Коментари - На фона на нестихващи протести: Френският кабинет оцеля при 2 вота на недоверие (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси к’ви кинти е извадил Путин, да купи 70% от населението на Франция и ги ръчка да протестират против Ален Делон, исках да кажа Макарон, исках да кажа Макрон!

Американците и лицето им/задника им Макрон, ви показаха нагледно що е то съвременна демокрация.

Аз откога разправям, че реализирахме онзи виц, дето питали какво е необходимо, за да отговаря България на европейските стандарти, а отговорът бил да се променят европейските стандарти. Във Франция вече е като в България, управляват ги краварски подлоги, които са си подсигурили властта и без бой няма да я дадат. Макарончо вече си е Бойко 2 отвсякъде, народа няма значение какво мисли, ако иска и конституция ще му направи само и само той да е на власт!

ама...не получилось...

Всички ще влачат хомота до 80 години без пенсия за да му е гадно на Путин. КАК пък не се сетихме за тая опорка... ХАХАХ полуидиот.

Аз като ви казвам, че малките крякащи лумпени са на улицата, а не френският народ, не ми вярвате. Някъф ми вика: " аз знам, живея от 200 години във Париж, слушай ме мен." Да, ама ето каква е реалността; "287 гласа са необходими за сваляне на правителството... ...Опозиционните групи във френския сенат разполагаха общо с 298 гласа." Разбирате ли, че всъщност френската демокрация не желае протест, и това което се натрапва по медиите е провокация?!

Ваксиниран си нали олигофренче?

И изобщо не е ясно защо се пенявят франсетата 80% от тях се набодоха с ваксите и ако доживеят и 60 години ще бъде цяло чудо. Но тогава не протестираха. Само ръкопляскаха.

Ко стана бе, къде са гилотините, къде са революциите? Нито гилотини ще има, нито революции, защото всички тия "революционери" са всъщност добре угоени домашни любимци нагло недоволстващи че Господаря не им дава салам колкото искат. Всички смешковци дето виждат някакви "будни и отстояващи правата си граждани" сте ултра наивници, обречени на соросоидно робство завинаги, или поне докато Путин и Си смажат соросоидния октопод.

Гейропа е бита карта. Материала в нея е чиста проба добитък вързан на яслата и слушащ 24/7 колко добре живее и как гладуват в Корея и Африка. Тук дори по времето на комунизма не е имало толкова дълбока мозъчна промивка.

Франция умре! Да живее Франция!

Колко процента от французите са евреи, че Борн(щайн) им е министър-председател?

уважаеми дами и господа! не подкрепяйте системата която затри 3 милиона българи, наводни територияъа с чужденсци от всякакви народности и полове, затрива туземците с 60лв/месец или 247лв/месец и ни вкарва във военни конфликти, които въобще не ни засягат! дами и господа, осъзнайте се, не гласувайте! вижте кво става във францията, а францията е велика държава и член на съвета за сигурност на оонетото!

всеки подписал се в списъка на изборите ще се подпише за по-дълкбоко вкарване във войната, за по-жестока социлана политика, за по-усилено изтребване на туземците и подмяната им с емигранти... в стотици фирми на територията не само се трудят стотици хиляди емигранти, ами заемат и управленчески посзиции... но това е голяма тайна и никой не я знае! нали така, а?

днес не явно, а утре явно цялата планета ще стане истински конц. лагер, в която всички ще са арбетен от раждането до гроба и ще се размножават само с удостоверение за лоялност към англо-саксите (евро-аталанстиците) .и ще се екзекутират публично ако не искат да са арбейтен..... арбетен= живот, не арбейтен = екзекуция!

англо-саксите презвеха окоинчателно францията и напредват на изток...

Айде слезте на земята, точно "соросоидната мафия" е измислила пенсиите, и другите форми на зависимост от държавата, и вие сега обвинявате същата "соросоидна мафия" за пенсионните реформи? Това е малко нагло. Без "соросоидна мафия" пенсии няма. И ще видите че е така, защото "соросоидната мафия" си заминава, а с нея и пенсиите и други "придобивки" с които ни държи на каишка. И живота няма да стане по-лек, ще стане по-труден, защото да си свободен е трудно . Животните във фермата имат всичко, а животните в гората им е трудно, това е положението и не може хем свобода, хем безопасност и благоденствие.

Айде ти слез на земята. Точно защото ви държи на каишка сега може да вдигне възрастта и вие трябва да се съгласите и иначе всичките ви усилия отиват по дяволите. Представи си да си на 61 и да си мислиш, че тая година се пенсионираш и сега ти кажат, "Пенсия след три години, ако откажеш, няма пенсия." Ами ако си да речем на 45 и имаш вече 25 години трудов стаж и си правиш сметки как ти остават още 17 години до пенсия и изведнъж ти вдигнат възрастта с две години. Ами за тея (вече) 19 години по тоя механизъм можеш съвсем да стане доживотно.

соросоидната мафия се е окопала във властта почти навсякъде в Европа, САЩ, Канада, много трудно ще е да ги изритат с такива вотове, сопите трябва да вземат

Цяла Европа и ФАЩ се управлява от извратеняци престъпници на каишка при сатанистите. Избиванвто им не просто не е престъпление, а е дълг.

Че нали не депутатите проитестират. Те проблем с Максимус нямат.

Гнусните сатанисти и содомити, които управляват Франция / както и целия Еврогейски съюз/ се гаврят и издевателстват с населението си. Французите донякъде сами са си виновни след като допуснаха да ги подчинят с огромната Ковид измама. Дано успеят да се опълчат на тези чудовища.

Кво стана бе наивници, работи ли "гражданското общество"? Дори тия дето вярват в зодии и хомеопатия са по-малко наивни от вярващите в "гражданското общество"

Само тъпаците бачкат

Следващия вот ще е с гилотината. И няма да си заминат само от парламента ами от света.

Да живей Франция!!!

Няма пари бе, няма пари, след още 10 години ще вдигнат пенсионната възраст на 70 години, кой доживял, доживял! Абсолютната рецесия иде, а след това и ТСВ, това е!

брей, как разбра? Нали ги печатат

Добре че са негрите и арабите които спасяват Франция иначе отдавна немските парапитеци да са сложили ръка на тези земи

Немски парапитеци...явно тия парапитеци са дошли от бъдещето...

Що в бъдещето въглища ли ползват за отопление мисля че тва беше в 19-ти век

Евала на французите, свободолюбив народ! Това не са ганьовските страхливи чалгапитеци, дето са бабаити и юнаци само след третата ракия! Затуй де кой мине замине ги ебе, дере и стриже ганьовските чалгапитеци - щот са страхливи мишки!

А ти какво направи, освен да плюеш във форум напълно анонимно?

Просто всички трябва да спрат да ходят на работа две седмици и държавата рухва. От боклукчията до лекаря.

Франция не е това което е била преди да речем 35-40 години. Като се изключат селата, малките градчета и тези в средна Франция, другите са пълни с африкански и какви ле не маймуни. В Париж по централните улици, дори около Айфеловата кула и парка, е мръсотия, смърди на урина и фекалии. Предимно чаршафи и пингвини щъкат. За Марсилия пък да не говорим. Там френската реч е екзотика. Така че нищо няма да се промени във Франция. Ще ядат боя от полицията и ще се кротнат.

Президента от третия пол остава да съсипва Франция

Единствени в Европа.. Евала. Педали били, онакива били... Ние сме страхливи мужитурки!

това е народ! Не спират да себорят за правта си. Нищо няма даром. мързел,тарикатщина ,овчедушие-познати ли ви са и къде ги има? булгар,булгар

Замина си в небитието. Няма как тарикат Бай Ганю да е готов да яде хлебарки и да умира за който и да било на Източният фронт. А ако гледаме колко малоумници има, които въпреки ежедневните клипове за ужасите на фронта продължават да дрънкат простотии си е доказателство, че тук тарикати няма. Като изключим разбира се ДС масончетата, чрез чийто ръце станахме най-умиращата Държава в Света. Ако Ганю беше още жив, щеше да му е ясно, че Китай и Русия ще пометат запада в конвенционална война и че отново сме от страната на булката. Видимо е умрял, съдейки по денонощните лайна изсрани от малоумници, медии и олигофрени платени от НПО тата. От 2000 насам милиарди са набити в промивка на прости тикви в Балъкистан. Официалните "отчети" на Америка за България са занижени с цел да не се привлича внимание. Има НПО та за работата на НПО тата. Калинки, миндили, неграмотници с амбиции без покритие колкото душа ти иска. Никви тарикати не са. Това са остатъците на дъното на умрялата България. Готови и майките си да продадат за тридесет ръждиви рецесийни цента. Масата мъже нямат характер да оцеляват самостойно, масата жени не желаят деца за да не си прецакат кариерата.

Тез си търсят белята. Франсетата ще ги изтричат до месец.

Френския кабинет оцеля, ама кажете ся кво шъ прайм с руския?

Не забравяйте, Мари льо Пен е човек на рашистите.

Ами те тези руснаци имали хора във всяка натовска страна бе. Откъде толкова пари.

Всички които са за национални държави със семейни, религиозни и исторически ценности са с рашистите. Просто само Русия и Иран се опънаха на Новият Световен Ред. Само те имат топки!

Знам,че франция винаги ни е мислила лошото,като почнеш да унищожи българските лозя и вина,транспорта и т.н. и т.н. Така че да си ебат май...та

Съгласен съм, че донякъде и Путин е виновен за ставащото във Франция. Отмъкна поне 3 бивши колонии на Франция. Африканците викат "сефте бял човек ни има за хора". Китай и Русия стъпиха много сериозно в Африка, което доведе до загуби най-вече за Франция. Французите трябва да разберат, че лежерният начин на живот свърши. Идват нови времена където францетата ще бачкат и плащат данъци да хранят милионите тъмнозелени. Има някаква историческа справедливост в ставащото.

И КАК ТОЧНО рУСИЯ Е СТЪПИЛА В АФРИКА? В коя африканска държава видя руско присъствие?

Не бълнува. Последната е Мали

Мали, Буркина Фасо, Гвинея (Конакри) от френските колонии. И ако си един истински евро-атлантик, то трябва да си наясно с ефекта на доминото. Поне така най-баш, по и най-атлантиците (демек Чичо Сам) обесняват, за какво САЩ води 10 годишна война в Индокитай.

Французите няма да се откажат и правителството ще падне!

Правителството няма да се откаже и ще разпръсне французите с полиция, палки, сълзотворен газ и водни оръдия, ако се наложи и с гумени куршуми.

Макрон малко ли ноу-хау почерпи от Баце толкова години:)))

На всекиго е ясно, че тези събития са инсценирани от крайнодесните и крейнолевите партии, които се спонсорират от Москва. На Путин този път обаче няма да му мине номерът!

Правилно.

Как е в гейклубчето, ще ходите ли в усрайна по заповед на боко боклукчивата курва козяшка?

Това е ирония, нали?

Природно малоумни са козяшките тролове. Примерно протестират против "про-руски" закон, който е открит и въведен в Америка преди 30г... Сега пенсионната възраст и евроатлантическата липса на морал била руска.. толкова от тях, затова ги пращаха в лагери едно време, няма как да ги лекуват

Е, как така се финансират от Москва? Нали има санкции от 9 години? Урсула каза, че за Русия санкциите са дали ефект, страната обеднява. Помните бръщолевията и. Тук има противоречие. Хем Русия е изолирана и бедна, хем плаща на толкова много страни да изкарва хората по улиците и да реди правителства.

Във фашистка Русия трябва да има протести срещу Путкин и да му ебат мамицата

Да, но нали знаеш - "вързан Сорос, мирна държава" -:)

Българските полицаи трябва да бият и трепат протестиращите като полицайте във Франция

Скоро ще дойде демокрацията в България като в Америка и тогава... Да ви видим като повечето са въоръжени къде ще се криете.. днес един свободен нежен демократ в Германия го намериха...

Курво гробарска, ще ти изкарам гръкляна през задника.

Че шибнем?

Макрон е все още удобен за “ своите господари”

Браво на Макрон. Това е голям успех за него и финансите на Франция.

До другата събота ..като блокират Франция..

Видя ли как бие полицията там? А някои говореха тук за Китай и Тянанмън!

Значи повече депутати, тоест представители на повечето французи гласували против вота на недоверие, обаче лявото малцинство като навсякъде гласовито и нагло- пиши, че демокрацията била в упадък. Ами това е демокрация бе пилета.

на повърхността ..е всичката убавиня ..Пекин и Масква се правят на братя ..а под масата ..в случая под африканската маса се ритат Zдравичката по кокалчетата ..раZбира се с моето любеZно съдействие : Президентът на Китай Си Дзинпин осъди убийствата на миньори в ЦАР Публикувано преди 7 часа Президентът на Китай Си Дзинпин каза, че убийците на девет китайски работници в златни мини в Централноафриканската република (ЦАР) трябва да бъдат "строго" наказани. Двама китайски работници също бяха ранени, когато въоръжени мъже нахлуха в минна площадка близо до централния град Бамбари в неделя. Местният кмет обвини бунтовническа група за убийствата. Но бунтовниците казаха, че зад атаката стоят руски наемници от групата Вагнер. Групата Wagner все още не е коментирала твърдението. Широко се съобщава, че неговите бойци са били разположени в богатата на минерали ЦАР, за да помогнат на правителствените сили да победят Коалицията на патриотите за промяна (CPC), съюз от бунтовнически групи. Както Китай, така и Русия инвестират сериозно в Африка, за да се възползват от нейните минерални ресурси, както и да се съревновават с влиянието на западните сили. В изявление външното министерство на Китай призова своите граждани да „напуснат зоните с висок риск възможно най-бързо“. „Цялата Централноафриканска република, с изключение на нейната столица Банги, е оценена с червена оценка по отношение на рисковете за сигурността“, добави той. В изявлението се цитира президентът Си, който казва, че трябва да се положат всички усилия, за да се спасят животите на ранените и да се гарантира, че извършителите са арестувани и „строго наказани“ съгласно закона. Кметът на Бамбари, Абел Матчипата, каза, че атаката е извършена в минен обект, открит преди по-малко от седмица. Няколко нападения са извършени срещу китайски граждани в ЦАР. При последния случай трима от тях бяха отвлечени на 13 март близо до село в западната част на страната.

дорде ние бехме в ЦАР ..никой не нападаше поднебесните бачкатори ..от как еварZийските муZиканти дойдоха в ЦАР ..Zaпочнаха яки погроми срещу интересите и работниците на Пекин ...

Напразно го крепят тоз пидер Макрон..Обаче Франция няма оправия .искатт много пари и да не работят ..До там са стигнали ..Големи заплати ,скъпо и накрая един голям Гуййй ..няма колонии ,няма кражба . Няма далавера ..Фалит ..

А В БЪЛГАРИЯ ..... РОБИТЕ ПЪШКАТ СЛАДОСТРАСТНО ... ПОД ЛАСКИТЕ НА ИЗТЪНЧЕНИ МУТРИ , БЕЙОВЕ И ХАРВАРДСКИ ПИДЕРАСТИ :))

И просълзени махат от радост ба б52 над главите им, все едно ги пази, а не заплашва... Тъпаци, какво да се прави. Природно прости създания

Добра илюстрация за кризата на представителността в западните общества и във Франция в частност.

Пак да гласуват за Макрон следващия път. Демокрация! И тук така, гласувайте си за партиите на войната и горе-долу с такова парламентарно гласуване ще се озовете на фронта в Украйна.

Ле- ле,ле-ле,тука що народ се изказва и като чета коментарите виждам и нивото на коментиращите, които вероятно никога не са виждали Франция на живо. Ама да се изкаже, та да му олекне . Няма значение,че е полуграмотен.

През 21 век! Всичко е огромна манипулация! Демокрацията е върхът на робството в един префинен вариант.