Откриха труп в Струма, вероятно на издирван ученик

Мъжко тяло е открито във водите на река Струма в землището на село Търновлак. Предполага се, че това е трупът на 17-годишния младеж, скочил в реката на 11 април

Обратно в новината

Коментари - Откриха труп в Струма, вероятно на издирван ученик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такова им е възпитанието

Жалко. Пак без време погубен живот и още съсипани. Тия деца би трябвало да имат повече разум на тия години , не са на 10 все пак. Като че ли преди години ни е не сме били чак такива неразумни въпреки щуротиите.

ТАКА ЩЕ Е

кой е спечелил баса ? и платено ли е ? келеши ! съсипаха родителите си !

Няма смисъл от аутопсия - в главата му няма да намерят мозък.

А другите защо не са скочили след него да го спасяват,или им е било кеф,да гледат как не се появя над водата,много яко а:)

Щото може и да са му "помогнали" да скочи! "Хвала" на такива помагачи!

Класическа тинейджърска нелепост!

Много жалко за момчето! И "приятелите" му са виновни, сега цял живот ще ги терзаят угризения.

Що за бас?! Това си е чисто самоубийство!

Жалко за момчето!Съболезнования!Не се ли намери един човек от тази групичка да го спре от тази безумна постъпка!Сеирджии!

Жалко за момчето!Съболезнования!Не се ли намери един човек от тази групичка да го спре от тази безумна постъпка!Сеирджии!

Е кой, как и най-вече защо да го спре? То за това трябва малко акъл, но как да стане като цялата дружинка са били откровено кухи лейки!!! Факта, че се прави подобен бас и най-кухата гъдулка е байрактара на дружината, който е скочил, говори достатъчно за ситуацията и хората в нея!

Хора, какво става в тая държава, бе. През ден слушам за изчезнали хора, за открити трупове, родилки умират в болницата. Тука станахме като в дивия запад. А, имаме най - голямата полиция на глава от населението. 60 000 души, отделно от тях колко са администрация. Ама едната част от полицията е да пази границата, щото видиш ли не може да се праща армията, а другата половина пази престъпсниците в парламента.

Много съжалявам! Лека му пръст на момчето!

Още един кандидат за Дарвинова награда!!!

Поредният умрял след репликата "Глей ся" .... Жалко за родителите и роднините му ..... Лека му пръст.

someone

социалната среда на младежите е много важна. такива приятели, които те карат да се хващаш на такива басове - господ да пази от тях.