Разкриха две работилници за фалшиви паспорти

Специализираната полицейска операция е проведена в Пловдивска област, Стара Загора, Русе и Ямбол, като е разкрита група за изработка на фалшиви паспорти.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха две работилници за фалшиви паспорти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е това, че някой си плащат да им изработят хартиени паспорти не означава, че могат да се ползват на 100% Стават само един два пъти за хотели и два три дена за банки. След една седмица приказката свършва в следствието. Пък на пътя ако те срещне полицай с радиостанция горят от всякъде.

Те на половината свят паспортите могат да фалшифицират, вие ги пуснахте с парична гаранция....да ви е*а у тиквите.

Моля някой да обясни как е възможно 2017година да се използва фалшив паспорт?? Как става това, след като всеки компютър ше каже че нема паспорт с такъв номер, или ако има е с друга снимка? За да мине номера, някой трябва да въведе паспорта като редовен в полицейските компютри, друг начин аз не виждам.

Всеки момент ще ни приемат в Шенген и продукцията на хорицата ще стане ненужна. И затова предновогодишно - газ, да изкарат от пазара колкото може за последно ! :) :)

С туй "всеки момент" изби рибата.

па нема одат без документи ората да ги глобева милицията !

Фалшивите "паспорти" са фолклор, По Голямата Злина са Фалшивите Дипломи, че тези "дипломи"могат да Загробят Хора. ------------- Емблематичен е Русенския ВУЗ. Там на Пазарчето на Сан Стефано се раздават "дипломи", като "турски домати".

Точно русенският вуз е най малко подложен на корупция. Имам доста близки наблюдения и възможности за сравнение.

Дипломи дипломи ама всяка уважаваща себе си фирма има входящ подбор който не е само по документи. Има тестове, събеседване, пробен период, препоръка от преден работодател или колега който вече работи в същата фирма. Дипломата е само начално условие, но не и последното.

що бе, щом в BG-то има "частни" съдебни изпълнители, тези пък,.. са "частни" изпълнители на лични документи!?;)) просто "помагат" на Mе-Bе-Pето, както онези, помагат на съдъT!?;)) B.... BG-то "сичко" е частно....."Eоод.бг"!!;))

щом ония "издават" присъди, и ти лапат всичко, що пък тези Hекво, докуменче да ти изпраскат!!! убава работа, ама българска!!;))

papion

Наложили им парична гаранция и ги пуснали. Боже, какви закони имаме, ами тия със сигурност са си направили други документи и ще духнат от страната и после, като бр.Галеви иди ги търси да ги съдиш.

lu4ka

Работилници? Ти да видиш! А БУЛСТАТ и ДДС регистрация имат ли или се водят занаятчии?

,,неистински,, но не ,,фалшиви,,...??? ще ги ,,съдят,, за ,,неистински,,...!!! не за ,,фалшифициране,, ...???

Ами в такава държава, такъв поминък.

,..кога ще ги пуснат , но вече са го направили !?