Хванаха 12 т хашиш за 360 млн. евро в Мировяне

Петима полицаи откриха 12 тона хашиш в склад в софийското село Мировяне, съобщи БТА. По наши сметки стойността му е около 360 млн. евро на пазара, каза директорът на ГДБОП Станимир Флоров, цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Хванаха 12 т хашиш за 360 млн. евро в Мировяне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При Тато имаше виц: Втурва се милиционер в кабинета и вика задъхано - Шефе, откраднаха откраднатия цимент!... Същото ще стане и сега - някой ще гепи част или цялото количество марихуана или каквото е там, а ние ще зяраме. Досега не е ясно какво става с конфискуваните количества мафиотски наркотици. къде са, какво ги правят, кой се разпорежда с тях, каго знаем степента на корупция сред управляващите, и прочее. Въпроси без отговор.

нали и тези от правителството са хора де .... няма да са на гола заплата де-или там на някакви си голи хилядарки -годишна премия... ще си изчукат и те нещо- лошото е , че на този и всички други заловени наркотици- както казваш самия ти- не им е ясна по-нататъшната съдба... и на никого не е ясна -освен на няколко мутри -горе по властта- по-точно наи-оприближените мутри на мутрата от сик-а - борисов-рапона..

rosen

хеи ще вдигнат и цените на хашиша бе .кво ще правим мамка му?

Случаят е ясен. Мафиотът бойко и неговата мафия на власт усещат че ще изтърват скоро властта, която им даваше възможност да крадат законно. Нали идеалната пералня за пари, това е държавният бюджет. И понеже няма да са на тази хранилка, хвърлили са всички сили и средства да си създадат идеални условия на наркопазара. Цялата машина сега ще разчисти конкурентите, някои ще бъдат застреляни, други ще се проникнат от мисълта, че трябва да делят с бойковците. Чуждестранните инвеститори, пардон, производители също ще се проникнат от мисълта, че през България наркотиците им ще преминат само през каналите на бойковците. И защо само амфетамини, господа? Бизнесът трябва да се разширява и диверсифицира. Щом холандският потребител иска хашиш, ние сме длъжни да му го осигурим, а не да го убеждаваме да си купува амфетамини. Чудя се само кога ще изгърми някоя наша фармацевтична компания...

smirn0ff

и ти сам не си вярваш като ги разправяш тия глупости :)))))

а ти пък откъде разбра в кое вярва човека и в кое не- нали не вярва в кухи тикви като теб- и за туи се затраи и чети и мисли- хората си отварят очите-и не искат мутри и наркотрафиканти да нии уптравляват ...

Откриха предизборните спестявания на БСП.

Ако не плащаш на Бат Бойко, гориш без значение кой си и колко пари въртиш.

това да не е бизнес на "стратега от мировяне" и неговата фамиля? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това е балгаря заради 'герб'' и 'бсп''. в гарзя не виджх 1 полизаж. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъкмо изгасихме Витоша, сега като запалят хашиша...

Защо сменихте хубавата снимка на премиера в "новината"? Хирургическото костюмче много му отиваше. Ще му се оплача ;-) Хеле пък, ако ми изтриете коментара...

И аз го харесах.

Прав си! :))

"Пак ли? Тоя хашиш само го разнасят и го "хващат". "

именно.живея в холандия,отдавна не "пуша",но знам че зената на хашиша на дребно е 3 ,а не з0!! еуро на грам...го бак то счоол! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами най вероятно с количеството има и отстъпка която изчисляват. Колкото по голямо е количеството толкова по добра е отстъпката :P :D

За пореден път предположенията ми се оказват верни.Голяма част от "икономиката" ни работи с тези пари.То не е пране ами че и химическо чистене,избелване и пр.Като гледам как всеки втори лежи и парите валят от небето няма какво друго да е,а които хванат да работи изкарва парите на пенсионерите и инвалидите.Колкото по-бедна е една държава толкова повече политиците ни крадат в огромни мащаби.

България = Албания Мрачна статистика но факт.

За да поздравя и аз родната полиция с празника и ГОЛЕМИТЕ успехи, препоръчвам едно приятно и похвално за тях четиво: link

ХВАНИ ЕДИНИЯ,УДАРИ ДРУГИЯ ,ДА ПАДНЕ ТРЕТИЯ!!ЧЕТИРИМАТА ЮНАЦИ КОЙ ОТ КОЙ ПО-.....

Стратега и той е замесен сигур

кво е това хашиш бе, искам и аз да продавам, къде са складовете - кви яки пари било това, ей....

Браво на петимата полицаи! Бате Бойко да не се стиска ами да даде на полицаите по 1 т. хашиш с право на пласиране, че да знаят що са се трепали пичовете!

Такааааааааааа..........Пак изгоря некой. До ден-два очаквайте нови разстрели.

След тази заловена пратка ще последват много убийства в подземните светове.

И днес пак не стъпих в Министерски съвет. Горещо е да стоя в тази мрачна сграда, за чието построяване е виновна БСП и правителството на СДС, че не я събири, не мога. Има толкова обекти и места които още не съм посетил. Толкова хора още не са ми се зарадвали.

Щом от морето е стигнала чак до Мировяне значи лошо се пази Шенгенската граница. Така ще пише в следващия доклад ми е струва.

Ние още не сме в Шенген.

Е да ве, ама нали първо трябва да докажем, че може да опазим външните граници на ЕС. Поне такива бяха препоръките на холандците за два положителни доклада.

Какво злобеете срещу Б.Б. Хората си вършат работата. Просто показа , че не цепи басма никому. Затова в този форум има толкова хора срещу него. Пресече далаверите на мнозина и сега злобеят.

Доста ти куца логиката май! Според теб тази на които е пресякъл далаверите злобеят в този форум ли? Велик си! :))) Ако помислиш поне малко ще вземеш да се усетиш че трябва да има други причини....

Ми не, няма.

Вече сме 2012,а не 2009 , Фабриката за Илюзии-ГЕРБ ..Фалира ! Акционерите във Фабриката да се Спасяват Бързо...идва Съдия Изпълнителят-Народ !

"Поех ангажимент да не го закачам този Мишо Бирата"

Ние чухме ,за договорката за Защита ня Контрабандата ,Но Боко каза ....не бях Аз ??!! В България е важно какво казват от ГЕРБ,а не какво сме чули,Видяли,прочели...Усещаме НИЕ !

да бе - нали така -пресича всички чужди далавери- да останат само неговите- с метамфетамините , хероина и проституцият ... а пък ти ако искаш -иди и му целуни дебелия смрадлив тиквенски задник ...- ако го обичаш толкова много де ...

Боко си подсигурява пенсия под формата на свободни нарко пазари и наличности в аванс.

Ние го сложихме -червините боклуци от бкп-то!

Тия са направо за гинес 12т.

помоли някоя червена бабичка/защото-за разлика от тебе те са грамотни/ да те научи малко на правопис.Да знаеш поне как се пишат имената на държавите,защото АВГАНИСТАН няма-да не говорим за други грешки!

Абе тука чета все големи разбирачи по въпросите на хашиша. Да не е от вашия та ревете толкова? Айде млък вече и оставете хората да си вършат работата! И вместо елементарно да плюете помислете какво прави съда и прокуратурата в тези случаи, не МВР.

като си вършат работата- кога ще почнат да ловят и хероин и метамфетамини- или те са дърявна поръчка и са защитени със закона ...- нещастник тъп... ходи се застреляи... били работили-разчистват терени ... аман от тъпи парчета като теб ...

Борисов може да е всякакъв , но не е прост - разбра че трябва да отреже приходните канали на БСП и го прави лека полека , само така и млади и стари социалисти ще изчезнат или ще се пребоядисат ...... неприятно , ама ще стане

Борисов със сигурност Пази и Отпушва нови Пазари за Своят Специалитет-Амфетамините (виж доклад на посланик на САЩ Байърли ,от 2007 ).

добре, че накои хоре все още могат да мисляг

много удобно се появиха тия наркотици бе, точно да замажат провала с гасенето на пожара! Добре че дойдоха от ДЕА иначе сте за оплакване всичките!

за тъмното минало на ББ и връзката му с трафика на амфетамини, с поръчкови убийства, с незаконни сделки с Лукойл и с пране на пари през банката на Цветелина борисова пише в европейски вестници сформирана е Crim-Комисия през март 2012

Комисия Антимафия на Евросъюза , е започнала разследване на престъпното минало на премиера на България !

Аха! ... Та значи, видите-ли, уошите беугийци и оуандци с бой-и-кютек са изпонакарали `наште` `сълзовно`-чисти еди-кои си да им станат доставчици. Ма да бе, ма да и толкоз! ----------- Абе дали не Е Време да видим по-нагоре същинската същност у Нас?! (Че то едни нещища започват да се носят на талази -- то `наши` `банки` ли не щеш, то `наши` командировани ли, то апокрифна `наша` `индустрия` ли, то международное сотрудничество крупньiх еди-кои си ли ...(сили?!)

Да не сте влезнали в някоя сушилня за билки,ей .....

Ушев, има снимка . Това да ти прилича на чай?

Ха-ха-ха,само питам !?!

12,000,000 х 1ш = 192 000 000 лева е пазарната стоиност на тази пратка в холандия... и 720 000 лв стоиност на покупката от мароко.. :) бизнеса е голям боико... вземаи ги тия калкулатори, смятаи там и виж кво стааа... легализираи сичко, слагаи акцизи и някви транзитнитахи и ще е по-добре... ама... на

Откакто вдигнаха цените на тока,водата и парното,откакато пожара на Витоша не може да бъде угасен 5 дена поради некадърност ни заливат едни ленти за пуснати отсечки магистрали,едни хванати тонове наркотици/а дали е така и дали са толкова тоновете никой не знае/!!!!Дали е само съвпадение?И не може ли един път на снимката да е един митничар например ,разкрил пратката,а не на всяка снимака Мутрата,за която в Америка знаят ,че се е занимавал с амфетамини!!Минаха се всички граници на нормалното!!

зачто минаха всякакви гранизи ,зачтото залавят наркотизи,странна балгарска логика *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като незнаеш, какво квичиш!!!

Погребване на Лошите Новини ! Прави се със Заливане на Медиите с Нищоправенето на Управляващите...и се отвлича вниманието на Ограбените от грабежа ! На Запад това обаче,се счита за Изключително Лоша Политика, и Винаги се Наказва от Избирателите ! Медиите участващи в подобни манипулации,са много малко,и Губят от това !

А защо ги няма качулатите. Трябваше да има натръшкани по пода бандити и викове "ЛЕГНИ , ЩЕ СТРЕЛЯМ". Личи си, че работата е ундурма. Стига да има балъци да верват, че заловеното е наркотик. Важно е да повярват и тези от запад които твърдят, че премиера ни е бандит занимаващ се с бизнес с анфетамини.

тези от запад не твърдят , че премиера ни е бандит- те просто го знаят ... това е одавна доказан за тях , и проверен факт-че мутрата борисов е бил съдружник на пашата и се е занимавал с метамфетамини и хероин.. ако си забелязал- само от тези наркотици няма заловени и арестувани...

Как беше номера на честния и незавесем български съд , за лично ползване !Стига сте тормозили момчетата !

Чичо Митко май е замесен !!!

Залавянето на наркотика е ужасна новина, защото дава повод на Борисов и Зветанов да се похвалят с работата на службите. Следователно, за да не се дразнят и напрягат в горещините червените бабички, то наркотика следва да се пропуска необезпокоявано, както правеха повечето ни министри на МВР в последните 23 години. Ние сме в състояние да взривим България, само и само за това да излезе виновен политическия ни опонент. А най-готиното е, че докато се джавкаме като недохранени помиари, политиците си живеят от добре та предобре. Честито и наздраве!

"Залавянето на наркотика" се танцува по няколко пъти с една и съща пратка. Чудя се ще се хабят да я пускат насам-натам, а те тичат след нея. Няма ли да е по-бързо и икономично да си пътуват заедно?

Защо не откриха тоновете амфетамин? или избипателно "откриват".. то ЕС грева не пасе (само бг-народ пасе) в германски вестник писаха за тъмното минало на ББ и връзките му с амфетаминовата мафия

що не се разревете направо със сълзи че държавата е заработила и е хванала 16тона отрова за една седмица? да не сте в далаверата? Най-после свърши вашето време, а вие още не сте го разбрали червени убийци.

На 28/06/2012 комисия Антимафия, започна Разследване Срещу Бойко Борисов за Пране на Пари в огромни размери, Схеми за Контрабанда на Петрол ,Заедно с Лукойл , Трафик на Амфетамини в големи размери .... ГЕРБ-Борисов са Мафията , Овладяла България ! "Mafia-Verdacht gegen Bulgariens Premier Borissow"- копи и пейст! Това е заглавието на статията в Сериозният Австрииски вестник Дер Щандарт .

в.Капитал 31.03.1997г. Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица "Раковски" и бул. "Евлоги Георгиев" около 8 - 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й "Опел Фронтера" хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. Детонацията избила прозорците на всички околни сгради. За щастие собственичката на джипа се отървала само с лека уплаха и повърхностни наранявания от счупените стъкла. Взривното устройство било поставено под предната лява гума, но не е било много силно, смятат криминалисти. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от "Ипон".

Ти знаеш ли къде се намира задграничното леговище на цялата ръководна пасмина наБКП/ДС, заграбила милиарди от България? Поинтересувай се и после пиши за "сериозни" австрийски вестници.

Джон Байърли,през 2007, Докладва до Правителството на САЩ, че Бойко Борисов е Свързан с 30 Неразкрити Убийства-като цитира, Разследване Поръчано от Голяма Швейцарска Банка+Собствени Американски източници !!!! Питам-"Комунде" ли е САЩ Посланика ??

Предлагам да си купиш един от този смешен вестник и да си го навреш някъде.

Предпочитам да Прочета и Осмисля Фактите ,и да взема решение ка да гласувам на изборите през 2013 ! А те са:България е управлявана от Престъпник- Бъдещ Затворник+Бандата му , и през 2013 ще опитам да Променя този Срам...доколкото мога !

продължавай да си четеш австрийския вестник, мен лично ми е ясно защо е плащал Хамстера-Станишев за ПиАр кампания в Австрия вече. Колкото и да се товарите тука по клавиатурите и да ги чупите пак една от хранилките замина.

Още една самонадеяна оФца !!!

Какво е мнението ви за управлението на ГЕРБ и какви са слабостите на министър-председателя? - В нормална държава на Борисов мястото му щеше да е в затвора заедно с Маджо, Маргините, Божков, тимаджии, сикаджии, висаджии, Алексей Петров и други оцелели силови босове. Гражданската апатия и простотията на българите много умело се използват и от великите сили, за които не е важно дали управлява кучи син, а е важно да управлява техен кучи син, както е казал Рузвелт за диктатора Сомоса. Борисов го държат на каишка с компромати за тъмното му минало и от Изток и от Запад. Мнението ми за ГЕРБ е, че това беше проект за пълна и окончателна амнистия на престъпните олигарси, което се и случи. При това се случи перфидно, хитро, с паралелно компрометиране на идеите на класическата демократична десница, чрез изземване в куха реторика на нейните теми: лустрация, прозрачност, справедливост Реторика без реални действия, или действия точно наопаки.

В нормална държава, след 10 ноември 1989 г, къде трябваше да е мястото на големите величия, които ни управляваха 45 години и сега продължават техните деца и внуци!!

Я си гълтай хаповете и си лягай.

Когато Борисов се движи из пленарната зала, тя заприличва на фитнес. Докато тече голямото ходене, Искра Фидосова обяснява защо е подкрепила правителството. Никой не я слуша и това по някакъв начин е симпатично. Фидосова не бива да бъде слушана. Тази примитивна жена, инсталирана по върховете на властта от Бойко Борисов, трябва да бъде забранена, защото когато се появи на трибуната, парламентът замирисва на каварма. Не заради вида й, а заради същността й....... Никакви предсрочни избори. Борисов трябва да управлява до края на мандата си, за да стане ясно и на последния глупак, че управлението на една страна изисква интелектуален, а не физически труд. Заради избирателите на ГЕРБ управлението на Борисов не бива да бъде прекъсвано от спасителни акции. Корабът трябва да бъде оставен да потъне и цената за избора на този човек трябва да бъде платена докрай. От всички нас. Защото в противен случай ще продължим да робуваме на илюзията, че всеки може да управлява държавата. Дори и една бивша мутра.

Простете, не стана ли прекалено-дългичко потъването? ... И кански-скъпо плащането на чужди вересии от Всички Нас?

Е, това е добра работа на МВР и разнищване на случай. Не са оставили само заловената пратка, а са тръгнали по веригата. Може много рязко да намалеят луксозните автомобили по родните пътища на все ''успяващи хора във време на криза'', ако продължават с подобни акции. Да не говорим за инвеститори в хотели, ресторанти и дискотеки, а напоследък краварници, свинарници, зърно и зеленчукопроизводство, ВЕИ, ВЕЦ-ове, телевизии, лизингови къщи, заложни къщи, антиквариати.

Сега Европа да се поклони на премиера за това, че си е свършил работата ! Не, че е маловажно това с хашиша - но някак си повече ме притесняват убийствата на деца, насилието, обирите, кражбите на коли и битовите престъпления, които напоследък стават не ежедневно, а ежечасово и за които не се прави почти нищо, защото не се получава медиен шум от тях ! Нито се занимавам с хашиш нито го ползвам - така че тази новина за мен е безмислена, интересува ме дали ще има патрули по-често вечер, за да пазят децата и нормалните хора от бившите приятели и съдружници на премиера и обкръжението му, които са новите собственици на България и населението и !

От статията следва само че България продължава да бъде один от основните канали. Изказването на ЦЦ просто няма смъсъл, той не разбира ли, че каза глупост. Задача му, не да хаване 3, 10 тона, 100 тона, а да спре трафика.

Ти вярваш ли като пишеш такива неща? Да се спре трафика?! Това не е станало дори в страни, в които има смъртно наказание за наркотици! Играта е друга. ДАЕ "врътка" и опитва да задържа всичко което минава от тук поради благоприятно надупените Цвинокио и Вожда. Последните правят каквото им се каже и за награда дори ги оставят да се снимат покрай някоя пратка. :) В същото време американски самолети на армийката им в Авганистан редовно джиткат До Косово. Това в момента е най-голямата разпределителна гара за наркотици в Европа. И за да им се осигури пълен монопол в доставките ДЕА реже поголовно старите канали, които няма как да контролира.

Право в десетката! Благодаря за коментара ви.

Браво Глеб! Много си точен,това му е задачата.Този сценарий ни го пробутват доста време.Какъв Шенген,какви пет лева? Има тъпаци,които още им вярват.

Ех, горките кога ли им остава времи да поработят от разходки и показност по медиите.

4 ТОНА ЗА 40 МИЛИОНА ЛЕВА И ПОСЛЕ 12 ТОНА ЗА 360 МИЛИОНА ЕВРО как ги смятат тия пари - според рейтинга си ли

Според разфасовките - по-малките са на по-висока цена :)

в кое ли училище са ходили тези хора? такава им е математиката на цялото правителство.

Защото е на едро :)

Направи си сметката и ще видиш от къде излиза. 4т=20млн евро/12т=60млн това са на едро, а тая сума 360млн е цената на дребно...

Тебе сега те яд, че някои прави нещо май? Не е като при СтАнИшКо, МВР-министъра да яде и пие на маса с Галеви!