МВР работи по две направления за убийството на Алексей Петров, помагат партньорски служби

Скъсан кобур е причина полицаят, прострелял 18-годишния, да използва и лично, и служебно оръжие

Обратно в новината

Коментари - МВР работи по две направления за убийството на Алексей Петров, помагат партньорски служби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

-2 долни отрепки.

"по време на преследването му се скъсал кобурът" .., На един друг му се беше скъсал ръкава от една кльощава тинейджрка в 1 ПРУ, преди години... Много некачествени са аксесоарите на полицаите.. :))))

Кои са двете версии,по които се работи относно убийството на Алексей Петров.Защо в тая статия намесват и убития 18годишен циганин.Да не би той да е убил Алексей Петров.Ако е така,значи полицията е застреляла опасен престъпник и делото за убийството на Петров е решено.

Един вид да се изтъкне как храбрата шерифка,ритала протестиращи , безстрашно гърми със незаконен патлак по бягащо дете.И ще й се размине, освен ако майката не заведе двло в Страсбург,далеч от бе ге орките в съда и прокуратурата

Първо, на всички трябва да е ясно, че като се занимаваш с престъпления, могат да се случат неприятни неща. Второ, хайде напишете с какво оръжие е стрелял този полицай. Да улучи два пъти от сто метра тичащ човек не е проста работа. Иска си се практика.

Господин възпитател , еби си пм....

Нещо крият .... Оставам с впечатление , че разследващите са наясно от къде идват нещата , и са съгласни със случилото се !

А добър ден, тия са по-мръснини от мутрите.

А защо няма версия за политическо убийство? "Кой има полза от това убийство"? Защо не се разследват кръговете около президента Радев? Очевидно има голяма нужда от смяна кадрите на Радев в службите. Виновен няма да бъде намерен. (Коментарът се изтрива бързо от администратора. Всеки да си прави изводите)

Нещата не идват от президента !

Може би не самия Радев, но руската агентура около него. Радев го интересува само да може да си купи и той няколко хотела като му свърши мандата. По една случайност Радев беше изненадващо в ЮАР една седмица преди убийството на Къро. А името на самия Къро беше осветено предварително от Гешев, който гравитира около президента. Бившият служебен МВР м-р Демерджиев беше готов с обвинение с/у бащата на Кирил Петков почти едновременно с убийството на Алексей Петров. Прекалено много съвпадения и никой не вижда работна версия.

Медал за особенни заслуги трябва да дадат на извършителя

Абе как ви партньорски служби какви 5 лева? Платил е съдебна такса 80 000 лв. и искал обезщетение от 1 милион лв. от Прокуратурата за ареста си дето го тръшнаха по бели гащи в дома му. Ликвидираха го, за да не му дължат нищо. Въпроса е дали наследниците му ще посмеят да искат парите или ще ги е страх да не ги очистят и тях.

По-импотентна статия не бях чел -две различни теми в едно

Простреляният 18 годишен е убил А Петров.

Откакто дойде един нов посланик убийствата зачестиха.

Мислех че новината е за Алексей Петров а тя била за убийството на черния

Аз се вдигам на протест против протекцията над циганите по всички направления!Омръзна ми тези нагли паразити да имат само права и да погазват всеки закон в държавата!

Аналогичен казус с този на Иконописеца Опицвет, който застреля момче в гърба и го лежа.

Нищо общо. Опиц е цивилен и първо, че не му е работа да гони бандюги и второ, че беше с незаконно оръжие. Опиц е като пловдивския, само че пловдивският извади късмет, че съдът се огъна и му даде условна.

Е да де посолството.

Убийство в гръб на бягащо лице, никаква НО няма, този е за зятвор.

Значи трепи и убивай и граби момичета и после си обърни гърба към полицаите и споко! И си бягай! Може и да си некъв юрист ама хелзинкски!

Да го простреля в краката

Споко де, теб може в пък крака да те гръмнат. То от рана в крака не че не може да се умре. Оня камионджия дето го убиха команчите беше наръган в крака.

Вземи си агнето и си върни дипломата.

Не му стигало служебното оръжие, носел и лично.ПроЗ полицай, изтъкан от комплекси.

При неподчинение и бягство на бандит при грабеж се ползва оръжие задължително за да се спаси живота на невинни граждани! В училище тези две неща да учат- да се подчиняват на полицай и да не се качват на стълб или влак на покрива заради волтова дъга!

простотия лъха от тоя коцев, колкото и да се оптва да защитава тоя некадърен полицай със скъсания кобур, а личния пищов къде го носил? В случая понеже става въпрос за циганин, ще му се размине, но от всякъде погледнато некадърното ченге което убива в гръб бягащ човек си е за затвора.

При бягство и неподчинение се стреля!!! Нали като избяга после ще убие невинен човек- винаги така става с подгонен бандит! Извършил е грабеж и е ударил по главата с желязо момиче! Полицаят е герой!

Щом "партньорските" служби са в играта, да не се притесняваме. От посолстваТО ще им кажат коя версия трябва да излезне за публиката.

Опит за Изясняване : А. Се Изказа че 18годишният - НЕ е видимомалцинствен …и бандата Е от Малолетни …да ! - Е Банда. …и то С Доказана “история”. Б. Такованият из Витоша - Е ли Възможно да Е Бил СамСамин “творец” на “възхода”си ?! - Защо НЕ се цитира Кои служби и Защо ?! Колеги ?

Кьорав ли си? Просто е светъл, но лицевите му черти го издават.

Два боклука по малко. Други въпроси .............

Чл. 87 от Законът за МВР, позволява използването на оръжие при: Чл. 87. (1) Полицейските органи могат да използват оръжие само когато това е абсолютно необходимо: 1. при въоръжено нападение или заплаха с оръжие; 2. при освобождаване на заложници и отвлечени лица; 3. след предупреждение при задържане на лице, извършващо или извършило престъпление от общ характер, ако то оказва съпротива или се опитва да избяга; 4. след предупреждение за предотвратяване бягство на лице, задържано по съответния ред за извършено престъпление от общ характер; 5. при вземане на мерки за осигуряване на лична безопасност по чл. 75, ал. 2. (2) При използване на оръжие полицейските органи са длъжни да направят всичко възможно да запазят живота на лицето, срещу което е насочено, и да не застрашават живота и здравето на други лица. Т.е. ако един полицай реши, че извършвате нещо незаконно, без съд и присъда има право да ви убие! Този прецедент не беше създаден случайно! Случаите тепърва ще зачестяват, особено след като си наредиха службите...

Също и мангалчета имат право да изнасилват, пребиват и грабят без абсолютно никакви последствия. Така излиза.

Това знаеш ли от колко години е бе палячооооо? И ти си вчерашен дришльо, на мама детето. По милиционерско време, такива като тебе яддяха шумтове на всяка крачка. Смешник прост!

най-вероятно е ползвал личното защото е по-прецизно от служебното. Ако наистина е уцелил от 100метра с пистолет е меко казано похвално. Дай боже повече такива служители, ако ще и със скъсани кобури...

У нас и Козел да убият пак няма да намерят извършителя! У нас всичко е мафия и всичко за три дни! А и да не забравяме едно у нас закони няма!!!!!!!!

Служебно , лично няма значение важно е ,че перфектно си е свършил работата браво на полицая!

Стига с това "награждаван"!!! На всички е ясно, че в полицията е практика ДМС-тата да се дават под формата на награди.

Хич да не се мъчат, важното е, че работата е свършена!

"Той още веднъж подчерта, че полицаят, застрелял младежа, е с безупречна репутация и неведнъж награждаван за постижения" Не мога да разбера това какво значение има относно конкретния казус и защо постоянно се изтъква?

Че човека е професионалист, който знае как да си върши работата,а от там са и наградите. В случая е имало бягство,предупреждение за използване на оръжие,предупредителна стрелба,и накрая стрелба на поражение. Пише си го в закона за МВР! Други въпроси?

Поръчали са го тези, за които е имал компромати. Т.е. тези, на които организира среща и бяха зависими от него.

Добър повод за избиване на сиганта от Ботунец, па после и на други места. Сиганин тряба да знае,че БХК няма да го защитиот полицията и че полицията стреля на сиганин. БХК да го духат и да бъдат унищожени като раково образувание за държавата.

Посолството ще каже.

Това е по-добро от всяка виагра.// Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------ https://marketl.ink/biocom

Ще го разкрият колкото и на Луканов...

Всичко друго са глупости!

Шерш или шершЕ ?

Няма ударение чилякът уа.