Ученици пребиха учител във Велико Търново

49-годишен учител във Велико Търново е бил пребит от двама дванайсетокласници в двора на спортното училище "Г. С. Раковски", съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Ученици пребиха учител във Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя ебати учителя,след като не може да ги подпука с лопатата да ги научи на обноски! А инак тия келеши заслужават ефективен затвор поне 10г или поне 15г да чукат камъни в някоя кариера. Ама сме в Булгаристан където има закони единствено ако са застрашени интересите на някой с власт.

че млади и кадърни хора вече няма в училищата.Никой не иска да работи за присмех,неуважение и ниски заплатки,а иначе чакаме на учителите да обучат и възпитат децата ни.

Ако чакаш на учителите да ти възпитат детето,значи си много зле.От теб зависи това.Разберете го най-сетне.

добро утро! няма даскали няма доктори но има футболистчета ,спортистчета и силиконки!

С таа съдебна система толкова.Немаа наказват децата я.Кво катоо са биле даскал.Големо чудо.Ама една некастрена тояга требе.Па удри,удри до напикаване.Да видим после ше ли бие.Нема такава държава.

Народа тотално изтрещя, от малки до големи. И няма спасение, нито училище, нито религия, нити правителство могат да променят нещо. На това му се казва оскотяване на населението. И е очевидно защо: културата-чалга, идолите-футболисти и културисти, красавиците- силиконови селянки с трактористко-комбайнерно минало, забавленията- Слави Трифонов, комици, турски сериали, Софиянци в повече и Господари на ефира. Идолът на възрастните- професор Вучков. Интелигентните напускат страната, остават неграмотните. 99% от българите през живота си са прочели по-малко от три книги, около 40% изобщо не могат да четат. Името "Маруками" младежите го свързват с хватка от японските бойни спортове, за Пушкин наскоро бяха писали, че е бил"афроамериканец". От Българските писатели 50% от населението е чувало за Вазов, останалите и него не си го спомнят. Е, как няма да набият даскала по физическо? Пак като само с толкова му се е разминало....

12 клас значи със сигурност са над 18 години. хайде сега една бърза присъда от 15 гидинки за отскок в живота !

666 защо не попиташ някои спортист за какво дават 15 години ? например СТАВИТСКИ

"СТАВИТСКИ" няма да знае :D

Все "промени" в българското образование, но само "на теория". Делегираният бюджет вързва яко ръцете на учителското съсловие. Учителите търпят 'като проститутки" в един клас както свестни ученици, така и такива с изявени психопатски и престъпнически наклонности индивиди-в името на критерия"парите следват ученика". Такъв подход и управленски манталитет не води до нищо добро. Занемаряването и хаосът в българското образование ще продължат, докато се намери адекватно, по-добро решение на проблема. Всички останали приказки от страна на учители, институции и общество са само "шум в ефира".

учителите да получат оръжие

учителите да получат футболни заплати та спортистите да ги уважават!

За да стане това, е наложително да плащаш европейски данъци. Съгласен ли си?

що за безобразие:учителя рине сняг и мърмори(как не го е срам) !?! , - смущавайки младите спортистчета бъдещи високо платени и уважавани звезди - гръбнак на нашата икономика и морал!

Тези ученици вече са напълно узрели да ни налагат с БУХАЛКИТЕ!!!

Поздравления за родителите възпитали тия боклуци-бъдещото поколение на България...

Цялото това хленчене е против свободата и демокрацията,на които нашето общество се радва 20 години.Гражданите имат право на гражданска свобода от комунистическите ограничения на личността.Тогава дори и наркотиците ни бяха забранени!

си предозирал нещо днеска?

+1

учителите да получат оръжие

Но преди това трябва да минат и при психиатър да провери дали са годни!

ако бяха годни нямаше да са даскали!

В ТВУ ключ влизаш,шперц излизаш,школа майна.

Това е ужасно, но в действителност има учители, които се молят да им вкараш един. Поклон пред свестните учители, но има и писхопати, които си изкарват комплексите на децата и им съсипват живота. Това не са старите учители, които са възпримали професията си като призвание. Болката от боя отминава, но болката от съсипаната съдба - никога!

Да бе, по тази логика и аз преди време трябваше да ударя тупаник, на една, която оценяваше по симпатия, не по знания, но не го направих, а може би трябваше, така ли? Корупцията е навсякъде... Факт!

това е само един пример,а знаете ли какво всъщност става в училищата...аз съм учителка и всеки ден се сблъсквам с подобни пролеми.като повикаме родителети/много често използваме полиция,зощото все нямали време/,те започват с израза"моето дете не е такова..."мои ученици на 13 години празнуват сами нова година с компания,ходят сами на море,пътуват сами до голям окръжен град,розхождат се по моловете а трябва да са на училище,излизат и ходят в заведения предназначени за възрастни хора и се прибират към 2 след полунощ...мога да пиша още и още ама какво ще постигна?!момичетата така се обличат...просто се чудя къде са родителите им като тръгват за учулище,ама и те толкова учат,без домашни,без тетрадки,без учебници...обичам си много професията,но все по трудно се работи с разглезени и неграмотни деца.колкото и да им говоря е само за момент и после всичко се забравя и си правят каквото си знаят.много,много е трудно а така си обичам професията.на колегата,съчувствам му и ако мага да му помогна с нещо в тая объркана држава?!

Ако си пропуснала, че изречение се запова с главна буква се чудя на какво ли ще научиш иначе разглезените деца - предполагам, твоите не са по-различни.

Много проста граматика си...Граматиката и няма нищо общо със зловещото положение в училищата.

След запой - редно е да се "запова". Ето защо е напълно в реда на нещата, изреченията да се "заповат" с малка буква, а още по-добре е изобщо да не се води никакъв смислен разговор.Малко смях с присмех на сърказъм е полезен всекиму.

Уви, учителите много отдавна са подложени на насилие. Направо не знам как издържат. Такива ученици изроди има, че просто никой не може да се справи. Пази Боже от такива...

Заради тези помияри ученици, страдат страдат и понасят унижения, мъчения и присмех добрите ученици. На една каца мед и лъжица катран стига!Родителите сами са виновни - да изискват от учителите:незабавно да бъдат административно наказвани родителите на ученици с проблемно поведение. Така държавата ще "възпита" родителите да бъдат по-отговорни към своите деца и ще поосвежи закъсалия финансов бюджет.

Много лесно могат да се справят, друг е въпросът дали искат, защото да не си създават грижи, а им предстои пенсиониране. Трябва да се назначат млади и кадърни хора, а винаги може един ученик да бъде изключен! При изключвания от няколко училища да го пращат в трудово-възпитателно училище, там да му набият канчето няколко пъти и системата ще се отпуши, но нали си чакат пенсията... така няма да стане!

Учителка си, но не си личи от това, което си написала! При повторно използване на съюз "И" има запетайка, както и пред "АКО", както и пред "А". Всяко ново изречение започва с главна буква. Заради такива като вас сме на това положение! Сигурно си стоите в час, нищо не вършите, чакате си мизерната заплата, защото някой е длъжен да ви издържа(данъкоплатеца)? Поне добийте елементарна компютърна грамотност, чрез която да съумеете да си инсталирате програма за проверка на грешки, ако не можете да пишете грамотно! Успех!

Може да не е учителка,но всичко е вярно,но ти едва ли го знаеш!

Щом са в 12 клас, са пълнолетни и могат да бъдат съдени. Родителите не могат да ги оправдаят с ДЕТСКА ГЛУПОСТ.

Днешните спортисти са нашите бъдещи милионери и политици, нека всички заедно запазим "злобата и агресията" в тях , все пак те ще ни водят през кризи и тъмни дни!!!!

Ужасен инцидент!Защо тези юнаци не почистват снега като са толкова енергични!Колегата ще страда,а те ще му се подиграват,защото са израстнали с чувство за безнаказаност. Не може така,трябва нещо да се промени,но кой?!

А едно време спорта възпитаваше...Ами така е като сума ти спортисти станах видни в лошия смисъл личности - наркотици, измами и т.н. За никъде смееее. А пък учителите горките за тях не ми се мисли, няма кой да защити авторитета им на възпитатели на поколението. Родителит си правят каквото си поискат, обикновено на принципа на по-силния. как може да има семейства, които да водят дела за това, че децата им са наказани диссциплинарно, що за родители са, те не си ли знаят стоката???

Бойко ли ви е виновен пак, тъпнунгери с тъпунгерите ви?

Всеки,който се глави за управник да му мисли-това го чака.Като не може да се оправя да си ходи.

Ами ако питаме Бойко ще се окаже най-вероятно, че Станишев е виновен. Или викаш - ако Бойко за всичко си измива ръцете със Станишев е ОК, ма ако ние виним Бойко за грешките му сме лоши, а? Е това е - ГЕРБ-ер - интеУект.

Лумпени колкото щеш.

В библията има една приказка "По плода ще ги познаете".Ами това сме ние,нацията,родители,държава,училища,телевизия,интернет,църква,олигархия,политици.А това е нашия плод,нашите деца ,плода ни за последните 20г.

Сега родителите на тези изроди да платят обезщетение на учителя. А за тези гамени поне 3 мсечен принудителен обществено полезен труд и изгонване от училище. Да видят как се бие длъжностно лице, гадове мръсни недорасли.

Изгонени ученицизначи:по-малко деца,по-малък бюджет,по-малки заплати,повече мъки,по-нещастни учителски деца,мизерно съществуване,орязани права,ниско самочувствие,срам.

Както и по-качествено обучение, без да ти пречат някакви пубери, които изобщо не знаят за какво са в училище.

Помиярска държава! Кога ли най-сетне някой метеорит ще се насочи към България и ще я затрие веднъж завинаги от лицето на земята... Тук не останаха хора, само животни...никакво светло бъдеще не виждам...

Интересно как има скъсани кръстни връзки на коляното и ще ги лекува домашно?? Доколкото знам операцията е скъпа и възстановяването тежко..иначе си е инвалид. Комунистите на времето правилно са пращали такива говненца в ТВУ или най-добре на кариерата да трошат камъни!

пален разврат и деградация - балгаря загива много барзо- дело на костов циганина , бат серго, бат боико , баи симо- хазарта , агент гоце и още много други герои *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изпростяването и чалгаризацията вървят със страшна сила! За 20 години нито ПРЕБОРИХТЕ ПРЕСТЪПНОСТТА, БЕДНОСТТА И ЧАЛГАРИЗАЦИЯТА! Питайте се тогава защо умните и амбициозни хора напускат тази държавица!?

И какво от това? Важното е че има демокрация и всеки има право да пребие когото си поиска :D

Ами дай да те пребием тогава, демократе! Има разлика между демокрация и свободия. По-голяма глупост не бях чел.

И "демокрацията" я побългарихме-не е демокрация а чалгаристанска разпасаност и хаос!

МВР трябва сериозно да се захване със самоправството...

Нямам думи!И това е бъдещето на нацията?

Съд и поправителен труд до пълно възвръщане на съзнанието. Родителите - обществено порицание на площада.

Мястото на такива неблагодарници е БОЙЧИНОВЦИ!

Не прочете ли? СПОРТНО училище.

Всичко се дължи на чувството за ненаказуемост у хората, независимо дали са млади или стари. А това чувство се подклажда от слабите ни закони и липса на желание за прилагането им в максималната им строгост. Липсата на добри закони и нежеланието на правораздавателните органи да ги прилагат се дължи на липсата на достатъчно чувство за отговорност и корупция в цялото ни общество. Каквото е мнозинството в обществото, такива са учениците, учителите и т.н. и т.н.

Здраввей, мислиш ли че единствено страха от наказание е регулатор? Случайно да не си дресьор на кучета?

Направо да ги хвърлят на прасетата да ги кльопат както навремето е било в Белене! Аз не си спомням на времето да е имало такива случаи, даже учителят да ти удари шамар нищо не можеш да направиш, а сега... айде по демократично 10г. затвор!

видях какво представляват децата от най-елитното училище във Велико Търново - Езиковата гимназия, няма да ме изненада нищо от тяхна страна, каквото и да е. Имаше и деца с много качества, но в основната си част бяха абсолютни селяндури със самочувствие на деца на кмет на някое село, които са отгледани в гората. Мнението беше еднакво от абсолютно всички, които имаха контакт с тях - от обикновени служители до собственици на хотели, уредници на музеи и т.н. Абсолютен уникум, несравним с нищо останало от страната, интерес към нищо, държание на бавноразвиващи се. Така че стягайте ги малко, защото този град не заслужава това да е елита му в бъдеще.

Кой пък те излъга, че Езиковата гимназия е най-елитното училище в Търново?

Направете заплатите на учителите прилични и нещата ще си дойдат на мястото.Науката и възпитанието,които сега са в пъти по-малко застъпени в училище,са отстъпили място на ОЗАПТИСВАНЕТО на учениците в училище.Учителите са се превърнали в пазачи.На тях се гледа с насмешка,с неуважение и подигравка.Те нямат грам самочувствие и ги е срам да кажат,че са учители.Държавата, в лицето на сегашните и предишните управляващи отне и малкото,което крепеше българският учител-стачката и седянката...Отношението на Станишев и сие показа,че пет пари не струват учителите... още и делото им.Така не може,господа управленци!Липсата на лоби в парламента не означава,че учителите трябва да са последна дупка на кавала,защото прост народ лесно се управлява.

На всичкото отгоре им орязаха правата на учителите и те са с "вързани "ръце.НИЩО не могат да направят на побойниците.Даже,учителите няма да ги изгонят от училище,защото ще падне бюджета и заплатите им също.Абе,простащина.

Не случайно СПОРТ и ПРОСТ се състоят от едни и същи букви...

Напълно случайно е, казвам ти го като не прост.

Поредното провалено поколение израснало в чалга дупките , алкохола , мутрите и беззаконието ! Дано ги осъдят и да полежат , в което силно се съмнявам !

Точно така,чалгосани от специално създадени текстове "на песни"...откъс...с рефрен ..."на закона мамата е... съм" и се слуша от малоумниците в захлас с неприкрита радост.

Превърнахме се в сбирщина от изключително бедни, озлобени и изпростяли хора... Няма правосъдие, няма полиция, няма закон - има само оцелели...Не е държава това господа политици!

ХА, кажи им го на ПСЕВДО-ПАТРИОТЧЕТАТА, ДАНО ПРОГЛЕДНАТ ЗА МИЗЕРНАТА РЕАЛНОСТ НАРЕЧЕНА БГ!

Спортните училища днес за съжаление са събрали деца, които са от проблемни семейства, с лошо възпитание и събрани на едно място, те губят представа за морал, за ценности и се превръщат в потенциални престъпници. Ако има по-различни от тях, то те просто "не виреят" в подобна среда.

Безбожно,бездуховно,чалга поколение.Каквото посееш,това ще пожънеш.Нищо случайно.На олигархиите по цял свят им е нужен точно такъв материал.

дано мамите и татетата на двамата хубостници не са паралии или връзкари и дано съдът отсъди правилно. Тогава в затвора много ще им се радват на юнаците, че и по няколко пъти на ден.

Кой закри ТВУ-тата? Само престъпник може да иска да закрие затвор или ТВУ.

дО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ ????? В СОФИЯ ПРЕБИЛИ ПОЛИЦАЙ В ТЪРНОВО ДАСКАЛ,Е КОЙ НИ ДОКАРА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ??? КАКВО ЛИ НИ ЧАКА ???

как кой -Българите се докарахме до тук а и по натам!

По мое време само даскалите биеха,голям грях беше да се възпротивиш на даскал,а сега и ги бият и ги чукат и пак всичко е наред,даже не ги изключват от училище.Май в каменоломната в Ловеч има доста незаети места,тези дето сега бият крадат изнасилват им са нужни по специални занимания.Някой послъгват ,че едно време в Ловеч били политически,а аз познавам тамошни дето са чисти криминалета,капото им един конъовичарски циганин го заклаха в кенефа до банята за отплата дето ги е млатил в каменоломната.

Веднага да ги приемат в младежкото ГЕРБ, това са юнаци с голям потенциал.

По-мяза да са кандидати за младежкото БКП. На тези "юнаци" поведението им не е изградено през полседните 2-3 години. Плод са на едно по-друго управлиение, ми се чини. Ама не на чалгата...

Че то ГЕРБ са децата, внуците и обслужващия персонал на БКП елита ако не знаеш.

Добре,че има все още соцвъзпитаници учители, на които се крепи системата.Иначе новите са същите гувна като горепишещия.

Училище...място където се учи.Това е само в тълковния речник...в много от българските училища се прави всичко друго но не се учи или ако се прави,то е ...ей така "ден да мине,друг да дойде".Родителите,които не са си възпитали децата упрекват учителите за това което са децата им,а според мен основна грижа за възпитанието е на самите родители.Недопустимо е деца да посягат на учители...то от сега става ясно ,че тези деца са бъдещите престъпници на България,които още от ранна детска възраст нямат морал...нещо,което много хора незнаят какво означава.Училището е хубаво нещо,но заради родители,които не са си изпълнили дълга,да си възпитат децата страда цялото общество.

Българче да се наричам първа радост е за мене

Именно защото не знаят това стихотворение са станали такива боклуци, скапаняче комплексирано.

Изключване от училище моментално и пълна забрана да посещават какъвто и да било вид учебни заведения до края на живота си! Създаване на досие, което да е публично достъпно до всички работодатели.

+1

И аз така мисля! Но за съжаление, ако бащите им са някви псевдобизнесмени, ще се окаже, че учителя е виновен, а не изродчетата ....

+1

Не, че нещо, но това решение не ги ли прави автоматично престъпници до края на живота им? Или мислиш, че те ще страдат до края на живота си на минимална? :) Трябва ли да се чака, за да направят нещо по-голямо? Решенията на килограм никога не са вършили работа. Да оставим настрана, че някак си всички решиха, че това е цялата истина и нищо не е добавяно или спестено...

Само това "по-голямото" да не е върху твоето дете. Нали?

подкрепям

Абсолютно си прав,но няма да стане.Тези,,Делегирани бюджети"първо се разбраха от учениците-те знаят,че всичко им е простено,защото са 1350лв. за училището и никой директор не се лишава от ,,парички",дори и престъплението да е още по-голямо.Сбъркано,но отлежало в нечии глави!!!

Aми то в чужбина отдавна е така. Постиженията и провиненията в училище, както и резултатите от някои тестове са публично достояние и на тяхна база елитните гимназии и колежи си избират студентите. При подобна проява ученика не само би бил изключен от училище, но и би бил съден като пълнолетен с високо обществено отразяване на случая. След като полежи в затвора, няма да има шанс за нормална работа до края на живота си защото всеки работодател задължително проверява съдебното му минало. Недай се боже да се случи нещо в близост до къщата му, все него първи ще разпитват.

На тези бащите им не са депутати, иначе едва ли щяха да пишат толкова скоро!