Цветан Цветанов предал 1 милион досиета за 6 месеца

Като вътрешен министър в първото правителство на Бойко Борисов, Цветан Цветанов е предал на Комисията по досиетата около 1 милион папки от МВР.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето така Цецо печели изборите. Държал е 1 милион досиета. Държал е съдбата на 1 милион души. По нататъшни обяснения са излишни.

В България останаха табу темите за фалита на банковия сектор през 1996-97 година. Кои бяха на власт тогава? БСП-Жан! Сега пак се натискат да гепят властта, рейтингът им гони този на ГЕРБ! Тъпите българи забравиха заплатите по 3 долара и пенсиите по 1 долар! Искат пак да стане така! Прав беше Иво Христов от БСП за 80-те%!

първо изчистил неговото,може и двоен агент, и тези на роднини и близки и останалите предал.Сигурно половината от сегашните и предишнште депутати са имали досиета,особено от герб,сега са вода ненапита.

За този и тиквата толкова неща ще излязат в момента, когато вече не са нужни, че ще гръмне международен скандал! Дано не са следващите Галеви!

Цецоооу, остави досиетата! Виж какво ти се готви! Помисли как ще се извиняваш за "евроатлантическата" солидарност, която толкоз много настояваше да проявим! Ако можеш да мислиш, де!

Цеката май отива наа..пишман сапьор?!

1000 000 досиета за 6 месеца това прави средно по 5555 досиета на ден. Е това е работа !

Яко се работи, по 231 на час ако е нонстоп ... големишък екип има да бачка зад него.

Сега ясно ли ви е кой е най-големият доносник в държавата.

Е ,кой го е напъвал чак толкова!?

Не знам кой е, но от снимката личи че и в момента е опънат.

А колко ли е унищожил? А неговото досие, нещо за него да каже?

Така ли е станало? Е, и ние вече си имаме местен Скрипалчо!..? ..ма няма да се абим - малко отвара от татул ще свърши работа !? ...

Цвък Цвък: "Дали Комисията по досиетата изпълни своя ангажимент, аз мога да кажа, че през последните години винаги сме разглеждали отчетите за дейността й, винаги се е дискутирала темата докога трябва да работи Комисията." Ако има досиета за тъпотия, досието на Цецо Синтаксиса ще е най-дебелото. ... Цецо Умното дали е разнищило доието "Буда"?!

За този нищо няма да напиша, защото знам, че коментара ми ще бъде незабавно изтрит!

В тази комисия и антуража й "работят" около 100 човека ,четат си папки и издават книжки,правят се на морални съдници и ни занимават с неща,които просто не са актуални!По същественото за мен е кой обра парите от КТБ..... и не само от там. Кой обезкостява обществото, защо няма пари за лечение на децата и пенсионерите са обречени на кошмар. Защо ни се смеят от Европа заради корупцията и шантажа.Така,че трудът на съратниците на бившата ком. власт изобщо не ме интересува.Това си е прахосничество на гърба на народа.В Германия комисията им работи на обществени начала,без заплата.

ТОЗИ ЗАЩО САМО РЕВЕ ПО МЕДИИТЕ? ОТ 9 ГОДИНИ ГЕРБ Е НА ВЛАСТ, ДАЖЕ ПЪРВИЯТ МАНДАТ ИМАХА МНОЗИНСТВО, АКО ГЕРБ СА ИСКАЛИ ДА РАЗНИЩЯТ БАНКОВИЯ СЕКТОР ЗА ПЕРИОДА 1996 Г. -1997 Г. СА МОГЛИ ДА ГО НАПРАВЯТ. НА НЕВМЕНЯЕМ ЛИ СЕ ПРАВИ ЦВЕТАНОВ, ТАКЪВ ЛИ Е ИЛИ НАС НИ ПРАВИ НА ТАКИВА? СТИГА РЕВАНЕ И ВИКАНЕ, КРАЖБИ И ОГРАБВАНЕ ОТ ГЕРБ!

Калтаче е синчето на Григор Шопа!:))))) ...ама пък с връзки в ЦРУ и ФБР!:)))))

Толкова е подарил и на американците.Те затова го викат всеки месец.Аман от Киряк Стефчовци...

Предал или продал?

Продал, продал! Затова е обезщетен финансово - апартаменти, коли,парички на ръка.....

КОЙ БЕШЕ ГРИГОР ШОПОВ И КОЙ МУ БЕШЕ ШОФьОР В ДС ??

Явно в ДС е имало умни и прозорливи хора, след като на тоя са му поверили само носенето на папки от кабинет в кабинет и то благодарение на баща му, шофьор на някакво десарско величие. А още по-явно е, че ние сме глупаците, след като вече почти 30 години позволяваме да ни управлява тотална посредственост, некадърност, простащина, простотия и каквото още щете. А този е олицетворение на всичко споменато в предното изречение и не знам кой го е излъгал, че е "голяма работа". Може би шефът му, с когото са от един дол дренки...

Цветанов заложи на грешната карта! Обвърза се и служи на хора, принадлежащи на миналото - демократите на Обама и Килъри. Сам си затвори вратите пред себе си.

В България останаха табу темите за фалита на банковия сектор през 1996-97 година. Кои бяха представители? Дали бяха свързани с бившата Държавна сигурност? Приватизацията, която беше извършена Цвъки, от 8 години сте във властта и всички служби, цялата държавма машина е във ръцете на ГЕРБ - защо не разровихте нещата и дадете отговор на тези въпроси??? А сега мрънкаш и плачеш като вдовица за ..... сещай се за какво!! Нещастници !!!

Най галемият измамник говори за изчезнали досиета.Преди това да отговори на следните въпроси : 1.Къде е неговото досие като кадрови служтел на ДС.Няма начин служител на ДС какъвто и да е бил ,да няма кадрово досие.Защо шефът на комисията по досиетата съобщи че ЦЦ няма досие в ДС.?? 2.Как се отзова в 2 годишните курсовете за след дипломна квалификация по право в икономическия университет.Коя служба го изпрати там и как го вреди след като завършилите във виф ,не влизаха в списъка на имащите право за тази квалификация. 2.Защо избраха германският модел,който е особен случай ,а не модела на другите бивши соц.страни. 3.Кои бивши соц.страни разкриха досиетата на военните си разузнавания???? 4.Какви методи и действия различни от ЦРУ и ФБР,е извършвала ДС.?

Ти па! И чистачките и разносвачите на папки ли имат досиета? Виж ти, не знаех! А колкото до следдипломната квалификация на индивида на снимката, начи, като успешно завършил помощното училище у Вършец, като бонус му е разрешено да завърши ВИФ (задочно!), след което и някакъв ПУЦ към УНСС. И всичко това, че е отрок на изключително важния шифьор на Григор Шопов. Нещо като рабфакът на Цеца - мамата на нацията...

Цветанов-Кога ще тръгваш за Лондон? Спокойно, освен шайката на Боко или твоите лондонски авери, друг никой няма опасност да те подложи на "химическо чистене".

Много късно стана това, трябваше още през 90-те. След като така квичите, значи много са засегнатите.

Защо "смотахте" темата за ЛУСТРАЦИЯТА?

Грешка в заглавието!!! "Цветан Цветанов предал 1 милион досиета за 6 месеца" Да се чете: Цветан Цветанов ПРИБРАЛ 1 милион досиета за 6 месеца !!!

Цветанов - вони на предател на ниво Скрипал.

Колкото и минуси да слагате, червни тролове, колкото и да си хабите неграмотните пилешки мозъци, няма никакъв ефект. Няма кого да излъжете. Причината за това е, че хората, които ползват интернет не са неграмотни или повредени като вашите избиратели - дебили и цигани. Всички знаем, че минусите тук са ваши и лесно можем да ви преброим.

А ти знаеш ли , че си глупак??

Този не трябва да бъде убиван бързо за предателствата и далаверите. За измяна и за заграбване на особено големи суми трябва доживотен затвор в Белене с ежедневно чукане на камъни както много други предатели пуснати оттам след деветдесетта година

Не храня никакво уважение към ВИФ-аджията, но е необходимо максимален брой доносници и оперативни агенти да се осветлят. Това едва ли ще застраши националната ни сигурност, защото в огромното си мнозинство тези ченгета са работили за чужда държава и много често против интересите на България. По брой на съветските агенти преди и сега руски сме на първо място в света!

Ехааа, как глупаво се издъни, че е имал достъп да прикрие,унищожи или да задържи досиета с цел изнудване! Абсолютно съм сигурен че досието на ББ е в негови ръце или унищожено пак от него!

Загубеняко, щом германците са ти приятели марш в Германия, без това никой не те иска у нас. Ти си бил много як-нали си физкултурник, щом на ден си носил по 10 000 папки /в 6 месеца има около 100 работни дни и ти си занесъл през това време 1 000 000 папки/ Прост си и прост ще си останеш.

А колко милиона е предал на краварите.

Kaкво да им четем на тези досиета Пинокио та те са като детски приказки в сравнение досиетата на агентите на ЦРУ.Изкарай твоето и на Плевнята досиета в ЦРУ това е интересното.

След завършване на средно спортно у-ще през 1987 г.Ц.Ц.,син на шифьора на първия зам.министър,отговарящ за ДС, е назначен в Седмо у-ние на ДС на сержанска длъжностгност .През 1992 г.след като завършва задочно НСА е преназначен на офицерска длъжност в администрацията на МВР.2004 -та е преломна за полицейската кариера на Цв.Тогава той е издигнат за оперативен сътрудник на гл.секретар на МВР Б.Б.И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ,през тази 2004 г.:специализира"противодействие на глобалния тероризъм и незаконния трафик "в Генерална дирекция на полицията в Мадрит;завършва курс по мениджмънт в Международната правоохранителна академия в САЩ;специализира в Сикрет сървис във Вашингтон;завършва курсове във ФБР...,а на следващата 2005 г.-в Департамента за вътрешна сигурност на САЩ...Информацията е от официален сайт на зам. председателя на ГЕРБ.

А КОЛКО Е УНИЩОЖИЛ???????

Другарю учител по физическо възпитание, вие сте на власт вече почти 10 години. Сега ли се сетихте да чоплите досиета и агенти? Ние чакахме още като спечелихте за първи път изборите да вкарате в затвора разни депесари, комуняги, седесари, царисти и цялата друга крадлива пасмина! Уви! Вие май бяхте по-заети да търсите, криете и унищожавате собствените си досиета. А с течение на времето и вие много бързо станахте за затвора. Така че каквито и салта и лупинги вече да правите, ние не ви вярваме. Защото се оказахте по-тъпи, по-крадливи, по-некомпетентни и по-мързеливи дори и от бай Тошовата номенклатура, която ви надвишава хиляди пъти в капацитет и работа за народа ни!

Той е много полезен на партията си и разбира се на него самия. Рекетира кметове и обл.управители и те го слушат и вадят кестените от огъня. Тоя щети слушаме и гледаме още дълго време и той е повече комунист даже от комунистите.

Елементарно, Уотсън, елементарно! Като нямаш аргументи против, повтаряш опорни точки! За гнилите ябълки в ЦРУ и ФБР в САЩ винаги има някой, който да ги разкрие /правят се и филми, и журналистически разкрития/, докато тук такива като тебе, бивши комунисти или тъпички хлапета, само повтарят нарежданията...

Табу останали тия които фалирали банките.Герб нали са на власт?Какво правят по въпроса?Някои от шефовете живеят в Швейцария ,на брега на езерото.Не са в Русия.Има възможност да се проверят,но няма желание.Румъния се радва на инвестиции,но са си изчистили страната от мафиоти.В затвора тикнати от всякакви партии.Включително и магистрати.Но на сегашният етап в България това е невъзможно.

Предал или продал ?

в посолството имат един модел на вербуване на агенти-да е тъп, упорит, готов на всичко срещу заплащане да е минал промивка на мозъка било в структурите на дс или в някоя секта.Цвъкича явно отговаря на тези изисквания максимално добре.

...каза руският дупедавец...

А папките за 6-те апартамента предаде ли бе, тъпанар? Този е егати елементарното животно, а Боко Тъпото го направи вътрешен министър.

Имах колега, когото привикаха да дава обяснения в милицията, понеже разказвал политически вицове, След 89-та година той отиде да провери кой го е натопил и се оказа - друг колега, подписал съгласие да съобщава за такива кокошкарски истории. Повечето досиета сигурно са такива - кокошкарски, с разработка за 1-2 години.

Не би имало проблем ако във всички структури и най вече във външно нямаше камари ченгета.това са хора които са ни управлявали и сега децата им ни управляват.а държавата е гарант да даде еднакви възможности на всички в здравеопазване,условия за живот,учение,професионална реализация.затова изкарайте досиетата за да видим кои са били.и като видите имената ще почнат писъци:ама този е еди кой си,аааааа ми този е син на.....Да така е.и са само те.и сега пак са те.като почнете от службите,минете през външно,парламент,църква,болници