Трима роми пребиха полицай в Сливен

Трима мъже са задържани за нападение и побой над полицай в сливенския квартал "Надежда" тази нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Обратно в новината

Коментари - Трима роми пребиха полицай в Сливен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да защитим българските полицаи...те ни пазят

Това да се регистирра от тия тъпунгели от Хелзенския комитет, дето плещят глупости

Циганите си знаят, че сега са най-силни щото им е платено да гласуват! Трябва всички да гласуваме за да анулираме гласовете им! Всички властвали от 10/ти ноември до сега и техните "сателити" трябва да бъдат изритани!

Какви роми, бре, това са си най-обикновени цигани! ЦИГАНИ, ЦИГАНИИИИИ! В българския език "ром" има значение на алкохолно питие, а циганите НЕ СА роми, а ЦИГАНИ! Пишете на български, ей! И не ми трийте коментара! Вече го пиша за шести път и пак ще го напиша!!!

Еееее, най-после!!!!!!!!!

Ами не видях и не чух великата журналистка Бенатова да изрази чрез будната си гражданска съвест да се застъпи за жестоко онеправданите цигани срещу полицейския произвол и терор. И къде са правозащитниците от всякякви общества, комитети и прочие? Бедните циганета...

густо изтрепете ги всички полицаи та да дойдат по свестни момчета и при такава ситуация да изватят патлаците и да натръшкат тази циганска сган докато не вземете да ги трепите при такива обстоятелства ще ви налагат с кеф

Заглавието да се чете "Възмутени граждани се защитават от полицейско насилие" - иначе, нали знаете - "Хелзинския комитет" пак ще скочи!

Е сега е момента за още един "бунт" на "пияната и дрогирана" тълпа наречена със скромното име НАРОД.

link На този електронен адрес може и да обърнат внимание ...

Ачик комунистите поне не допускаха милиционерите им да бъдат бити ,в името на изборни трикове.

С такива факти трябва да се затрупат световните медии и да се изпращат редовно до ония от оон-ето и ес, дето на практика издигат глас за правата на "ромите" да убиват, грабят, изнасилват без да бъдат преследвани от закона. Може да се помисли за закон за събиране на статистика за престъпленията сред мургавото малцинство.

Абе кой го е*е за нас бе? За тях ние сме измет изобщо нямат място на тоя континент. Мислиш ли че ше ни обърнат внимание, след като сме избрани да сме тяхното кошче за боклук? Нали изгониха нащи цигани от чужбина, е, ко стана? Даже нямаше никой осъден за расова дискриминация. Щото Франция немойш я осъди мой човек. Ся светна ли са?

ако това се случи в при новите ни роднини - САЩ каква е санкцията?

така умния и интелигентен кмет 2да ги превъзпита" а и д аим намери работа в "сараите си". тогава няма да се бият! така де... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

СА РОМИТЕ ....,и "обичат децата" ,и от детска възраст се отдават на секс и размножаване,не могат като другите да се въздържат от секс и забременяване до пълнолетие -раждат се деца от "миролюбиви" ромски деца,които отпадат от образованието рано -след 2-4 клас,но пък след това "гениално " ще усвояват за 3-4 месеца материала,който другите усвояват 8-10 години в Училище ,за да са стимулирани да получат щофьорски книжки и да бъдат като прословутите преди "турски шофьори" с над 20 повтарящи се еднотипно грешки водещи до катастрофи с огромни последици като загуба на живот и здраве -т.е инвалидност и смърт,и загуба на БВП ремонт на катастрофирали мпс вместо развитие

Това не може да бъде! Толкова добри и културни същества са тия "роми". Интегрирани, спазващи всички закони... Я педалите от ЕС да дойдат и да проверят случая!

СА РОМИТЕ ....ТАКА КАЗВАТ ,ВСЕ МИР ИСКАТ С НАСИЛИЕ И НАРУШАВАНЕ ЗАКОНИТЕ КЪМ ДРУГИТЕ И ПОМЕЖДУ СИ ,БЕЗ ДА ПОЛАГАТ ДОСТАТЪЧНО УСИЛИЯ ЗА УЧЕНИЕ,ТРУД И СПАЗВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ЗАКОНИ ЗА МИР .... РАВЕНСТВО ПО КВАЛИФИКАЦИИ,ДАНЪЦИ И ПРАВА И ОТКАЗ ОТ ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ПОДХОДИ ИСКАТ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ ПО СВЕТА ....Ако не се откажат от НАСИЛИЕТО ,ЕДВА ЛИ ще започнат да спазват законите за интеграция ,а просто довежда до отчаяние всеки ,разруха и мизерия...Доброволно и съзнателно могат да се откажат само онези от тях с човешки потенциал ,но непоправимите -онези,които никога не спазват закони и принципи ,или ред в живота НЯМА ДА СТАНАТ МИРОЛЮБИВИ ДОБРОВОЛНО /ще трябва да се изваждат или изселват принудително достатъчно дълго и до доказване,че са се коригирали в миролюбиви данъкоплатци -в ЕС все още има наредба за принудително изселване на нарушаващи законите в обществото цигани,роми и евро-еквиваленти -"пътуващи -номадски ",не спазващи законите /

До тогава, аз ще те отменям, че устата на жена ти, ще вземе да пресъхне! Да вземеш да я целунеш от мен по ..... устата.

Я, каква стана тя ??? Господа ръководители на държавата ни, къде сте ??? Не е ли крайно време да вземете и да издирите този драскач и да го тикнете там където му е мястото, че даже и по далече !!! До кога ще търпите тади расова дискриминация спрямо БЪЛГАРИТЕ ? Не Ви ли е жал за майчицата ни БЪЛГАРИЯ и за БЪЛГАРИТЕ ЖИВЯЛИ и ЖИВЕЕЩИ ОЩЕ В НЕЯ ? Ако не издирите и не накажете по закон този "Сюлейман Великолепни", то ще станем пред целия свят за маскари и ще си останем същите гяури, за които мечтаят тези самозабравили се вече фанатици ! Ако ивате поне малко съвест и българско самосъзнание действайте бе, в името на ОТЕЧЕСТВОТО НИ, което все още го има !!! Погрежете се българските ни гласове, а не за някакви фанатизирани отрепки на обществото, което изхранваме, обличаме и ни цоца повече от самите НЕ работещи БЪЛГАРИ !!! ЕСТЕСТВЕНО АКО ИМА ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРСКО във ВАС !

Хитлер е мислил по подобен начин. Лично на мен този ислям, който настъпва в Европа до голяма степен ми прилича на вид фашизъм. Най-много ми харесва, че няма нищо демократично в него, нито споделя идеите за толерантност към различните.

А комунизмът на какво прилича?!

Първо на Цветанов. Тука има си ред. Ясно?

А той защо не ги е застрелял циганьорите на място при самоотбрана...?!?!?! С трима няма да се изгуби семкатах им я... Както е в САЩ, да е извадил пистолета и да ги избие тази циганска смрад... В САЩ ПОСЕГАТЕЛСТВОТО НАД ПОЛИЦАЙ Е ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД ДЪРЖАВАТА И ТО СЕ НАКАЗВА СЪС СМЪРТ!!!!!! Така е в най-голямата световна демокрация, а у нас хпък не е така... Да попитаме мафиите на Гоце ДС-то и на БСП, ДПС и НДСВ, защо у няс не е така?!?!?!

Шмотльо, полицията се управлява от ЦвъЦвъ, ако не знаеш. Кво общо има мафията на Гоце с мвр? Уж си умен, пък само глупости редиш. Но иначе винаги защитаваш мафията около боко.

В САЩ и домашното насилие е приравнено на углавно престъпление т.е застрашаващо обществото и държавата,понеже в повечето случаи завършва със смърт след закономерната ескалация -обикновено е убита жертвата на насилие,много рядко -насилника.Предвид вече наблюдавания опит в САЩ вкл с нагли престъпници,които застрелват и убиват полицаи дори при пътни проверки,дори пред малолетните си деца,в САЩ са взети доста мерки за безопасност при задържане или спиране за проверка,методи за обезвреждане със сублетални оръжия ,и смъртно наказание за угравни престъпления. В Индия полицаите имат доста правомощия по новия закон за борба с недосегаемите престъпници /недосегаеми -напр уличните банди там / от преди 13-15 години

Е "велики" български медии тип Миролюба Бенатова, къде сте сега да обявите пред задни_ите от ООН и ПАСЕ, че е нарушен етническия мир в страната. Сега си мълчите, може би защото лъсва колко неспособна и неадекватно действаща е цялата правораздавателна система, а вие излъчвате репортажи сома ако са в услуга на политиката.

Еми като държавата ги защитава как няма да бият! Дават им сила и сега няма да се спрат!

Малко им е боя на полицаите.Трябваше да ги бият повече,та другия път да се замислят при протестите на кой да скачат и кой да пазят.И пак полицаите да се правят на охранители на циганите,но после да не се оплакват като ги пребиват.Пълни шушумиги.

Срам за българските полицаи! Слабо са ги набили циганите тези полицаи! Трябвало е повече... та следващия път като ходят в циганската махала да знаят как да ходят там и как да изпълняват служебите си задължения. Немога да повярвам, че втория полицай като е видял че се опитват да убият колегата му не е застрелял тримата цигани на място!!!

КАТО ТУРЧИН ТЕ МРАЗИ ЦЕЛИЯ АРАБСКИ СВЯТ, ТОВА НЕ ЗНАЕШ?!

Не зачачайте циганите! Те са електорат. Счупили са кратуните на двама полицаи, голяма работа. Това е битов инцидент.Освободете незабавно биячите, ако не искате да си имате работа с ББ ЦЦ, Лече ще им докладва какви ги вършите. Арестували сте цигани- това е безобразие.

Аз никъде непрочетох, че има арестувами!

Ти грамотен ли си? Според тебе какво означава: "Нападателите са ЗАДЪРЖАНИ за 72 часа"?

А вСофия вчера е било пребито младо момче от полицаи които го взели за наркоман а той бил диабетик ,пребит съблечен гол и като не намерили нищо отпрашили, а ние мълчиме като риби,падани се да ни млатят.Срам ме е Страхме е за децата ми.

Кой рецензира написаното?

Ко от туй ве, кат нашти хора са били полицаите? Ко дирят у маалата, а? Много сни и тъй ша ва бийм, вас българти. Ток ни плащами, вода ни плащами, детски и помощи ни давати, крадем ви, лъжим ви, по 100лева ни плащати да ви сбирами на изборти. Кат сти прости , ко да ви прайм ? Пък ний в маалата, пийм, шик- шикак и дица прайм и хоп, ха, гюбек фъргами. Ох машалла! Бат Данчоу, Лечко, ши ни плащашкибапчита и мару ши ни даваш и пак ши тъ сбирами. Батей, дай два лева бей, дицата гланни.

Асан, КАРУ МАРУ МАХАЛИС. Още малко, ... и ще "Отпътува таборът на Небето".

Нищо чудно циганите да шибнат два три шамара на Цветанов, за да разбере и той, че има голяма,прогресивно растяща циганска престъпност.

Цигани убиват българско момче, удрят с кола полицаи малко след това, сега пребиват полицай, а наш Цецо пее и танцува по митинги на ГЕРБ. Бойко се сърди, като му задават въпроси в парламента, а именно парламента е работодателя на премиера, който пък ние сме избрали. Идват избори, депутатите няма да работят, т.е. няма да ходят в НС, те и иначе като ходят, пак не работят. Цялата полиция, пази циганите от нашето недоволство, а един баш циганини, наречен още цар, го разкарват по курортите с полицейски кордон. Не само него, но и цялата му циганска фамилия. От телевизията ни обясняват, че даже и ние да сме на местото на циганина и нас щели да ни защитават по този начин. Как да им вярвам, като те полицайте сами не могат да се опазят от циганите, та нас ли ще пазят. Ебати и държавата.

Да подкрепя колегата по-горе! И казвам: ЕБАТИ И ДЪРЖАВАТА!

Полицаите защо носят оръжие? Толкова ли са смотани или им е забранено да го използват срещу цигани?

като ги пазеха по митингите сага да ги бият тях. другия път нека пак да ги пазят.

"Да пишеш на български с латиница е като да пишеш с ла.на на стената - чете се, но не е приятно!"

Напълно заслужено!Българите умират,а те защитават циганите!МАЛКО ИМ Е!ЗАСЛУЖАВАТ ПО КУРШУМ В ЧЕРЕПИТЕ!

е господа Ушеви, явно с мангалите е маалко по-трудно отколкото да биеш Българи деца и старци, аааааааа? Добре че не са ги и на.б.ли или ги е срам да си признаят.

По Тошово време живях известно време в Сливен. Че бях свидетел как 2 цигански клана от съседни блокове в кв. Дружба се спречкаха и това прерастна в бой. Дойдоха 2 патрулки с 4-5 милиционера. Циганите обаче тогава се обединиха и нападнаха милиционерите с камъни, тръби, винкели и дървени пръти. Съотношението беше сигурно 60-70 към 5 милиционера. За минути едната лада стана за скрап. В същото време отвсякъде взеха да пристигат патрулки и съотношението се вдигна до към 20 милиционера. И се започна яко меле, каквото и на филм не съм виждал. Милиционерите бият само с гумени палки, ама бият от 10-годишни (дето мереха с камъни) до 70-годишни. Боят продължи над 15 минути и свърши с всички мангали проснати по плочките, асфалта и градинките. Линейките дойдоха и превързваха милиционерите, че доста кръв имаше по повечето от тях. Мангалите вкупом ги товариха по уазки и латвии - без прегледи, директно от земята в колите. Какво са ги правили после не знам, обаче всички после като видеха бяла лада с буркан и се прибираха вкъщи, а битова престъпност в квартала доста дълго време не се говори :-)

до Зевзек - еее пич тва трябва да стане и сега ама мнго дупедавци има ве4е в тази циганска държава - МНОГООООООООО.Лошото е 4е и стари и нови все си подават задника само и само да са на власт

Мдааа и в маалата Х. Ботев имаше такива акции, колкото повече толкова по-добре за етническия мир.

Да им се отнеме гражданството и да се изпратят в Израел, при своите събратя, наглите окупатори на чужди държави, евреите!!!

време е и полицаите да се сетят, че са българи! до кога ще ги толерираме тези стадни, двукраки, злобни, коварни същества? ако искаха да са хора, щяха да се държат като хора. а и другите полицаи защо не защитиха човека - имат огнестрелно оръжие, а това си е законна самоотбрана при и по повод изпълнение на служебния дълг! да се сетим за песните по текст на Добри Чинтулов!

Някой "виждал " ли е - в смисъл чел ли е нещо по въпроса от Миролюб-ка Бенатова? Някакво съжаление за счупената бутилка или за 72 часовото нарушаване на правата на ромите?

Та това са си най-обикновени цигани! ЦИГАНИ, ЦИГАНИИИИИ!!!! Пишете на български, ей! В бълг. ез. НЯМА роми, има ЦИГАНИ!

... за една късичка басня: Оплакали се малките сврачета на майка си - мамо, мамо, хайде да си преместим гнездото другаде, че нашето е много оср.но! Няма да се местим дечица, казала свраката - където и да отидем пак ще го ос.рем! Е, всяка година да си сменят "титлите", все си остават цигани и смисълът все си е същият!

Голяма част вина имат и медиите. Преувеличават когато се случи нещо с роми, а когато българи са нападани и пребивани е пълно мълчание. В Плевенско нищо не се чува, но реалността е съвсем различна и не е толкова спокойно по селата.