МВР разби лаборатория за синтетична дрога в Сливен

Лаборатория за производство на синтетичен наркотик "пико" е разбита при спецакция на сливенската полиция, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - МВР разби лаборатория за синтетична дрога в Сливен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pikoto go namerihte, a proizvvoditelite na koki4ka koga 6e gi zalovite? Nikoga 6toto te sa va6i hora

От града на 100 Войводи Сливен се превьрна в града на100 Сводници а вечи и града на 1000 Дильри на Пико и Амфети

А дано този път стигнат и до по-големите риби.

Полицията в Сливен ще се напъне ли сега да проучи и разкрие откъде ще се захранва "местния" им пазар сега? Или за това няма да ги оставят да действат, защото ''от горе" им е наредено?

БРАВО НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ!!! НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ, КОГА ЩЕ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА???

Когато тати ми купи колело...т.е. някой друг път...все пак нашата съдебна система си има традиции в ненаказването на престъпници!

Да почнат да им режат ръцете от китиките или пръстите на ръцете. Жестоко е . НО....... Още по- добре ще е при каквото и да е съмнение за разпространение и производство на наркотици - принудителен труд до края на следствието. А за подвеждане на следствените органи по такова разселдване още по- сурови наказания. ЗА да няма злоупотреби.

На 28 години е осъждан многократно за наркоразпространение? ..на какво? Пет условни, две глоби по 30 лева и обществено порицание по радиоточката?! Това е насърчаване на наркотрафика, а не борба с него! И не вярвам да е безвъзмездно!

Е, заловили са ги - и какво? Сега делото ще се влачи 10-15 години и накрая ще им лепнат по едни много страшни три месеца условно... Хайде стига толкова - този филм вече сме го гледали, казваше се "Опицвет", а и резултата предварително го знаем - 0:0...

"осъждан многократно за произвеждане..." -ами сега да го осъдят да си изяде цялата стока

Заловени 40 грама синтетично вещество? Това са дребни дилърчета използвани, за да се покаже борбата с наркотиците. Престъпниците комунисти от край време работят с организираната престъпност и владеят наркоканалите. Прах в очите на хората!

И кой точно са осъдили от заловените при предходните акции, че ми се губи нещо...

Май са забравили да си платят този месец вноската към началниците на "полицията".