17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герберасти срещу герберасти. Тарторът на групировката го отсвириха с 200 на изборите и сега се уреждат закъснели взаимоотношения между "честните бизнесмени" от ГРОБ. Точно както разказаха Черепа и Цвъки. Никой не извършва подобни показни убийства за такива суми.

Поздравления за полицията! Бързо и добре свършена работа!

Убийството не е свързано с политика. Извършено е с цел грабеж.Извършителите са криминално проявени и са арменци. Изглежда са били наясно, че семейството е заможно и са решили да грабят. Последната информация, която излезе е, че поне единият е бил познат на семейството.

Малко на "членски внос" ми мирише...

Убийството е жестоко и заслужава най-тежкото наказание. Обаче, кой държи над 60 000 лева в брой вкъщи!?

Арменски имена на бизнес семейството с аптеките. Има един лаф, че когато се роди арменче, майката на еврейчето плаче...

Това не са крадци, а мръсни убийци ….. утайки, които не искат да имат работно време ….. смъртна присъда за такива публично

Червени срещу други червени, къде е най червеният Рашко.

За леги и тъпизми не е учестно май….

Да се разследва как е придобита униформата, този който му я е дал също носи отговорност за съучастие.

Много съмнително е поведението на мъжа й . Как ще му се обажда жената , да не я търси три дни .

Нали аптеки щяха да фалират защото не могат да си платят тока. Какви са тези 20 000 лева тогава ??

Он банички

Герберастки ценности

Големи глупаци - окей, обир ще правите, нахлупете по една маска, вземете парите и бягайте, бе. Жената щеше да се размине с уплах. Светла ú памет!

Не ми прилича на убийство с цел грабеж. По - скоро отмъщението или разчистването на сметки се прикрива с грабежа. Иначе е логично, ако е само грабеж , да стане по начина,по който казвате.

Не съм предполагал, че има толкова оскотели хора тук, за да извършат подобно планирано и зверско убийство за такава смешна сума. Вече се замислям дали да не въоръжа.

И на мен са ми правили грабеж за доста по-малка сума.Оттогава съм въоръжен.

Отвратително е всичко случило се. Само че, според мен малко намирисва частта от историята с отсъствието точно в този момент на съпруга на жертвата. Съвпадението не ми харесва. И други детайли будят въпроси.

Това не е просто кражба с убийство. Да убиеш можеш и от страх, да, но да заставиш някого с оръжие, пред камери да отвориш и изпразниш касата, да отвлечеш човек и всички нечовешки действия, които са последвали от тези изверги, защото няма друг термин, с който мога да ги нарека...Това си е жива вендета.Отвсякъде. Дано всичко се разбере един ден, да не се замита както винаги под килима. Нека почива в мир душата на покойната жена. Съболезнования.

Терминът "венгета", означава ли, че имате информация за действия на жертвата, предизвиикали обира и убийството? Дано близките й имат психическа устойчивост и сила, да преодолеят стреса и мъката по загубения им близък човек.

Цитат от сайта Факти: "По тяхно разпореждане жертвата е провела два телефонни разговора със съпруга си, по време на които е настоявала той да не я търси." Ако аз кажа така на мъжа си, вероятно с треперещ глас, защото адреналинът от силния стрес си казва думата, той, мъжът ми дали няма да се усъмни нещо? Този съпруг трябва по-сериозно да, се разпита ми се струва

коментиращите айде разберете се Бойко ли стои зад убийството или Румен Радев ?

Неотдавна в Русенско изнасилиха и убиха младо момиче. Случаят беше гласно изнесен в много медии. Нямаме яснота, какво се случи с убиеца, който дори си беше признал. Пак ли Радев ти е виновен? Или, "Дамаджаната" ли Ви беше шеф на МВР? Ай, стига политика с живота на хората, а?

Много телеграфно тук, в други сайтове има по-подробно описание. Та там пише, че са я накарали да звънне на мъжа си, да му каже да не я търси в следващите дни!!!???? Най-хладнокръвно, без да й трепери гласа, тя е позвънила на мъжа си, той също изобщо не се е усъмнил.... Хайде де. Освен това, Русе е доста голям град. Привечер, не означава късно вечер, а точно обратното. Минувачите, преминаващите коли къде са били?На никой никакво впечатление ли не му е направило? Местили са я в друга кола, до жилището й са ходили..... Все някой са срещнали. И последно - много удобно съпругът на жертвата го е нямало точно тогава! Голямо съвпадение,не мислите ли?

отивай детектив да бачкаш тук сме прости

Защото не можеш да мислиш. Закърнял ти е мозъка от ваксините

И аз обичам да чета крими и трилъри. Обаче не се опитвам да си внуша, че в реалността съществуват Еркюл Поаро и Шерлок. Все пак, доколкото ми е известно, следствието винаги залага като първа хипотеза, участието на лица от най близкото обкръжение. И най напред тази хипотеза отхвърлят или потвърждават с доказателства. Така че можеш да си спокоен -твоето предложение вече е отхвърлено или потвърдено. Сега явно вървят други версии.

Ще видим накрая какво ще стане. Обрат винаги е възможен.

ако чета коментарите основно има 2тези за убийството: 1.Герб и дългата ръка на Б. Борисов и 2ра теза. Румен Радев и комунистите са я убили. .... незнам незнам дано разследващите са по умни и безпристрастни

Убиеца си е убиец но... Защо тази жена носи сама толкова пари в брой, защо държи още повече в дома си? Никой не е луд ако парите са легални да ги държи в къщи и да ги разнася по улиците...

В тая кочина само жертвите са виновни. Само умрелите виждат края на войната. По Платон

Да не плащат на инкасо.Толкова,ли не се сещаш

много пари да имаш не е безопасно, при толкова пари е трябвало да си наеме охрана

Ама на охрана се плаща.

стига ве!!! ...на Бойче тъмните аверчета да са я затрили ве ...ай не прекалявайте ве хора нека рабти полиСията там ше стане ясно все пак Герб герб ама ядохме пихме 10години и ходихме по вълнистата магистралка до морето а днес виним Бойче за всеки безмилостно заклан удушен и т.н. ше кажеш не сме имали държавник ами психопат сериен килър от най-долните ......., недьейте ве нещъ д го вярвам това толко съм се смял със лафовете на Боче и пуяшките му стойки и чалъми пред камерите ножици лентички кво ли не. и сега се радвам че цирка приключи де ама нека полиция разследва кой коли и беси и реже нечовешки че излиза дето ние сме лицемерите дето яли и пили при управлението на убиеца пък сега ....

Да не се окаже че не само е бил облечен като полицай.

От къде е взета тази полицейска униформа? Навремето ако изгубиш кепито или фуражката ти разкатаваха фамилията, а това е цяла униформа. Когато ти се изправи такъв в униформа какво доверие може да имаш.

Ако друго няма поне шивашки фабрики за без пари дал Бог.

е някой ше кажът че Бойче е дал униформата хеххе

'полицейска униформа' може да значи мноооого неща. Според мен е обикновена униформа на охранител - каквито без логота и т.н. се продават, с допълнително зашити от мама полицейскоподобни символи. Дори вероятно е била черна т.е. и друг цвят. Но обикновените хора са така - не познават униформите и задължителните отличителни белези дори на контролата в градския транспорт, камо ли на различните ведомства, камо ли на различните звена в различните ведомства. Нали се сещаш как униформа на КАТ, на Полиция, на ДАНС е различна, отделно работна и парадна униформи, отделно понякога умните и веселите (т.е. управленците) правят акции, и в тия акции блъскат някви неспецифични звена (ГДБОП спира автомобили, да речем). Слабоумията са тотални, това случило се нещо е един от многото и много далечни странични резултати.

Крайно време е да се върне смъртното наказание

нема как да стане. В Европа няма. всичко е точно. До 7-8г. пак ще вършеят като се приспадне труд и мерки за неотклонение. С помилване и по-рано.

Кат ма стегни кепиту, и аз да трепя спокойно? Поне хляб и топло ще ми плащате, докато съм "вътре", а?

брат, ти ако сега се събуждаш ... то едни уроди точно това правят вече 3 мандата време. Ти как си го обясняваш да си ходят навън с по 20+ ефективни присъди.

При нашите съд и прокуратура няма да има добър резултат :|

Какво се чудите?! Върнаха се политиците от прехода, с тях и мутрите от прехода! Съвсем нормално, очаквано и естествено.

Гербаджиите мучат, но истината е, че техните бивши вождове се избиват за пари, а полицията работи като часовник и ги хваща в рамките на часове. Не е като при мафията ГЕРБ.

Ако за този пост ти плащат - разбирам, ако "не", имаш нужда от психиатър. Запиши си час, докато не е станало късно.

ааа не върви на добре , много свирепо бе много нечовешко .

Гербаджиите останаха без нова плячка и започнаха да се избиват за старата. Тепърва ще има такива новини. Тази пасмина ще се самоунищожи.

ОТВРАТ! НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ТАКОВА ОБЩЕСТВО!

Добър ден! Само се пресегни и отвори прозореца да видиш за какво става дума навън. Няма нужда от много описания.

и аз съм покрусен !!! ама не върви да се правим на ощипани и възмутени девици , самите ние сме част от това общество досега сме консумирали и живели в него и сега някакси е обща вината че не сме забелязвали колко е болно или сме се радвали папали смеели усмихвали когато всичко е наред но ето днес има ясни сигнали че сме на дъното

Боко и ГЕРБ да раздвижат мутрите, за кво са мутри ако не правят любимото си -терор над населението .Бокова държава край няма

Ето поради това не съм привърженик на смъртната присъда! Защо? Прекалено бързо е! Остави ги до живот да стоят в затвора, осигури им минималните права, които им се полагат според някои конвенции, за да не крякат НПО-тата, а именно вода - 1,5 литра на ден и 500 грама хляб. Всичко останало - ако през деня чукат камъни или ги вкарват в някоя мина за добив на уран, например(за последното може и цигарка и 50 гр. водка да им дадат) - и така, цял живот! Да проклинат деня, в който дори са си помислили да направят подобно нещо! При тези, а и при много други, има някаква извратена промяна на ценностната система - за половин апартамен са готови да убият човек. Очевидно го смятат за нормално. Лошото е, че 30 години на самотек докараха много хора до това - ой тигре, тигре ... води ме в някоя квартална кръчма, а книги като Клетниците, Под Игото или дори Белия Зъб са захвърлени в ъгъла. Как беше допуснато една част от населението да се превърнат в чалга-зомбита? И да си зададем въпроса, има ли начин нещата да се променят? Според мен, има! Но е редно да се подготви почвата първо в ЕС, да се направи план, и българското общество да бъде подложено на превенция. Трябва още дребните нарушения да бъдат санкционирани. От там се започва, за да не се стигне до ето тук. Какво означава, че щетата или откраднатото е по-малко от МРЗ и няма да се разследва? Установена кражба ->500 лева глоба на момента, отказ от плащане на глобата води до съд и автоматично 3 месеца ефективно. Много бързо ще се оправят нещата. Защото ей това е следствие от неглижиране на дребните неща. Но за това има съпротива от политиците. Защото и те биха могли да попаднат под ударите на закона, за това сме на това дередже! А новите политици ... ами какво да кажа, един небезизвестен изпълнител, вече депутат, беше казал - "Искам да ида в парламента! - Иди, никога нЕма да имаш хемороиди!"

Всеки в тая държава краде, укрива и мами по различен начин. Без изключение! Манталитет се сменя с векове.

Борбата с престъпността, до колкото забелязвам се изразява в хващане на тинейджъри със малко количество наркотици. А от къде са си ги взели..

хубав въпрос!... явно не искат да хванат вносителя а хващат дребни пласьори и консуматори - еми няма да стане нормален живота така

Дойде златното време за адвокатите на протестърската мафия- Хаджигенов,Дончевица,Минчо метрото,Капоница,Екимджиев,Прокопиевци,Гнома,цялата Дай,българия- клиентите - ужийци,изнасилвачи,,психопати,сводници,дилъри на дрога отново да заработят свободно и на пълни обороти за да им осигуряват хонорарите.12 години пукясаха от глад при Бойко,защото ги беше приблрал по затворите,а те се хранеха само с пърформанси и флашмоби с яйца ,ковчези и домати !

Пинг! 20 стотинки в сметката. Браво! Бацай още!

грешна преценка от жената,имала е възможност да се измъкне,да удари колата... имат фин.възможност ,а мерките за безопасност слаби

то всички трябва да минаваме курс по оцеляване и по полицейска работа. Кой ще произвежда тоалетна хартия ако всите сме в риск асесмънта?

е така...

Как е? Бандитите биват залавяни?

и при стомната беше така. в кочината е така.

Да се забранят произволните полицейски проверки или такива без наличен обозначен полицейски автомобил!

Ми за какво ще е униформената полиция тогава?

Въпросите, свързани с личната безопасност на гражданите НЕ СА от компетенцията на МВР. Колкото и да не Ви се вярва.

Промяната дойде - честито българи, сега разбрахте ли колко яко се прецакахте, вървим 100 години назад, само преди 10 месеца ни имаха за бяла държава в ЕС, Настъпи раят за обирджиите и убийците! Бас държа, че на тия двамата ще им се размине - все пак жертвата е имала нещо общо с ГЕРБ! Логиката на Рашков и Радев: враговете на моите врагове са мои приятели!!!

то преди една година не беше по-различно, чичка. Никога не си бил европеец. Тапицер на седалки си.

Повдига ми се от опитът да изровиш някакви политически доводи в едно такова гнусно и гадно престъпление! Няма партии. Тази жена е била роднина, близка и приятелка на един куп хора. И те страдат в момента. Грозно е това, което правиш. Гнусни престъпници е имало и винаги ще има, независимо от политическата система или партия.

Удариха ГЕРБ и Гешев се задейства. Верен другар.

Хайде пускайте ги вече. Цели 12 часа ги държите заключени. Ние сме в ЕС тук убийците имат права.

Някога през 80-те години една стюардеса беше убила леля си за пари и апартамента и.В случая ,тя сама не е извършила убийството ,а някакъв нещастник влюбен в нея.Целият план ,логистика,алибита е измислен от стюардесата ,а онзи е безволев извършител.Те получиха строги ,но справедливи присъди и двамата бяха разстреляни

Дори и едно време, когато ги разстрелваха, пак имаше такива ужасни престъпления. За съжаление винаги е имало. Но като прочетеш детайлите и като си представиш какъв ужас е изпитала тази жена, нямам как да не изпиташ носталгия, че няма вече смъртни присъди.

Да се провери и дали някой друг няма интерес от така уж добре организирания обир, при който изведнъж се сетили че жертвата ги е видяла и за това трябва да я убият...

Нашата скопена правосъдна система дава крила на подобни изверги. Чувството за безнаказаност е повсеместно. Непрекъснато четем за престъпници с десетки криминални регистрации, които с времето стават все по-жестоки и по-нагли Но това е целенасочено, нормални евроатлантически ценности - още един фронт за по-бързо унищожение на българският народ по тези територии..

Настъпи раят за обирджиите и убийците! Бас държа, че на тия двамата ще им се размине - все пак жертвата е имала нещо общо с ГЕРБ! Логиката на Рашков и Радев: враговете на моите врагове са мои приятели!!!

Погнусен съм. В нормалните държави подобни изверги вече да са в газовата камера. Но тук, сега ще пледират за освобождаване и леко престъпление - кражба, Убийството ще е някак си между другото. Ще се влачат едни дела 5-6 години, накрая ще им лепнат суровата присъда 'пробация' и ще ги пуснат поживо по здраво. Накрая, току виж осъдят държавата за нещо си.

Наглите да не бяха по-хуманни? А вече излязоха...

И тия ще излезат, след 5-6 години, ще видите. Просто овъзмездяването на престъпленията при нас е пожелателно. Цената я плащат винаги жертвите - с животът си.

Така ставаше при Боко. "Ние ги хващаме, те ги пускат", но кои са "те"? Много ясно -тези, които отчитат трафика към чекмеджето. Защото за трафика от чекмеджето към офшорките отговарят други. Не може да се гласува доверие на едни и същи, защото за толкова големи суми апетитите също са големи.

Само ми е инетерсно, защо тези неща трябва да се оповестяват публично... Толкова ли е важно и интересно на широките народни маси, как точно е била убита жената?

Оо, да. Като си евакуираш детето трябва да си убеден че това е правилната стъпка. За това са тия хубави истории. Навсякъде може да има убийство с транжиране, ама тука е доооооста често.

Мир на душата й, но защо в Русе не използват инкасо.

Защото инкасото струва пари и за да спести някой лев жената се е изложила на риск за живота си. За съжаление убийците са я надушили.

То си има закон за кешовите плащания

Защото парите за инкасо са отишли за ток

Съмнителна работа. Да се е канела да се развежда скоро?

Видя се че и богатите също плачат. По-рядко , но по същия начин. В тази кочина средата е ужасна. Може да се изолираш в имение, но рано или късно ще излезеш сред гладните хиени. И тогава вече парите не могат да ти гарантират всичко. С отварянето на ноцицата на неравенство богатите ще стават все по апетитна цел за атаки. Така се живее в саваната. Който оцелее.

Мир на душата и! И ако може ни спестете тъпите си гейски политически коментари...