Момиче загина след скок от 14-ия етаж в София

Младо момиче е загинало след скок от висок етаж на блок в столичния жк "Бъкстон", съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Момиче загина след скок от 14-ия етаж в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно защо никога не можаха да ЗАЯВЯТ ЯСНО от първия ден, без бавене дали е убийство, случайно падане или убийство. Много лесно се определя даже, това го знае всеки следовател: При разследването се измерва разстоянието, на което е намерено тялото, изчислява се спрямо височината параболата, която е описало падащото тяло, и тогава може с пълна точност да се каже дали: - е случайно подхлъзване /тялото е съвсем близо, защото няма засилка/ - е самоубийство /тялото е леко отдалечено защото има някакъв минимален отскок/ - е убийство /тялото е най-силно отдалечено, защото е изблъскано със сила/

Не е случайно. Самоубийството е заразно. Това е, защото много се писа за Цвети, сякаш е извършила героизъм..а отчаяния това иска - внимание. Жалко за всички, но трябва да се пише повече за положителното, отколкото за ненормалното.

работа :)

....не знам вие ми кажете случаино ли ви се вижда ?!?...преди известно време се палеха...сега скачат от високи сгради...яаa прочетете за HAARP !!!...и си отговорете сами !!!

да скокнеш от висок етаж - това се превръща в нац.спорт. най-лесното е да обвиниш ежедневието, държавата, политиката ... но все пак всеки разполага с живота си. едни скачат от високо , други се давят , трети се трепят при автогонки ...

абе как веднага решаз че се е самоубила? дори не се знае коя е? на накои не му ли иде на акъла че може да е била убита? ама дава по лесната процедура че иначе много работа. а може убиеца или убииците да се окажа близки на някпи я колега я шеф

и на мен ми мирише на добре прикрито убииство

където е имало комунизъм трева не никне, а хората се самоубиват масово.

това се случва 26 год. след комунизма. самоубиват се при демокрацията.

демонокрация...корекшън

по време на диктатурата на милиционерската организация гроб съвместно със школата за умни лилиционерчета в симеоновостотици се палиха и сега се хвърлят от високо като песента на фсб,трагедията продължава ,не останаха много.

а ти какво чакаш??

НА НАРОДА МУ ПИСНА ДА ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯ,ИМАМЕ НАЙ-КРАДЛИВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА КОЕТО НЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДА,КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО

Браво другарю, само така. А в следващшия си пост обвинете лично Борисов.

...да не е намерена от теб партийната книжка на папуаса от Банкя - другаря Сиреч Методиев?????

Не Борисов, а дянков, е виновника. Вината на Борисов е в това че, продължава да изпълнява програмата му. Нищожни доходи и космически цени! Във финансово стабилна България, народът е все по-беден и все по-грабен.

какво става с тези деца, бе хора?

Другари, нещо много плахо дейтвате. Демокрацията виновна, евро-гейовете виновни... Ми кажете си го де, това при БйеСйеПйе не може да стане никоги, защото главния виновник за всички злини по всички земни къмбета, кръвопиецът Борисов няма да е на власт.

Преди 2 дена една жена скочи от един жилищен блок,от 7 етаж и почина.За да се самоубие прекосила целият град за да скочи от блока в който не живее,а живее на другият край ,на града. Какво става бе хора,защо си посягате на живота?Животът е борба.Всеки си има проблеми,такъв е животът.

Фaлшивите еврогейски ценности и отричaнето нa исконните християнски ценности,до тaм водят !

Ама разбирасе, в любимата ти Русия няма самоубийства. Пък да не говорим за по татово време. Тогава ако някой се самоубиеве, го съживяваха и наказваха строго. А виж какъв погром стана при тия евро-гейове... Ма си прост...

ти трябва да си боико руският минет?

в същност до там доведе атеизма , който комунягите прокламирахте 100 години, и го наложихте със терор и диктатура!

Ти си луд...по цялата глава! Какво общо видя, между атеизма и самоубийството? Че чак даже и комунягите намеси. Ти си луд! Бегай да се лекуваш или там каквито традиционни за теб шамански обичаи на палене на ароматни листенца правиш в такива болезнени случаи!

Абе хора стегнете се най тъпого е да се убиеш има изход от всяка ситуация така не се решават проблемите така и цялото семейство се. затрива има психолози живота е борба и трябва да се борим никакво предаване по философски

Сега-взеха,да скачат...Хм...

Дир.бг, защо продължавате да припомняте история, която вече цяла България знае.

абсолютно нормално при тая мизерия лапетата лекинко да поизперкат пък дори и по големите... кофти е като гледкаш изрусена пача със слънчеви очила на 19години със последен модел АМГ да ти прибипква че и дишаш от въздуха а ти издъхнало от беднотия моме живееш в люлинщайн... колкото по голяма е дупката между хората толкова повече изперкали ще има

Завистта е страшно нещо другарю. Но се успокоявайте, пачата с АМГ-то е тъпа а вие сте умничък. Но на нея мутрите са и дали шан пък на вас не.

Не става дума за завист, а за тотално объркани ценности в обществото ни. Богат и прекрасен животец си водят измамниците и престъпниците, а повечето честни хора се изгърбват и опитват да оцелеят. Капчица справедливост няма. То корумпирани престъпници се внедряват навсякъде, а иначе бедността убива добре възпитаните и скромни хора. А тарикатите ми коментират, че завистта била страшно нещо. Ами внимавай, съседа престъпник може да ти завиди за нещо и да те утрепе, за да си вземе твойто. А хората дето не са такива тихо умират или скачат от високо или се подпалват. Това е тъжната действителност!

Загинало е на място. Към момента самоличността на момичето не е установена. Извършва се оглед. Тези млади хора, които не са преминали през Терминал 2 , са избрали да скачат от високите етажи на блоковете. Преди 10-на дена гимнастичката, а сега още едно младо момиче си е заминало по такъв трагичен начин. Как пък не прочетох, че някой депутат или министър е скочил от 14-ят етаж , по морални подбуди.

Ами като няма пари за билет за Терминал 2, не ти остава нищо друго, освен да опиташ сам да полетиш

Черна серия - трагедии!Така ще се случва, когато се поднася суха новина с подробности, без някой да обясни на децата, че самоубийството не е решение или геройство, а жесток грях към близките и живота в момент на слабост.Кой да обясни, че живота си заслужава въпреки всичко?Кой да каже, че в момента когато искаш да посегнеш на себе си, друг изпитва нечовешки мъки в болничното легло, борейки се с цялото си същество за още малко живот и светлина?Някой трябва да обясни, че има моменти, когато трябва да продължим живота, дори и да чувстваме душата - мъртва.В такива мигове, когато мислим, че сме загубили почва под краката си и всичко, за което си струва, може би Всевишния взема от ръцете ни нещо, за да ги изпразни и след време постави в тях много по-хубавото!Уважаеми журналисти, вие сте наистина четвъртата власт, възползвайте се правилно от нея!Постарайте се освен да отразявате безпристрастно, дори и в най-черната новина да вложите капчица добро, човешка поука!

Животът не си заслужава, когато не си свободен! Казах! Всякакви други философии и волунтаристични излияния по темата са напълно излишни и обременяващи хората!

ще чуем радостна вест: ДЕПУТАТ СКОЧИ ОТ 21 етаж

"... засрамен от подозренията за корупция и далавери", примерно. И не мога да проумея, кой нормален човек би писал минус на този коментар.

Или "Депутат заклан и застрелян пред парламента, извършителят - награден с орден "Стара планина""

Това може да се случи,само ако по-голям МАФИОТ от него го е бутнал...да започват НЯМА ВРЕМЕ:))))

Полетите продължават..........

При предния мандат се палеха, сега скачат! Гарантирано от ГЕРБ!

Гарантирано от опорните точки на Партията.

От нея...

Идиот.....

или в безпомощно състояние веднага бива "самоубит" или опитал се, докато не докаже противното, няма шега ей. Сещам се за куп случаи като оня обесения на детската площадка. Имаше преди 20тина години една такава комедия с мъж затиснат по корем към стена с бормашина, стърчаща от средата на гърба, с разперени ръце и крака на стената и ченгето мързеливо ядейки си картофките с кетчуп без дори да го поглежда каза, че било малко съмнително за самоубйство ... Бог да прости момичето.

Гарантирано от Герб,до къде накараха младите да изперкат и да се самоубиват,По времето на Орешарски,такива работи нямаше,НЕ НЕ!!!Оставка Американски Боклуци,не видяхте ли до къде накарахте народа да стигне и да си слагат края на живота,заради мизерията която докарахте България,Мизерници долни,гледате само как да теглите заеми и да крадете,да се подсигурите до девето коляно,защо едно дете на политик,не се метне ей така за няма нищо о висока тераса а???защото от всичко са задоволени.

луд умора няма,партията ти любима ще ти плати надника за опорните точки днес само че никой не им се връзва вече

Другарката КурНелия е втвърдила КУРсА!!!

До това води липсата на секс. момичета стават реално сексуално активни от 13 годишни и това до края на живота им. Когато този инстинкт се подтиска - било от морални норми измислени от църквата, било от родителски контрол, избива...

витков ти ли си бе ?

Много обичам да мъ шаткат

Кво им става на тия деца бе. Спрете да пишете за тези неща че ще стане епидемия!

Добро утро!Четирима загинали и петима ранени по пътищата на България през изминалото денонощие.Един гражданин е останал без ръка, премазана от машина, две жени и единкозар са изнасилените за последните 24 часа.Един лесничей се прострелял по невнимание.Н аизпитите седмокласниците имат 124 000 слаби оценки и др.

Произшествия няма.

Дали сега Дирник ще пише и за нея всеки ден в продължение на седмица?

всяка медия използва нещастни случаи за да печелят рейтинг. Дни наред се говореше, показваше и ето резултата. Живял съм много години в Западна Европа. Там такива случаи се споменават като факт и толкова. Тук се започва една дълга истерия - въпроси, изказвания, виновни, причини и т.н. Да не говорим, ме през деня се пускат филми с най-жестоки убийства и долу вдясно се мъдри една червена точка - т.е. забранено за 12 или 16 годишни. В същото време корупцията, проституцията, употребата на наркотици процъфтява. Така е, когато бивши мафиоти си "изпраха" ризите и сега с бели якички си купиха телевизии, медии и най-важното власт.

Правилно, да се забранят всички лоши новини, да останат само много добрите, поднесени от гола говорителка.

Стига си писал глупости,не знам в коя страна в "Западна Европа" си бил И аз съм живял доста години на "Запад" както се изразяват българите- та те за изчезнало дете хората от регионите формират цели отряди, тв-тата не спират денонощно инфо! За единични самоубийства се правят анализи от специалисти-причини, опастности, следствие! За едно са абсолютно прав де-медийната гавра Цифрите на самоубийства, пътни и битови инциденти в БГ е огромна. Истината е,че българите нямаме емпатия към никого, дори тайно чакаме някоя лоша вест

там се търси човека, а тук се търси сензацията. И като минат няколко дни се намира нов нещастен случай . стария се забравя и започва отново безсмислено ровене. Там се вземат решения, а тук всичко се замазва. Това имах пред вид. А може би ще ми посочиш един честен политик, магистрат и т.н.

Firi

Тоя сайт е криминална хроника + положителни новини от Расия:)

собственост е на комуняги, ти кво очакваш

Защо бай Тошо е построил Люлин? За да покаже, че на Запад се живее лошо!

Като че взе да става епидемия скачането от високо. Какво им става на тия моми, че започнаха да се самоубиват? Не е лошо следващата такава да се изкачи високо в планината, но не с кола, а пешком, да намери красива, висока скала, да застане там горе и ако реши, че има смисъл да умре заради нещо или някой, поне ще е на красиво място. Макар, че докато стигне до там цялата щуротия и лиготия ще й се е изпарила!

Еми като няма пари, за какво да живее?

Не е за пари тая работа, от любов ще да е.

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТНИ СИСТЕМИ В ДЕЙСТВИЕ. - малоумни катастрофи с коли - скачане от блоковете - наркотици - прайдове

също не забравяй и самозапалванията.

...честно

Вместо да ме обиждаш, кажи кое не е вярно от изброените

Ценностите на СОЦИАЛИЗъМА' - купона система - режим на тока и водата - доносници на всеки сантиметър - три национални фалита - затворени граници и куп други "екстри"

И пак беше по-добре. ПРЕДСТАВЯШ ли си

vasil

Имаше си и малоумни катастрофи, имаше си и пе.ераси. Народецът си е същият, може би по-малко се прикрива.

Роден съм в първото десетилетие на социализма в България и БЕЗКРАЙНО му благодаря за съдбата си!Ако не беше социализъм с грижа за бедните и образованието,личната ми съдба и тази на множеството подобни на мен щеше да бъде твърде злочастна и трудна както е сега за подобни с моето потекло във времето на олигархичния и заедно с това колониален капитализъм!Аз не познавам глад, сегашната унизителна мизерия на бедните,нито каквито и да е бариери пред собственото ми развитие и възможности.Искаше се да имам отличен успех и го имах,достойно представяне на конкурсния изпит за висше образование и го имах,доказване на способности за професионално развитие и ги имах! Затова аз -детето на бедни родители имах възможността да не споделя тяхната трудна и мизерна съдба, а да получа безплатно висше образование със стипендия за успех,престижна професия и работа,нормален, осигурен,спокоен и достоен живот.Даже и сегашното ми битие с всички негови трудности и идиотщини е все пак поносимо в определена степен пак благодарение на социализма - собствено жилище, що-годе нормална пенсия,нормално с човешко отношение семейство! А на сегашните зомбита ще кажа, че да в началото на социализма имаше купонна система, но тя беше в името на справедливото разпределение на оскъдните възможности за ВСИЧКИ ХОРА, а не само за богатите! С развитието на социализма в България възможностиате на обикновените хора все повече нарастваха и затова бедни семейства като моето се сдобиха със собствени апартаменти на продължително изплащане.Ние младите тогава получихме безплатно висше образование,стипендии и престижна професия, а не бедните?!,а само циганите тогава събираха цели хлябове от кофите за боклук,за да хранят прасета!И да!!! в ценностите на социализма нямаше НЯМАШЕ място за олигарси и приватизатори,които да "хранят" бедните слоеве като сега,но НЯМАШЕ гладуващи,робски слугуващи,наркомани,трайно безработни и идиотизирани самотни и нелечими същества!Затова до последния си дъх ще благодаря на социализма!

Ама за какво роптаете бе, другарю Пешев....Ние ПАК аме на власт, защото ПАРИТЕ СА У НАС. Сега сме в Европата, защото искаме да излапаме европейските фондове, а като и те свършат пак ще развеем червеното знаме на Партийсния дом.

ТикВАТЪ Неграмотнъ е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ГЕРОЙ. А за Чухъла да не приказваме

Ето затова новините за самоубийства не трябва да се съобщават, защото следва домино.

БОГ ДА ПРОСТИ МОМИЧЕТО!НО СРАВНЕНИЕТО НА ТОЗИ"ЖУРНАЛИСТ"Е МЕКО КАЗАНО ПРОСТАШКО!!!

мир и светлина на душата и . Започва да прилича на епидемия..

Ми като няма вече момци с пълни потури. а педалчета с оскубани вежди, ще скачат момите, не ами.... То само на фреш и фейсбук се не издържа.

Казвах ви, че ще се създаде психоза и вълна от самоубийства.. същото стана със самозапалванията преди време, същото става с побоищата по кръстовищата.. медиите имат огромна отговорност!

това е в следствие промиването на мозаци което превърна самоубийката Цветелина в национален герой и пример за подражание

Ти нормален ли си?

ти на кой етаж си?

незабравяи че цвети не си е посегнала сама.иляна да излезе и да каже кои е бащата на бебето и

Наско Сираков, кой.

ужас, но жегата действа зле

За Бога , спрете с тази черна хроника , тя няма поучителен а негативен ефект , нима не виждате , нима сте малоумни. Живота на хората , психиката им е лабилна ,И някои в момент на безисходица -решението е да скоча , да се обеся или нещо друго.

Господа журналисти, не знам дали знаете, но самоубийствата са нещо, което се подхранва ако има и други самоубийства, които служат за пример, особенно ако са от водещи личности -- знаменитости. Така че е хубаво да си помислите добре какво пишете.

посткомунизъмът в българия.

Тъпу

но истина, милиционерите съсипаха психиката на хората

Пост е следствие на комунизма момче. Следствията от него ще са около 100 години.