Цветанов отчете 660 спрени престъпни групи и 100% изпълнени реформи

100% от промените, реформите и законодателството в МВР са изпълнени. Когато правим реформите, те не са експеримент. Това заяви вътрешният министър Цветан Цветанов в парламента, където направи презентация на тема: „МВР 2009-2012: равносметката”.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов отчете 660 спрени престъпни групи и 100% изпълнени реформи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При бай Тошо от кумова срама имаше 99,90% изборна победа, петилетката за 3 години и др. бисери, ама да говориш за 100% изпълнение при положение, че от ЕС ачик ти казват кусурите е малко тепегьозлък

Групировките в България са уникални. Те упражняват значително влияние върху българската икономика годишният оборот на 12-те най-влиятелни криминални структури е 1,8 млрд. евро. Това ограничава конкуренцията и чуждите инвестиции и осигурява платформа за влияние върху политическите процеси и държавните структури, сочи черновата Цвък Цвък бива ли да си толкова нагъл !!!

Смях в ЗАЛАТА!!!Ти си за вписване в книгата на Гинес Цвъцко!!!Ама каква е тая България затънала в простотия,мафия,престъпност има ли я боже мили на картата ....за 3 год. не ни ли осигурихте по-спокоен животец ,а не само скъпотия и тъпотия

Толкова е всичко наред а полицаите пушат цигари пред министерството. Подмладихте състава но със слабохарактерни хора подмазвачи.Резултатите са налице, срив на разкриваемоста лош обществен ред.От деловодител в МВР не може да станеш министър. МВР е в ужастно състояние.

Цецко дали си вярва на приказките... А е така, много лошо, значи е за психиатрия!

Г-н Цветанов, изпълнили сте 100% от......... Това го казвате Вие. Нека да го кажат хората на които служи полицията. Изпълнили сте само малка част, която обслужва вашите приближени и олигарсите, на които служите. Какво направихте с битовата престъпност? Какво направихте с НПК, къде са промените, за да предпазите поне малко собствеността на гражданите и техният труд от непрестанните набези срещу тях по села и градове. Това, което сам си отчитате е само прах в очите на народа.

И сега на кого да вярваме? Само преди няколко дни изтече доклад на прокуратурата за престъпността в държавата-там се говори точно обратното! Лош, Седларов, лошо! За капак и черновата! Хъ сега, де?

Цецо както винаги говори 100 % глупости.Колко знакови убииства се извършиха по време на неговото управление и колко са раскрити.По селата хората се страхуват да живеят в домовете си и си наемат частни охранителни фирми за собствена сметка.Корупцията се удвои.Цецо си е Цецо едно си знае едно си лае,но това не променя нещата. В Европа хората въобще не са по глупави от Цецко и ще ги напишат нещата черно на бяло.

Каза си го ЦЦ - "един от основните приоритети е да се усвояват евросредства.."Кой за каквото става......Както е тръгнало в България според неговите думи 3/4 от населениевто ще се окаже в "престъпна група"..

абе не знам в България, но на Позитано 20 най-малко 75% са п-рестъпници. Даже 90%. Нормално, БСП е престъпна иорганизация и най-естествено е върхушката й също да е престъпна. Като се имат пред вид топлите им връзки с престъпни елементи като Братя Галеви, доц. д-р тракторов< Маргините, Маджо и всякаква престръпна пасмина, нещата лесно си намират логичното обяснение.

Добре че ни "разяснихте" че ББ е на Позитано..Всички дето сте ги изброили са негови дружки..Защо не отделите малко от времето си да прочетете нещо, ако има с какво да помислите и отново да се явите във форумите..Едно и също вече омръзнало до болка ще ви намали доходите от герб...

А пък в МС 100% :-))))

Ex, KGB! Ти си неуморен ИДИОТ!

Ало ГЕРБерче ББ даже си има снимчица с Такторчето Алексей Петров,да не казвам че благодарение на тяхната (не)кадърност т.е на ЦЦ Маргините.братята Галеви,а за Алексей да не говорим.Всичко това се случва,защото те го позволяват.Къде са им разкритите и спрени организации нека да ги изброят та и ние да знаем,че са свършили нещо.Но не са това е ясно,даже да сме по точни при тях се развуждат все повече и те вече са и водачи на нацията.Ако имаме поне малко мозък не само няма да бъдат избрани до година ,а направо дайте да ги изритаме от парламента и от държавата ни,че следващите да си помислят преди да шмекеруват като тези.

то като дойде докладът от ЕК ще видиш ти какво си изпълнил...мушморок с бутонели SS....

"100% от промените, реформите и законодателството в МВР са изпълнени и това беше написано през 2007- 2008 г., за да имаме цялостен анализ". Това изречение как го разбирате? Кое беше написано през 2007, че през 2012 всичко е изпълнено ли? Или може би през 2007 всичко е написано, за да имаме цялостен анализ???

За жалост когато си отидат отвратените остават отвратителните. Положението в системата на МВР е плачевно и така е и в другите държавни администрации.

От времето когато ББ беше секретар - проблема стои- С ХВАЩАНЕТО И ПУСКАНЕТО. Въпроса е умишлено ли е (вероятно) за се поддържат косвено(корупционно) структурите от липсата на финансиране за РАБОТА. ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМА - НЯМА ПАРИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА СТРУКТУРИТЕ.

Г-н Цветанов прочетете какво пишат хората и ще разберете колко работа сте свършили.Все едно да отидеш на някой концерт и залата да е празна ,но изпълнителя да каже много хубав концерт стана.В какво се изразява реформата ,че имаме най много полицаи на глава от населението,че ние им плащаме осигуровките ,че се пенсионират толкова рано с куп пари пак от нас и че нищо насреща не получаваме.Хората се страхуват да замръкнат и в селата и в градовете.Кого заблуждавате?

Колкото пъти видя полицаи - и се втрещявам колко са дебели! Ако трябва в буквалния смисъл да гонят престъпници - ще паднат на първите 20 метра. Алооо, МВР, няма ли задължителни часове по физическа култура, спорт, фитнес за вашите служители? Възможно ли е полицаи, съвсем млади да са с шкембета и изобщо запусната физика? Срам, срам

Не, не са изпълнени 100% от реформите. Най-важните неща не са изпълнени. Не само в МВР, и в ДАНС и в цялата държавна администрация. Не е разчистен средният упеавленски ешелон от кадри свързани с БСП и тайните структури на ДС. Как можеш да твърдиш че си завършил реформите, а в същото време да изтича информация от важни държавни структури. На флашки, и не само. Включително и такава от СРС-та. И получателите на тази информация да са екземпляри като доц. д-р Тракторов, тайните структури ан ДС и ВС на БСП. Просто там има "къртици", които явно или прикрито саботират работата. Напр в ДАНС - как да е иначе - бивши служители на ДС, подбрани от БСП и лично от Станишката правят собствена структура. И искаме да са лоялни към ББ. Искаме да не изтича информация. няма как да се случи - все ще има някоя къртица от БСП-то. подобна е ситуацията и в МВР - във високите етажи там някои все още се обръщат един към друг с "другарю". Все едно са на пленум на БСП.

Теб те е обзела теорията на конспирацията и бълваш глупости. Каква ДС след 22 години бе, драги?! Средният ешалон е на 10-15 г. служба. Ти можеш ли да смяташ?! Станишката бил назначавал... хубаво де, дори да е така, те на Станишката или на ДС слугуват?! Защото не съм сигурен че СърГея и ДС са равнозначни. Каква информация изтича?! Сигурно много, но не към ДС, която вече е мит, а към престъпните трибуквени стуркури и други подобни които нямат нищо общо с умрялата ДС. Що не питаш Цветанов, как ескплоатират те информацията. Примерно какво стана със СД диска от германската НАП, подарен на нашия НАП - Стефанов, със сметките на българи в Швейцарските банки. Стотици милиони или милиарди евро и долари изнесени. Ако бяха на ДС, дали нямаше да ги изтпосат в обещественото пространство? Защо тоя диск беше покрит или глътнат от някой с голяма уста? Кой и как манипулира тази информация, защо няма повдигнати обвинения и върнати милиарди от тези банки. Как нито един ДДС-ар от гръмикте дела от 2 години насам не влезе в затвора, няма дела, няма присъди. Къде отидоха щетите от стотици милиони лева?! Пак ли ДС има пръст в това?

Стига с тия международни престъпници бе! От слугуване на тоя и оня, то пък ползвате тяхна информация, не виждате каква стопанска престъпаност има в Бг. Тя ни съсипва като държава. Олигарси, монополисти, мутри в трибуквени обединения, ДДС-ари и т.н. Крадат ни с милиарди. А ЦЦ, какво стана с онова дискче от Германските данъчни служби за нелегално изнесените стотици милиони, или милиарди евро в Швейцарски банки. Хората си поръчаха втори диск, а ние първия май го скрихме, или го глътнахте, или пък по него рекетирате субектите, после ги превръщате във ваши донори или последователи. То и Яенто се чудим как така обърна лопатата... Защо бе министре, какво става в тая държава!? Кой беше в списъка и с какви суми, какви разработки или мероприятия проведохте, за да излязат на светло тия милиарди.

Г-н ЦЦ,вие самия вярвате ли си,моля не обиждайте нашата интелигентност.Аз се засрамих от доклада на ЕК,макар че не им вярвам напълно.Спрете да говорите,а работете ,че време не остана.Скоро ще си получите заслуженото

А с ТИМ какво се случва? Или работодателите и спонсорите не ги закачаме???

Прав е човека. Спряли са ги за 24 часа.

Благодарности от българския народ! Вече ще спим спокойно!

ТИЯ ГЕРБЕРОИДИ ЩЕ СИ ОТИДАТ- ТОВА Е ЯСНО. НО ИМА И ПО- ЛОШО. ВСЕ ПАК НИЕ ГРАЖДАНИТЕ ЖИВЕЕМ В ТАЯ ДЪРЖАВА И ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ЖИВЕЕ СРЕД БЕЗУМИЯТА КОИТО НАТВОРИХА ДОСЕГА.

Браво! Само така! Мачкайте престъпниците и комунистите! Тези които врякат срещу вас са пряко или косвено засегнати от успехите ви с борбата срещу престъпниците! Трудно е, защото наследството от доганчо и сие е жестоко, но не се предавайте!

Ехааа... "Успехите ви в борбата с престъпниците..." Браво, другарю партиен секретар!

А Румен пашата Венцито и Маджо и тях ли ги разбихте . На Бойко дружките не пипате нали

А братчетата Галеви и Маргини Где са ?

ТЪП ЛИ Е ЦЦ-ТЪП Е ТА ДРЪНКА НАГЪЛ ЛИ Е- НАГЪЛ Е ЕСТЕСТВЕНО ЛАКОМ ЛИ Е ЗА ПАРИ-МНОГО ЛАКОМ ЛАКОМ ЛИ Е ЗА ВЛАСТ- ДАЖЕ И ДУПЕ ДАВА ЛЪЖЕ ЛИ ЦЦ- ВСЕКИ ДЕН ПО НЯКОЛКО ПЪТИ , И ТО ОТ НАЙ-ВИСОКАТА ТРИБУНА Е ВИЕ КВО ИСКАТЕ ОТ ТАКЪВ- РАБОТАТ ДА ВЪРВИ И ДА ДРЪНКА. Е НЕМА ДА СТАНЕ,ТОВА ТРЯБВА ДА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО.

Смешник си ти Цветанов, но и в смешките си отново некадърен и неграмотен. Ние живеем тук и промяната, която виждаме е обратно пропорционална на твърденията ти.

Добре де - покрепям борбата с престъпността, но чак пък 660 престъпни групи - че как са се сформирали, нали самият борисов беше шеф ан МВР ? Или след него са се сформирали, зад гърба му ? А и нещо тази борба с престъпността е много избирателна - близките до бойко и цветелинка мутри и олигарси не се закачат - защо ? По прилича на разчистване на терена в тяхна полза ! Успех в борбата, но по-сериозно и по-малко медиен шум - всеки нормален подкрепя това, но не и шуробаджанащината в полицията !

Цецко стига си говорил глупости ЕВРОПА ти каза какво си направил, едно голямо нищо!!! Ако искаш да направиш нещо положително започни с арестите на Бойко Борисов и Цветан Цветанов!!!

ТРЯБВА ДА СИ СПОМНИМ ПРОСЛУВУТАТА РЕПЛИКА НА ББ: "ДА МАЧКАШ ЦЕЦО Е ВСЕ ЕДНО С ГОЛО ДУПЕ ТАРАЛЕЖ ДА МАЧКАШ". А ДА ВИДИМЕ СЕГА ЕВРОПЕЙЦИТЕ С ГОЛИ ДУПЕТА ЛИ СА ИЛИ СА ИЗВАДИЛИ БАЯ ГОЛЯМ К....Р ЗА ГЕРБЕРОИДИТЕ.

спрели сте на баба Пена магарето!

МВР е спряло дейността на общо 660 организирани престъпни групи от 2009 г. насам, ЗА ДА ДОЙДЕМ НИЕ НАЧЕЛО НА ВСИЧКО

Цветанов огледаи се във външния вид на полицаите 90 процента от тях са просто смешни .

Кел файда, 660 хванати 660 пуснати...а сега кой е виновен !!! Почваме пак да ги ловим...

Този е луд. ЕС му казва че е гола вода а той изпълнил на 100% всичко. Бойко вземи се отърви от този дс физкултурник ако ти стиска

Не му стиска. Цв.Цв. на няколко пъти демонстративно показа кой кара влака!!!!

Руиз

Само при това правителство има борба срещу престъпниците. Веднага чета разни обиди ,че не били в панделата. Ами нали точно затова се появи и казусът с унолнената съидйка. Браво, ГЕРБ, разчитаме на вас да смажете всякакви престъпници, комуняги и всякакви там сволочи.

Последното Ви изречение е оксиморон. Няма как да стане - сам срещу себе си, разбирате ли?

Сериозно ли мислиш, че човек, който подкрепя ГЕРБ (като Pyиз) има пипе да разбере какво е "оксиморон" ?!?

Какво го хулите човека. Всичко си е свършил и му е време да си ходи вече.

А цяла Европа е сляпа за тези подвизи и е написала СЛАБ (2-) на правителството за "борбата" му с мафията. Какви лоши хора :)

Май някои "политици" като влязат в управлението и стават кьорави. Какви престъпни групи сънува тоя "полицай"??? В страната вилнее абсолютна престъпност, мафия на всяка крачка и за всяка сделка - къде са чуждестранните инвеститори??? По-точно защо избягаха тотално западните инвеститори и инвестиции от този "данъчен рай"България?!!

ЦВЪК, СКРИИ СЕ БЕ СМЕШНИК! БИЛ ВЪЗСТАНОВИЛ БОП-а. ТОЙ МИХАИЛ МИКОВ НЕ СЛУЧАЙНО БЕШЕ НАВРЯЛ БОП-а НА КУЧЕТО В Г...ЗА. ГЕРБ ИМ ВЪРНА САМОЧУВСТВИЕТО НА РАМБОВЦИ И СПАЙДЪРМЕНИ, А В СЪЩНОСТ ВЪЗСТАНОВИХА НАЙ-ГОЛЯМАТА АПАШКА И БАНДИТСКА СТРУКТУРА В МВР. ТОВА Е ПРОСЛОВУТИТЯТ ТИ БОП. ЕВРОПА ТИ КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ- ТЪП СИ И НЕ СТАВАШ. ИЗЧЕЗВАЙ ОТ НЕБОСКЛОНА. СКРИИ СЕ!

Да, бе... ВЕрваш ли си? ;)

Наскоро в апартамента на моя позната влязоха крадци ДОКАТО ТЯ Е СПЯЛА В НЕГО С ДВЕТЕ СИ ДЕЦА! Реформираната полиция и казала да си сложи решетки и СОТ. Да ти ...... на реформираната полиция и на наглата физиономия, Цветанов!

Дали е била заключила вратата и извадила ключа?Нееднократно предупреждаваха за това. Какво трябва според теб да направи в този случай полицията. Примерно да сложи личен полицай пред врата на твоята позната?

Извинявам се за пропуска - влезли са през прозорец. Много мразя да кавам фразата "едно време", но на въпроса Ви ще отговоря с въпрос - как преди 30 години милицията можеше да ми гарантира спокойствието, че при отключена врата и двуседмично отсъствие намирах имота си непокътнат? Не искам да се впускам в спорове, а да подчертая, че начин има без да е нужно да се блиндирам, барикадирам и минирам.

"Дали е била заключила вратата и извадила ключа?" А може би точно това е трябвало да направи, та да могат крадците по-лесно с шперц да отворят вратата! Ма много сте "умни" бе!!! Слушате всякакви тъпи съвети. Като напр. "препоръката" на полицията никога /!!!/ да не оставяме домовете си без да има някой в него??? Ами да спрем да ходим на работа тогава?

Неточен е израза "спряло дейността на 660...", исках да кожа "само на толкова сме пренвърлили бизнеса на нас и е под контрол, а останалите още ни си изплъзват", но и това ще стане ако ни гласувате доверие на следващите избори. Благодаря!

каквото ида пишат тук- газ до ламарините , така е в австрия,германия,англия,италия и много други нормални страни

БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ СА ПАРОДИЯ НА ПОЛИЦИЯ.АКО НЯКОИ НЕ Е СЪГЛАСЕН ЗНАЧИ Е ПОЛИЦАИ.ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА.

Колко? 660 престъпни групи?!? Хахаха! Имаше изнесени данни, че са сто и няколко. Голямо преизпълнение, голямо нещо.

Странно - на ЕК и на очите си ли да вярваме или на отчетеното. Не знам за олигарх или висш политик да са арестувани. Не знам за никой от "3-ната коалиция" да е в съдебна фаза и с блокирано имущество. Не знам как няма ни един държавен чиновник разследван, че купува имущество за крайно занижени цени, притежава хотели, сметки и имоти в чужбина, плаща такси в хиляди евро и купува имоти на децата, докато са в университети на Запад. Къде са олигарсите и парите им? От къде са парите на футболните президенти? Кой не знае родните мутри и не е чувал имената им - колко от тях са в ареста? Дъмбела бил наркодилър, но е навън, защото не бил намушкал той ММА боеца. Къде са култовите митничари и ръководители? А контрабандистите? Що за знания имат редовите полицаи и какви обучения и периодични изпити минават? Защо продължава да няма респект към полицаите? Защо циганите чупят и бият изпратените патрулки?

Така така и отрязахте главата на организирана престъпност и живеем по-добре от гърците и сте и против и за АКТА също така и сте и за и против закона за горите! Абе май вече се обърках, тия хора какво говорят да не би нещо радиото да ми е развалено или не разбирам нещо ама как да е важното е, че са казали нещо колко е вярно си е съвсем друг отделен въпрос, дето се вика по новия закон това което сме казали със задна дата да не му се вярва!

Действай Цецо, не ги слушай!! На думи всеки е много велик!Действай хладнокръвно, спокойно и настъпателно!! Браво момче!! Пукат се от яд, че има прогрес в борбата с тази сволоч, която набра огромна сила за годините на прехода!!

Няма мърдане, ББ ще трябва да жертва Цецко, за да се опита да отърве кожата. Само, че както се видя от ситуацията с Плевнелиев, Цецко е твърде отмъстителен т.ч. май ще гледаме шоу с флашки и гербаджийска помия.

Няма как мутрите да се борят със себе си! Борисов е правил и прави всичко онова срещу което уж се бори! Това е все едно Азис да тръгне срещу чалгата, а Слави Трифонов да се възмущава от псувните по телевизията.