От седмица издирват изчезнало 11-годишно момче

Повече от седмица МВР издирва 11-годишния Станислав Мирчов от видинското село Лагошенци. Момчето изчезнало безследно на 4 януари, съобщиха от пресцентъра наведомството.

Обратно в новината

Коментари - От седмица издирват изчезнало 11-годишно момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е направо Рептилска история. Някой да си спомня студентът,който влезе в Американското посолство в София и не излезе...!? ( Рептил като Дик Чейни, го схруска) Вдигна се шум за кратко и после ....тишина...!? Родителите на студента млъкнаха...!!! Или ги заплашиха, или им платиха висока сума да не говорят. Да ви прави впечатление,че след този случай, в България масово започнаха да изчезват деца....?! И, защо ли точно деца..!? Като никой не иска откуп или нещо подобно!? А и да не забравяме,че Рептилите са в 4D измерение, лесно могат да преминат в 3D измерение.Влизат в човек без никакъв проблем. И могат да управляват и него, и емоциите му.Т.е изглежда,че човек извършва престъплението ,пък то ...било нещо друго...!

Горкото дете! Пише че е с червени платнени обувки, а с тях в тази зима не може дълго да ходиш...невъзможно е, както и да си само по розово горнище на анцуг... милото ангелче...

Наистина, защо не го съобщават веднага, ами чакат да стане късно и безнадежно?! И все пак, дано да е живо детето!

Ужасна трагедия. Дано се намери детето. Доколкото знам името на селото е ЛагошеВци, а не ЛагошеНци. Оправете си новината, драги редактори!

Селото наистина е Лагошевци. Дано детето е добре!

Да , да , крият се и треперят по горите ?!? Що за оправдание ?

Някои хлапаци наистина бягат от къщи и се крият. Не си мислете, че всички изчезнали деца са жертва на отвличане. Но, дори и 1 изчезнало дете е ужасна новина. Дано този малчуган бъде открит жив и здрав!

Дамян

"Да бъде открит жив и здрав" егати тъпите разсъждения.Няма как да е жив и здрав насред зима,ама отиди и го обяснявай на полицеския мозък това.

дано го намерят живо и здраво това хубаво детенце:(((дано, дано, данo.

но иначе са светкавични еееееееех дано е живо и здраво детето.... въпреки че за 1 седмица сто неща биха се случили...

Боже, дано да намерят детето живо и здраво....

А що не обявиха веднага че го издирват, а за депутатския син съобщиха на другия ден и то кат го намериха ?

като не е син на депутат и ще го издирват чак след седмица,а не още на другия ден.