Цветанов пита прокуратурата защо Тотко Поршето е на свобода

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов обяви на пресконференция, че ще бъде изпратена информация за задържания Тотко Поршето на прокуратурата, за да бъде проверено защо той е на свобода.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов пита прокуратурата защо Тотко Поршето е на свобода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да попитам като данъкоплатец- кой дава право на Цв. С нашите пари да си провежда безсмислени PR акции с тези "коледни прочиствания" без доказателства. Това е престъпление- ползваш държавни пари за предизборна кампания... и за оправдание на средствата... Съда или прокуратурата били виновни.....народа прогледна, г-Физкултурник

И аз като хъмфри питам защо съдийте милионери, прокурорите милионери не са в затвора. И защо милионери са главно висшестоящите магистрати. Интересно дали ще намерите немилонер съдя и прокуор за постовете съдя на КС и гл.прокурор. Мисля, че няма такива.

humfry

"Цветанов пита прокуратурата защо Тотко Поршето е на свобода" Част от отговора се крие в един друг въпрос - Защо милионерите от прокуратурата са на свобода?

А отговора на този въпрос се крие във следващия въпрос, защо съдиите милионери са на свобода и с имунитет?

Сега като вкарате вашия шопар за Гл. прокурор всички престъпници ще са в затвора,

Сега като вкарате вашия шопар за Гл. прокурор всички престъпници ще са в затвора,

Щото си е платил ! А пък аз да питам ГЕРБ: Защо подрепихте и предложихте оня мухльо, бившият главен за ВСС ?

Цвъцко, кажи нещо за НЕОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, която всъщност си е много добре организирана. Новини от сорта - 15% разкриваемост на кражбите в София, за страната - да не говорим, са ПОКАЗАТЕЛ, ЧЕ ВОДЕНЕТО ОТ ТЕБ МИНИСТЕРСТВО НЕ РАБОТИ при 1 млрд бюджет!!! Друг е въпросът и за стъкмистиката, с която на книга се борите и намалявате престъпността!!! На една заведена кражба се падат поне пет незаведени!!!! Защото трябва да се работи по тях!!!

Ми щото е с Порше бе, как да го фанат?

А ние питаме, защо тракторният октопод е на свобода?

Тука се обаждат някои които стават смешни с коментарите.Какви по голями доказателства се иска от една работеща фабрика за цигари.Стига с това нямало годни доказателства за съда.И не плюйте Цецо че ще се върне Румен та тогава ще видите.То нашият съд е европейски доказателства не признава.Съда и прокуратурата с поведението си искат да компроментират единствено що годе работещото МВР и лично Цветанов и той чувства това много добре.

Не знам защо, но още заглавието ме кара да се питам: Не е ли прокуратурата част от съдебната власт? Тя не е ли независима? Няма ли разделение на властите в България? Защо вицепремиер и министър на МВР си позволява да нарушава Конституцията? и още много такива...

деер

Всичко в нета!! Да видим кой , с какво е хванат и кой ги пуска, и с какви мотиви!!! Но всичко е театър!!!!!

Поклон пред неуморната борба на министър Цветанов, който с мощни удари съсича из основи дълбоко вкоренената престъпност, наследена от десетилетията разрушително комунистическо управление!

Оставете г-н Цветанов, като хора българи замисляте ли се, че този престъпник Поршепингвина, всъщност яде от парите, които са за здравеопазване, образование, култура. Защо сега, когато някой прави нещо срещу такива трябва да бъде оплют? Иначе и за децата е ясно, че прокурорите са най-слабото звено в правораздавателната ни система.

От прокуратурата е редно да отговорят, че хора се задържат според доказателствата и, че е хубаво милиционерите да се научат що е то доказателствен материал. Другото съществено, което не се учи във ВИФ е, че прокуратурата може да задържа до 72 часа и в последствие да внесе искане за мярка за неотклонение в съда. В последствие съда решава, каква е мярката за неотклонение според събраните доказателства за съпричастност на задържаното лице с извършеното престъпление. Та пак се връщаме на милиция, ВИФ и непознаване на НПК!

Напълно съм съгласен с теб. Това че физкултурника е хванал някой си , това не значи че той е виновният докато не се докаже ..

Паток, полицията арестува и задържа САМО И ЕДИНСТВЕНО след издадена заповед от прокурор.

Някои се опитват да винят Цветанов че той като полицай няма право да се меси в работата на уж независимите прокуратура и съд.Но освен шеф на МВР той е и политическо лице и може в качеството на такъв да пита от името на избирателите си каквото сметне за нужно.Спокойно може да каже че Синьор дон Амичи пита прокуратурата и съде чрез мен до кога ще таковата мамата на тоя народ който гладува за да ви гуши.И не ви стига това ами делите и с бандитите.Това е политически въпрос защото действително ножа опря до кокала.Станахме за срам в Европа.Хората не искат да ни видят та не да ни пуснат.До кога ще търпим тоя безпредел.

Като член на Министерския съвет това политическо лице има право на законодателна инициатива. И тъй като до момента от ГЕРБ само говорят колко било трудно да се напишат нови НПК и НК аз все повече си мисля че политичските представители на ГЕРБ нямат никакво желание да променят удобното им статукво.

Всеки дееспособен български гражданин може да стане адвокат, ако отговаря на следните условия: 1. да има завършено висше юридическо образование; 2. да има придобита юридическа правоспособност; 3. да има най-малко две години юридически стаж; 4. да е положил предвидения в този закон изпит, освен в случаите на чл. 6, ал. 3; 5. да притежава необходимите нравствени и професионални качества за упражняване на адвокатската професия. Не може да бъдете адвокат Синьор Дон Амичи, освен да сте адвокат на Дявола или дяволски адвокат.

Станахме за смях в Европа, защото това политическо ду*е, физкултурника преди два дена посочи ъгъла на президента, сега на Главния прокурор, представям си какво става с "обикновенните" граждани. Утре ще му хареса твоя апартамент и пак ще попита прокуратурата, защо не ти е конфискуван, а тоя път те вече ще са се научили и бързо ще се поправят. А най-вече станахме за смях за това, че Вожда хърка силно и пречи на срещите на високо равнище (то каквото и да направи там все ще е за смях на Европа, но на нас ни е за плач).

Цецо, Цецо съдъ не е реформиран! Гоцевизма още е жив в съдебните зали!

Викаш не е назначил още достатъчно семейни приятелки че да съдят така както той каже навсякъде

Питай вицепрезидентката Попова.

Всъщност другаря Цветанов като бивш кадрови служител в юмрукът на партията си мечтае да пусне брадичка, да си сложи очилца с телени рамки че да заприлича на Феликс Едмундович и да ни припомни какво е това революционно правосъдие.

Е как защо е на свобода?! Защото е от наще, затова е на свобода!

Защото си е платил вноската където трябва.

Въпросът е съвсем резонен. Защо Тотко Пингвинът/ или Поршето/ е на свобода? Пък и да е само той...

По думите на Цветан Цветанов Поршето досега винаги е успявал да се измъкне от подобни спецоперации, защото "винаги е организирал, но не е участвал пряко". Сега Цвъцко започвате да го наблюдавате и СЪБИРАТЕ ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за организацията на новата фабрика! Ако не успеете сценарият го знаем - ББ реже лентичката, Дянков и Тотьо го обявяват за честния частник инвестирал в родното производство и открил 10 работни места и т.н.

И най-важно - да предупредят Ваньо, за да спира данъчни и митничари, че Той (ББ) му е обещал да не го закачат... :)

ЧЕРВЕНИ КОМУНОИДИ,Стига сте мислили и плюли.,че една патка мислила мислила пък взела та се удавила.

Мотористи като теб, които не мислят и карат на сляпо ги чегъртат обикновено от асфалта, мантинелите и стълбовете!!

Досега беше виновен съдът сега стана прокуратурата. Вообще Цецко яко се вживява в ролята не всеоб съдник

Защо Цецо-физкултурника е на свобода, питам АЗ ??????

Защото е приятел на Бойко-пожарникарчето :)

Отговорът ще получим След Избори 2013 !

Отговарям вместо прокуратурата: "защото има кинти"

...че Няма Доказателства ,бе Цветанов ! Самият Цветанов потвърди ,че не са събрали доказателства,защото Тотко П. само Организирал ! Е !Как да Обвиняват,а Съда да съди, Без събрани от МВР доказателства ! ГЕРБ са палячовци ,и медиини герой .

Ами и да има доказателства - все тая! Тези, независимите съдии, са зависими само от престъпниците, но и ние данъкоплатците им плащаме! Значи трябва да са зависими от нас, но в България никой не се съобразява с обикновения човек!

Абе нали бедата на нашата икономика беше, че нямаме производство. А тоя "престъпник" е производител. Тия усещат ли се к'ви ги вършат? Крайно време е управляващите да криминализират и производството на хляб.

извън компетенцията ми е да преценя трябва, или не трябва някой си да е в ареста. Но пък, като данъкоплатец искам да знам в качеството на какъв ЦВетанов пак кадрува в съда?! Отношението ни към правниците ни е ясно и неведнъж споделяно тук. Но все пак нали уж управлението не е Хунта, или греша?!

kgb777kgb

Къде точно прочете В ТАЗИ статия , че Цветанов кадрува ?????????????? Едни и същи лъжи пишете по памет само като видите името на някого !!! Кажете там на Позитано , да ви направят едно обучение , явно школата сте я претупали с връзки !!!! Поне да можете да четете !!!

Тъп си...ама ко се учудвам, то ти написано "лоялен" = гьотверян

Абе,глупендър,що не си траеш,ами плещиш от немай къде,май....Къде видя къдруване,бе...,а питането е в качеството на Вътрешен министър на Р.България,за кой ли път без одговор......

ти си пален тапак....или пак си бивше / настоящо ченге.

Слушай януари! С тази "КУХА ЛЕЙКА',която носиш на раменете, много въпроси още ще си задаваш, без да намериш одговор.

Едно нещо се очертава като важен извод от изказването на Цветанов: "Винаги, когато говоря с партньорите, казвам операциите да се извършват в чужбина, с Европейска заповед за арест, както се случи с операция Шок-2" Бих предложил и следваща стъпка: Делата да се гледат в чужбина, а нашият Съд да бъде закрит, заедно с Прокуратурата - просто не виждам смисъл от съществуването им, освен това, че закрилят престъпността и папкат % от откраднатото от всички нас държавно имущество.

d4

Освен съда и прокуратурата да закрият и държавата. И без друго след някоя и друга година няма да я има... А сега като я има - никаква полза от нея... Така ще решат всички проблеми от раз!

И тебе да те няма.

И МВР също

Защото такива са ни законите. Мислех си, че управляващите с абсолютно мнозинство в Парламата ще вземат най-накрая да оправят законите на страната.

тия нагльовци и в частност земеделския министър Миро Дупето,дето се е гушнал с тия 2 100-килограмови помияра,като му артисват от нашите пари напомпени в бюджета бащиния на тия нещастници,защо не ги дава за спасяването на замръзващите и гладуващи клошари по улиците.Е..ха майката на хората а позират с любимци.Страшни мръсници.