МВР променя тактиката по издирването на Сашко

Криминалистите търсят нови свидетели и хора, които биха дали информация за детето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицаите да разпитат и адвоката ,с който бащата се е консултирал в 3 часа в петък след изчезването.Възможно е да е станал инцидент и на бащата да са му оказали съдействие приятели и адвокат.Да се разпита и момичето,което се е грижило за детето ,възможно е да се е случило нещо и понеже хората са емоционално свързани ,да се прикриват един друг.Бащата не изглежда да е лош или злобен човек,просто зла съдба !Такива истории са описани в разказите на Елин Пелин и Йовков.

Първото ,което тия тъпаци е трябвало да направят е да изпратят екип от полицаи и следователи в жилището на детето и да се провери обстойно за кръв и следи от насилие.След това да се прегледат колите на семейството за подобни следи.Да се обяви по телевизията всички хора които са забелязали нещо съмнитлно като поведение на това семейство да дадат информация.Да покажат снимки от колата ,цвят номер и други подробности,за да може хора ,които са видели нещо да дадат показания и да насочат следствието.Трябва да се направи възстановка на всяка минута от последният ден ,в който детето е видяно живо до момента на изчезването.Това означава от сряда до петък вечерта.Колата на бащата трябва да се огледа за следи от кал ,миризма на труп и други подобни улики. Друг е въпросът ,че бащата може да е от партията на Радев и да има връзки и да потулят нещата.Там в тоя район всички са си комунисти и вярват на магии и ходят по врачки.Казвам ,го защото имам роднини от района и им познавам психиката.Примитивни хитреци,които могат да лъжат и мажат както те си знаят.!!!Освен това могат да очистят някой без да им мигне окото,след което да го метнат в някое дере.А там е пълно с такива места ,особено след Бредник ,посоща Тръни околните села.Има едно село велиново ,намила се на края на света ,там нема никой да ви открие ....

Детето е било отвлечено още, когато не се е появило в училище. Бащата знае защо ! Да го приберат на разпит (с бой и още нещо) и ще си признае веднага ! Нотариус от Перник ! В тоя град се вихри такава имотна мафия, замесени са и нотариуси, и вся осталная сволоч ... Бащата е ключът от бараката, а МВР-то да не се помайва - а да го разпита все едно е рецидивист ... В кв Люлин на София щели да го търсят - пак по думи на бащата, понеже врачки така му казали ?? Кв Люлин е съставен от 10 микрорайона с над 400 000 души обитатели. В блоковете дори и кварталните не влизат - в един вход има картечари, военни, милиционери, ловци и още нещо. С изнудване, отвличания и трафик на органи в Люлин - не се занимават !! Бащата да внимава какво дрънка !! Това си е замитане на следи и прикриване на такива, отклоняване на внимание. И защо чак сега МВР се побара за нови свидетели ?? Къв полиграф, кви жълти хризантеми !! Да го вкарат на Развигор за детайлен разпит !!

Човекът е с психически отклонения, как точно предлагаш да го разпитат?!

След като толкова време само врява вдигаха без никакъв разум и мисъл за действия, сега подир дъжд качулка ''променят тактиката по издирване'' сякаш някой може да исдържи толков време без храна и вода ''чакайки'' да го издирят ''професионалистите''

вероятно са го продали за органи. подобни деца често стават мишена на търговците на органи. мир на праха му.

Случаят приключи, забравете!

Бащата като е луд, що е нотариус.

Това че вие явно сте луд, не значи че и хората с церебрална са като вас.. С такава диагноза да се учи, да се завърши и да се работи само човек с мисъл и разум може да го постигне.

това вече е минало

Язък за навъртените километри от доброволците, не от служителите на МВР, които това им е работата и получават пари, но той народа си го е казал-Нна който акъла е къс, краката са дълги.

Има в труда на хилядите доброволци. Ако сега не покажехме загриженост и солидарност утре и други деца ще почнат "да изчезват", включително нашите!

Сменят тактиката. Досега пушеха от дясната страна на патрулката, а сега се преместват от лявата и ще пият по едно кафе повече на смяна.

Някъде бяха писали, че детето не било се явило и предния ден, преди да бъде обявено за изчезнало, в помощно училище, в което явно ходи. Това, както и фактът, че на нито една от 270 камери в града от въпросния ден не се вижда нищо, би трябва да подсети заспалото ни МВР, че детето може изобщо да не е изчезнало на този ден и на това място, а просто каквото и да се е случило е станало другаде и предния ден, а те просто търсят Михаля в момента..

От четвъртък или дори от сряда следобед никой потвърдено не го е виждал. То няма просто така да не отиде на училище. И бащата и майката са съмнителни. Един от двамата трябва да е замесен. Възможно е дори и двамата - примерно човек на майката да го е отвлякъл и с нещо да са заплашили бащата да си мълчи и да говори само глупости.

Защо приказвате да се намирате на работа след като не веднъж специалисти по това заболяване обясняваха, че ходенето в такова училище НЕ Е като да ходите в редовно.. Стига вече сте се чудили какво да съчините без да си давате сметка, че става въпрос з дете.

Какво МВР, какви 5 лева? В България тая институция не съществува от години. Пресен случай от преди няколко дни- в една офис сграда влезе една пияница и почна да крещи, вика , буйства, заплашва, агресивен е и т.н.. Повикан беше сота веднага дойдоха момчетата, а преди това и полиция на тел. 112. Полицията въобще не дойде, нито пък някой се заинтересува кое е това лице, издирвано ли е, нито вест, нито кост. С една дума се скатаха. Така че не знам за каква полиция и каква справедливост и законност говорим. Пълно е с некадърници в тая институция дето смуче народни пари и въобще не може да се разчита на тях. Сектор Сигурност в България, не съществува.

Ама иначе знаят да се крият по паланки, гори и всякакви скрити места и да дебнат хората да ги глобят някой лев, ама като ти трябват за нещо... Чакай от умрял писмо.

Мои съседи си позволиха да вдигат шум и говорят на висок глас в 3 !!! през нощта, на балкона, в отсрещния блок, и то при положение че спокойно можеха да си говорят глупостите вътре. Обадихме се на 112 и само след 30 минути млъкнаха и се прибраха. И повече не са повторили!

Това че, при вашия случай са дошли не означава че лъжа, може много лесно да се провери че сме звънели и т.н.

лъжете! Това ли казах? А че на полицията МОЖЕ да се разчита!

Показа солидарност и загриженост за децата си. Което е положителното в този случай. Явно става въпрос за семейство с проблеми. Има много голяма вероятност майката да стои в основата за изчезването на детето. Не вярвам тя да се върне някога в България! Не вярвам, че ще даде показания или че изобщо ще коментира случая! По скоро въпросът е дали е успяла да го изведе от България или го държи при свои познат някъде затворено. Крадат ни децата от десетилетия и ги изнасят в чужбина по един, друг или трети начин, включително с отровна пропаганда колко е хубаво навън и как нямало живот тук. Затова се топим като нация.

Ако и свинемъд, може да го е разфасовал и да го е дал на свитете сато във втория епизод на Ханибал.

мирише на гнило тази история,още от първия ден ясно си личи че бащата е замесен в нещо ужасно.И двамата родители са отвратителни,единият лъже и си измисля,другата снимала огромните си цици във фейсбук...и ние се занимаваме с тези абсолютни лайнари вече 10 дни...

че майката не е добра майка или че е изоставила сина си? Защото бащата / неговите роднини така казват? Сам каза, че бащата лъже.

И Надежда Христова е толкова зле, колкото останалите нейни колеги списвачи в този сайт. Титулуват се редактори и журналисти, но не се научиха на български правопис! Не научиха елементарното правило, че който е в ед.число, а в множествено се пише коИто!!! Позор!

Жалко за доброволните будали. Цела седмица ги разкарваха насам-натам като стадо офци...

За такива като вас явно отдавна човеците са за съжаление, зщото не са се изродили и загубили човещината си като вас.

Двама криминалисти, Ботьо Ботев и един действащ изразиха едно и също мнение в ефир относно противоречивите, съмнителни показания на родителя.Това не ви ли е достатъчно да спрете търсенето и да задържите бащата, който ползва болестта си като алиби.

Да, но нямат категорични улищи, нито тяло, какво могат да докажат?!

Stiga ste zanimavali horata ve mamavi da eva

Предположения всякакви може да се правят, но работа е единствено на специалистите, разследващи случая да обработят фактите и да излязат с определено мнение. Ние не знаем всички постоянно постъпващи факти, следователно, не можем да правим никакви заключения. Аз, обаче, искам да обърна вниманието на читателите и най-вече на пишещите журналисти, които не са наясно с елементарни граматични правила. В статията поне на три места е използвано относителното местоимение "който" (за един предмет или лице), вместо "които" (за повече от един придмет или лице). Не само е дразнещо, но и учи погрешно. Журналистите, както и редакторите, трябва да носят отговорност за това. В случая не става ясно кой е писал статията, няма автор ( ! ), но името на редактора е Надежда Христова. Уважаеми журналисти и редактори, уважавайте езика и читателите си - пишете правилно. Написаното остава и възпитава!

Бащата е масон в масонската ложа на Георги Гергов,вътре са Румен Радев ,Слави Трифонов и Корнелия Нинова.

Затова ли всички адвокати в областта си правят оглушки, все едно нищо не е станало? А Радев като го питат за детето, почва да хвали МВР? Кой е Георги Гергов?

Доколкото знам Гергов е крупен бизнесмен. Не помня точно какъв е бизнесът му. Сигурно има инфо в Интернет за него

Гергов е виден комунстическо-социалистически свиневъд, който забогатя чрез разпределянето на българските пари в началото на 90-те години, когато комунистите излъгаха българите на Кръглата маса и трансформираха краденото в "законен" изнес. Както, впрочем, повечето днешни комунисти, които до един са милионери и "бизнесмени".

Бивш свинар , настоящен бизнесмен .

Бащата разиграва театър, включително с видеото пред блока, където твърдеше, че това е сина му, само дето якето му си сменило цвета.Как може баща да обърка детето си?

Oще тогава личеше, че той ДОПУСКА, ЧЕ САШКО Е ГЛЕДАН ОТ НЯКОГО, щом може ей така да си смени якето и да играе с коте на 3 я ден след изчезването си. детето явно е отвлечено, но МВР и семейството не искат да разберем от кого е отвлечено и коя е мафията, притискаща нотариуси и прависти чрез отвличане на децата им. Ей там е цялата загадка: да се прикрие извършителят. отделно се целИ да се уталожи напрежението на доброволците чрез дълго и безцелно издирване. МВР още в края на миналата седмица бяха песимити по лучая, И НЕ, ЗАЩОТО СА МИНАЛИ ДНИ, А ПО ДРУГА ПРИЧИНА.

Десетки кучета не са надушили следа от детето,значи не е било в гората.

"kриминалистите търсят нови свидетели и хора, който биха дали информация за детето" "Ръководството на ОДМВР – Перник благодари на всички, който участваха и участват в издирването на Александър" КОЙТО - единствено число, КОИТО множествено число!!!

Аз пък 18 годишна се загубих в гората и трима дървосекачи ме спукаха от секс ,толкова ми беше хубаво че на другия ден пак се загубих там ,но тях ги нямаше.Останаха ми спомените

Има киселина която разгражда човешки труп до течност ,после се излива в тоалетната чиния. Натискайте бащата с всички средства.

Ти най добре се залей с тази киселина!

Аре стига ни занимавахте с това дебилно семейство!

Уауууу включихте система алерт във фб браво на вас бе сега я пуснете и в инстаграм и иииии ?????

Версията за разходка в парка придружена с бягство прикрива битов инцидент или преднамерено убийство.Детето не е било на училище четвъртък, изчезването е обявено в петък.Много съмнителни съвпадения.

Абсурдно е толкова по-късно да го търсят и да включат толкова хора. Може нататък да го открият случайно, примерно мъртво детето. Сега може да разследват все едно не търсят детето, а извършител на престъпление. Но само конкретни следи, а не общо разкарване на полицаи.

Пак казвам-бащата!

Аз мисля,че е майката. Няма нормална майка която да е безразлична при изчезване на детето и. В Англия плащат пари про отглеждане на проблемни деца. Тя знае,че няма да и го дадат доброволно,по добре да не пита.

Дано се намери детето. До пишещите долу - влизате в големи филми. Наистина е необичайно да няма абсолютно никаква следа от детето, но това не означава, че трябва да влизате в сложни сценарии с отвличания, провалени сделки и прочие. Професионалистите ви казаха: инцидент или някаква семейна трагедия. Дано скоро се разреши случая.

И двете са възможни. Защо едното да е близо до истината, а другото не. По-скоро версията с отвличането е по-достоверна, предвид това, че няма никакви следи толкова дни

Прекратете вече тоя цирк и качете нотариуса на полиграф, той знае къде е сина му, и заради кои далавери е изчезнал!!!

Минал е полиграф, казва истината...

Казва истината, НО НА КОИ ВЪПРОСИ Е ОТГОВАРЯЛ? Коло души знаят това? Ако е питан: ОТВЛЕЧЕН ЛИ Е СИНЪТ ВИ?-да Мафията на еди кой си ли го отвлече?- да. Заплашиха ли ви преди това, че ако не изповядате еди коя си сделка ще ви се случи нещо лошо?- да Имахте ли среща с някой по темата до Профилакториума, докато Сашко се разхождаше?- да После защо забавихте алармирането на МВР?- защото звънях на политици, масони, и мои хора в службите да ме посъветват как да действам, защото не мога да разкрия какви разговори съм водил и с КОГО. А МВР ще ми разследват телефона и колата на камерите. Затова се забавих. Ето ви вариант как бащата е отговорил честно. Да се публикуват публично въпроси и отговори пред полиграфа. И то не само на този последния разпит, но и на предишния, защото е имало и предишен полиграф, където всички отговори са излезели лъжливи.Още преди няколко дни. Това било отчетено, че било от вълнението. Ама моля ви се, защо този полограф се скри, а вторият полиграф излезе верен? и какво каза майката? Която е от няколко дни в БГ, но и това се крие. Тя няма ли да натопи бащата и сделките му, щом изчезва точно нейния син? Затова ли МВР мълчат по темата за нея? Нали София и виша магистратура пое случая? Или точно затова ги пое, за да се замотае.

Логично е!!! НО защо полицията/прокуратурата прикрива и двамата родители? Би трябвало да прикрива само единия от тях.

Нотариуса-баща още от самото начало позведе всички и продължава да го прави периодично с нови данни уж от екстрасенси и балъците търсят ли търсят.Ако имаше и грам истина за бягство на детето, досега 100 пъти щяха да го намерят, а то дори не е видяно от камера или свидетел. Истината явно е друга !

И каква е истината според вас? Бащата не е замесен, просто не е нито жив, нито умрял, не знае на кой свят се намира, в титаничен ужас е... Разпитван е многократно, минал е и полиграф... не е замесен в изчезването на сина си, а е в бездната на ужаса...

Кой каза, че е минал полиграф. Това го имаше като пост в профилът му във Фейсбук / от него писано/, но официално не видях да са " казали" че е бил на полиграф

Ако не е минал полиграф, няма да го напише в профила си който е одстъпен на всички и на разследващите, да не е идиот?!

Не искам да го обиждам и да му давам квалификации, но имам чувството, че разследващите вече нито му следят профила ,нито му обръщат внимание какво приказва, защото доста си противоречи. Предполагам, че вече просто му разнищват и бизнеса, и семейните отношения , и него като човек. Защото : " и той имал психични отклонения, които се били "отключили" "

И каква е новата тактика ..."без врачки " !!!!

Без тях няма да се мине и за в бъдеще

За съжаление, досега щом не е намерен, едва ли... Жив с какво би оцелял през цялото това време, пък и никой да не го види?!?

И мен така ме издирваха мама и тате, ама после се оказа че са ме продали

Маделин не са я продали. Германски педофил я отвлякъл, изнасилил и убил.

Тоя “баща” още ли прави всички на малоумни???? Толкова ли няма кой да го разпита, ама както трябва???? Всичко ще си каже.

Ясно е, че бащата е притиснат от важен клиент, или мафия. Знаели са, че води детето на това място. Възможно е да са правили срещи на това място БЕЗ КАМЕРИ. Хем разхожда Сашко, хем се уговаря с хора, които не трябва да го виждат. Някои неща не се вършат по банков път и не трябва да има свидетели. И този път е било така, но докато се разправят, детето е отвлечено. Затова не е звъннал веднага на МВР, както би направил всеки, който току що е изгубил детето си в гората. По камерата по- долу МВР може да установи КОЛКО КОЛИ Е ИМАЛО ГОРЕ и кога тръгват обратно. А също и по сателитните снимки. Румен Радев още в неделя каза, че се работи ПО ВСИЧКИ ВЕРСИИ. Но изглеждаше песимист за изхода. Защо? И как се е работело по версия: отвличане, щом едва сега се сетиха да търсят майката, опитала се да го вземе в Англия с фалишви документи? Как точно работи МВР по версиите отвличане СЪС ЗНАНИЕТО НА БАЩАТА, и отвличане без знанието на бащата? Толкова ли е страшен клиентът и мафията, притиснали нотариуса и взели детето му, че дори президентът и МВР не смеят да ги обявят? Кой родител ще вика по ФБ на 7 я ден; "Върни се!" на изгубено дете аутист, което не се ориентира, и е било 7 дни гладно и на студено? Значи апелът е към някой ДРУГ, от когото и баща и МВР се боят! КОЙ Е ТОЙ, г-н Цветанов? Кой е той,- г-н президент на БГ?

Службите си вършат работата и дано намерят детето! Но ме озадачава вопйющата неграмотност на автора на писанието - това "който" и "които" изобщо не са му ясни. Явно школото не му се е отдавало много, но къде са редакторите, или и госпожата Надежда някаква си и тя толкова си върши работата. Ало, дир-а, дипломи имат ли вашите хора или и те като гербаджиите са плащали за тях!

"Шейсет" бе приятел, "шейсет" служители са издирвали :)

Какъв е проблемът с "шейсет"? От всички форми, това е препоръчваната в последните 30-тина години?

Добре де!270 камери в Перник!Поне една не е ли заснела да потвърди, че детето е били наистина с баща си в този час и на това място?Много чудно!Той казва…ама има ли доказателства?

няма Други Проблеми! само преди дни се Извърши Обир за 5 000 000 от Инкасо!!

кой да отвлича болно дете...бащата вероятно не е замесен,но не е изключено да е нещастен случай-падане в кладенец,дупка,пещера....

Само предположение : Впредвид това, че детето не е било на занимания в училище , то да е отвлечено наистина. Поискан е подкуп или нещо друго от бащата / предвид професията му/ , той го е изпълнил. Детето обаче не е върнато и той тогава сигнализира за изчезване. Не смее да каже истината, за да не му навреди. Това, че дава противоречиви показания и след два три дена мащабно издирване на Перник и около Перник, той казва да търсят детето в София и то точно в кв. Люлин. /ако е вярно, това което пишеше/, очевидно знае нещо