа, та да не се навира в очите на първия минувач. В книгата Сенхедрин, гл. 6 и 7, е казано: «Ако детето ти е благоразположено към християните, убий го; убийство на християнин е богоугодно дело. Ако евреин убие евреин, да се накаже със смърт; ако убие християнин, не подлежи на наказание. Ако християнин принесе на Бога в жертва детето си, има голяма заслуга». Последното евреите тълкуват така: евреите са длъжни да принасят в жертва децата на християните. Но главното тълкование на гнусния обряд, според Пикулски, е че, убивайки ги, убиват в тях Христос и че ожесточението им против християните може да се насити само с християнска кръв. Отрокът не трябва да е на повече от тринадесет години, и да бъде момче, защото Иисус Христос бил мъж.

Прави впечатление, че треперенето е винаги при отдаване на почит и звученето на химните. Смятам , че е изцяло на психическа основа. Меркел изпада в паника. И тъй като трябва да стой мирно поне 4 , 5 минути точно тогава получава паник атаките и не може да ги скрие . Много трудно ще овладее това състояние , то ще зачестява все повече.

Евреите, както се говори, склонили господаря на Молдавия за много пари, да унищожи тази книга; въпреки това, преводът й на новогръцки език се появил в Яш в 1818 г. Там се говори между впрочем «за кръвта на християни, похищавана от евреи и нейното употребяване»; описвайки всички подробности на този чудовищен обряд, монах Неофит заключава: «Когато достигнах тринадесетгодишна възраст (пълнолетието при евреите), баща ми, ми откри тайнството за кръвта, под заплахата на страшни проклятия, ако аз на някого, даже и на братята си, доверя тази тайна; ако след време имам деца, имам право да я доверя само на едно от тях, на най-надеждното, умното и твърдото във вярата. Аз бях, и сега съм, в голяма опасност за разкриването на тази тайна; но, познавайки истинната вяра и обръщайки се към моя Спасител, на Него полагам моята надежда». Неофит обяснява: «За обряда писаното в книгите е неясно, а и загадъчно; тайната не е известна на всички, а само на равините, хакамите и фарисеите, които се наричат между себе си хасиди. Те вярват, първо, че, убивайки християнин, правят угодно за Бога дело; второ, употребяват кръвта за магии, по суеверния обряд. В деня на сватбата равинът подава на новобрачните печено яйце, посипано вместо със сол, със засъхнала кръв на християнски мъченик». Обстоятелството е много показателно, защото в следствените дела по подозрение на евреи в убийства се е разкривало именно, че са топили хапки в кръв и са си ги делили помежду си. «Младите ядат яйцето, — продължава Неофит: — а равинът чете молитвата, в която им пожелава да лъжат християните и да се хранят с плодовете на тяхния труд. Евреите, изверги, при обрязване употребяват й кръв от убит християнин, пускайки в чаша с вино капка кръв от обрязано дете и друга капка от християнски младенец». И това сведение е забележително, защото се повтаря в много и различни показания... например, по Велижското дело солдатката Максимова казала, че кръвта била нужна на евреите, по думите им, за еврейски рожденници; подобно показание направила и Фекла Селезнева, по едно друго, Минско дело, в 1833 г. Неофит говори още, че евреите, когато ядат на Пасха безквасни хлебчета, бълвайки всякакви хули по християните, пекат един такъв хляб отделно, посипвайки го със засъхнала на прах христианска кръв; този ритуален хляб наричат, на гръцки - ефикоимон. Това е потвърдено от следствията по такива дела, а и в споменатото Велижско дело; там три християнки, работещи у евреи, дали показания, всяка поотделно, че сами месили тесто за този хляб, като сложили в тестото малко от добитата от евреите християнска кръв. Всеки, който е живял между евреи, знае, че те пекат един особен, свещен, хляб, не само отделно от другите и в друго време, нощем в навечерието на Пасхата, — но че при приготвянето на тайнствения хляб всички деца, жени и домочадието са изкарвани от стаята и вратата се заключва. Хасидите-евреи (фарисеите) слагат в тестото на този хляб, ако могат да си доставят, християнска кръв. Забележката на някой от еврейските защитници, че ако това им е необходимо, не е нужно да прибягват към убийство, а могат винаги да си доставят кръв по друг начин, не е основателно, защото тайнството на обряда изисква именно мъченическа християнска кръв от невинен младенц, а не кръв от болен, на когото е направено кръвопускане. Даже и в тези случаи, когато евреите действително се опитвали да се сдобият с кръвта, без да убиват човека, кръвопускането все пак винаги се съпровождало с насилие, както се вижда от следните случаи: отрязавне края на езика на селянина от Волин в 1833 г. и насилственото кръвопускане от девойчето в Луцк, в 1843 год. Неофит твърди, че някои евреи се мажат с християнска кръв, за да се излекуват от разни недъзи; че при погребение употребяват и яйчена пудра с християнска кръв; на празника Пурим, през февруари, в памет на Мардохей и Естер, фанатични евреи убиват християнин, вместо Аман, пекат триъгълни меденки с частици християнска кръв и го опръскват с нея. Пак тогава крадат, ако могат, християнски деца, държат ги затворени до Пасхата и извършват ужасното ритуално убийство, мъчат ги, както Христос бил мъчен, и предпочитат деца, вероятно, защото са невинни. Неофит признава, че баща му, му съобщил тази тайна под клетва и заплаха да не я открива на никого, докато е жив, «но, — споделя той: — признавайки за свой отец Господа Иисуса Христа, а църквата - за свя майка, обявявам сега цялата истина». По показания на други обърнали се във вярата, евреите имат три начина за облегчаване на раждането при жените: мъжът застава до вратата и чете 54-а глава на пророк Исая; после данася петте книги на Моисей от синагогата; и, накрая, дават на родилката изсушена кръв. Мнозина уверяват, че това е кръв от християнско дете, което се потвърждава от извадките от еврейски книги, където се говори, че е позволено да се употребява в храната човешка кръв за наша полза, а и в делото в Минска губерния от 1833 г., Фекла Селезнева признала, че евреинът Сабуня я помолил да му достави кръв, макар и няколко капки, от момиче, за родилка. Друга причина: Спасителят казал на учениците си: «Това е тялото Мое и кръвта Моя», на което се основава у нас причастието със светите тайни, като тялото и кръвта на Христа. За поругание на това свято действие, евреите - хасиди, смесват християнска кръв на мъченик в своите хлебчета, и казват: така ще ядем тялото и кръвта им, както е заповядал и пророк Валаам. Много писатели от изминалите две столетия са писали по този въпрос и са изобличавали евреите в мъченическо убиване на христиански младенци и употребата на кръвта им.

ТОЧНО ТАКА, ТАЗИ ЦИОНИСТКА ИЗМЕТ ПЛАТИ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА КОМУНИЗМА ОТ МРАЗЕЩИЯ ХОРАТА МОРДЕХАЙ ЛЕВИ И ГЕЯ ЕНГЕЛС. ТЕ СА ПОДБУДИТЕЛИТЕ И ФИНАНСИСТИТЕ НА МЕТЕЖИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ ОТ 1789 И НАТАТЪК, ИЗБИТИ СА НАД 1.5 МИЛИОНА ФРАНЦУЗИ - НАЙ-ВЕЧЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЯ. ТЕ РАЗИГРАХА КАРТАТА НА НАПОЛЕОН, СЪЗДАВАНЕТО НА САЩ, ПОДПАЛВАНЕТО И ПОДДЪРЖАНЕТО НА 2 те СВЕТОВНИ ВОЙНИ И ДО ДЕН ДНЕШЕН ТОРМОЗЯТ И ПОДТИСКАТ РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕШКОТО ОБЩЕСТВО.

Пандо, имаш верен поддръжник в мое лице, видех достатачно в първо лице.

Треперенето на Меркел се дължи на гузна съвест, но това същество може и да няма съвест и да се дължи на Божие наказание. Заради тази бабичка десетки германски жени бяха изнасилени, на нея се дължат толкова много гадости, че когато и да отиде в Ада ще е късно. А дано там да я чака Сорос в катрана.

Меркел няма съвест

нарушена е мозъчната дейност

Каквото посееш, това ще пожънеш

Най доброто лекарство е българското. Една ракийка. Може и с мезе.

С написаните документи да се яви на български Телк незабавно, нали сме в ЕС и трябва да си помагаме, няма начин да не получи пенсия по болест.

евреи = еврейката Здверкел = канибалство на христиенски деца - куру Талмуд = куманизам = расова омраза към секи христиенин = защото сме им открадлнале Христос = избиване на христиените = расово господство на евреите над целио свет = Новия Световен ЕВРЕЙСКИ РеТ описан в Талмуда

Осъзнала е, че е ислямизираш Европа!

...ислямизирала..

ами съдейки по ъкъла и постъпките може да бъде само напреднал Алцхаимер... живееш си в измислен свят и се радваш сам на себе си.

... на това че Господ забавя, но не забравя!

Три дена преди смъртта е това при цялото ми страхопочитание.

Каквато й клетва да бъде заставен талмудист да даде пред християнин, отнасяща се до християнин, тя при всички случаи е невалидна и никога не би обвързала нито един талмудист. Всичко, казано в Стария Завет за хората, човека и човечеството евреите отнасят изключително само за себе си, защото само те били хора, а другите народи - скотове или животни (гойим). Ето няколко примера от Талмуда, дадени от покръстения евреин Поздерски по повод Велижското дело: «Вие, евреи, сте хора, а не другите народи на света» (Талмуд, кн. Бове-мецие, разд. 9). Затова Талмудът разрешава всяка обида, насилие и кражба на евреина от друговереца: «От ближния не отнемай нищо, както гласи заповедта; но ближния твой е евреинът, а не другите народи на света». (Талмуд, кн. Сенхедрин, разд. 7, лист 59). Така Талмудът тълкува Стария Завет от началото до края и навсякъде прави това различие, назовавайки - човек и ближен - евреина, израилтянина, но никога - друговереца. «Благослови покойника, ако видиш гроб на евреин, и проклинай умрелия от друг народ и говори: обезчестената ви майка, се черви, че ви е родила и т.н.». (Талмуд, кн. Брохес, разд. 9, лист 58). «Ако някой каже, че Бог е приел човешка плът, той е лъжец (епикойрес) и достоен за смърт; затова срещу такъв човек на евреина му е позволено да свидетелствова с лъжа». (Талмуд, кн. Сенхедрин). «Иноверец, убил иноверец, е равно на евреин, убил евреин — наказва се със смърт; но евреин, убил иноверец, не подлежи на наказание». (Кн. Сенхедрин, разд. 7, лист 59). «Ако иноверец чете Талмуд, той е достоен за смърт, защото в Стария Завет е казано: «Моисей ни даде закона; т. е. дал е на нас, но не на народите». (Пак там ). Но Моисей забранява употреба на кръв в храната. На което те отговарят: по учението на Талмуда и равините, военната служба и болестите освобождават от закона въобще и от забраните на вид храна; а Талмуда именно разрешава, в известни случаи, употребата в смеси с ястие на кръв от риба или човек (Талмуд, кн. ИореДео, разд. 66, лист 53): «кръв скотска, зверина и птичя забранява се; рибя кръв не е забранена, ако може с положителност да се докаже, че е действително рибешка». Човешката кръв е забранена също поради вида си, защото не може да се различи от животинската; от устата си кръв можеш да глътнеш. Въобще, рибната и човешка кръв, както по закон не се забранява, във всяка смес с ястия се разрешава. В книгата Сулхан Орух, стр. 42, ст. 67, е казано ясно: «кръвта на скота и звяра да се употребява небива, а кръв от човек, за наша полза, може». Евреите уверяват, че това се отнася до болести, където кръвта се употребява от древността, като лекарство; но в тълкуванието на приведеното място се казва: «Християните отдавна са предупредени, но ние не трябва да се въздържаме от кръв, защото, така пише в книгата Тойсвюс». На стр. .119, стр. 193: «не дружи с християнин там, където на тебе не е удобно... за да не узнаят за проливането на кръв». Ето пример за повече от подозрително, пропуснат в Талмуда, с многоточие, текст. Подофицер Савицки, покръстен евреин, дава показания по случая в Гродненска губерния в 1816 год., че евреите действително употребяват християнска кръв и за това изтезават невинни деца, които лесно могат да бъдат доставени. Твърди, че обряда се извършва в средата на април, за Пасхата. На всеки евреин, успял да достави младенец, се опрощавали греховете. За изтезанията, разпятието и останалото по обряда имало подробни правила, и всичко трябвало да се изпълни в синагога; но ако има опасност, че нещата ще се разчуят, разрешено било да се убие християнина, където и както може, без съблюдаване на правилата; затова и бъчвата, в която трябвало да се търкаля жертвата, за да се извлече подкожната кръв, в по-ново време е отменена — и именно така направил бившият равин Илия във Вилн. Савицки казва още, че по време на изтезанията евреите четяли молитвата от книгата Мангохим : «радвайте се и веселете се, да се извлече тази кръв в памет вечна, не като на тоя отрок, но като на падналия Кудра (Спасителя Христос)». После следвала молитвата от книгата Сейдер на Олейн: «Християните се покланят на кумири, камъни или дървета, изобразявайки на тях Христос, но не получават от Него никаква помощ. Да изчезне името Му и да погинат вярвящите в Него, като трева изсъхнала и като восък стопен». Въпросният хасид е писал за тази много рядка и държана в голяма тайна книга Цивуй. Редник Фьодоров от Финляндския полк, покръстен евреин, както и покръстения евреин Гружински, в своите показания по Велижското дело през 1830 г., също твърдят това. Фьодоров знаел от баща си, че сам е употребявал мъченическа християнска кръв в безквасни хлебчета на Пасхата. http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/10/24/razsledvane-za-ubiti-hristiianski-deca-ot-evrei-i-upotrebata.841178

Знаме не бой се. Затова всички евреи отиват директно в Ада като умрат. Няма значение как са умрели.

Той и един друг ,дето загроби Германия и съсипа цяла Европа -германец ,така трепереше преди да сдаде багажа...и той бе ялов ,като тая ,едно дете не е създал,ама изтрепа десетки милиона хора.... че и по очите си приличат даже ...откачалки... Лошото е ,че България за Трети пореден път пак върви към катастрофа в съюз с....ОБРЕЧЕНИТЕ на поражение ... ....(не съм бил нито член на БКП,нито на БСП ...никога "комунист" за да не ми "пришиете" заради това моята позиция) ....И евреин не съм ...

Ами как на какво.. На ЕГН-то.. Се дължи.. На времето за СССР се питахме - Кой лежи сега начело на СССР.. След това - Как е ИШИАСА на ЕС (СР).. Сега е редно да се питаме - Кой трепери начело на Четвъртия райх...

Може да се дължи на трепетликата

Дехидратацията Не Води до Конвулсии!!

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/10/24/razsledvane-za-ubiti-hristiianski-deca-ot-evrei-i-upotrebata.841178 - 24.10.2011 21:17 - РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА УБИТИ ХРИСТИЯНСКИ ДЕЦА ОТ ЕВРЕИ И УПОТРЕБАТА НА КРЪВТА ИМ. 1844 г. megimg.info Автор: samvoin Автор: grigorsimov Категория: Политика У всички народи, където живеят евреи, съществува от незапомнени времена поверие или предание, че те умъртвяват по мъчителен начин християнски деца, нуждаейки се за свои тайнствени обряди от невинна християнска кръв. Едва в ново време чувствата на човечеството започнали да се възмущават против подобно обвинение, та в Европа започнали решително да го отхвърлят, като безсмислена приказка и клевета... Не само мълвата на народа обвинява евреи в това ужасно дело; самите те многократно са обвинявани в това пред съда. Много собствени признания не е имало, независимо от всички улики; но е имало и такива примери, когато са били изобличени и сами са се осъзнавали. АЛМУД Пророк Валаам, призван да прокълне еврейския народ, се отказва от това и му въздава вдъхновена похвала, употребявайки няколко иносказания. Той казва, между другото: «и кръвта на посечените ще изпие» (Книга Числа, глава 23) . Смята се, че това е източникът за нечовешкия обряд. Тълкователите приемат този иносказателен текст в прекия му смисъл и обясняват, че кръвта на врага е християнската кръв - евреите считат за първ враг християнина, — и са длъжни да се наситят с кръвта му. Талмудът, съставен от разни предания и допълнения в първия век на християнството, е надъхан с такава злоба против всички друговерци, и в особеност против християните, че няма злодеяние, което не би допускал против тях. Написан едва обяснимо, на смесица от еврейски, халдейски, сирийски, партски, гръцки, латински и други езици, вавилонският Талмуд , завършен в V столетие, се състои от 36 тома и съдържа неимоверно безсмислено, безобразно и безнравствено кълбо от умопомрачаващи изродени мисли на фанатизъм. Езикът, на Талмуда не трябва да се нарича еврейски; това е особен талмудски език, най-трудният от всички живи и мъртви езици, дори от китайския. Написан е не само мистически, тайнствено и непонятно за непосветени, но е останал до сега недостъпен за нас, защото не е преведен, (освен няколко откъса), на нито един език. И още нещо: в печатните екземпляри на еврейски са направени пропуски, означени понякога с многоточие, скоби или с думата: “виж” т. е. сети се, потърси смисъла. Венецианското издание на Талмуда от 1520 г., било пълно и съдържало много, макар и тъмни места, но явно отнасящи се за предмети, които впоследствие евреите допълняли – пропуските от записки или ги заучавали наизуст. В еврейската книга Сейдер-Ходайдойс са обяснени и причините за тези пропуски: там е казано, че честото преминаване на евреи към христианството, още от първите векове от появяването му, заставило равините да приемат и включат в Талмуда особено строги и жестоки мерки против назареите-последователи на Христос. Новите постановления, обаче, привлекли вниманието на правителствата в IX век, последовали гонения на евреи почти в цяла Европа, затова тези места били частично изключени от Талмуда, а частите – отнасящи се за “християните” (гойим), били заменени с “идолопоклонниците” (акум), макар евреите в това отношение да не правят никакво различие и винаги подразбират - християните.

Спряла е амфетите, че са и прецакали нервната система, ама вече е късно. И не се смейте метаамфетаминът се произвежда още преди 2-рата световна, Хитлер е бил на амфетки. Пък тя нали е била хитлерюнген.

Имало е и политика да се дават амфетамини на пилотите на Луфтха...вафе. Казвали са му "шоколадче за пилоти". Така реакциите им са се подобрявали и са били доста по самоотвержени по време на престрелки. На танкистите също са давали амфетки и са им казвали "шоколадче за танкисти", така танкистите са могли да управляват танк0вете по 24 часа без да спират. освен за презареждане. Това е било част от блоцкрига. Така са напредвали светкавично бързо в необятната съветска територия. Въобще, употребата на амфетки е била масова по това време.

Именно.

От ишиаса е, сутрин, като не си взема медикамента, треперя, после след лекарството, залитам...

А кога виждаш тези от другите планети?