Светлозар Лазаров остава главен секретар на МВР за още 5 г.

С решение на Министерския съвет Светлозар Лазаров е назначен за главен секретар на МВР за срок от 5 години.

Обратно в новината

Коментари - Светлозар Лазаров остава главен секретар на МВР за още 5 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо само за 5, трябваше да е за 15

Аз например искам да ги няма щорумпираните комунисти!!! Не искам Станишев, който няма един работен ден и се лигави по площадите с Местан! Не искам Местан, който гушка Станишев и знае, че баща му на Станишев е организатор на голямото пътуваане!

Какво толкова искате? Боко Тиквата със шлифера, сомбрерото и гранатомета ли. Или предшественика на Лазаров с генералска униформа, който казваше, че нямал право да говори. Този може да не е съвършен, но е по добър от двамата преди него.

Този с "ботевото" чело, по което две мравки не могат да се разминат, мънкащия вездесъщ специалист разрешил позора с избитите и ранени барети ЛИ ще командва МВР?? Жална ни майка!!

Не може некомпетентни служители от ДАНС да ръководят /това се доказа в Лясковец/полицията.От столетие между тези две служби се води война.Новия министерски съвет ще го свали.Бат Бойко като пожарникар не разбира тези неща и затова кудкодяка.

Този е един от наглите. барети умрчха заради него и не подаде оставка.

такъв уникален комунистически дръвник е трудно да се намери. да го оставят гладен съклецар на меверето до живот. да се знае, че дебил дебили управлява. на тази синекурна длъжност се изредиха видни комунистически дебили, начело с генерал боко тиквата.

този мин-р нещо не е в ред-кога ги уволниха гл. дирове и обл. дирове та пак трябва да ги назначават?И полицаите ли ще ги назначават отново?Объркана история!

ЕХАААААА, КАКЪВ РАЙ ЩЕ НАСТЪПИ ЗА БАНДЮГИТЕ, ЗА КРАДЦИТЕ И МАНГАЛИТЕ. ЖАЛКО, ЧЕ ЩЕ СИ ОТИДЕ НЯКОЯ И ДРУГА БАРЕТА!!

И, като гарнитура ще отнемат местата за хранене- айдуците не се шегуват,за тях е по добре да има некадърни вождове и гладни шерпи.Така ще ги купуват по лесно.А уж полицията е служба създадена и платена от обществото за да я пази.Голям резил,алчност неземна!

Необходима е бърза оставка на кабинета. Сега във всички министерства се правят назначения на свои хора и се приемат бързи и необмислени наредби, като тази на Министър Клисарова за единия учебник.

До новия/стар Светлогъзар Лазаров, с най-добри чувства и повод за покана на танц: - със саби или каквото той избере - място ( пейнбол клуб Лясковец ) - отбори ( един на един този път ако ти стиска )

за на4ало беше пеевски.... за финал това лаино.едиствено и само реваншизъм и тая мутра на СЪДИ В ЗАТВОРА СЛЕД ТОВА ЗА 10 ГОДИНИ

Лицето(?) Лазаров е сред най-сериозно провалилите се "професионалисти" на това управление.И за награда комунистите ни го натресоха за още 5 години.Може би му се отблагодаряват за белия автобус? Може би за ювелирната акция в Лясковец? Може би за "бързата" реакция във Варна?Колкото по-бързо това нещо излети от МВР - толкова по добре за системата!

Той не е назначен случайно на този пост, Както и Владко Писанчев.

Те са тандеm!

Но през септември 1918 г. Дзержински пристигнал в Швейцария и завел семейството си в разкошния курорт Лугано. На снимките той е без брада, в скъпо палто и костюм, доволен от живота; войнишката гимнастьорка оставил в кабинета си на Лубянка. И все пак каква е причината за пътуването на Феликс в чужбина? Вероятно, закрепили властта си, болшевиките решили да изнесат революция в чужбина и това дело възложили на най-железните си другари. Болшевиките вече можели вече да плащат с награбеното злато, скъпоценностите и картините на големи майстори. Скоро в банките в Европа и Америка се появили сметки: на Троцки 1 милион долара и 90 милиона швейцарски франка, на Ленин 75 милиона швейцарски франка; на Зиновиев 89 милиона швейцарски франка; на Дзержински 80 милиона швейцарски франка. Роденият в риза Дзержински наистина се оказал щастливец, но не доживял до 40 години. Не бил отровен, застрелян или екзекутиран, а умрял от собствената си смърт на 20 юли 1926 г. в кремълската си квартира. Аутопсията начело с патологоанатома Абрикосов установила, че е получил парализа на сърцето, развила се поради запушване на венозните артерии. На площада на Лубянка той живял още 65 години, докато през август 1991 г. статуята му била прибрана в някое от мазетата на ведомството.

С това назначение ДПС подрива системата на МВР отвътре. Св.Лазаров ЛЯСКОВЕЦА е зет на Камен Пенков - мутра и еничарин от ДПС. Трябва да бъде променен законът, за да няма еничари при следващото управление.

БСП поуки от флирта с Пеевски не са си взели, а са си останали с анализите. Е, уредиха зетя - натрапват го ... и всичко законово. Пак законите се правят за определени хора, пак всичко е напук на нас. Пак сме безсилни - да си пожелаем поне повече пресконференции на Главния регистратор на престъпления, че поне да се посмеем в безсилието си

Първият помощник на Дзержински бил Яков Петерс, който залял с кръв Дон, Петербург, Киев, Кронщадт, Тамбов. Другият му заместник Мартин Судрабс, известен с псевдонима Лацис, окървавил Москва, Казан, Украйна. В Харков името на чекиста Саенко всявало ужас; в Грузия с патологична жестокост се отличавал комендантът на местната чрезвичайка Шулман, наркоман и хомосексуалист Дали е знаел Дзержински за зверствата, сътворени от подчинените му? Документите сочат, че той знаел за тях и ги поощрявал. Дзержински лично подписвал повечето заповеди за обиск и арест, присъдите и секретните инструкции за тотално вербуване на тайни агенти във всички сфери на обществото.

Как може този смешник да управлява в МВР. Марш, некадърник !

овчев: - няма как.., щот... бля, бля... - не е политическо назначение..., щот... бля, бля... - ..., щот... бля, бля... чудя се, този изпростял боклук докога ще си въобразява, че на някой са му притрябвали обясненията му за очевадните неща, които всеки може да разбере и сам !?

Нещо много се разбързаха, генерали нови ,секретар за 5 години. И то кой ,некадърник който се оправдаваше за убитите полицаи в страшната акция за обезвреждане на един луд. Некадърен и оставка като мъж на честта да си подаде.

евалла на какво отгоре -не е луд който яде зелника а който му го дава-сиреч бомба със закъснител

Ако вкараш в затвора Цв.Цветанов и Б. Борисов , можеш и още един мандат да бъдеш!

мвр не вкарва в затвора , бе дебил ! сега е 2014 г . ! не е 1944 г.!

Тия от БСП намат ли нещо качествено ??? Само лаината си ли ще оставят ?? За последните 0 години, Главния Секретар на МВР се избираше от Перезидента. Сега, от БСП решили те да избират главния секретар на МВР, ... и сложили едно лаино. По- зле може да бъде само оня корумпиран пияница, наркоман и геи, от данъчното- Иванчо.

Издигането на неподходящи хора води до атрактивни провали. В случая ще има още такива, защото настоящият главен секретар се провали с гръм и трясък като ръководител и организатор. Може би всъщност прояви изцяло потресаващата простотия и некомпетентност на целия апарат на МВР и затова сега го бетонират, докато всъщност е за военен съд. Яко а? С такива управници народът ще жали за турското робство, за социализъма и руското ръководство, защото чеп за зеле не става от българите, циганите и турските им авери.

падение! Този и шефа му са царе на това упражнение.

Блестящите акции в Лясковец, КГБ и др., предавани по всички световни телевизии от CNN нагоре, предизвикаха възторг на цялата планета. Европа заговори - появи се българския Комисар Рекс

Пълна загуба на време. Така или иначе, следващите ще прекарат първата година в промяна на съществуващите закони (и назначения). Това вече сме го виждали толкова пъти...

Зад всеки успял мъж стои една жена! Е, зад Лазаров стои баща й ... ама пък и шуробаджанащината по нашите земи не подбира кой кум, кой сват, кой тъст...

Боже, това недоразумение досега трябваше да изчезне от МВР, ако имаше власт в БГ......некадърник, ограничен, необразован, назначен по шуробаджанашка линия......протеже!

Rossi, като не познаваш хората и професионалните им качества, моля ти се не дей да кокментираш! Човека си е минал през всички важни места през полицията, като се почне от баретите до Данс. Има офицерско звание от преди 18г и не е нито физкултурник или пожарникар, като някой други , дето командваха МВР като своя собствена оьранителна фирма!

Абе, Киро! И с какво този помияр показа, че е заслужил да остане на този пост? Щото аз нещо не се сещам!!!

от снимката Главен секретар трябваше да назначат бай Петко от Лясковец, че поне е по-оправен и чевръст в стрелбата!

Един ловджия направи смешни пет барети. ако враг нападне държавата, ловджиите ще спасят народа. Чудя се дали не е добре да се погрижат и за враговете отвътре?

Тези лоени топки могат и 20 км. да се плацикат над водата, потъване за тях няма! Особено с тези промити и празни кратуни, начело с вожда Ун!

Кой стои зад гърба на този прехвален секретар? На кого е човек? Защо никой не споменава името му?

Комунистическо протеже. Няма смисъл да коментираме - държавната администрация е пълна с такива протежета и то на всички нива. Те нямат никакви професионални качества, но за сметка на това са "винаги верни на Партията". Затова вече 25 години тъпчем на едно място...

Надявам се тоя незаменим "професионалист" нещастните жертви от Лясковец да го осъдятг за терора на който ги подложи.

Главния комисар , а и не само той в системата на МВР е политическо лице, така е било винаги до сега! Така че със същото такова постановление на следващия МС тоя ще бъде сменен! Това е глупав акт!

Гледам одухотвореното лице на снимката, сбръчканото от мисли в служба на държавата високо чело, интелигентния поглед... и се питам: как се ожени за тоя, ма, щерко Пенкова, че сега заради тейко ти цяло МВР да тегли от "експертизата" му!

Борисов има право да определя дневния ред на събранието, тъй като не е събрал и два петъка работа в него, когато другите работиха. Така че е най-добре да замълчи, опротивя на всички това безразборно говорене и желание да бъде център на вселената. Истината е, че държава има и без неговото "велико" управление и че земята се върти не защото той иска, а въпреки него.

Плитко изказване, също като като плиткия замисъл с назначаването на тоя мушморок за още 5 год. Ама..кво да обяснявам на гумени кратуни?!

Вярно е, че държава няма, но виновните не подават оставка.

Много добър ход на червените. Браво. Опаткайте Борисов докато е премиер. Искам да го заключите като румънските му колеги

Опатканите да опаткат... Дъл шЪ имаме сили за 12-а поредна победа?!

Готин пич е, мен пък ме кефи.

Как не се намери един да каже добра дума за този полуидиот, макар че той е горд с големите си заслуги за унищожаването на баретите и доволен от наградата си

Точно така, ще се бетонираме както можем, ще ви унищожим гербери.........

Държавата ще унищожите, комунисти прости. Че ще унищожите ГЕРБ-ерите в случая не е от значение. Но вие имате дълъг и богат опит в унищожаването. На държави, на човешки съдби....

надявам се следващото правителство да го смачка като въшка тоя лазаров. а парламента да го дораЗгемби! от ГЕРБ трябва як реваншизъм и гонение на ДПС и БСП

Светлозар Лазаров остава главен секретар на МВР за още 5 г. Абе тези нямат срам.Един старшина да го "бетонираш" на този най-висш професионален пост в МВР за още 5 г.

Този тъпчо с какъв акъл е решил да остане, като след изборите ще го "изстрелят" от кабинета му като ракета.

Случил на жена бе, Петров;о)

farmer

Що ги нема Матросовците с голи гърди да го защитят горкия?

По този начин комунистите искат да си осигурят МВРто като тяхна собственост в следващите 5 години, но новото Народно събрание може да отмени този закон.

мнозинство. А дано, ама надали...

Японец казва на български комунист: Когато у нас нещата не вървят,шефа на нашата партия си прави сепуко.Комуниста отговаря. А у нас нашите управници си правят секуро.Какво е това-пита японеца.?Просто си го премества от единия крачол в другия. От година и повече и при стачки , и при митинги и БСП и ДПС си правят секуро.