Фалшив лекар с кабинет ”прегледал” стотици

39-годишен мъж от Стара Загора, представял се за лекар с частен кабинет, бе арестуван след като един от пациентите му беше приет в реанимация.

Обратно в новината

Коментари - Фалшив лекар с кабинет ”прегледал” стотици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Властите освен с глупости, с нищо друго не могат да се занимават. Е, добре, ще го озаптят мнимият лекар и той повече няма да лекува. така ще си отдъхнат уплашените за живота и здравето си пациенти. но ще се подобри ли с нещо живота им. Съмнявам се . след това прилагане на закона кой ще се грижи денонощно за тези клети хора. Поне съм сигурен, че от Спешна помощ Стара Загора са готови да наградят този техен "колега" или съратник по съдба със златен медал. Зашото той е спестил ХИЛЯДИ ПРЕГЛЕДИ НА СПЕШНА ПОМОЩ В КВ ЛОЗЕНЕЦ, след като е поемал здравните нужди на населението, захвърлена от същите престъпни власти в ръцете на безотговорни джипита и принудена за всичко да търси спешна помощ. Никой не се замисля колко по-голям престъпник и убиец се крие в съда , защищаващ престъпната здравна организация, потъпкваща конституцията и правата на хората и убиваща ежедневно хиляди нуждаещи се от помощ българи. Според мене трябва да се осъди истинският престъпник - ръководството на здравеопазването в страната ни и чак тогава да се търси отговорност от този самоотвержен лечител.

Г-ца Калина Илиева отишла при 39-годишен лекар от Стара Загора да се прегледа, че имала тумор и диплома..... Мно-ого ментета в тая държава, бре-ей! Ще вземе да се окаже, че самата........

евала.......значи санитАря повече знае от истинския доктор.....за толкова година санитаря няма смъртен случай,докато при докторите това е ежедневие....иииии от друга страна....лекувал е ЦИГАНИ,А НЕ ХОРА...

Лекар съм в университетска болница в софия. Всеки ден виждам десетки хора - някои са готини, други са озлобени, трети са от типа - "..лекарите "убиха" баба ми, чичо ми.."и тн. Това което прави впечатление е че 90% от населението имат изключително ниска здравна култура, въпреки това си позволяват да коментират кой лекар колко "знае" и колко "може". Това още веднъж показва, че българите сме малък, но изключително прост народ!!! Всеки разбира от политика, футбол и разбира се - медицина (най-простото от трите). Та разлика между санитар и лекар няма..

явно го бива човека,след като от стотици пациенти само един не е доволен,(а и той е бил доста възрастен) ,значи КПД то на този лечител не е никак лошо. те тези със законните дипломи затриха невинни дечица, почерниха семействата им , Нагли касапи, и какво, нищо! Други законни "доктори" въртят далавери със внос на лекарства, с органи за трансплантаций, гаврят се с милиони хора , и какво , пак нищо!. а тоз сиромах санитар със сигурност се е стараел поне. от приятели които работят в сферата, знам че има санитари които са мнпого по добри от много доктори!

си зле ти обаче.... толкова много глупости в 8 реда....

Страхотна илюстрация на равнището на здравеопазването в България. Случаят показва, че истинските лекари по нищо не се различават от самозванците, т.е. дейността им се свежда до неефективни прегледи, много писане, събиране на пари и дистрибуция на лекарства. И всичко това благодарение на противоконституционните закони в сферата на здравеопазването.

те не ,че другите лекари знаят повече от него ама имат дипломи ,а иначе хубавото е ,че е лекувал мангасаряни

тоя е гледал "хвани ме ако можеш" с леонардо де каприо

Като гледам с какви управници сме-как да отиде човек на лекар,нали той ще е по-зле..

Само да не стане като в Горна Оряховица...Дядото да е умрял от старост, синът да е опечален и разгневен служител на службите, докторът да си е правоспособен и пак да правим парламентарни комисии за това кой, как и какво искал да каже.

Като забранят и билките, щото не било Научно доказано, че помагат, ще тичаме при такива Д-ри...Господ да ни е на помощ!

Във всяка аптека би трябвало да има достъп до актуален регистър на лекарите и да не се изпълняват рецепти, издателят на които е неизвестен. Но кой да се сети за толкова просто нещо.

псевдолекари, псевдополитици, псевдоправителства, псевдополиция, псевдоправосъдие... псевдодържава!

Е те тоя ,че ги излекува у Стара Загора!!!!

Нищо чудно! Щом и премиера ни е менте ;)))

нито един от тези стотици не се е оплакал - тоест е бил доволен и предоволен. Не знам да се смея ли , да плача ли ? Ама какво ми пука -дето се вика : "каквото повикало-такова се обадило".Всеки измамник може да врътне българина и той да са доволен от него, а когато направиш всичко възможно да е жив и здрав - той да те плюе и да се оплаква. Още веднъж ми се потвърждава тезата, че на българите лекари не са им нужни :) А другото, което вече ме ядосва е - защо на този доказан измамник му ги няма имената ?! Защо на истинските лекари от Горна Оряховица и тези от Благоевград - и снимките и имената висяха по вестници и интернет ?! А на този, на когото даже това е рецидив -имената ги няма ? Пазим му правата ли , що ли ?

Да! Мошениците имат права, но редовният доктор- никакви!

Мислите ли, че този е единственият лъжлив лекар? Много "доктори", дори с дипломи, са толкова сребролюбци, че са си забравили ученото и Хипократовата клетва, заради пари! А Министрът на Здравеопазването и ГЕРБерският кабинет въведоха заплащане, при избиране на лекар! И то добро заплащане- само 3000 лв за избран добър доктор! Че какво му е доброто на такъв? Има стар френски разказ-едно време над лекарски кабинет във Франция слагали толкова лампи да светят, колкото болни са умрели при дадения доктор. Една майка с болно дете търсила кабинет с малко светещи лампи и най-после намерила с една само. Оказало се, че това е кабинет на доктор от един ден! ДАЛИ И МИНИСТЪРЪТ НЕ НИ Е ДОКТОР ОТ ЕДИН ДЕН?

Като гледам какви са президент и правителство, нормално е да има и менте доктори. Дотам сме я докарали.

абе и избирателите не са по назад, президент и правителство да не сме ги внесли отвън, всичко е менте тука :)

Свиквайте аврори и кагебета и пр.утайки.Като си репресирате истинските лекари ще ви лекуват фалшиви и на тях ще сте доволни.И това е само началото. Сега в Ст.Загора, скоро и в други градове.

Как е сключил договор със ЗК без да си покаже тапиите? Вариантът е да е работил само на частно, в брой. Което само доказва, че щом е с пари кеш, и най-голямото л.. е торта, а щом е за без пари- кусури всякакви и- некадърник, простак, с купена диплома. Ха заповядайте тогава! Няма да има нито един недоволен от тоя "доктор", щото нито един няма да си признае, че е бил будала и еплащал за да има само на кого да помрънка на рамото. което за пореден път доказва, че за успешното лечение има значение и създаваното отношение лекар-пациент, а това е, което някои искат да бъде лошо.

за да "осъществява" такава дейност ,как се е сдобивал с документация, бланки и всичко останало..............кой стои зад гърба му..........това не е в някое забито село в края на географията..............

Фалшиви храни, фалшиви отношения, фалшиви дипломи, фалшиви социални грижи и закони, фалшиви заплати, фалшиви горива - и докога мислите да я карате така? То целият ви живот фалшив. Родени и вегетирали марцина. Нещо да сте чували за срам, извинение, покаяние? Да не питаме за освестяване. А утре е 3-ти Март...

пациенти - браво бе!

Това още веднъж ни доказва, че в медицината има две специалности - хирургия и зъболечение, всичко друго е лала-бала. Хората си боледуват, пият си хапчета, а от какво се излекуват и от какво се влошават, може да се гледа на кафе, докторските усилия нищо не допринасят в процеса... Всеки да се спасява поединично и с помощта на някой форум, със съветите на препатили ...

Аз самият не стъпвам на дофтор и се чувствам отлично. Прилагам хомопатия, парцуцолечение, уринотерапия, балнеопроцедури - мажа се с кал. Затова не хванах и свински грип.

хомеопатия

Защо след като има нарушение отново се сблъскваме с анонимност! Това , че е на 39 години нищо не значи! Човек си има имена и се представя с тях, а не с годините си! Ако е виновен - трите имена и снимка! Другото е клюкаристика!

Вероятно не си прочела статията до край. Написано е името - Евгени Коцев. Има и снимка на кабинета.

Е това беше върхът на Българското "здравоопазване". Изобщо някой упражнява ли контрол над така нареченото БГ "здравоопазване"????????? Здравната каса какво орави??? Лекарските одите къде са? Знае ли някой къде да отиде болен при нужда през ноща в събота например????? Ако отидеш в Сп/м/ешния център при хубостниците "лекари" от ИСУЛ ще ти кажат, че или не си за тях /т.е. си подранил/ или че си закъснял. Средно положение няма. Абе господа другари от лекарското съсловие - СТАВАТЕ СМЕШНИ. Хванете сами си оправете реда и дисциплината във Вашата къщурка....защото в противен случай на и без това болния и отчаян БГ пациент не му остава друго да Ви охрави така, че....да Ви се извие свят.

Нека ти е за урок. Плюхте по Живков, но по негово време и в хладилниците беше пълно и в портмонетата. А болести се лекуваха всякакви и най-скъпи дори. По улиците имаше по-малко некролози даже.

Е хайде сега, пак сме недоволни!! Този "Лекар" може да е излекувал повече болни отколкото тези с дипломите :)))Това на шега, разбира се! А сериозно - да се замислят контролните органи...

Чудя се какво ли ще ми се случи ако попадна на теляк без необходимата правоспособност и квалификация????А какво ни се случва когато попаднем на правителство без необходимата квалификация и правоспособност?Случва се това което ще ни се случи с теляка!!!!

Нищо няма да те се случи. Вервай.

Очевидно човекът е имал поне договор с НЗОК, ако е издавал направления, както пише в текста. А ако е издавал и рецепти с намаление или зелени рецепти, повече от сигурно е, че би следвало да е имал подобен договор. Интересно как е станало това.

Дано е само той-ама колко ли още цъфтят и вързват под нашето небе.Издавал всякакви документи.Кой го е регистрирал-а,де?Ама то фалшиви дипломи под път и над път,както и шофьорски книжки,лични карти...Да се разберем-тия фалшификации не са от година-две,че да плюем по Кабинета."Гнилостният"процес е от по-рано.

То пък "редовните " лекари са цвете за мирисане повечето са долни изнудвачи и уроди каквито управляващите такива и..пациентите и лекарите.. няма как при толкова години грабежи и безнаказаност лекарската пасмина да е за пример.

Ехо! Няма ли кой да изтрие това? Да цитирам ли? -"ДОЛНИ ИЗНУДВАЧИ" "УРОДИ"! Това обидни квалификации ли са, или не?! Ако са- трийте това и подобни, ако не- обръщам се към вас със същите.

Ха ха ами да ги лекува!То на джипситата по един такъв "лекар "им трябва в всяко населено място

Държава без печат.

А не ви ли прави впечатление краят на текста? "..мъжът, който е осъждан за подобна дейност.." - интересно на какво е осъждан за това, че се представя за лекар и злоупотребява със здравето на хората?! Може би глоба в размер 200-300 лв.? Не може такива хора да са на свобода и продължават да ни "лекуват" (за всякакви измами говоря)!

Ако е лежал в затвора - по-спокойно ли ще ти е? Или викаш - защо не го разстреляха направо?

Продължавайте със атаката и кампанията в угода на среднообразованите ни управляващи срещу лекарите и скоро и циганите ще облекат белите престилки.Общество,което не уважава лечителите и учителите си заслужава точно това.Не сме имали управление като сегашното,което да няма нужда от БАН и интелигенция,а от СРС-та и пистолети.Бойко и Сие докараха народа ни до това подивяване

На малцина им идва акъла, приятелю. Наистина, само смотан народ може да избере мутра за премиер. Това и в черна Африка не може да се случи. Само на мутри им пречат интелигенцията и учените, защо те наистине разбират какво се случва и на къде вървят нещата. Но тава се еалностите тука. Прост народ, но какво да се прави.

че избраха мутра за премиер,вярно е, но и то пък таз интелегенция..... кой от кой по- голям педал (педераст) , кой от кой по-голямо ченге- доносник, все разни мижитурки и безгръбначни лизачи,колко от тез интелигенти скочиха срещу гаврата с историята ни,- "мита Батак", нямало турско робство,затриха гроба на Апостола,интелегенти били,путки непоръбени от мъжки пол, а тези от женски-най-долни пачаври, бившата министерка на културата, не искам и името да и споменавам на уроспията неедна, и колко още като нея...

Лозенец е циганският квартал на Ст Загора

Кво искаш да кажеш, че преди 2 години учители и лекари са били ОК? Червен клакьор!!!

да се възхищава ли човек или да плаче? да оплаква жалката ни система на здравеопазване или да се възхищава от гения на измамите! за сведение- има и такива адвокати по съдилищата- оберат парите на хората,пишат разни документи и най-страшното е,че има кой да им вярва. действията се разиграват в същия този регион- казанлък, стара загора... я да видим сега как народната полиция ни пази!

Абе да се кефят на доктора-менте, че ако беше с диплома, направо щеше да го умори! А наистина има фалшиви адвокати, аз се оплаках от един такъв, а родната полиция вдигна рамене и каза, че не е тяхна работа...

Тоя е по-добър от мен бе....Да се награди-за пример на некадърните лекари с дипломи,дето не лекуват,а убиват!!!

Това е нищо.В зимната столица на балканите-Банско,вече шеста година преглеждат "медицински екипи от къде ли не,необезпокоявани от регионалните контролни органи,а може би и с тяхна протекция

Той май си е учил доста за лекар, щом след толкова пациенти само един на преклонна възраст не е излекувал, или просто човека е с усложнения. Да не се окаже, че доволните от него са повече от доволните от истинските лекари ?

Това ви чака ! Продължавайте да се гаврите с лекарите си - ето ви резултатите.

То този се справя по-добре от лекарите - за толкова време само 1 оплакване има!

Абе то може да не е било и оплакване. Човекът е стар и си е бил за болница. Докторите са тръгнали да правят административна проверка заради бумащините на НЗОК. Добре се е справил човека, то голяма разлика няма между самозванец и истинско ДжиПи.

Това показва колко сме издържливи на болести! Успокоих се - няма да изчезнат българите!

Вкарайте го в затвора за опит за убийство на стотици хора бе.

Е, не с лошо, "Лозенец" е циганския квартал на Ст.Загора.

Тоя да не е Менгеле

Не съм аз, още съм на свобода.