КАТ няма да спре видеоконтрола по пътищата

Вътрешният министър Румяна Бъчварова заяви, че МВР не се отказва от проверките на пътя в условия на видеозаснемане.

Обратно в новината

Коментари - КАТ няма да спре видеоконтрола по пътищата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Като нямат пари за заплати ги оставят сами да си заработят (да рекетират) гражданите. Шарлан да ги попари рекетьорите !

Трябва да има и видео контрол на всяко кръстовище със светофар както е в Западна Европа. Камери с които автоматично да се санкционира : Преминаване на червен сигнал, неправилно престрояване и преминаване през кръстовището, превишена скорост и дори спиране на линията и в кръстовището при червен сигнал. Така поне малко ще се очовечи градската джунгла в която се движим всеки ден и ще намалеят катастрофите.

Абе по принцип съм съгласен.... само дето по тая логика на мен трябваше да ми напишат вече един акт, не защото минах, а защото бях върху линията.... десен завой, знам че светофара има секция, ама едно дърво отпред не я видях какво свети... когато видях че е червено (което даже и не светеше, просто и зеленето не светеше и реших да спра) та... спрях на линията.... е.. защо да ме глобяват.... направих всичко по силите си за да спазя правилника... ама ...

Общо взето както беше преди, така остава и сега :)

"Ко праим ся" пак си заработва.Милиционерите трябва да бъдат успокоени,че не могат да им увеличат заплатите,а и с тези пенсионни орязвания,мани мани....

Като няма хляб дай на народа повече зрелища, и хляб за журналистите. Сега тая тема ще се предъвква и по форуми, и по телевизии, като че ли всичко друго в държавата е на ред и катаджиите са най-големите престъпници. Ами да. Ще те спре катаджия с вечния въпрос " И ся коо прайм?" и като види угодническо усмихнатата шофьорска физиономия ще прибере 20 лева рушвет. Данъчния ще си затвори очите за нарушение за милиони. Ще гушне 20 бона рушвет, но за него няма камера. Щото 20 лева катаджийски рушвет е къде къде по опасен за държавата.

Бъчвата отвори кутията на Пандора, спря протестите на полицаите, ще им напълни джобовете.

трябва да е удвои или даже утрои контрола. трябват масово камери стационарни и мобилни в градовете и пътищата на България. това безумие трябва да се спре

да го спират ? Защото вече "всичко ни е наред" както се пее в песента ? :))) Дори думата "престъпна безотговорност" е слаба за случващото се по пътищата !!

Нещо явно им има на камерите., за да ги зает така. Аз полицейска кола с камера съм виждал само веднъж, а не е като да не карам.

Следващия път провери под седалката на катаджията и ще останеш изненадан.

А кога ще решим проблема с фиктивните прегледи - автомобилите масово не се проверяват, а особенно за спирачките, гумите и ходовата част това може да е фатално.....

Ти чакай нЕкой да ти свърши работата! И с какво ще ти помогне прегледа? Ти не знаеш ли кога имаш проблем със спирачките?

всякакви хора карат коли никой не е длъжен да знае неща които не са му от компетенцията

Ми не всички са състезатели като тебе. Ти сигурно и на лекар ходиш само с линейка?

Коректния технически преглед е много важен. Има различни хора които карат.. Моя позната, която има книжка от 10-15 години, преди 1-2 години разбра че като дръпнеш лосчето на чистачките към теб (и има вода в казанчето разбира се) може да си измие предното стъкло... Не може да очакваш от всеки да знае кога спирачките са му наред.. колата може да спира перфектно, но спирачките пак да не са наред (накладките да са износени, дисковете изтънели, течноста да е стара, маркучите да са се напукали, ABS да не работи) и когато спирачките ти трябват аварийно да останеш изненадан... Приятно съм изненадан от сервиза в който вече трета година си правя техническия преглед... Правят ИСТИНСКИ преглед, не само спирачки и кормилна система.... Проверят и маслата както на двигателя така и на скоростната кутия, спирачна течност, лагери, предно задно окачване, светлини...изненадах се тази година дори, че ми откриха проблем във вентилацията (което означава че проверяват и нея), наистина колата стои час в сервиза, и я ровичкат та пушек се вдига, но поне си вършат работата.... да малко по-скъпо е (мисля 50 или 55 лв) но поне знам че са проверили наистина колата!

Така е драги зрители. Сега е беритбата , как да я изпуснат , после като няма такав трафик може и по две камерки да им сложат нали ще се "нахранят" да имат чаак до другото лято. Но болните ни пътища , болните ни инжинери и архитекти не са виновни изобщо. Това да прекараш главен пътен възел през населено място е ... да речем само там го иам тоя феномен. Забелязваме как туристите и гастербайтерите минават по 5000км в европа и изведнъж умират по нашите "чудни" пътища от умора или човешки грешки , а в сърбия и в унгария и австрия никои не умря от умора странна работа. Да замазваш лайната с вестници ... рано или късно пак ще прокапе Да му мислят тия дето имат мозък - Терминал 2, останалите... мор

Учудва ме удоволствието което изпитват някои " Наши сънародници" да плюят родината си. Щом е Българско няма начин да не е лошо. Толкова лошо че турските гастербайтери се уморяват и се трепят. Ами нормално е човек като пътува 5000 километра и да се умори, а не да се умори като тръгне, а като мине 5000 км. да е бодър като репичка. За това се трепят у нас турчелята. Щото вече почти я виждат Анаван- а - тоест родината. И не спират да почиват. Викат си минах 5000 км. Остават още стотина и съм си у нас . Защо да спирам. И не спират. И заспиват. И се трепят. Лошото е че трепят и невинни българи които са имали " късмета" да се окажат в насрещното в неподходящия момент.

Така е! Но в чужбина съм минавал до 1500 км. за денонощие и бях толкова уморен ,колкото при 950 по нашите "магистрали".

А ми, почти от година катажиите омират от глад, а и заплатите малки, правят протести, налага се да правим компромиси с рушвета за ваша сметка, иначе трябва да съкращаваме администрация, че да даваме на тях, а сега те ще си го взимат от вас и ще си трайкат

Стига ле, стига ле, стига ле. Накарахте ни да си мразим държавата.

Егати опашатите лъжи! Инцидентите на пътя са в рамките на миналата година. И огромната част от тях са заради джигити и бабаитлък. А точно тези прояви ПО НИКАКЪВ начин не се влияят от просяци по пътищата, които те спират с въпроса и "ся к'во ше праим?".

Малко са!

Две напред една назад, хоп и още една крачка назад и сме в изходно положение. Да уволним депутатите. Те приемат закони и ги поправят връщайки ги към ниво 0. Значи няма смисъл от тях. Те са непроуктивни служители. Не заслужават заплати.

Ся ко шъ прайм??????

Ми тряя да му пишим акт, няа фарове.

Ми поне да разрешат аз да ги снимам, като ме спрат. Катаджиите пак изкараха някакво лоби, да им помогне.

То е ясно, но колите ще са за провинилите се или тези дет не се отчитат соевремено.