Голям пожар в сграда в Студентски град (снимки, видео)

Голям пожар е избухнал в жилищна кооперация в столичния "Студентски град". В района има и силно задимяване.

Обратно в новината

Коментари - Голям пожар в сграда в Студентски град (снимки, видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако снимката е достоверна, добре гори покрива. Какво са слагали строителите не знам, но явно матряла е лош. Какви са тези бойлери, какво толкова е запалимо. Нещо не ми изглежда да е късо съединение. По скоро някой Левскар може да им е пуснал телеграма. Нали така им казвахме в казармата.

"Голям пожар е избухнал в жилищна кооперация в столичния "Студентски град". В района има и силно задимяване." "В хотела са били настанени 40 футболисти от детско-юношеската школа (ДЮШ) на ЦСКА." Жилищна сграда или хотел? Аман от журналя, дето не четат какво са написали или по-точно преписали...

Направо им е пламнала главата от конспектите и записките! Междувременно в почивките сигурно са се претъркали от обмен на информация..

Зле направена сграда .Наричана е сградата с формулите Нескопосано изписани формули,неподходящо изображение на великият учен Айщайн с изплезен език.Някой се подиграва с науката.На всеки ъгъл кръчми .И това ми било студенски град.Поне управниците да посетят истински студентски град и да видят как е редно да изглежда един истински студентски град.Такъв град е с много зеленина ,цветя,няма кръчми.Има студентски общежития.Има художествени галерии,площадки за спорт,музикални зали.А тоя софийски студенски град с кръчмите явно е обсебен от мутри ,искат да печелят от кръчми.

След като цялата ви държава беше обсебена от нас през 90-та, няма нищо странно. Пък и студентите обичат да се забавляват - намираме се на Балканите. Това не са английски или американски студенти, които само зубрят.

Ахххх..Студентски град - концентрат на курви и селяци. Деба клоаката деба :)

"С много-много висока степен на вероятност" виновни (и то солидарно) са Путин, Русия, СССР, Ленин, Александър Втори-Освободител, Петър Първи." Оставка - и от властта, и от историята

Днес е горял МОЛ в Санкт Петербург. Пак те са виновни.

Само да попитам ,ония,дето обвиняваха Путин за пожара в Русия,днес ,че обвинят ли Б.Борисов?

Последно футболистите на ЦСКА колко са били?40 или 20?Ако са били 40 и 20 са спасени, какво е станало с другите? Само мен ли ме притеснява това?

От години гледам какви покриви правят на сградите на Бароко в Студентски град и се чудя какво би станало при един пожар.

Така е като не гоним руските дипломати. Тереза Мей за няколко дена нареди 3 пожара.

Младите армейцида не са палнали по джойнтче ?

С какво детско-юношеската школа по футбол влезе в очите на Путин?

Нещо ми се струва, че този дим ще да е индианския знак към Борката- Винету- ингилизите му казват- или си с нас и гониш посланиците, или ... нали знаете всички, чели сте за индианските резервати.

Яваш, Яваш...:-)

европата винаги е преследвала, осакатявала, затваряла, изгаряла и убивала цскато и привържениците му! вън европата от балканите!

Някой баш майстор е правил инсталацията. Вече куцо, кьораво и сакато бачка всичко квото падне

Нещо не разбрах :)))жилищна нова сграда или хотел бе списвачи на ''новини'' дето толкова разбирате какво пишете..

,положението е безНадеждно.

Моля, да се използва случая като провокация и дело на Кремъл и се изгонят поне 10 руски дипломати !! Тъман навреме !

жилищната кооперация за десет реда стана хотел! това си е постижение!

Пожар в най-големия вертеп на София! Ужас!

Руснаците я запалиха, да изгоним Кобилкина !!!

Защо да я горим, да поискаме услуга от нея, по специалността й.

stamovbg@gmail.com

Щот няма, кво друго да изгоним ...

ГОЛЯМО ВИДЕО! Едвам го изгледах цялото....

напоследък журналята, вкл. и тези от дир.а боравят смного странни термини. Какво е жилищна кооперация не мога да разбера. или гоня посланник, или привиквам в министерски съвет и много, много други такива изцепки?

Тази кооперация ще да е от евтините и затова има такива проблеми. Ако си бяха купили от 3000-4000 евро квадрата, каквито си купуват всички образовани, можещи и добре платени българи, които са към 95% от населението, нямаше да имат такива проблеми! А и какъв град е тази пиянска дупка, където на всеки ъгъл е умрял по някой пребит пред заведение.

Боже, ако знаеш какъв буклук е новото строителство......., ама нали има "шарани" !