МВР проведе спецоперация на летището в София

Достъпът до терминалите и разписанието на полетите не са засегнати

Обратно в новината

Коментари - МВР проведе спецоперация на летището в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали пък не проверяват как Ангел Христов /брат Галев/ е влазъл в страната.

Не, те просто са го отровили на летището.

че коронавирусът идва от летището, а не от грата (където беше забранено да се ходи), но явно след 3 години и на полицаите им е просветнало!

Спокойно, всичко върви по план, както при оная другата спецоперация.

спец операция със спец кюфтета хехе

Дали не са свързани тези две новини за спец операцията на летището и починалият Галев???????

Ако сте търсили единия от братята Галеви - Закъснели сте ! Той е минал границата и Ви е оставил " червената бюлетинка " на гишето , подпечатана с целувка от червило , а сега се е скрил в гробищата в Дупница - Така че по една лопата и да вървите да проверите дали е в ковчега или не , защото в България може да се окаже че е някой друг погребан вместо него !!

За една проверка на паспортите могат и Гранична полиция да го направят. Тия напразно са си облякли "костюмите". И те искат парад.

Що, там ли пристигна покойния Галев? Или да не питаме?

Галев си пуши пурите и ни чете коментарите в някоя вила.

едни толупи са демонстрирали присъствие! резултата не се споменава, понеже липсва!

Г-не в момента се извършва държавна спец операция. - Кво каза, кво? Провежда се спец операция. - Кво, кво? Такова се операция. -Квоооо? Ооо, Шефе, как върви отпуската, а?!

пратени да озаптяват пътуващите с полета на Райън еър до Анталия! Пътниците се разбесняха след като баха държани 12 часа в очакване да да заминат по маршрута, а не да кибичат на летището.

Някой се е загрижил за сигурността на летище София - кой от нато или пентагона ше ни посети? Питам, защото всички знаем, че на МВР не му пука за нашата сигурност.

Подобно заглавие обикновено значи: около 100 полицая се навъртаха около летище София и с оправданието, че има спецакция се държаха като олигофрени с всички.

Недейте споменавайте спецоперация ,че винаги ме напушва смях