МВР разби група за поръчкови убийства

Разбита е група за поръчкови убийства, която е наблюдавана от МВР над 2 месеца, каза зам.-министърът на вътрешните работи Георги Костов. 10 души са задържани.

Обратно в новината

Коментари - МВР разби група за поръчкови убийства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

различните кланова на олигархията българска, са в поредната схватка за ново преразпределение на паричните потоци, котрабандни стоки и наркотици!Предишните грабители и осигурителите на парите от БСП-ДПС, ограбвайки безмилостно държавния бюджет и охраняващи политически престъпния свят, паднаха от власта и сега почва ново пренаместване на пластовете!Преди да се натъкмят наново нещата "кой-какво", трябва с "мокри" поръчки да се решат първо групата проблеми "кой-кого"!?И най-отявлените престъпници веднага откликват "пазарно" на засиленото търсене на килъри, създавайки необходимите "групи"!!Олигархията първо решава проблемите "кой-кого" и след това, всичко с грабежите по-нататък, по реда си!Всекиму, според завоюваното "пространство"!

АА??? АМИ ПОД КОЙ ЧАДЪР СЕ КРИЕХА ДО СЕГА???? АМИ ИМЕНАТА НА АДВОКАТИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ,КОИТО ГИ СЪВЕТВАХА ??? КОГА ЩЕ ХВАНАТ И ТИКНАТ НЯКОЙ ПРОКУРОР В ЗАТВОРА БЕ ????

Вижте сега. Това е казано много точно. А именно, че МВР е разбило групата на няколко по-малки групи. Ето за това се случват такива събития всеки ден.

Оставете хората да ви свършат работата, макар и по друг начин !!!

Съдебната система е изградена от групички по интереси,включващи съдия, прокурор и адвокат....Тримата се договарят и се съобщава цената на жертвата...ако естественно следователите преди тях не са се договорили.Това е на всички нива по съдилищата...който е имал вземане даване знае...АЗ СЪЩО!!!

Това е линията на комунистите. Дядото държи митницата, дъшеря му ДДС-то и акциза, внука нарко каналите. А народа рупа марулите и обвинява демокрацията.

Оказа се ,че това не е дядото нито доведения баща...... информацията е че Топ бивш митничар и поживял за кратко с майката????

Това не пречи.Комунистите се привличат и се събират за да не изтичат кинтите.Той и Станишката е отскоро с Моника, но тя си е комунистическа собственост.

Задържана, обвинена, освободена. Сега пак задържана, следва обвинение и оправдаване. И не са виновни само крадливите съдии, а и некадърните следователи и безхаберните прокурори. Докато не се въведат съдебни заседатели измежду гражданите, нищо няма да се промени!

Всички знаят къде са престъпниците които ги издирват чрез Интерпол , само ДАНС нищо не знае.... ами в Дубай........ За къде е тръгнала Мила Георгиева през Белград 2012г.??? и при кого отива ??? И защо е на свобода ?

Проблемът е в съда (така наречен).Каквото и да стигне до там,с доказателства или без,краи,почва пазаренето,според мащаба на престъплението и според евентуалната присъда(срок).Това е,кои каквото иска да говори.Всички съдии,са мултимилионери,но видов ден идва.

Ivan

Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите 2009 отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последните години се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори ... на Цветанов! Да не говорим колко убииства са извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление.

За теб мога да кажа само едно-ДА ТЕ ЕВА В ПЕДАЛА.

Ненормален си! Отиди на психолог!

Vasquez

Искате да кажете, че най-голямата и опасна група за поръчкови убийства в България все още не е разбита, така ли? Ако можете да докажете твърденията си, т. е. думите Ви не са празни приказки, напишете едно писмо до Международния криминален съд в Хага. Там има едни кукумявки, които ще Ви засипят пощата с писма на руски девушки, които си тярсят сродна душа чрез чат... Доказано е, че всички държанки на Дойчланд са немски агенти, работили срещу интересите на България - от цар Фердинанд до визираните от Вас... Може да е от глупост цялата работа - да ги пързалят без да разбират горките... Прегръща го Меркел нашия премиер, а всъщност му забива нож в гърба...

О времена, о нрави. Майка склонява сина си да участва в престъпна група!!! Дано да не е вярно.

Как да не е вярно !? В "Жълт труд" го писаха и от bTV го казаха !

Бяхме поотвикнали от шумните акции на Цецо и никаквите последствия от тях

Е, сега ще поотсвикнеш!

ЦЦ кога ще си излежиш присъдата?

Дали тази банда не задигна и парите от КТБ?Ако не е- докога компетентните органи ще се правят на некомпетентни и ще мълчат,като тапи за това кои са типовете обрали 3.5млрд ,които трябва да връщаме солидарно всички ние?Остава да предполагаме,че всички които мълчат са заинтересовани от неразкриването на това престъпление.И защо не искат да си говорят с Цв.Василев, а му прибират картините?

Гого, това е въпрос към Цацаров. Пък и всички знаем къде отиваха парите - Бареков, Мая...

Ми да си ги вземем тогава от бареков и мая, какъв е проблема?

Ей ама комундетата си падали и поръчкови убийци, не им стигали парите от митниците...

Мършата която подкрепя БСП/Евророма и ДПС/Атака, нали е наясно, че отвличанията спряха когато ГЕРБ дойдоха на власт. Това е една от причините, партията на ген. Борисов винаги да печели изборите. Другата причина е, че българските избиратели не са прости като отрепките даващи гласовете си за БСП/Евророма и ДПС/Атака. Факти не се оспорват - трябва да се преживеят.

Преживяването е истинско ,особено когато е на Орлов мост.

21 е възрастта ти или IQ то?

една от причините, партията на редник Борисов винаги да печели изборите е че за тиквата гласуват прости зомбирани цървули като тебе

това е шоу акция за бг будалите да не си задават въпроси относно генералния секретар на кмета на пазарджик

Намериха начин да покрият вдигането на шум покрай охраната на важните гости с предекста за акция която слъчайййно съвпада със събитието.

Каква е разликата между престъпниците и МВР - едните от време на време се слагат униформа...

Винаги във всяко престъпление в Бг има замесен,или настоящ ,или бивш полицай(милиционер)...

БОЙКО ЧИСТИ КОНКУРЕНЦИЯТА ОТ БОСТАНА :))) ....

Оказва се, че въпросната дама по времето на Цветанов са я задържали заради източване на ДДС и други измами, но съда, съда драги съграждани решава. Нещо от 2013 Доведеният внук на скандалния бивш шеф на митниците Христо Кулишев Мартин, уверено върви по утъпканата от родителите му бандитска пътека. 25-годишният син на шефката на Универсалните Мила Георгиева, която бе арестувана за контрабанден внос на месо, захар, олио и други хранителни продукти, контролира почти изцяло пазара на марихуана в София. Бандитската задруга внасяла всякакви продукти от Румъния и Полша, които били продавани на коректни към бюджета фирми. След като търговците плащали доставките по банков път и превеждали чинно ДДС-то, бандата представяла неверни документи и чрез фирми бушони теглела неправомерно ДДС-то от държавата. Сред потърпевшите от тази афера е босът на Литекс комерс Гриша Ганчев, който бил думнат с над 20 милиона лева от Иван Танев, Златко Баретата, Мила Георгиева и сина й Мартин от далавери със захар. Въпреки грандиозната измама Мила Георгиева излезе от ареста, а отскоро тихомълком е отпаднала и мярката й за неотклонение домашен арест. Доведената щерка на Христо Кулишев продължава да се занимава с митнически афери, като в бизнеса е въвлечена и сестрата на Златко Баретата. Що се отнася до Мартин Джито, то той отскоро се движи в брониран Мерцедес S класа, купен от майка му за 600 000 лева. Търговец 1 на марихуана обитава огромно имение в квартал Бояна, ситуирано точно зад ресторант Чепишев. Според мълвата в ъндърграунда Мартин се вижда с доведения си чичо Максим, който е законен син на митничаря Христо Кулишев.

Драги съдът съди по доказателства. А по времето на Цветанов се нагледахме и на "доктори убийци" и "финансови мафиоти" и "трафиканти" а доказателства в съда не постъпиха. Освен това да те питам осъдения вече Цветанов кога ще си излежи присъдата?

разбита група: на никои от групата няма да му дадат орден стара планина

Дреме ми за Жоро шопа, да го убиват ...колкото повече избиват такива, толкова по добре за народа на тази държава!

Случайно ли е съвпадението на тази акция с височайшите гости?

Не че мноО мЪ Ентересува ,но все пак да попитам : ---На коя политич.партия в БъГъ ,Жорето Шопа пълни партийната каса?

Kолко си тъп ,Саше! ---На всяка нова власт,....както прави и Бг/ШОУ-БАНКЕРъ,...Левон Хампарцумян,или: ---НИЕ СМЕ СЪС ВАС ,КОИТО СТЕ НА ВЛАСТ.

Повечето от тия типове са доносници на МВР, снасят за по големи сделки или пък си плащат. и така са ги оставили да си живеят живота. Затова и няма воля от държавата да се оправи с тях. Няма държава която ако иска да не може да се справи с престъпността. иска се воля обаче а в БГ няма тaкaвяa

За тези които все още не са разбрали, но продължават да умуват: Тая Мила не е била дъщеря на никакъв шеф на митниците. Митничарят е имал връзка с майката на Мила, която е приключила през 1987 год. Въпросната Мила тогава е била на 9 годинки и е живяла при баща си. Г-н Митничаря я е виждал малко пъти в живота си, а добре го подредиха из медиите. Ха-ха-ха Сега ще доказва, че няма дъщеря!

Надявам се, останалата информация по случая да не е толкова достоверна.

Петко се прибра, сега ще ни пълните главите с нови щуротии.Днес показно ги арестували ,утре тихичко ще ги пуснат......

ееееее къдеси бееееееее!

МВР са глупави а после ми казват а защо убиват

МВР правилно са постъпили!

Все си мисля, че трябваше да изчакат да убият жоро шопа и тогава да ги арестуват - щеше да има по-малко боклук в България ! Така излиза, че от МВР са направили услуга на жоро шопа !

Съгласен! и май това остава, да се избият сами, ма това продължава вече 25 години бe мама му де и още не са се избили!!!

идват нови...

С няколко думи - Шефа на една Група от Мафията е платил на МВР за да отстрани другата Група . Следете скоро рокади по Митниците на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ . Тези правят простите Хора с платени Данъци на Боклуци .

Лелеее що народ да хванат 10 човека.... И к'во с'а кога ще ги пуснете?! Само тъпана бият да се правят на интересни...

"Комунистите щурмуват небесата, комсомолците след тях вървят..............." - татко и е от тях- типично в техен стил.

ПИПО

Жоро Шопа, да почерпи.

От 1992 до 1997 г. баща й Христо Кулишев е началник на Главно управление "Митници" по време на правителствата на Любен Беров и Жан Виденов. Напуска сам, когато министър-председател стана Иван Костов, а финансов министър - Муравей Радев. Оглавява отново митниците през юни 2008 година по времето на тройната коалиция, когато министър на финансите бе Пламен Орешарски.

Добре поне, че не са убили Жоро Шопа. Много щеше да ми е мъчно за този мил човечец.

Личи, че БСП трайно и от години внедрява сред престъпниците свои хора, издигат ги в престъпните среди, осигуряват им международни контакти и имидж и ... идват разни сега от ГЕРБ управляващи и съсипват граденото. Ей, не го разбират този червен модел на икономическо развитие със сива икономика , с пари от трафик, проституция, рекет над бизнеса, контрабанда. Друго нещо си е държавно закриляната престъпност - това според червените другари осигурява стабилност по време на криза, носи излаз на други пазари, държи масите под контрол.

А защо е на свобода госпожата след като преди са и били повдигнати обвинения?! То само с повдигане не става работата, трябва и в затвора да се полежи и имуществото до се конфискува, но както се казва гладна кокошка просо сънува!

И кой трябва да я осъди? Борисов ли?

ТО СЕ ВИДЯ, ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА, АМИ ТЕЗИ 240 ТУНЕЯДЦИ ПОНЕ ДА ЛИБЕРАЛИЗИРАТ РЕЖИМА ЗА ЗАКУПУВАНЕТО И НОСЕНЕТО НА ОРЪЖИЕ, ЗА ДА СИ ДОЙДЕ ВСИЧКО НА МЯСТОТО.

Страх ги е, никога няма да го либерализират, че току виж- аха-аха- и системата се сгромолясала с гръм и трясък.... Освен сами да либерализираме режима.... Не знам с какво животът на един "бизнесмен" или депутат-ин е по-ценен от моя, та те имат право да носят бойно оръжие, а аз- не?

Това е то-пазят се от нашенската топла българска любов!

Пак стигаме до разковничето на всяко зло- комунизмът и кутията на Пандора- БКП --майката на всички, повтарям-ВСИЧКИ сега съществуващи политически партии, майката на мутрите, на "борците", на ВИС, СИК, МУЛТИГРУП !!!! Искате ли да живеете в нормална държава, трябва се отървете от децата и наследниците на БКП, а това са ГЕРБ, БСП, СДС, ДСБ, БЗНС, НДСВ, ДПС, ПФ, Реф. Блок, ББЦ, АТАКА и всички други политически ООД-та и СД-та !!!!

Щом ще закриваме всички парти направо да си идва нов 9 септември, 1944 г. Тогава пак ще си имаме само една партия.

В редките случаи, когато се стигне до дъното на нещата, там винаги стои дърт потомствен комунист или издънките му.

Що е комунист все е престъпник

---ПРИ ВСЯКО ''РАЗБИВАНЕ'' НА ТАКИВА ГРУПИ ,....СЛЕД ТОВА ТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ . По-добре ,не ги пипайте ...

Тъпаци, защо арестувате килърите бе ? Сега кой ще убие Жоро Шопа ? Вие ли? Такива действат в полза на обществото и косвено вършат вашата работа и работата на Съд, Следствие и Прокуратура, на които се плаща, а пък нищо не вършат !!! Убийците на други убийци, мутри, гангстери, наркобосове, престъпници, рецидивисти, сводници и друга паплач не трябва да бъдат арестувани или закачани, а напротив- да бъдат поощрявани !!!!

Разсмяхте ме от сърце! ;)

:)

Щом не са убили Жоро да си платят - по 20 години.

беше убит от армията!

А как пък веднъж МВР не събра доказателства да арестува такива, като Брендо и Георги Семерджиев. МВР престъпност ли бори или разчиства едни за сметка на други. Или поредната половинчата работа ...

Направо задаваш отговора. Разчиства разбира се.

Злото винаги е в пазвата на БСП. Защо така бе другари? Срам.

Ама защо ги задържат, нали и бебетата знаят, че на територията българия всичко се купува и продава.Сега съда ще отчета рязко нарастване на финансовите постъпления в джобовите им,.а след това както се полага закупуване на имоти в Гърция и Италия