Цветанов: Няма престъпници дарители на МВР

Вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи, че след разпоредената проверка дали разследвани и осъдени са правили дарения на МВР е станало ясно, че нито един от тях не е бил криминално проявен към момента на дарението.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Няма престъпници дарители на МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов: Няма престъпници дарители на МВР -да защото всички работят там

След като си дарил по пътя на логиката е да не си и осъден,демек към момента на дарение ако си под прицел даряваш и вече няма проблеми.

Да,бе,-ДА Докато са "дарители",няма да са престъпници!Нали така Цецо?

Aбе д е т е, въобще не е просто. 3а хората от фонда ще трябва офисче с телефонче, столче, количка,командировки,заплатичка, кафенце ...Aма наистина "изглежда много просто" по старому де...

HE е за вярване!

HE е за вярване!

Предлагам ви дружно да се позабавляваме на различните извадки от описите и докалдите на полицията. Четейки, се замислям... кой ли ще се справи с високата родна престъпност...? ... Убитият почина от кръвозагуба на пулса... ... Ударът е нанесен с тежък тъп предмет, най-вероятно с джиесем марка Ericsson.... ...В началото обвиняемият упорито мълчеше, а след това неочаквано започна да отрича всичките си показания... ...Докато обискирахме жилището му, гражданинът Х. излезе на балкона и шумно затвори вратата. На мен ми се стори, че се опитва да избяга и без да губя време скочих отгоре му да го задържа. А за това, че живее на шестия етаж съвсем забравих... ...Задържаният беше ранен в дясното полугъзие... ...Задържаният Йорданов искал от продавачката водка и други сексуални удоволствия... ...Задържаният търговец Иванов ударил пенсионерът Стоянов с парче месо през лицето, в резултат от което извадил от устата на пенсионера изкуствените му челюсти впити до кокал в месото... ...и накрая дълго блъскаше с глава по обувките на разпитващия го сержант... ...По повод съдраните гащички на гражданката Петрова мога да съобщя следното: По време на обиска на Петрова, задържаната в качеството си на проститутка откъсна пагоните ми и ги напъха в гащичките си. Аз ги извадих оттам съвсем вежливо, без дори да се докосна до гащичките й. ...Под силното влияние на алкохола, гражданинът Стоянов взел тъща си за самият дявол, т.е. съвсем малко се е объркал.... ...трупът прелетя от едната стена до другата и бавно се спусна по нея... В канавката лежаха останки на мъж - вероятно мъртъв. Вчеpа в pестоpант Кошарите се състояла престрелка между две престъпни групировки. Дежурните полицаи, намиращи се в близост до местопроизшествието, успели да избягат. Вчеpа от 12-ия етаж изхвърчал телевизоp "Sony", но не паднал на земята, а изчезнал някъде между 8-ия и 5-ия етаж. Върху потърпевшия са открити 4 рани. Две - смъртоносни, а други две, за щастие не. Днес в апартамент 12 на блок 265 нахлуха две неизвестни лица. Заплашвайки собствениците с предмет, много приличащ на пистолет, те изнесоха оттам предмет, много приличащ на телевизор... Заподозреният се качи в асансьора и отпраши в неизвестна посока. На местопрестъплението не беше открито оръжието, с което е извършено престъплението. - из протокол по дело за изнасилване. У всеки човек, дори и у най-лошия, може да се открие нещо хубаво. Затова се налага той да бъде обискиран внимателно! (из инструкция към дежурните полицаите от СДВР - София) Патрулиращ полицай: Съобщаваме за убийство на улица Сан Стефано 13. Пострадали няма. Свидетелски показания: Тя беше в черна мини-мини пола, а лицето не успях да забележа... Смешно, смешно, та на моменти даже тъжно...!

Еееее .....добре че в европарламента не знаят български ,че ако се зачетат в коментарите за новините на резилите на управляващите ще ни напъдат не само от европарламента ами и от континента .А ако са малко по прозорливи ще ни отделят целия балкански полуостров и ще ни сложат емблемата на Цирк Балкански за герб и да се оправаме.

Цвъки, не ни баламосвай, ами публикувай имената на дарителите - хората знаят кои са престъпниците и ще си обяснят защо пък така полицията не знае за тях! Нищо чудно да излезе, че сред "дарителите" има: 1) некоректни работодатели, дето не плащат заплати и осигуровки; 2) хора без един ден трудов стаж и нито лев официален доход, но каращи скъпи коли; 3) разни местни бабаити, дето после стрелят по полицаи и т.н. НАПИШИ ИМ ИМЕНАТА, ФИРМИТЕ И СУМИТЕ - НИЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕМ!

Едно време имаше една фондация "Бъдеще за България", която явно толкова добре работеше, че всички и даряваха да работи за бъдещето... Сега даряват на МВР- институцията с най-голям бюджет в държавата... Сбъркана държава, с политици дето се правят на луди, а лудите ги избират...с такъв манталитет и интелект ще сме си все на дъното

а за какво полицята полъчава дареня? това никаде не сачтествъва по света. няма дарение без отплата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дарения по време на криза? Дарения не за болни, за деца, за здравеопазване, образование и култура? Дарения за МВР? И този физкултурник иска да каже, че всичко е наред? Аз пък съм сигурна, че това е рекет. Така като навремето се даряваше за "Бъдеще за България" от фирми, неплащали с месеци заплати на работниците си, но кой знае защо решаваха, че трябва да извършват благотворителност точно в тази фондация. Отвратена съм от наглостта на Цветанов и съм сигурна, че той ще закопае ГЕРБ.

Тоя урунгел Цветанов няма ли поне един път да си признае затова което е ясно на целия народ. Ще признае колкото призна за откраднатите апартаменти

С ТАЗИ СЕКРЕТНОСТ В МВР НЕ СТАВА ЯСНО, ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ДАРЕНИЯТА ОТ БЛАГОРОДНИЦИТЕ. КАК СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ И КАК ТЕ ДОПРИНАСЯТ ЗА ВЪЗХОДА НА ПРИФЕСИОНАЛИЗМА???ДАЛИ НЯКОГА ТОВА щЕ СТАНЕ ЯСНО НА БЪЛГАРИНА? ДОКАТО ГЕРБ Е НА ВЛАСТ ПРОСТО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ,НО РАНО ИЛИ КЪСНО МОЖЕ БИ щЕ СТАНЕ ЯСНО.

цв.цвъц!!!! стига се прави на светая светих.....писнахте ни.........

ЗАщО ПРЕДИ 89ГОДИНА НЕ СЕ ЧУВАШЕ ЗА СПОНСОРИ НА МВР,А СЕГА КОГАТО ОТ БюДЖЕТА СЕ ОТПУСКА НАЙ-ГОЛЯМАТА СУМА ЗА МВР СЕ НАЛАГА ДА СЕ ТЪРСЯТ И СПОНСОРИ.ГОЛЯМ Е БюДЖЕТА НА МВР- КАКВО НАЛАГА СПОНСОРИРАНЕ??? МНОГО ИНТЕРЕСНО Е И ДРУГО -КОЛКО МНОГО СПОНСОРИ...ЗАщО НЯКОИ НЕ СЕ ОБЪРНАТ КЪМ ДЕТСКИТЕ И ПЕНСИОНЕРСКИТЕ НЕщАСТНИЦИ. ТЕ ИМАТ МНОГО ПО-ГОЛЯМА НУЖДА ОТ МВР,А СЛЕД КАТО СЕ ЗАДОВОЛЯТ НУЖДИТЕ ИМ ,ТОГАВА ХАЙДЕ В МВР.

о добре и по- чисто би било въпросните дарители да не крадят и да си внасят данъците, а МВР да си получава нужните пари от бюджета.

Лицето Цв. Цв. е изключително глупаво и нахално. Не стига, че МВР са с най-голям бюджет, а той никакви реформи и съкращения не извършва, а в същото време са и най-големият бенефициент на дарения. Както вече ги разкриха, чак когато получат дарение се превръщат в истинска полиция, но само за дарителя и като бонус дарителите получават опрощаване на фишове и актове. Иначе за Цв. Цв. нямало проблем.

харесва ми така е !браво стига са ни правили на малки човечета

Да взема да даря някой лев на данъчното?

Ужасно се бях притеснила, че даренията на МВР са от престъпници. Добре че министър Цветанов опроверга това ми съмнение, вече ще спя спокойно. АБЕ ЦЕЦО ТИ ЗА ДЕБИЛИ ЛИ НИ ВЗИМАШ БЕ???

Не мога да повярвам, вчера излезе информацията за даренията и днес вече са готови и оповестени резултатите от проверката в МВР. Толкова бързо бяха готови и резултатите от НАП за доходите на ЦЦ, но после се точиха още три месеца докато установят, че тъщата му го е дарила. Аз пак се питам защо няма дарения за културата, образованието, здравеопазването или отбраната? Какъв е този наплив от дарители за МВР? Само от любов към милицията ли или към ЦЦ?

Много ама много съм учуден.Даже чух,че имало и един честен колега полицай

Е, анджак де! Няма престъпници. Те стават такива след влязла в сила присъда. Е, нали вие сте тези (полиция и следствие)дето предоставяте материалите на съда за този или онзи дарител.

Не, не... дума да не става! Това, дарителите на МВР, са едни добри, благородни хорица с много пари и най-чисти намерения. Дали са правили дарения и болници или на полицията стига? Ако да, защо така?

Аз, също искам да стана дарител. Съвсем сериозно, ако някой знае как става, щото не е удобно някак си да видя Цвъцко и да му бутна във вътрешния джоб един плик, като тия дето ги раздавали в Народното събрание.

Тогава защо гоните ушевите дето си взимат дарения от по 10-20 лв ? Нали и те работят в полза народа ? Ето такъв е целия механизъм. Ти му даваш той те пуска и всички доволни. Той намазал 10-20-50лв и ти доволен няма се разправяш с малоумната бюрокрация в КАТ ( и не само там ) и всички щастливи. То си е казано, рибата се вмирисва от към главата.

Този шестак съвсем ни взе за балъци.

да се направи фонд за дарения и всеки които иска да дарява на дарjaвата да го прави... парите после да се разпределят на министерства, болници, поjaрната.....никои не може да каже нищо...

Преди 1944 МВР беше на страната на официалната държава: приоритетите бяха: борба с комунистите и криминалната престъпност. Преди 1989 МВР беше на страната на официалната държава. Приоритетите бяха: борба със западното влияние и криминалната престъпност . Днешното МВР е на страната на мафията. Приоритетите са извличане на максимални лични облаги посредством НЕПРЕСЛЕДВАНЕ и защита на едрата организирана престъпност в БГ . Жална ти майка , народе !

Ми естествено, че след като дарят, вече не са престъпници. Както написаха по-долу - що не даряват на болници и училища, а точно на МВР ? Я гориво, я консумативи, я колички, я сгради. Обаче пък ако случайно някой престъпник с повече връзки се окаже в съда, веднага прибягва до услугите на някое болнично заведение.

НАЛИ ЩЯХА ДА ПУБЛИКУВАТ ИМЕНАТА НА ДАРИТЕЛИТЕ, КЪДЕ Е ПУБЛИКАЦИЯТА????

Защо Цветанов се прави на ущипана девойка,публична тайна е ,че голям контингент престъпници са именно дарители на МВР.

Ущипан му е процесора на Цецко. Там където се обработва почтеноста.

Ама трябва ли или не да се дарява МВР. Трябва ли или не-"сергии с чорапогащници в стария Несебър", както се изрази Б.Б при посещението си в чужбина.Забранете на хората сергиите със закон и няма да ги има, не вземайте дарения и няма да сте така плахи и боязливи -кой го бил правел. Вие не сте от Луната, а част от "народа "

и аз така дарявам мойте любовници. не ,че те са ме привилигеровали с нещо нее.ееех смешна страна в която управляват бандити и разбойници в съюз със съдийте и полицията.

а какво ще кажат евроатлантическите партньори

КОРУПЦИЯ И ТО УЗАКОНЕНА По-голям цинизъм за най богатото министерство не се е чувало. Дарения се дават на социално слаби и немощни, за болници, деца, старци и хиляди др., които ги има в държавата. Скоро Ц.Ц. ще има още 5 апартамента от Дарения - нали и тъща му дари досегашните, а сега и "благодарните", то няма по-голям цинизъм.

Добре че Цецо не е Пинокио че така щеше да му порасне носа от това непрекъснато лъжене

А, я го погледни в профил. :)

ЩОМ НЯКОЙ СЕ СЪМНЯВА В ИСТИНАТА ЗА ПОВОДА И НАЧИНА НА ДАРЕНЯТА В МВР, ИМА САМО ЕДИН НАЧИН. ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ И СЛЕД ПАДАНЕТО ИМ ОТ ВЛАСТ, КОЕТО Е НЕСЪМНЕНО, ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ИСТИНАТА.

Нали благодарения на тях(даренията), дарителите не са "криминално" проявени лица, те си купуват така "чистото" досие

Сутринта гледах по Нова ТВ един репортаж как някъде станало пожар и докато дойде пожарната апартамента изгорял.Пожарникарите казват,че най-новата им кола била от 1967 или 1969 година и затова се движат много бавно.И се запитах-защо няма дарители за ПОЖАРНАТА?Уж имало много благодарни и състрадателни хора сред богатите в тая държава,дават милиони на МВР,което е с такъв огромен бюджет??А за пожарната няма пари!Защо ли,защото няма далавера естествено.А физкултурника да ги разправя тия глупости на.........да не казвам.

Какъв е проблема на г-н Цветанов от всички ситуации да излезе сух, вече е смешен със чувстовото си на осведоменост и адекватност. Няма такъв човек, предвидил всички бъдещи ситуации в живота г-н Цветанов, също не е ,въпросните бизнесмени са доста образовани и начетени, тъй че ни бива това оправдание от вчера върви повтаря , уточнява -някакви обяснения кой кога и как е дарявал МВР.

Престъпна страна управлявана от престъпници. П.

Когато освободиха Борисов от поста "Гладен секретар" на МВР , той каза: ЗА МВР - ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО."Излиза, че МВР отдавна е мъртво. Истината е, че МВР от 20 години се отдалечава от представите на хората за такова министерство.

И аз мисля, че да се дарява на МВР е цинично.С "дарения" не се гонят престъпници. На това аз казвам - "узаконена" мафия....т.е организирана такава, защо се чудите..нека си кажем нещата 1:1

Не е по-цинично и от дупедатските косултации.

Естествено,че не са.Те после стават такива,след като сас и осигурили чадъра.

Тъп и нагъл физкултурник!

Полицията,защо не ми намерихте откраднатия микробус бе,тъпанари! крадци!!!

Мииии, щото не си се показал достатъчно благодарен, бе джанъм...

Дайте списъка на дарителите на Цветанов.

И все пак - бизнесмените не са идиоти и ние също не сме идиоти. Защо да речем въпросните бизнесмени не даряват на болници, а на МВР? Дали пък след това благодарността не се връща под формата на процедура от друго министерство?

Аз пък мислех, че даренията са от милост!?! Ама съм тъп. Ако бях по-умен щях да си отговоря на въпроса, защо даряват на МВР, а не на МО, примерно ?!?

Успокой се, не си тъп! И аз си помислих за министерство на образованието, или земеделието... Ама, ей на.. на МВР му излязъл късмета - обичат хората това министерство!

А откъде си сигурен, че недаряват. Въпроса беше за МВР а не за извънземните.

Е, кажи де, кажи... не се срамувай, ако имаш някаква информация. Ние така знаем - дарителите са щедри само към МВР.

Какъв е извода? Първо правиш дарение-след това правиш другото! :-)