44-годишна жена даде 27 000 лв. на мним полицай

44-годишна жена от Смолян стана поредната жертва на телефонни измамници. Тя предала на мним полицай 27 000 лв. и 100 грама злато, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - 44-годишна жена даде 27 000 лв. на мним полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма лошо - парите трябва да се вливат в икономиката и да се въртят... А тязи мома ги държи скрити и безполезни!

Що за простотия вече е това,докога тези хора ще бъдат манипулирани по терефоните и българската полиция и институций бездействат,като има пари тази дама да ги дари ,колко болни деца и възрастни не могат да се лекуват.По добре на тях отколкото на тези лъжци.И защо вярват хората на "полицията",кой ще те пази или лекува като му хвърлиш пари.Боже що за простотия!!!!

27г демокрация и още има страх от др. милиционер. Та нали още ни управлява ДС?!?!

Тъпа нация! Да имаш пари не значи нищо. Нито си по- умен, нито по- хубав. Същият простак и неграмотник си оставаш. На 44г а си с мозък на малко дете. ИЗОБЩО НЕ МИ Е ЖАЛ ЗА ПРОСТИТЕ ХОРА!

Жена, която държи тези пари вкъщи, защото очевидно не се е доверила на банкова институция - внезапно се доверява и предоверява на полицията :) Смях до сълзи....

Телефонните измамници явно са на доста високо ниво вече. Използват някакъв психологически трик така да стреснат жертвите си, в такъв шок да ги вкарат, че от паника те да правят невероятни глупости. Помислете кой би хвърлял спестяванията си за цял живот през терасата или да ги оставя на пейка в парка.

Има още една възможност. Жената просто да е дала парите и ценностите на любовника си /или друга свързана с нея личност/, а на мъжа си е разказала най-популярната и модерна версия с полицаите и пейката.

Мозък няма, но има право да гласува! После се чудим що сме на този хал.

на телефонните измамници бе, глупаци! Трошите си клавиатурите да оригиналничите, но сте посредствени в напъните и по нищо не се различавате нито от мангалите измамници, нито от жертвите им. Не правите разлика между добро и зло, не разбирате нито къде е проблемът, зяпате по последствията и не търсите причината. Хайде пробвайте да мислите, ядосайте се на онези, на отговорните за всички трагедии по земята ни - нека ги втресе от страх и опитайте да помогнете на хората, на страната. Щото казано е "прост народ, слаба държава". От глупост ще я загубите.

"Фалшивият полицай поискал жената да съдейства за тяхното разкриване като предаде на полицейски служител пари и ценности". Как ще съдейства? Нещо в текста ви издиша.

Постановка отвсякъде Електората се връзва и дращи ли дращи

Разбирам подобни "новини" свързани с възрастни и оглупели хора, но 44-ри годишна жена да стане "жертва" на такава измама?! Не, в никакъв слуай това не е достоверен случай. Струва ми се, че вече умишлено публикуват подобни "новини", за да видят първо реакцията на народа и после да докажат, че няма бедни, защото толкова пари в една сравнително млада жена буди съмнение/имам предвид, че с една нормална заплата да спестиш такава сума на тези години.../. Да, освен да си измамник като другите. Това са фалшиви публикации.

как ще докаже,че наистина ги е дала?

Именно. Ако не ги е дала на любовник примерно, може да е инсценирала изчезването на пари, които е взела от някого назаем и са изхарчени отдавна.

жилището си?...

В началото на 90те години, пред обменните бюра стояха, предшествениците на днешните ало измамници и техния девиз беше - Всеки ден се ражда по един балък, важното е да го хванеш ти! С напредване на комуникациите, явно може да се хванът и повече.

Дрогаре , вложете си пенциите за фонд ,,Индустрия,, на дрогарката Нинова,след победата на народната власт всеки дарител пенционер ще бъде в борда на директорите на Кремиковци,Аец Келене,Южен Паток,Кинтекс,Кореком,ТехноимпексМототехника ,АПК,Родопа и Плод Зеленчук!

перат паре... за агитацията на партията требват дарения.

Простотия до шия или до гроб.

Дрогаре, революционен комитет от Столипиново събира волни дарения за каузата на дрогарката Нинова,която е обкръжена от джандарите на пристава Бойко и води неравен бой близо до полицейски участък с жандармерия,ловни роти,шпицконади и тайните агенти на Цецо Гешев! Фърляйте си пенциите от балконите ,да купим патрони за дрогарката Вела Нинова!

Що бе ти за нейния партие дрогар Тиквоний ли си!Те в едни гащички си пърдят, а ти само лайноядстваш!

А пък истинските ни струват по милиард и двеста милиона на година. Тая женица направо си е на далавера!

А пък аз дадох на мними политици 4 000 000 000 лева. Ако искате вярвайте.

Е, НЕ - ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА!!!ТОЛКОВА ТЪПИ ХОРА ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА ИМА!!! А и НАЛИ ВСЕ СА БЕДНИ, ОТКЪДЕ ТИЯ ПАРИ?!

Това са измислени новини. Не може да е вярно

Българският народ умря от глад от еврогейското робство На първо четене мятат през балкона по 30,000 евро

В тая държава мангал да си?

А кажете сега, какво да напиша? Че е тъпа, е ясно Че телевизора й е аквариум, е ясно Че тълФона й е да се обади на Съседката, е ясно Че има 27000 единици, не е ясно Че стоте грама алтън келепир са й тежели, пак е ясно .................................................. Такаааааааа Стана ни ясно, че Обекта е "тъп и справедлив" към ЕвроАтлантиците! .................................................... Въпросът, който ме мъчи е: Как и откъде "Лекарите" знаят кой има Стинки да им плаща "Операциите"?! Банки и Полиция Туй е отговора драги ми Смехурко!...

Не знаят! Просто се прабват- звънят на стационарни телефони, понеже такива вече имат само възрастни хора /неможещи и нежелаещи да си служат с мобилни/ Така че...може би ежедневно то всички ТВ трябва де се излъчват предупреждения- та дано стигнат и до най-склерозиралите мозъци.

мене не ми е жал за тия будали , що си дават парите на ромскитецигани! то ако не им ги вземат те, им ги взимат екстрасенсите, казината и тнт.! яд ме е , че съм част от най тъпият народ в света! та затова имам предложение как да секнат тези измами! пред всяко районно управление да се монтира табло. и на него да се окачат снимките на измамените, с адрес, професия и най близки роднини, та всички да знаят кои са най големите ...наивници и да им се подиграват, както само българина може да се подиграва на тия що са се прекарали! вярвам че ще има ефект!

Народът не е най-тъпия, но ти си от най-тъпите му членове.

явно се кахъриш , че и твоят сурат ще е на това табло?! не се коси, такова табло няма да има, защото сте много! трябва районните управления да са с размера на ндк!

Не само че е най-тъпия народ, ами и ще счупи тъпомера, ако се опитат да го премерят колко точно е тъп! Доказателства - под път и над път! А че ти не ги виждаш... не си виновен! Както са казали в Тексас на времето: "Не стреляйте по пианиста... толкова може - толкова свири!"

Прост народ сме. Нищо чудно, че умните избягаха.

проста логика! като избягаха умните, кой стриже простите?

Как кой?! Тарикатите, които не е задължително да са умни!

селските тарикати,дето знаят ,че номера им винаги минава пред простите!!!

Айде пък да не оставя нещо на някой полицай!Дори и да докаже с документи,че е полицай, нищо не бих му дала.Едно,че не заслужават, защото са в комбина с измамниците, второ, че нямам какво да му дам...

Абе тая въшливка откъм пари и злато поне да ги бе дарила на крайно нуждаещи се деца за лечение в чужбина и т.н. :(((( Тъпотията достига дотам, че не може да си опази парите и въобще богатството...!!!

Patka, PPatka,PPPatka,PPPPatka Paaaatkaaaaaaaaaaa_

Уж нямат в тоя край какво да ядат... то пари ,то злато. Язък за софиянците.

Електората на змея от Банкя. :)))

О, неее! Там са предимно тия с шалварите- те не са от контингента, който споменавате.

а бе сериозно ли има хора, които вярват на тия дето можеш да си купиш трима за 20 лв:)))))

"Доверчивата смолянчанка"??? На 44 години??? Трябва да си поразяващо тъп, а не доверчив, за да направиш подобно нещо! Ако беше над 80 години, човек да си мисли, че има начална старческа деменция. Явно нацията прогресивно затъпява.

видимо началото на старческата деменция е паднало до 44 год. нас 80-те е края и. :-) кво да се прави ? - обществото се развива

27 години успешна дееволюция!

Ми то...на мюсюлманите в тоя край...Коранът това им нарежда- да са тъпи.

седи едно момченце на тротоара, яде ябълка и реди семките на една салфетка. минава полицай, спира оглежда го и пита:кви са тия семки бе? ми продавам ги, вика детето, по лев семката. помагат много. от тях се поумнява! полицаят ааха да подмине, па се спрял и казал дай пет семки!и подал пет лева, взел семките, сдъвкал и ги погълнал, и аааха да си тръгне, се спрял отново , и ревнал:ми аз за пет лева, две кила ябълки ще си купя от пазара бе! ето, казало детето, действат безотказно семките за поумняване! та ония поумнял за пет лева, а тая за 30 000!

Тая рано я хванала деменцията

Прост народ, а не беден. А новините да ни покажат най-накрая снимките на всички тия измамници и крадци. Обществото знае, как да ги накаже.

ето за това трябва да сме благодарни на наще политици. грижат се в народа да няма такива суми... щото представяте ли си - ако всеки имаше по 50-60 хиляди колко хора щяха да изгарят всеки ден? за това - на изборите всички да отиват да гласуват - вий знаете за кого.та след 20-30 години на тия измамници да им умре бизнеса - като никой няма толкова пари - да дирят друг източник за "прехрана".

Е няма по-глупав народ от нашия! Само се чудя,от къде тия наивници имат толкова пари?

Може да е продала нещо, а измамниците ги следят тия движения на пари, а може и самия купувач да стои зад това нещо

"..44-годишна жена даде 27 000 лв..." Боже, събери си вересийте !

и сто грама злато.

имала-дала...прост,ама много прост народ...

от мвр не могат ли да излязат с официално становище по темата и да кажат, че техни служители не вземат пари от гражданите за каквото и да е.... сигурно могат, но кой ще им поверва е въпросът. на 44 години да си толкова наивен е малко прекалено, но пък обяснява и защо все едни и същи мними политици биват "избирани" за шефове на територията.

МВР многократно са казвали, че пари на ръка не взимат от граждани. мнозина не са чули това. ти си един от тях. :-) от друга страна от НАП постоянно припомнят, че плащаш ли за нещо трябва да си искаш фискален бон. ама и това не го спазваме. еее , тогава ще си патим и ще обедняваме още.

къде са казвали, че не сме ги чули?

хора хораааа , няма толкова прост народ никъде ... и ако има тои е беден ... пълни глупости , лъят хората да оставаме с впечатлението че сме много богати ...

го знам този измекяр ... човек на путин е !

Пткта...

Ами, имала дала! Писна ми от олигофрени на всякаква възраст! Народа изпростя напълно и безвъзвратно! Ай, сиктир!

Защо не ги хванат .Дадоха във Варненско джебчийките къде живеят,в някакво село и телефонните измамници и НИЩО Защо ли ?

Ха хааааа!Видяхте ли,че не само ние сме прости!

нека погледнем новината откъм положителната страна. очевидно народът има голямо, но и сляпо доверие на народната милиция и дава пари на всеки срещнат милиционер, стига да си поиска. :-)))

Малко и е взел на тази тъпа,тъпа та чак заоблена гъска. Народеее???

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ ТОЛКОВА ДЕБИЛНИ ХОРА. ТАЗИ ОПРЕДЕЛЕНО Е ДЕБИЛ И ТО ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ. НЕ,НЕ Я СЪЖАЛЯВАМ,ИМАЛА ДАЛА НА КРАДЦИТЕ. АКО ИМАШЕ МАЛКО НЕЩО В ГЛАВАТА ЩЕШЕ ДА СЕ ОБАДИ В ПОЛИЦИЯТА. НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА.КУХА ЛЕЙКА. НЯМАМ ДРУГИ ДУМИ. АКО ПОЛИЦИЯТА ВМОЛЯН Е НА МЯСТО,ПРОСТО НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВА И ДА ХАРЧИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА ГЛУПАЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Подкрепям

чета и не вярвам на ушите си- почти всички оправдават престъпниците ?? вие нормални ли сте ? как пък нямаше нито един измамен циг упсс ром ?? колко от властта са в схемата и не им пука като на вас ?

И на теб като ти пука, какво правиш по въпроса? Колко такива измамници хвана или съдейства да бъдат предадени на органите на реда, оттам правосъдието? И колко са били Осъдени?

майка ми, на 84 години хвана един, обади се в полицията, те го хванаха и след 24 часа го пуснаха, щото така.. това ти говоря. а ако ги хвана аз, ще съжаляват ,че са се родили. и никакво оправдание, че тоя дето взел парите изобщо не е участвал, само пренасял. ми ако пренасяш наркотици, пак ли си невинен, беееееее

Ти да видиш, туй е за санирането, санират на мухльовците, върлят на рома за коняк. Главунестия ръкоплещи.

Вече дори не ги съжалявам, напротив, заслужават си го. Прости хора заслужават прости хора да им взимат парите