8 м. затвор за шофьор без книжка, осъждан вече 5 пъти

Съдът в Кърджали осъди на 8 месеца затвор 29-годишния Ангел Стефанов за шофиране без кнжика. Мъжът има още пет присъди за същото провинение.

Обратно в новината

Коментари - 8 м. затвор за шофьор без книжка, осъждан вече 5 пъти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Преди два дни от МВР излязоха с предложения за драстични мерки, сред които спиране от движение за 1 година на колата на шофьор, който е санкциониран за управление без книжка и продължава да кара." Каква ти една година на спиране на автомобила?? Година в затвора и автомобила за скрап. На Запад в няои държави ги пращат за скрап за липса на застраховка или неплатен пътен данък.

А не е ли време да осъдим нашите съдии? Как? Който търси той намира.

съм го писал и сто пъти по толкова съм го казвал: Само конфискацията или спиране на управлявания от от неправоспособен водач автомобил поне да 6 месеца ще реши проблема. Просто никой няма да си дава МПС-то. Само затвор е половината работа.

пак ще съм зад волана!!!

ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ В БГ НЕ СТРУВА ПУКНАТА ПАРА. УПРАВНИЦИ, МИСЛЕТЕ ЗА НАРОДА, ЧЕ ТОЙ ВИ ХАНТУТИ, А АКО НЕ МОЖЕТЕ ЗА МИСЛИТЕ ЗА НАС И НАШИТЕ ДЕЦА, ПОМИСЛЕТЕ ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА - НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ДА СТАНЕ ЖЕРТВА НА ТАКИВА БЕЗОТГОВОРНИ ИЗРОДИ, КАКВИТО СЕ РОЯТ НАПОСЛЕДЪК

п*тьовци, стига с тая казарма. някои сме служили във враня 19 месеца, други квичите, че сте били на хотел 6 месеца, а останалите си представяте какво би било, но хал хабер си нямате. относно поведението на този изрод, това е рецидив, съзнателно упражняван многократно. какво се споразумява със съда, че няма повече да прави така ли. няма да прави 8 месеца, който я излежи, я не, и после анкор боку дьо фоа. и изобщо, какво общо има казармата, тя е изпълняване на дълг пред родината, а панделата е кърекшънъл фасилити, а не хотел за педерунгели с права и без задължения. голям мъж зад волана, а пред съдиите квичи колко иначе бил добър.

Пак ли го написа, хахахахахахах

да, чети и се учи, уважаеми джакел

Тоя мангал трябва 8 години да лежи в панделата!! Не 8 месеца?!?! Това ли са ви законите смешни-а ако беше убил примерно 3-4ма души?!? Ко прайм? Строги закони трябват-Крумовски!!

"Интересът на обществото в момента е голям...."към подобни дела...Дано не това е причината съдиите да си свършат работата.Едва ли осъзнават,но може би с тази присъда са спасили някой от 500-те иначе ставащи жертви на пътя всяка година.Иначе присъдата не е мечтаната,но е добро начало.Защо обаче се е чакало 5 пъти наглеца да се подиграе със съд.система,за да го окаушат?

Ако беше циганин или турчин, статията щеше да започва така: "Съдът в Кърджали осъди на 8 месеца затвор 29-годишен за шофиране без кнжика."

Осем месеца за без книжка е малко за заблудените. А иначе обир на милиони хора, разбити съдби, злоуптреба с влас и права, в резултат самоубийства , болести, смърт, няма и осем дена.

8 месеца е тежко наказание. Твърдението ,че 8 месеца е нищо, може да направи само лице, което не е било вкарвано в казарма, дори и само за 6 месеца като наборен войник. такива като вас-ако бъдете пратени в армията, и за 2 месеца, ще пропищите орталъка ,че не издържате.

Бил съм. Две години и три месеца. И ти казвам, че 8 месеца са малко наказание за РЕЦИДИВИСТ.

Хубаво. ти имаш право да коментираш, защото знаеш какво е. Разлика между ред в казарма, и ред в затвор няма.

Пълно е с такива убийци по българските пътища. Обществото нехае. На управляващите и сегашните наказиния им се виждат "тежки". Уви.

Затвор, глоба, конфискация и претопяване на возилото, да намалеят малко!

Ей това нещо в правото винаги ми е било чудно, да се споразумееш със съда. Ама това да не е пазара и да се споразумеете за цената на чушките и доматите. Този човек е извършил престъпление и следва да си понесе наказанието за това, и то максималното, понеже е рецидивист.

Да, и той си понася наказанието. Което не е малко. питам и тебе-ти къде беше войник, и колко време, след като твърдиш,че 8 месеца са малко? Малко са, ако са за друг. със сигурност, ако беше ходил войник, дори и 6 месеца друга песен щеше да пееш.

е аз като съм бил три години моряк със заплата 4 лв. да не съм умрял. а тоя рецидивист ще лежкуни и тъпче 8 месеца с мойте данъци

Ония в Западна Европа като не ходят войници защо не си позволяват подобни луксове? Защо и Българина като излезе да шофира на запад и става по-примерен зад волана от Папата?

Със сигурност съм бил по дълго време в казармата от тебе, освен ако не си някой военен на щатна служба.

Здравейте! Всеки престъпник е банковат за съдията. Този ще си плати подкупа и ще го пуснат условно. Ловя се на бас

Конфискация на колата, която кара - само това е начина да се замисли дали да продължава. Без значение негова ли е или чужда - другия да го съди за нанесени загуби, ако иска и може.

Конфискации и огромни глоби, събирани обаче бързо и ефективно. Само това ще спре нарушителите, защото същите тези хора не вършат това извън България

Пожелавам му приятни мигове, в компанията на бай Ставри и Мюмюн Педофила!

Осъден на 8м след 5 предишни абсолютно същите провинения И ТО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ след споразумение...... ХВАЛА НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА И ТАЗИ ПРИСЪДА ВМЕСТО ДА Е МИНИМУМА И ЕЖЕДНЕВИЕ СЕ ТИРАЖИРА КАТО НЕБИВАЛ УСПЕХ НА БЪЛГАРСКАТА ИМПОТЕНТНА ПРОКУРАТУРА - ЕВАЛА!!! ЩЕ СЕ ОПРАВИМ СКОРО!!! Аз лично бих го съдил за опит за убийство - след като си позволява да шофира така и то умишлено знаейки че е неправоспособен..... НО КАКВО РАЗБИРАМ АЗ САМО СЕ РАЗМЕЧТАХ.....

А що не му взехте колата? След 8 месеца като излезе пак ще си я кара нали е ясно това на всички?

Това е масова практика - в малките градове и особено в селата на България да се кара МПС без "шофьорът" да има документ, че може да управлява- МПС. Или казано с други думи да няма шофьорска книжка. Това е масов терор за хората от малките населени места- и често жертви на тези хора, които нямат книжка са невинни хора- най-вече деца. Това деяние- карането на МПС без книжка трябва да се криминализира. Това са убийци и те трябва да лежат в затвора,а колите да се конфискуват. Не може България да плаща с невинни детски жиовти заради безумието на някои убийци-без шофьорска книжка и толерантността им към тях от страна на общестрвото и управляващите.

Само 8 месеца?!? Ети съда, еби държавата. Под 3 години не бих му дал. Ненавиждам нагли боклуци.

аз даже за под 5г. не бих се замислил

5 години? Ясно,че не си бил в казармата-щото щеше да знаеш и за 2 часа да те затворят какво е. Ей заради такива като тебе-трябва да има казарма-да оцените малко какво поведение да имате навън-на свобода, и че лесно може да го загубите.

8 месеца изобщо не е малко. Или на чужд гръб и сто тояги са малко? Ти в казармата ходил ли си,щото ако си ходил си наясно,че и да те затворят за 3 месеца е много? Къде беше войник, и колко време?

Това тип е класически БОКЛУК, и потенциален УБИЕЦ на пътя!

Много строг тоя съд, бе. Измиха си ръцете.

А другия съд пусна под гаранция от 10 000 лева убиец на пешеходна пътека. Нерде Ямбол, нерде Стамбул?