МВР работи по сигнала на Станислав Цанов, че е заплашван от Алексей Петров

Ютюбърът твърди, че заплахите били заради опита му да провери могат ли да бъдат манипулирани машините за гласуване

Обратно в новината

Коментари - МВР работи по сигнала на Станислав Цанов, че е заплашван от Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Машините за гласуване на кръга капитал и Дженdyrite

...точно като Боковите шкафчета...и къщи в Барселона....

...Ами преди сигнала на Цанов...МВР къде са спали ?!?? ДАНС....никой ли не е имал инфо какви ги е вършил "колегата" Петров ?!??! "Действали по сигнала на Цанов " ....всичко е една перверзия....ще мине и ще бъде заметено....както обикновенно се случва !!!

по какво работите бре? трактора е по мъртъв и от най мъртвия..който не вярва да намери снимката от убииството тъкмо ще видите как са му отнесли главата в гръб...точно както той обичаше да прави....явно поръчителят е знаел как работи трактора използван е неговият стил

Точно страхът - тоест насилието, рекетът, заплахите, принудата, плюс побоите, атентатите, убийствата (вкл. при инциденти и “ИНЦИДЕНТИ” на пътя) … всъщност осигуряваха и крепяха властта на мафията! Все занимания, в които комунистическите служби - ДС, МВР и прокуратура бяха съвсем тясно специализирали и усъвършенствали! Плюс изнудването и шантажирането с досиета и компромати, разбира се! Без всичко това мафията нямаше да може да си има държава 3 плюс 4.5 десетилетия и България щеше да е нормална европейска държава - като останалите!

В НПК има един текст, дето вика, че когИ умре извършительот, дело не требе да има, респективно и проверка.Ама пустото МВР, кат не мое да чете.

Абе начетеният, нали разследват убийството на Алексей Петров и възможните версии и това кой го е поръчал и кой го е убил, бе тъпанар! Човек освен да може да чете и да срича трябва да се научи и да мисли и разбира… Като си прост - трой си, бе, кютай си и хората няма да те усетят и до ти се смеят. Абе, шегата настрана / ти наистина ли си толкова тъп?

“В НПК има един текст, дето вика, че когИ умре извършительот, дело не требе да има, респективно и проверка..” А умрели ли са извършителЬОт и поръчителЬОт на убийството на Алексей Петров, бе тъпак!

“ МВР работи по сигнала на Станислав Цанов, че е заплашван от Алексей Петров” Крайно време е вече в България да спре играта на жмичка - на “мижи да те лажем” на прокуратурата, службите и МВР. Алексей Петров е заплашвал и рекетирал много хора през годините! И това е прекрасно известно и на МВР, и на прокуратурата, и на службите! Както и Бойко Борисов и Делян Пеевски са заплашвали и рекетирали много хора - защо мислите са им необходими охраните! Още след 10 ноември група червени велможи и ДС и МВР шефове, както и от ръководството на прокуратурата и службите създадоха мутрите и организираната престъпност и мита за тяхното величие и недосегаемост. Какви ли не отвратителни внушения и манипулации се набиваха и култивираха ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ - и забележете, от ВСИЧКИТЕ - като се започне с величаенето и ореола около бандити и престъпници, като невероятно тъпото и долно обяснение от - забележете - куп мастити и иначе със самочувствие на големи професионалисти и патриоти, че.. Видите ли, понеже до 1989 г. държавата се грижела за борци, каратисти, гребци - изобщо спортисти и … МИЛИЦИОНЕРИ и понеже изведнъж те останали на улицата - те видите ли какво да правят, нямали друг изход как дъ се прехранват и дъ оцелеят и .. станали престъпници! Едва ли не по принуда!!! И тези гадости и отвратителни внушения ги чувахме редовно не от кого до е, а от висши офицери - оп МВР и службите!! И как … “държавата, МВР и службите не можели да се преборят с организираната престъпност а вафията, която ТЕ СЪЗДАДОХА и естествено години наред не виждаха и отричаха и прикриваха! Спомняте ли си какво ни обясняваха - че атентатите и разстрелите - и посред бял ден в центъра на София НЕ БИЛИ НАША РАБОТА, да не сме се интересували… И така се пръкна, появи и отгледа и възпита цяла нова генерация от смятащи се за ненаказуеми изроди-дегенерати, каращи пияни и дрогирани и убиваща или режещи хора, като онзи изрод от Перник или другия - дето обезобрази Дебора, като

Невероятно ТОЧЕН КОМЕНТАР !!! БРАВО !!!

тоз Петров е обикновено душе. Видиш ли, някой им рядял правителството и после умрял.

Днес проверявали...

Цанов от 2 седмици е пуснал записа, докладвал го е и никой нищо. Ни една медия не го съобщи че има запси на който Алексей плаши журналист, защото журналистът е щял да разследва машините.

МВР иска да види доколко са сериозни доказателствата на Цанов и после да му видят сметката. Може и да катастрофира , може и да го бутне пиян шофьор на пешеходна като Милен Цветков

ного филми гледаш и то не руски хаха . Мога да ти изброя поне 20 човека дето имаха важна информация за която са споделили публично и след посещение на слижбите всичко е заметено и забравено . Най яркия пример ония зърнар

По скоро МВР иска да разбере колко опасни са разкритията на журналиста, относно фалшификацията на изборните резултати, посредством машините за гласуване.

Редно е отново да аресттуват Кристиян хакера, който ни пусна данните в мрежата и който след това премина на работа за Алексей Петров. Този път постоянен арест и да му се забрани достъп до компютър и мобилни устройства за поне 10 години

КАК се МАНИПУЛИРА МАШИННО гласуване БЕЗ ИНТЕРНЕТ връзка?! АНАЛОГОВИТЕ политици искат ДА ПРЕМАХНАТ МАШИННОТО гласуване.

Както се лъже компа на колата.

Има ли софтуер, има и възможност за манипулация.

Още един малоумник , дето се опитва да стане известен на чужд гръб... Петров най-вероятно не е го е бил чувал, да не говорим че ако го е заплашвал този щеше да прави видеа за домашни любимци (примерно) в момента. Не че Петров не бе боклук от класа , ама сега всеки глупак ще обяснява че или му е жертва или сол ташак ...

Гледах видеото на Цанов, изключително кофти работа. И като те заплашва Алексей Петров си е страшно. Вярно, че вече е на оня свят, но той има сподвижници, а и с абсолютна сигурност има и други отговорни по манипулациите с машините за гласуване. Така че евала на Цанов за смелостта, дано да не му се случи нищо лошо в тази връзка. Цанов ни показа нещо, което всички подозирахме, показа ни кочинката, в която се намираме. Сега едно предсказание, което обаче няма как да ви донесе пари, защото ако го имаше за залози в EfBet коефициента му щеше да е 1.05: Разследването няма да доведе до НИЩО.

Не очаквах някоя медия да даде гласност на този случай. Интересно какво се е случило на хакерите? Какво ли има предвид, когато казва, че някой бил блъснат от бързия влак???????

Платен точно предизборно да бъде употребен за омаскаряване … политиката в България отдаван е само мръсна кал по противника … никакви идеи и визии особенно от полулистичната русифилска нискочела сволоч

"ама във Венецуела машините.... " глупаците дори не се са осведомили за венецуелския случай но бързат да плюят машините

кво каза? ква ти е теорията ... що сме единствените идиоти с тези машини да си избират властта? или ти реши че сме най-умните?

Тоя смешко цанов е още от боленовите мърши, сега вече ютубър - поредният псевдопатриотичен дудук.

стероидена москалска подлога (не от най-умните) гледан от 13 годишни които приемат всяка негова глупост за истина

Опитват се да откажат хората да гласуват с машини. Всяват нотка на съмнение и по простите хора се хващат

не брато ... не са само простите ... и по интелигентните им е ясно че само с хартиена бюлетина може да си сигурен че няма да ти изчетат машината и да разберат под ред кой как е гласувал примерно .... което е достатъчно да се загуби тайната на вота ... а гласувай на местни избори против ценко чоков или в някое родопско село против ДПС ако знаеш че ще стане ясно

ако беха само простите нямаше да сме единствените малоумници в света на плащат за подобна глупост

Копейкар.

Измислям.

Този път ще дойда демократични приятели да го съветват, същите които вероятно използваха кондома професор по охрана Алексей Петров и ще обяснят как всичко това е свързано с Путин. Не се заблуждавайте - нито един от тези кибер-експерти и хакери не е построил и чип за контролиране на лампа. Тях ги следят, докато те се следят. Плъх и котка състезаващи се в изкуствен лабиринт. Играй тъпи игри, спечели тъпи награди... Алексей Петров ще реди правителства и/ли програми. Добре, нека Си донесе кафето. Демократичните избори по интернет... защо направо не направим коментарите в ДИР-а валидни бюлетини? Същата работа. Но ЕВАЛА на Цанов. Има си собствена причина да прави нещата, но тези неща трябва да бъдат направени и казани. Най-страшното робство няма вериги, а сляпа вяра.

Евала на псевдопатриот?

Е американска ПВО система, която свърши страхотна работа в опазването на демокрацията. Вече не се произвежда. Прекалено е добра. Псевдо-патриот е оксиморон във васална държава. Жълтопаветник не е.

Що ми се струва,че тази физиономия съм я виждал в телевизия " Алфа" на Волен. Че тоз чиляк си е абсолютен руски кавал. Гледал съм му няколко от манипулативните префавания по Алфа и съм умирал от смях. Не знаех че е станал Ютюбър. Чудех се къде се е дянъл. Беше много верен на Волен

га бялат златка гепеше руска пара. Свърши парата и парцала изчезва.

Що ли си мисля, че Цанов нищо добро не го очаква? Я новия ковид, я инфаркт, я катастрофа…. Сглобката ще го измисли

хаха ... ти тая сглобка я изкара цял евроазиатски диктатор

Ами даже са по-зле.

Този е човек на Божков.На мен това ми е достатъчно ,за да не се интересувам от него

да си призная не съм гласувал машинно но доколкото разбирах как работят е че отпечатват протокол в който пише как е гласувано ... примерно гласуваш за БСП излиза бюлетита за БСП и пада в урната ... след това могат да се броят както с обикновенно гласуване. може ри този който гласувахда си види разпечатаната бюлетина???

Да. Само че разпечатката не се брои. Гледа се паметта на машината, а там е уловката. Може да си гласувал за бсп, а то да отчете дпс например.

избори ги брояха. Чукча не читател.

ок значи променяме избирателния закон и хем гледат машинаха хем броят .. ако има разминаване сигнализират ЦИК ... така решава ли се проблема? ... не че има нужда от машини ама така поне няма да има съмнение

Егати пробитата държава. Информират се за очевидното и се правят на изненадани че накрая вместо арести на депутати ще викат да тормозят човека който е бегло е споменал това което всички знаем все едно не си спомняме колко много оъти бяха намирани бюлетини в чували в разни печатници при управлението на герб и как имале снимка в един вестник как влиза един с черни чували през прозореца на първия етаж в избирателната секция а не през главния вход.

от омрял писмо

Умрял*, бе пичага. Не успяхте да го научите този български език и това си е...

Случаят е ясен. Да влезе убитият.

Цанов сега да очаква едни чичковци и лелки да го посетят и да му изземат техниката уж за експертизи, после ще има да чака с години от умрял писмо да му я върнат, а експертите пък ще натъманят нещата, както им се нареди, както стана с шкафчетата на Борисов, както стана и при много други знакови дела, тия експерти са майстори на манипулациите, не на друго... Колко народ изгоря покраи тези си нямате напредтстава...

На умряло куче нож вади.

ХАХАХАХАХАХА! Този съдран цървул ли е заплашван от Алексей?! ХАХАХАХАХАХА!

Разпитът на Петров , ще се осъществи с медиум , или ще командироват някой при него ?

Фейк държава фейк избори. Помните ли в каква истерия бяха изпаднали от ПП когато герб ,ДПС и БСП им преебаха вота с машини.

Малка поправка: ни "им преебаха" вота с машини, а преебаха раята като върнаха хартиените бюлетини, които са се доказали с времето. А ти ако не си от преебаните, значи си в далаверата? Но не се успокоявай: и ти си от раята, само че са ти подхвърлили сиренце най-вероятно Всъщност всеки разсъцдаващ като види кой е срещу машините и като чуе глупваите коментари за "кода", ще разбере кой манипулира (повече)

Раята сте тези които гласувате за пп-дб за да не дойдат Герб ДПС и БСП на власт а после пп-дб управляват точно с Герб ДПС и БСП. А че машините подлежат на манипулация е доказано но толкова ви е капацитета на мозъка.

А ти помниш ли как герб, бсп и дпс реваха, като им скапаха схемите с бюлетини и циганския и корпоративния вот покрай това?

Блажени са вярващите. Никакви схеми не са разбити. Един бандит няма в затвора само шоу за камерите.

Тоест според теб БСП, ДПС и ГЕРБ са за честни избори без манипулация. Наистина ли !? Хартиената бюлетина гарантира честно гласуване? Абе дай координати, имам много невероятни неща за продаване на тънки цени. Отдавна им търся купувач