Ромска фамилия се би с полицаи, 4-ма в ареста

Четирима мъже от видинското село Медовница са задържани снощи за хулиганство и бой с униформени, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Ромска фамилия се би с полицаи, 4-ма в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вдигне ли ръка някой срещу вас при изпълнение на служебните си задължения, имате право да използвате оръжието за самозащита. Винаги стреляйте в краката, това веднага ще овладее положението.

Никаква милост към нито един представител на този животински вид ! Нека оставим естествения подбор да си свърши работата ! Да не им се помага по абсолютно никакъв начин !

И ЗАЩО СА ЗАДЪРЖАНИ??? ВМЕСТО ДА ГИ ЗАСТРЕЛЯТ НА МЯСТО ЗА ОКАЗВАНЕ НА СЪПРОТИВА НА ОРГАНА, СЕГА, ДОРИ И ДА ГИ ОСЪДЯТ (ЕДВА ЛИ ) ЩЕ ГИ ХРАНИМ И В ЗАТВОРА, НЕ ЧЕ НИ ГИ ХРАНИМ И СЕГА!

Нещата в Северозапада ЗАПАДАТ все повече. Хлебарките, назовавани ЦИГАНИ и плодящи се, като посочените ГАДНИ насекоми вече считат определени територии от България за "превзети", т.е. под цигански диктат. И това е лошото, а страшното с тази сган ПРЕДСТОИ!

Диагноза: алкохолизъм + идиотизъм Лечение: в резервати от затворен вид

Ако на тези, които са се били с полицаите са им здрави ръчичките, значи полицаите са били меки....достатъчно меки...

Гола вода е днешната полиция!По бай-Тошово време, само да се опъне мангал на милиционер, така му набиваха чивиите, че го првръщаха в ангел небесен, света вода ненапита! Да сте чували тогава "роми" да се бият с милиционери, мъ то тогава и "роми" нямаше, друг беше етикета!

Тези мангасари, защо не са респектирани от другарят Макаров?

Когато цигани и ченгета се млатят, някакси не ми е жал! И една препоръка към родното МВР - КАТО ВИ СИГНАЛИЗИРАТ ЗА СВАДА МЕЖДУ ЦИГАНИ, НЕ СИ ДАВАЙТЕ МНОГО ЗОР, НЕ ГИ РАЗТЪРВАЙТЕ, НЕКА СЕ ИЗТРЕПЯТ... Ние, нормалните хора ще ви бъдем мнооооооого благодарни!

Бой и ее не се връщат :) И на тези им плаща обществото...

ВРЪЩА СЕ И ТО ТЪПКАНО !!!

Гледах едно предаване с 55-60 годишен сиганин, който обясняваше що копа нивата а не посяга на чуждо като останалите си съплеменници. Причината беше, че на младини откраднал 2 кокошки и го прибрали в селския арест същия ден. След 48 часа го пуснали без обвинения щото било "дребна работа" пък и се "съгласил" да плати кокошките. Даже го откарали до тях, че го наболявали разни работи от твърдия нар в ареста. Казваше, че като се сети за тези 48 часа пак го заболяват бъбреците и в WC- то поглежда да не е почнал пак да пикае кръв. И от тогава НЕ ПИПА!

Ето, това е "рецептата"! Тази "рецепта" използваха милиционерите някога и да сте чули сиганин да е посегнал на милиционер? Не!

ПОЗОР за МВР.

Ей, Модератора! Защо изтриваш неудобните постове и какво обидно има в това, че ние ги храним и поим с нашите пари!? Или че като се напият стават агресивни? А след като се бият полицай, може би трябва да ги аплодираме. Престанете с тази ЦЕНЗУРА!!! Ще съм любопитен,дали ще изтриеш и този пост!!!

Модераторът е циганин.

Ако има нещо което харесвам на американците, то това е тяхната полиция.Защитена е 100% от закона,защото по същество тя е символ на държавността. Действат строго и на моменти твърде сурово. Ако ви спре полицай на пътя, нямате право да излизате от колата, а ръцете ви трябва да са на волана, за да ги вижда полицаят. Иначе, може да се почувства застрашен и просто да ви застреля. При това никой никого не разследва. Ако се приближите до полицай на разстояние по-малко от една протегната ръка с палка, полицаят може да използва сила срещу вас. Там заповедите на полицията се изпълняват стриктно. Това кога ще стане някой да откаже да бъде задържан? Или роми да извадят колове от оградата и да започнат да налагат полицаите. В Америка след това ще броят труповете, а у нас разследват полицаите.

Съгласен съм за правата на полицията, но в САЩ май са попрекрачили границата на нормалното.. Замислям се за друго обаче, какво ще имаме да теглим, ако у нас дадат пълни права на полицията, имаме ли им доверие? Всичкото сволоч вместо охранители ще тича натам. Виж, ако въоръжат и народа, тогава поне може да пробваме какво ще стане.

да има чалъм да ги барнат, онея старите милиционери - с дебелите месести пръсти , яки селски бичмета, па да ги лепнат от сабалян до + безкрайност. Да видиш пияни ли са, луди ли са , необразовани ли били , неинтегрирани ли били, че и БХК-то не МОИ им помогна..Ама нема чалъм да го е*а, то за туй си правят квото им скимне. Мангала и на вестник да го видиш - един шамар му удари, тъй ни казваха старите хора едно време, а ние се чудехме що тъй - ми щото очевидно няма друг начин...!Бой до посиране и на почивката бой за релаксиране, после бой на полувремето и накрая бой за разтоварване..На полицаи ша ми скачат, човекоподобни изроди..

vasil

Гърците и турците си нямаха ТКЗС-та и комун.партия на власт и затова още си имат резерв от яки селски момчета за попълване на униформената полиция.

Преди месец на Свети влас бяхте бити от руснаци сега цигани си позволяват да вдигат ръка над вас.ВИЕ ВЛАСТ ЛИ СТЕ ИЛИ НА ПЕТЕЛА ГАЩИ

Държавата с бездействието си индиректно поставя народа в положение без изход което ще накара хората да се снабдяват нелегално с оръжие за самозащита

е не може ли да паднат по няколко пъти по стълбите в ареста? Че то вероятно това ще им остане.

Защо не сте ги гръмнали веднага?

Как не ви е срам .Да стигнете до там да се оставите да ве мачкат циганите.ПОЗОР

кво да правят като така им нареждат началниците ??

Е ти сега кво искаш - ако не са зергите кой ще гласува за ГЕРБ?

Сега,първо прокурорите да сключан "споразумение"с тях.После,бо бързото производство,по една справедлива условна присъда,докато не натрупат поне 20 такива. А колко по-нормално би било-жестока глоба/като нямат пари,ще работят принудително докато съберат/ и резване на всякакви социални помощи.Хем няма да имат пари за алкохол,хем що за хора получават"социални помощи",а бият полицаи?Пък и подобни санкции бързо ще се разчуят в Махалата.

и да знаете: нема да уча и пак ще сполуча. Че бием, че краднем и пак че ебем и че ядем. А вие бачкайте, и данъци плащайте. Че аз имам права и цигански номера - цяла торба.

Краят е изтърван,за това са виновни всички политици на прехода.Без истински народен съд няма да мине,също и пълна конфискация.Крадльовци видяхте ли се на какво ви прави мутрата в Девин.Поне целунахте ли го където заслужавате.

Галете ги по главичките тия примати,продължавайте да се съобразявате с "културните им особености".Да ви трепят,нека ви бият и убиват,не ви е срам.Едни маймуни ще разиграват държавата,народа в нея и пазителите на реда.Хванете ги и ги песнете,до следващото убиийство и пребиване

Щом българският полицай е съгласен цигани и всякакви други престъпници да го плюят, обиждат, нападат и пребиват, то нека да ги бият! Не само че уж са минали обучение по бойни техники, ами са и въображени! И пак ги бият!

Много тендиозно некакси. Бой, мангали, полицаи. Нещо некакъв патриот нема ли в цялата история?

Тия капути от МВР-то само къмбългарите или имат мераци да трепат?

ама много ли ги биха? кат ги вардят , така им се пада... че и увеличение искат...

полицаите получават заплата от парите, събрани от данъкоплатците. сред данъкоплатците я има 100 циганина, я-няма. та въпросът е, когато стават ежедневните им обичайно-традиционни пиянски и скотски сбивания в маалите им и катуните им, каква работа имат платените от българския данъкоплатец полицаи там???!!! и какво толкова страшно може да се случи, ако не ги разтърват? да се изтрепят помежду си ли? e, и какво от това?!

След оказано съдействие, от допълнително изпратени на мястото униформени от районните управления в Белоградчик и Видин, ситуацията е овладяна. Няма пострадали полицаи. Когато станат повече от българите, интересно кой ще овладява ситуацията.

Върни се, бал Тошо, да постегнеш малко приятелчетата на бай Боко.

човека с мустачките е най - подходящ

Te са поне двама!

Полицията пипа меко, несигурно, неавторитетно. Вързват и ръцете разни НПО-та, еврочиновници и др. И скоро ще дадат жертви ! Авторитетът на полицията е спаднал опасно ниско ! Щом днес се бият, утре циганите ще стрелят, оръжие имат ! Полицията може да избира - или бой по престъпниците, или ще награждават посмъртно колеги и ще събират пари за децата им с години. Не може само реагиране, трябва превенция, трябва сдържане, трябва респект, трябва смазващо превъзходство. Загубили са ги и не търсят да си ги възвърнат.

Така е! Винаги и навсякъде полицията може да си върши работата само ако гражданите имат респект. В момента в който го загубят и тълпата се сети, че полицията всъщност е стотици пъти по-малобройна, полицията вече е загубила. Въпросът винаги е бил да не се стига до там. Нашата полиция вече е точно в такова изпаднало положение.

Това е много странно.Обикновенно,циганите са скромни и тихи хора.

Сега в районното да им спукат главите от бой на тия мангали гадни, да им дадат по едно лукче и бой през черните мутри с палките!

Държавата може много повече! Включително и по въпроса с такива цигани. Въпросът е защо не иска да се погрижи както е редно? Защо корените на тези беззакония не се премахнат веднъж и завинаги?

Как по-хубаво ще е - полицаи биха циганска фамилия !

Статистиката се потвърждава.3/4 от циганите са криминално проявени . Останалите 25% просто не са ги хващали

Бре щом циганите почнаха да скачат на полицаи, представете ли си какво става по селата със самотните, възрастните и безащитните хора. Цигани бият полицията - това ако се случи в САЩ или Русия просто не ми се мисли какво ще им правят. Затова там има ред, но не и у нас - тук след 24 часа ги пускат на свобода.

Дали всеки вижда и чува какво се случва. Та циганите никога не са наказани. Те нямали провинения видите ли, те само не ходят на училище. Това, че са пребили учител, според смръдливия директор не е провинение, може би докато си е варил ракията или подобно, СЛУЧКИТЕ в училище се премълчават. Акушерката която би бебето е с 18 години. Мангалите пребили образован учител, нямат нужда от даже от пирицание.??????????????????

Да, интересно ако акушерката беше циганка, дали щяха да и дадат условна присъда?

Това показва колко зле е подготвена българската полиция , щом трябва да мобилизират десетки полицаи за арестуването на 4 -ма невъоръжени пияни цигани ! Какво увеличаване на заплати !?

Така е, цигански проблем имаме откак циганина Тодор Яшаров (Живков) засели над 250 000 циганина в България, които се плодят безконтролно до ден днешен под зоркия поглед на Сорос да не падне и косъм от главите им! Тия мангали специално се отглеждат да бъдат башибозук за българите, както под османско, така и днес! Цигани са физическите обесници на Левски, цигани постоянно ни срамят всеки ден по света, особено в Европа. Случайно? Не, не е! Световните господари имат специално отношение към българския ген!

ЕЙ ЗА тия постове и електорат ще затрият България.Мангалите нищо не работят само крадат и се бият. Време е да ги озаптят. Полицията дреме. Стрелба и арест. Ако се съпротивляват се стреля на месо. Така и така те не работят а ги хрантутим. Стрелба и от нападнати хора. Друг начин за справяне с циганите няма.

Що за държава сме!? Тия, дето пречат на униформените, да изпълняват служебните си задължения, ЗАЩО НЕ СА В КАУША!!!??

В америка, а погледнеш полисая накриво, а са те поздравили с оловце. Тука нашите ги бият кат тъпан, те били "овладяли" ситуацията.

Две туули (и единичка става) между ногите . И те това е !!!

Господин Симеонов,що не казвате нищо за това което обещахте! Да не се задавихте с някое парче или кокалче от баницата наречена България :D

То даванието не е като обещаванието!

Крайно време е някои закони да бъдат променени. Не съм фен на краварите, но там да посегнеш на полицай и да окажеш съпротива е равносилно на самоубийство. Въпросът е кога и тук полицаите ще започнат да пипат твърдо и такива самозабравили се прим.ти да имат едно на ум. Нямам търпение да прочета, че орките са почнали и да опъват куките, вместо само да ги бият...

Цигани пребили български полицаи! Чукнете в чичко ГУГЪЛ ,,Бойцы ОМОН жестоко задержали цыган в поселке Плеханово" и после да дискутираме има ли разлика в бг.полицията и тази на руснаците. Може също да се образовате в портала на американската полиция,там също има доста образователни неща за нашите смешковци ха ха